You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
τοτε να μην ενοχλήσε που σε βρίζω.. κάθε άνθρωπος εκφράζεται διαφορετικάΔεν έχω σκοπό να γράψω ότι θες...κάθε άνθρωπος εκφράζεται διαφορετικά
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
σε1200+ μηνυματα; ... ξεκινα το διαβασμα
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Όλως τυχαίως πήρα κ τις 2 πρόσφατα φοβερές..!!οι 2 μου πρώτες στο χώρο του μασάζ.. ντεμπούτο ιδανικό πριν μόνο cg έπαιρνα.. ειδικά Ιουλία καβλα αρρώστιααν σε καλύψει εμφανισιακά η Αλίνα πήγαινε. Επίσης η Ιουλία στο Μάρνη 28.
Την Αλίνα στη Σολωμού 70 εννοείς
Καλησπερα σε ολους,
ειμαι νεος στο σπορ (πηγα για πλακα μια φορα στην πραγα προσφατα-δεν εχει το σαιτ το μαγαζι για να γραψω κριτικη αλλα θα μπορουσα να την αφησω εδω για οποιον θελει να παει)...
Με ενδιαφερει να κανω ενα μασαζ και πιπα (ισως και να γαμησω) Απο οσα εχω διαβασει εδω, η Αλινα ειναι μια καλη επιλογη.
Υπαρχει καποια που ειναι must? Ευχαριστω για την οποια απαντηση.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
Σεβασου τον εαυτό σου και τα χρήματα σου!!! Αυτό σου λέω μόνο. Έχει κλείσει βέβαια....αλλά αν ήταν ανοικτό θα σου έλεγα αυτό ακριβώς που σου έγραψα. Σταματήστε να είστε μπαζογαμιαδες μπας και σταματησει αυτό το κακό επιτέλους!!!!Το Ηλιουπόλεως 55 ξέρει κανείς αν λειτουργεί και με τι ρόστερ;;
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Νομιζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο.....αν σε όλα τα μαγαζιά μασαζ υπάρχουν ας πούμε 100 γυναίκες αξίζουν λιγότερες απο 10 και μπορεί να λέω και πολλές.....οντως πεφτει πολυ μπαζογαμιαση και παραπληροφόρηση ...κριμα πραγματικάΣεβασου τον εαυτό σου και τα χρήματα σου!!! Αυτό σου λέω μόνο. Έχει κλείσει βέβαια....αλλά αν ήταν ανοικτό θα σου έλεγα αυτό ακριβώς που σου έγραψα. Σταματήστε να είστε μπαζογαμιαδες μπας και σταματησει αυτό το κακό επιτέλους!!!!
konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 4.461
Γειά σας συναγωνιστές! Τελευταίο ρεπορτάζ!
Η χθεσινή μέρα πήγε στράφι, μετά από κοινωνικό γεύμα, μου έμεινε το απόγευμα. Τρέχω Λαγουμιτζή μου ανοίγει η ευγενική κυρία και μου ανακοινώνει ότι έχει 3 κοπέλες όλες στο δωμάτιο, μετά από μια ώρα. Φεύγω για Μπακνανά 47 να δω την Έλενα. Η μαυρούλα στην υποδοχή μου παρουσιάζει την Αθηνά (No coment), η Έλενα ήταν δωμάτιο. Φεύγω απογοητευμένος, περνάω από Ηλιού 82, βλέπω μια ξανθιά κοντούλα αδιάφορη και τη Λίντα gilf που δε μοιάζει στις φώτο. Ξενερωμένος γυρίζω σπίτι για ανασύνταξη. Εκεί που ήμουν έτοιμος για La Luna, να το εξερευνήσω κι αυτό, πέφτει τηλέφωνο από ανιψιά για ποτό, οπότε άλλαξε το σχέδιο.
Σήμερα πήγα Συγγρού 40-42 για κανονισμένο ραντεβού, το οποίο ακυρώθηκε, υπήρχε μόνο η Αλίκη, είδα και μια μελαχρινή κοντούλα μέτρια, νομίζω Σοφία η οποία είχε ραντεβού και την περίμεναν.
Σκέφτομαι τι να κάνω, δεν είχα διάθεση να συνεχίσω εξερεύνηση. Η σερίφησα μου λέει τι θα κάνεις? Θα πάρεις την Αλίκη? Κάθομαι στο σαλόνι κάνα 20λεπτο να το σκεφτώ. Τελικά αποφασίζω να την πάρω με πολύ δισταγμό, ούτε καλά μπορούσα να τη δω, φορούσε φαρδιά ρόμπα, ούτε πως είναι στο δωμάτιο, ούτε κριτικές υπάρχουν. Παιδιά τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή, η συνεδρία είχε 100‰ επιτυχία. Έφυγα ανάλαφρος σαν πουλάκι! Όλες τις κριτικές θα τις γράψω όταν γυρίσω σπίτι. Καλά να περνάτε!
Η χθεσινή μέρα πήγε στράφι, μετά από κοινωνικό γεύμα, μου έμεινε το απόγευμα. Τρέχω Λαγουμιτζή μου ανοίγει η ευγενική κυρία και μου ανακοινώνει ότι έχει 3 κοπέλες όλες στο δωμάτιο, μετά από μια ώρα. Φεύγω για Μπακνανά 47 να δω την Έλενα. Η μαυρούλα στην υποδοχή μου παρουσιάζει την Αθηνά (No coment), η Έλενα ήταν δωμάτιο. Φεύγω απογοητευμένος, περνάω από Ηλιού 82, βλέπω μια ξανθιά κοντούλα αδιάφορη και τη Λίντα gilf που δε μοιάζει στις φώτο. Ξενερωμένος γυρίζω σπίτι για ανασύνταξη. Εκεί που ήμουν έτοιμος για La Luna, να το εξερευνήσω κι αυτό, πέφτει τηλέφωνο από ανιψιά για ποτό, οπότε άλλαξε το σχέδιο.
Σήμερα πήγα Συγγρού 40-42 για κανονισμένο ραντεβού, το οποίο ακυρώθηκε, υπήρχε μόνο η Αλίκη, είδα και μια μελαχρινή κοντούλα μέτρια, νομίζω Σοφία η οποία είχε ραντεβού και την περίμεναν.
Σκέφτομαι τι να κάνω, δεν είχα διάθεση να συνεχίσω εξερεύνηση. Η σερίφησα μου λέει τι θα κάνεις? Θα πάρεις την Αλίκη? Κάθομαι στο σαλόνι κάνα 20λεπτο να το σκεφτώ. Τελικά αποφασίζω να την πάρω με πολύ δισταγμό, ούτε καλά μπορούσα να τη δω, φορούσε φαρδιά ρόμπα, ούτε πως είναι στο δωμάτιο, ούτε κριτικές υπάρχουν. Παιδιά τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή, η συνεδρία είχε 100‰ επιτυχία. Έφυγα ανάλαφρος σαν πουλάκι! Όλες τις κριτικές θα τις γράψω όταν γυρίσω σπίτι. Καλά να περνάτε!
zilberto
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
Ειναι τελικα όντως η Αλινα απ της Αννας στο Εθν. Μακ?... Ευτυχως που τα δυο μαγαζια δεν εχουν καμια σχέση...... Α ρε Κατερινα....νομίζω πως ναι.
trio_stuges
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
Κυριοι θα ηθελα προτασεις για duo σε μασατζιδικο.
Που τα κοριτσια να γουσταρονται μεταξυ τους και να γινει ωραια φαση ?
πλησιαζουν τα γενεθλια μου και θα ηθελα να μου κανω ενα σπεσιαλ δωρο.
παρακαλώ τα φώτα σας.
Που τα κοριτσια να γουσταρονται μεταξυ τους και να γινει ωραια φαση ?
πλησιαζουν τα γενεθλια μου και θα ηθελα να μου κανω ενα σπεσιαλ δωρο.
παρακαλώ τα φώτα σας.
dimitris_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2022
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
καλησπερα πειτ μου μασαζ που μπορω να παω και να γαμησω σε συνεοηση στο δωματιο με την κοπελα
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Θέλεις νά μιλήσεις με την κοπέλα για κάποιες υπηρεσίες? Αυτό λες?καλησπερα πειτ μου μασαζ που μπορω να παω και να γαμησω σε συνεοηση στο δωματιο με την κοπελα
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Συναγωνιστή κατά αρχήν ευχαριστούμε για την ενημέρωση που μας δίνεις πάντα οπότε κανείς τίς βόλτες σού, γενικά έχει λείψει τέτοια ενημέρωση.Γειά σας συναγωνιστές! Τελευταίο ρεπορτάζ!
Μία ερώτηση.... τό ραντεβού στο Σ 40 42 γιατί ακυρώθηκε ? Καί με ποια κοπέλα ήταν ?
Αν θέλεις φυσικά απαντάς.
Διαγραμμένο μέλος 224414
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2022
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα ξέρεις καποιος κάποιο καλό μαγαζί από Βόρεια προάστια;
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Τα 2 μαγαζιά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.Οι κοπέλες έχουν μεταξύ τους . Ρωτά στην επόμενη σου επίσκεψη την Κατερίνα σε ποιον "χρεώνει" το κλείσιμο του προηγούμενου χώρου στην Βουλής ή για ποιο λόγο κρατάει τόσο χαμηλό προφίλ...Το ότι μια υπεύθυνη είναι καλή στον χειρισμό των πελατών, δεν σημαίνει απαραίτητα το ίδιο κ για τη σχέση της με τις κοπέλες του μαγαζιούΕιναι τελικα όντως η Αλινα απ της Αννας στο Εθν. Μακ?... Ευτυχως που τα δυο μαγαζια δεν εχουν καμια σχέση...... Α ρε Κατερινα....
zilberto
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
Για να το λες, κατι ξερεις.. Και προφανως φανταζομαι κ καταλαβαινω.. Μαλλον γι αυτο εχει παρει την κατω βόλτα το αλλο, οπου κ αρχικα γνωρισαμε τις κοπέλες... Αλλα who cares κιολας.. Χαχα.. Thanx man μου... Απλα εκανα εναν λανθασμενο συνειρμό μαλλονΤα 2 μαγαζιά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.Οι κοπέλες έχουν μεταξύ τους . Ρωτά στην επόμενη σου επίσκεψη την Κατερίνα σε ποιον "χρεώνει" το κλείσιμο του προηγούμενου χώρου στην Βουλής ή για ποιο λόγο κρατάει τόσο χαμηλό προφίλ...Το ότι μια υπεύθυνη είναι καλή στον χειρισμό των πελατών, δεν σημαίνει απαραίτητα το ίδιο κ για τη σχέση της με τις κοπέλες του μαγαζιού
dimitris_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2022
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Ναι ναι φίλε αυτό λέω και ποσό θα πάει ;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις