Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχασα τη μεσημεριανή εξόρμηση λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων. Βγαίνω αγχωμένος το απόγευμα για να προλάβω. Πάω Φραντζή 2 να δω τη Νάνσυ, έλειπε. Είδα την Αντριαννα, μ άρεσαν τα πόδια της αλλά δεν έχει καλές κριτικές, την κολομβιανή Κάρλα και μια milf-gilf πολύ αδύνατη, δε μ άρεσαν. Μπαίνω Φραντζή 7, είχε 2 gilf αδύνατες δε μ άρεσαν καθόλου. Φεύγω για Καλλιρρόης 48, είδα τη Μαριάννα μου φάνηκε πιο αδύνατη, τη Ρούλα που πρέπει να βγει στη σύνταξη, την ξανθιά χοντρουλα και την Στέλλα από την χθεσινή κριτική που της βάζει 8 εμφάνιση, εμένα δε μ άρεσε. Πάω στο Συγγρού 108 είδα Βαλέρια, αυτήν κι αν πρέπει να βγει στη σύνταξη και μια μελαχρινή αδύνατη, αδιάφορη. Συγνώμη αλλά δε συγκρατώ ονόματα. Μονόδρομος πλέον ήταν η Λέλας, στην Έρρικα, αλλά πέρασα και από Πατησίων μήπως δω τις άλλες νταρντάνες. Ήρθε πάλι μόνο η Αλεξάνδρα, όταν με είδε παραλίγο να μου φέρει την πόρτα στο κεφάλι, αν ξαναπάω θα με πάρουν με τις πέτρες! Τελευταία στάση στη Λέλα, όπου ξαναείδα 3 κορίτσια (περιμένωντας την Ερρικα) μελαχρινες κοντούλες αδύνατες. Παίχτηκε ακριβώς το ίδιο έργο, έφυγα και παραμιλούσα.