Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Καλησπέρα και πάλι! Βραδυνή ενημέρωση. Επειδή με έτρωγε το πουλί μου, είπα να πάω μια βόλτα στο ΛΚ35 επειδή ήταν κοντά και φοβόμουν τυχόν βροχή, έχοντας σκοπό να δω και να μην πάρω, έχοντας κακή εμπειρία. Όταν μπήκα είδα 3 κοπέλες Μίκυ μελαχρινή κοντή αδύνατη, Έρρικα κοντή αδύνατη και Angela bbw που δεν θαχα πρόβλημα να τη γαμήσω. Η Έρρικα φορούσε τα 20ποντα των στριπτιτζούδων και φαινόταν πανύψηλη! Κάτι μου άρεσε σ αυτήν και ο μικρός με διέταξε να την πάρω παρόλο που δεν πληρεί καθόλου τις προδιαγραφές μου. Έπεσε κι ένα σχετικό παζάρι για το μπούκι και επήλθε συμφωνία. Ήρθε αμέσως στο δωμάτιο πριν προλάβω να τελειώσω το μπάνιο. Έβγαλε τα τακούνια και έπεσε στο 1,60 βυζάκι πολύ μικρό και συμπαθητικό κωλαράκι, πολύ σφιχτό σώμα 32 Μαΐων. Ξεκίνησε αμέσως χαμούρεμα στα όρθια από κει πέρα έγιναν όλα αργά και νωχελικά! Πίπα ακα αργή και βασανιστική, με γλύψιμο και ρούφιγμα γύρω περιοχής. Παίχτηκαν όλες οι στάσεις. Τέτοια διάρκεια δεν είχα ποτέ. Τέτοια gfe φάση δεν έχω ξαναζήσει στην μικρή πορνοκαριέρα μου! Όλη την ώρα με γλωσοψιλούσε και με κοιτούσε στα μάτια! Έδειχνε να το ζει σε σημείο να αναρωτιέμαι "πλάκα μου κάνει", μ έσφιγγε και είχε συνεχώς το σώμα της κολλημένο πάνω μου. Γίναμε και οι δύο μούσκεμα και δεν έδειξε ούτε στιγμή κάποια δυσαρέσκεια. Με κοιτούσε λες και ήταν έτοιμη να μου κάνει ερωτική εξομολόγηση! Δεν τα παραλέω καθόλου, αν την ξαναπάρω θα την καψουρευτώ! Συγνώμη που κουράζω με τα δικά μου αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα βγάλουν κάποια συμπεράσματα.
Εσύ τουλάχιστον έρχεσαι μια φορα το μήνα Αθήνα, πας παντού και ενημερώνεις!!! Θα πρέπει να σε κάνουμε επίτιμο!

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Νομίζω Κυριακές είναι ανιχτο και το Σαπφούς 101 στη Καλλιθέα
Να το εξηγήσω... είναι νέος σε γνώσεις ο συνάδελφος μάλλον

Φραντζή 2 Νιρβάνα
Λαγουμιτζή 23
Συγγρού 40-42
Καλιρόης 48
Μάρνης 28 Όνειρο
Σολωμού 70
Συγγρού 108
Τατοοίου 71
Λέλας Καραγιάννη 35
Ιερά Οδός 259

Το Καλλιρόης 38 boutique παίζει να είναι κλειστό τις Κυριακές

Για σιγουριά πάντως χρειάζεται τηλεφώνημα πριν πάει κάποιοςχτο

eleospia85

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Κριτικές
15
Like
79
Πόντοι
10
Καλησπερα σε ολους,

ειμαι νεος στο σπορ (πηγα για πλακα μια φορα στην πραγα προσφατα-δεν εχει το σαιτ το μαγαζι για να γραψω κριτικη αλλα θα μπορουσα να την αφησω εδω για οποιον θελει να παει)...

Με ενδιαφερει να κανω ενα μασαζ και πιπα (ισως και να γαμησω) Απο οσα εχω διαβασει εδω, η Αλινα ειναι μια καλη επιλογη.

Υπαρχει καποια που ειναι must? Ευχαριστω για την οποια απαντηση.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Καλησπερα σε ολους,

ειμαι νεος στο σπορ (πηγα για πλακα μια φορα στην πραγα προσφατα-δεν εχει το σαιτ το μαγαζι για να γραψω κριτικη αλλα θα μπορουσα να την αφησω εδω για οποιον θελει να παει)...

Με ενδιαφερει να κανω ενα μασαζ και πιπα (ισως και να γαμησω) Απο οσα εχω διαβασει εδω, η Αλινα ειναι μια καλη επιλογη.

Υπαρχει καποια που ειναι must? Ευχαριστω για την οποια απαντηση.
αν σε καλύψει εμφανισιακά η Αλίνα πήγαινε. Επίσης η Ιουλία στο Μάρνη 28.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.832
Πόντοι
3.886
Στο Σίλβερ σπα έχει παει κάνεις;

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Μάγκες επισκέφθηκα Ιούλιο από Μάρνης και έχω να πω τα καλύτερα! Για την άλλη κοπέλα την ξανθιά με τις βυζαρες που έγραφαν εδώ πήγαινα αλλά τελικά μόλις είδα Ιούλιο με την μαλλουρα με καυλωσε πολύ! Εξαιρετική υπηρεσία γαμω τα άτομα και καυλα στα του αγώνα! Μου είπε επίσης για κάποια χριστινα κι άλλη μια που δν συγκράτησα όνομα ότι είναι καλές αλλά δεν θυμάμαι ρε γαμωτο μήπως είναι τώρα να πάω! Πάντως θα ξανά πήγαινα ευκολα μαζί της! Θα γραψω κριτική σύντομα!

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχασα τη μεσημεριανή εξόρμηση λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων. Βγαίνω αγχωμένος το απόγευμα για να προλάβω. Πάω Φραντζή 2 να δω τη Νάνσυ, έλειπε. Είδα την Αντριαννα, μ άρεσαν τα πόδια της αλλά δεν έχει καλές κριτικές, την κολομβιανή Κάρλα και μια milf-gilf πολύ αδύνατη, δε μ άρεσαν. Μπαίνω Φραντζή 7, είχε 2 gilf αδύνατες δε μ άρεσαν καθόλου. Φεύγω για Καλλιρρόης 48, είδα τη Μαριάννα μου φάνηκε πιο αδύνατη, τη Ρούλα που πρέπει να βγει στη σύνταξη, την ξανθιά χοντρουλα και την Στέλλα από την χθεσινή κριτική που της βάζει 8 εμφάνιση, εμένα δε μ άρεσε. Πάω στο Συγγρού 108 είδα Βαλέρια, αυτήν κι αν πρέπει να βγει στη σύνταξη και μια μελαχρινή αδύνατη, αδιάφορη. Συγνώμη αλλά δε συγκρατώ ονόματα. Μονόδρομος πλέον ήταν η Λέλας, στην Έρρικα, αλλά πέρασα και από Πατησίων μήπως δω τις άλλες νταρντάνες. Ήρθε πάλι μόνο η Αλεξάνδρα, όταν με είδε παραλίγο να μου φέρει την πόρτα στο κεφάλι, αν ξαναπάω θα με πάρουν με τις πέτρες! Τελευταία στάση στη Λέλα, όπου ξαναείδα 3 κορίτσια (περιμένωντας την Ερρικα) μελαχρινες κοντούλες αδύνατες. Παίχτηκε ακριβώς το ίδιο έργο, έφυγα και παραμιλούσα.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Καλησπέρα συναγωνιστές. Έχασα τη μεσημεριανή εξόρμηση λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων. Βγαίνω αγχωμένος το απόγευμα για να προλάβω. Πάω Φραντζή 2 να δω τη Νάνσυ, έλειπε. Είδα την Αντριαννα, μ άρεσαν τα πόδια της αλλά δεν έχει καλές κριτικές, την κολομβιανή Κάρλα και μια milf-gilf πολύ αδύνατη, δε μ άρεσαν. Μπαίνω Φραντζή 7, είχε 2 gilf αδύνατες δε μ άρεσαν καθόλου. Φεύγω για Καλλιρρόης 48, είδα τη Μαριάννα μου φάνηκε πιο αδύνατη, τη Ρούλα που πρέπει να βγει στη σύνταξη, την ξανθιά χοντρουλα και την Στέλλα από την χθεσινή κριτική που της βάζει 8 εμφάνιση, εμένα δε μ άρεσε. Πάω στο Συγγρού 108 είδα Βαλέρια, αυτήν κι αν πρέπει να βγει στη σύνταξη και μια μελαχρινή αδύνατη, αδιάφορη. Συγνώμη αλλά δε συγκρατώ ονόματα. Μονόδρομος πλέον ήταν η Λέλας, στην Έρρικα, αλλά πέρασα και από Πατησίων μήπως δω τις άλλες νταρντάνες. Ήρθε πάλι μόνο η Αλεξάνδρα, όταν με είδε παραλίγο να μου φέρει την πόρτα στο κεφάλι, αν ξαναπάω θα με πάρουν με τις πέτρες! Τελευταία στάση στη Λέλα, όπου ξαναείδα 3 κορίτσια (περιμένωντας την Ερρικα) μελαχρινες κοντούλες αδύνατες. Παίχτηκε ακριβώς το ίδιο έργο, έφυγα και παραμιλούσα.
δυστυχώς το επίπεδο είναι σαν της ελληνικής κοπρολήγκ......

• Like
Αντιδράσεις: tawara

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.597
Πόντοι
1.196
Καλησπέρα συναγωνιστές. ........Τελευταία στάση στη Λέλα, όπου ξαναείδα 3 κορίτσια (περιμένωντας την Ερρικα) μελαχρινες κοντούλες αδύνατες. Παίχτηκε ακριβώς το ίδιο έργο, έφυγα και παραμιλούσα.
Τελικά σεβαστέ ο κίνδυνος της καψούρας είναι πιθανός, ή όλα είναι υπό έλεγχο;

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Όλα καλά φίλε, είμαι πιο hard απ ότι νόμιζα! Συνεχίζω την εξερεύνηση για νέες εμπειρίες!

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Όλα καλά φίλε, είμαι πιο hard απ ότι νόμιζα! Συνεχίζω την εξερεύνηση για νέες εμπειρίες!
Μια εμπειρία που κάνει τη διαφορα, αν το αντέχεις οικονομικά (120) είναι Νουρου με Έλενα στο Μπακνανα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Τίμησα κι εγώ τη Έρρικα μετά από τις ενημερώσεις σου. Εξαιρετική εμπειρία! Ακολουθεί κριτική.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.938
Πόντοι
6.946
Τίμησα κι εγώ τη Έρρικα μετά από τις ενημερώσεις σου. Εξαιρετική εμπειρία! Ακολουθεί κριτική.
Ελπίζω να μην έχει σχέση με την Έρρικα που ήταν στο Σινώπης και το άλλο στο Κολωνάκι ( Άθενς; αν θυμάμαι καλά) .
Έχουν συγγένεια τα μαγαζιά αυτά που ανέφερα με το Λέλας 35;

Είχα κάκιστη εμπειρία μαζί της.

Όχι τίποτε άλλο, μην πάω καμία φορά και πέσω στην ίδια (αυτήν που θυμάμαι εγώ) .

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Γειά σας συναγωνιστές!
Η μέρα σήμερα δεν πήγε καλά! Πήγα κατά τις 12 στο Ιερά οδός 259 και είδα Ελένη Ελληνίδα θεία, Στέλλα αδύνατη αδιάφορη και περίμενα για Ντιάνα με της καλές κριτικές. Όταν την είδα απογοητευτηκα ψιλή αδύνατη μέτριο πρόσωπο αλλά χωρίς καμία σεξουαλικότητα για μένα. Δεν περίμενα να δω Λένα. Φεύγω, και που να πάω? Επειδή είχα καυλες σταμάτησα στην Κασσάνδρας για Λάουρα που είχα πάρει παλιότερα. Την είδα να στέκεται έξω από την πόρτα με καθημερινά ρούχα, δε μ άρεσε καθόλου. Όλα τα υπόλοιπα κλειστά εκτός το 3 ισόγειο. Είχε τη Βουλγάρα Άννα μέτριο ύψος, αδιάφορο πρόσωπο με γυαλιά, ο κώλος της και τα βυζιά της με καυλωσαν που όντως είχαν πολύ ωραία αφή. Έγινε ένα αποστειρομένο στουντιακό γαμήσι το οποίο με ξενέρωσε. Το μετάνιωσα αλλά ήταν αργά! Δεν έχω κουράγιο να συνεχίσω σήμερα μέχρι τι βράδυ θα δω!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.938
Πόντοι
6.946
Αποφάσισα πλέον να αρχίσω να ρωτάω και για τα "αυτονόητα" για εμένα, στα μασατζιδικα, όπως φιλιά, 69(αν κάνει τουλάχιστον το ένα από τα δύο και μου αρέσει με καυλώνει αρκετά, θα κάνει ακα μπουκι και τουλάχιστον δεν θα κλέψω τα χρήματα μου) .
Χωρίς όμως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το ένα από τα δύο, δεν πρόκειται να περνάω σε μασάζ πλέον (άλλο το στούντιο, εκεί έχεις άλλες ηλικίες)

Ένα δίκιο το είχε ο συνάδελφος "καντηλαναφτης" που έλεγε να υπάρχει συνεννόηση από ΠΡΙΝ το δωμάτιο, να ρωτάμε αφού επιλέξουμε κάποια ή/και την ίδια την στιγμή που την βλέπουμε για πρώτη φορά.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Γειά σας συναγωνιστές!
Η μέρα σήμερα δεν πήγε καλά! Πήγα κατά τις 12 στο Ιερά οδός 259 και είδα Ελένη Ελληνίδα θεία, Στέλλα αδύνατη αδιάφορη και περίμενα για Ντιάνα με της καλές κριτικές. Όταν την είδα απογοητευτηκα ψιλή αδύνατη μέτριο πρόσωπο αλλά χωρίς καμία σεξουαλικότητα για μένα. Δεν περίμενα να δω Λένα. Φεύγω, και που να πάω? Επειδή είχα καυλες σταμάτησα στην Κασσάνδρας για Λάουρα που είχα πάρει παλιότερα. Την είδα να στέκεται έξω από την πόρτα με καθημερινά ρούχα, δε μ άρεσε καθόλου. Όλα τα υπόλοιπα κλειστά εκτός το 3 ισόγειο. Είχε τη Βουλγάρα Άννα μέτριο ύψος, αδιάφορο πρόσωπο με γυαλιά, ο κώλος της και τα βυζιά της με καυλωσαν που όντως είχαν πολύ ωραία αφή. Έγινε ένα αποστειρομένο στουντιακό γαμήσι το οποίο με ξενέρωσε. Το μετάνιωσα αλλά ήταν αργά! Δεν έχω κουράγιο να συνεχίσω σήμερα μέχρι τι βράδυ θα δω!
Κωνσταντινουπόλεως 132
Μαριάννα σήμερα από ώρα 14 έως 1 μεσάνυχτα
Πριν όχι πολύ καιρό ανακοινώνανε 80 ευρώ ελευθερο στοματικό με αναλ . Δεν ξέρω εάν συνεχίζει έτσι.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Κωνσταντινουπόλεως 132
Μαριάννα σήμερα από ώρα 14 έως 1 μεσάνυχτα
Πριν όχι πολύ καιρό ανακοινώνανε 80 ευρώ ελευθερο στοματικό με αναλ . Δεν ξέρω εάν συνεχίζει έτσι.
αυτο στουντιο ειναι τύπε... τι σχεση εχει με τα μασατζίδικα;

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
αυτο στουντιο ειναι τύπε... τι σχεση εχει με τα μασατζίδικα;
Καμιά σχέση δεν έχει με τα λαδομάγαζα. Το ξέρω είναι στούντιο. Το έγραψα διότι ο konsolasg3 έρχεται από επαρχία. Πήγε στο 259 και απογοητεύτηκε και ΕΦΥΓΕ άπρακτος, και με το δίκιο του δηλαδή, διότι το προσωπικό ΔΕΝ λέει. Μετά πήγε σε στούντιο όπου ΔΟΚΙΜΑΣΕ, και απογοητεύτηκε ΚΑΙ εκεί. Κοινώς του βγήκε ξινή η ημέρα, όπως και το δηλώνει. Το 132 είναι προς τα εκεί. Εάν τον βόλευε και εάν ήθελε να πάει να ρίξει μια ματιά, μήπως και ρεφάρει. Ο συνάδελφος μας ενημερώνει. Προσφέρει. Να μην αναχωρήσει από Αθήνα χαλασμένος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom