Καλησπέρα και πάλι! Βραδυνή ενημέρωση. Επειδή με έτρωγε το πουλί μου, είπα να πάω μια βόλτα στο ΛΚ35 επειδή ήταν κοντά και φοβόμουν τυχόν βροχή, έχοντας σκοπό να δω και να μην πάρω, έχοντας κακή εμπειρία. Όταν μπήκα είδα 3 κοπέλες Μίκυ μελαχρινή κοντή αδύνατη, Έρρικα κοντή αδύνατη και Angela bbw που δεν θαχα πρόβλημα να τη γαμήσω. Η Έρρικα φορούσε τα 20ποντα των στριπτιτζούδων και φαινόταν πανύψηλη! Κάτι μου άρεσε σ αυτήν και ο μικρός με διέταξε να την πάρω παρόλο που δεν πληρεί καθόλου τις προδιαγραφές μου. Έπεσε κι ένα σχετικό παζάρι για το μπούκι και επήλθε συμφωνία. Ήρθε αμέσως στο δωμάτιο πριν προλάβω να τελειώσω το μπάνιο. Έβγαλε τα τακούνια και έπεσε στο 1,60 βυζάκι πολύ μικρό και συμπαθητικό κωλαράκι, πολύ σφιχτό σώμα 32 Μαΐων. Ξεκίνησε αμέσως χαμούρεμα στα όρθια από κει πέρα έγιναν όλα αργά και νωχελικά! Πίπα ακα αργή και βασανιστική, με γλύψιμο και ρούφιγμα γύρω περιοχής. Παίχτηκαν όλες οι στάσεις. Τέτοια διάρκεια δεν είχα ποτέ. Τέτοια gfe φάση δεν έχω ξαναζήσει στην μικρή πορνοκαριέρα μου! Όλη την ώρα με γλωσοψιλούσε και με κοιτούσε στα μάτια! Έδειχνε να το ζει σε σημείο να αναρωτιέμαι "πλάκα μου κάνει", μ έσφιγγε και είχε συνεχώς το σώμα της κολλημένο πάνω μου. Γίναμε και οι δύο μούσκεμα και δεν έδειξε ούτε στιγμή κάποια δυσαρέσκεια. Με κοιτούσε λες και ήταν έτοιμη να μου κάνει ερωτική εξομολόγηση! Δεν τα παραλέω καθόλου, αν την ξαναπάρω θα την καψουρευτώ! Συγνώμη που κουράζω με τα δικά μου αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα βγάλουν κάποια συμπεράσματα.