Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.938
Πόντοι
6.946
Ξέρει κάποιος ποια μασαζίδικα είναι ανοικτά στο κέντρο της Αθήνας Κυριακές; Η Στουρνάρη 29 πχ που έχει σάιτ λέει είναι κλειστά…- άλλα;;
Φ2, Κ38, Κ48, Σ40-42, Λ23.

Επίσης, νομίζω στο Μάρνης και το άλλο της Αλίνας εκεί κοντά.

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Απλά ήθελα να πω (ίσως να μην το εξέφρασα σωστά), όταν βλέπεις μία κοπέλα ντυμένη και σε καυλώνει και όταν γδυθεί, δεν βλέπεις αυτό που φανταζόσουνα κάτω από τα ρούχα, απογοητεύεσαι.
Νόμιζε κανείς ότι τα ρούχα που φοράνε στο σαλόνι είναι επειδή ντρέπονται να γδυθούν?
Φταίμε όμως κι εμείς που έχουμε πάει με τόσες, που πλέον η σκέτη γυμνή σάρκα μας φαίνεται πιο κοινή 'η βαρετή ειδικά αν έχει ατέλειες, ενώ το καλό ημίγυμνο μας εξάπτει την φαντασία και μας βγάζει από την οφθαλμορουτίνα

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
ναι αλλα φολάρα από υπηρεσίες, αυτό γιατί δεν του το λές?
Εγω διαφωνώ με αυτο το σχόλιο και το έχω δηλώσει παραπάνω απο δυο φορές. Σεβαστή κάθε αποψη αλλα εγω παρ όλο που δεν ειμαι φαν του μαγαζιού αυτού Έχω περάσει δυο φορές μαζί της με πολυ καλή συμμετοχή..βέβαια για να ειμαι σωστός της θυμησα τις απειρες φορές μαζί της όταν ηταν στουντιοκοριτσο και το κλίμα ζεστάθηκε.....

crazy bunny

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2021
Κριτικές
31
Like
2.651
Πόντοι
2.471
Αν η Κατερίνα δεν έβαζε σε λίστα αποκλεισμού αυτούς που δεν περνάνε την πρώτη φορά, θα είχα καταφέρει να γαμίσω τη Νίκη επιτέλους.

από που κι ως που κάνουν και διακρίσεις; πάνε καλά;

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Νόμιζε κανείς ότι τα ρούχα που φοράνε στο σαλόνι είναι επειδή ντρέπονται να γδυθούν?
Φταίμε όμως κι εμείς που έχουμε πάει με τόσες, που πλέον η σκέτη γυμνή σάρκα μας φαίνεται πιο κοινή 'η βαρετή ειδικά αν έχει ατέλειες, ενώ το καλό ημίγυμνο μας εξάπτει την φαντασία και μας βγάζει από την οφθαλμορουτίνα
Ως γνωστόν το καλό ημίγυμνο προκαλεί, εξαπτει περισσότερο τήν φαντασία για εξερεύνηση....

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Πότε ανοίγει Εθνάρχου, ξέρει κανείς;

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Φ2, Κ38, Κ48, Σ40-42, Λ23.

Επίσης, νομίζω στο Μάρνης και το άλλο της Αλίνας εκεί κοντά.
Να το εξηγήσω... είναι νέος σε γνώσεις ο συνάδελφος μάλλον

Φραντζή 2 Νιρβάνα
Λαγουμιτζή 23
Συγγρού 40-42
Καλιρόης 48
Μάρνης 28 Όνειρο
Σολωμού 70
Συγγρού 108
Τατοοίου 71
Λέλας Καραγιάννη 35
Ιερά Οδός 259

Το Καλλιρόης 38 boutique παίζει να είναι κλειστό τις Κυριακές

Για σιγουριά πάντως χρειάζεται τηλεφώνημα πριν πάει κάποιος

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Καλημέρα συναγωνιστές! Σημερινή εξόρμηση. Πέρασα 11:10 από Π131, είχε έρθει μόνο η Αλεξάνδρα, Ελληνίδα μελαχρινή μετρίου αναστήματος, νταρντάνα με παραπάνω κιλά. Φεύγω για Σ29 η κ. Ζάνα μου παρουσίασε 3, την Μόνικα η οποία πλέον είναι gilf και άλλες δύο μελαχρινές αδύνατες που δεν μου άρεσαν. Εντωμεταξύ αρχίζει μια βροχή καταρακτώδης! Λέω που να πάω, δεν μπορώ να φύγω! Έτσι επέλεξα την Μόνικα την οποία έχω ξαναπάρει. Στην ερωτική συνεύρεση με κάλυψε 100‰, έχει σφιχτό σώμα για την ηλικία της, αλλά ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Καλημέρα συναγωνιστές! Σημερινή εξόρμηση. Πέρασα 11:10 από Π131, είχε έρθει μόνο η Αλεξάνδρα, Ελληνίδα μελαχρινή μετρίου αναστήματος, νταρντάνα με παραπάνω κιλά. Φεύγω για Σ29 η κ. Ζάνα μου παρουσίασε 3, την Μόνικα η οποία πλέον είναι gilf και άλλες δύο μελαχρινές αδύνατες που δεν μου άρεσαν. Εντωμεταξύ αρχίζει μια βροχή καταρακτώδης! Λέω που να πάω, δεν μπορώ να φύγω! Έτσι επέλεξα την Μόνικα την οποία έχω ξαναπάρει. Στην ερωτική συνεύρεση με κάλυψε 100‰, έχει σφιχτό σώμα για την ηλικία της, αλλά ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του.
Απο ότι συμπεραίνω εννοείς ότι θα ήθελες πιο νέα και όχι ότι στο μασαζ δεν σε κάλυψε, εκτος αν μιλάμε για 30 λεπτα και δεν έκανες...

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Απο ότι συμπεραίνω εννοείς ότι θα ήθελες πιο νέα και όχι ότι στο μασαζ δεν σε κάλυψε, εκτος αν μιλάμε για 30 λεπτα και δεν έκανες...
Πήρα μισάωρο και δεν έκανα μασάζ!

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.031
Πόντοι
361
Πήρα μισάωρο και δεν έκανα μασάζ!
Το μασάζ της πραγματικά είναι από τα καλύτερα αυτή τη στιγμή. Είναι μια από τις κοπέλες που δεν μειώνεις τον χρόνο του μασάζ, απλά το απολαμβάνεις

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Καλησπέρα και πάλι! Βραδυνή ενημέρωση. Επειδή με έτρωγε το πουλί μου, είπα να πάω μια βόλτα στο ΛΚ35 επειδή ήταν κοντά και φοβόμουν τυχόν βροχή, έχοντας σκοπό να δω και να μην πάρω, έχοντας κακή εμπειρία. Όταν μπήκα είδα 3 κοπέλες Μίκυ μελαχρινή κοντή αδύνατη, Έρρικα κοντή αδύνατη και Angela bbw που δεν θαχα πρόβλημα να τη γαμήσω. Η Έρρικα φορούσε τα 20ποντα των στριπτιτζούδων και φαινόταν πανύψηλη! Κάτι μου άρεσε σ αυτήν και ο μικρός με διέταξε να την πάρω παρόλο που δεν πληρεί καθόλου τις προδιαγραφές μου. Έπεσε κι ένα σχετικό παζάρι για το μπούκι και επήλθε συμφωνία. Ήρθε αμέσως στο δωμάτιο πριν προλάβω να τελειώσω το μπάνιο. Έβγαλε τα τακούνια και έπεσε στο 1,60 βυζάκι πολύ μικρό και συμπαθητικό κωλαράκι, πολύ σφιχτό σώμα 32 Μαΐων. Ξεκίνησε αμέσως χαμούρεμα στα όρθια από κει πέρα έγιναν όλα αργά και νωχελικά! Πίπα ακα αργή και βασανιστική, με γλύψιμο και ρούφιγμα γύρω περιοχής. Παίχτηκαν όλες οι στάσεις. Τέτοια διάρκεια δεν είχα ποτέ. Τέτοια gfe φάση δεν έχω ξαναζήσει στην μικρή πορνοκαριέρα μου! Όλη την ώρα με γλωσοψιλούσε και με κοιτούσε στα μάτια! Έδειχνε να το ζει σε σημείο να αναρωτιέμαι "πλάκα μου κάνει", μ έσφιγγε και είχε συνεχώς το σώμα της κολλημένο πάνω μου. Γίναμε και οι δύο μούσκεμα και δεν έδειξε ούτε στιγμή κάποια δυσαρέσκεια. Με κοιτούσε λες και ήταν έτοιμη να μου κάνει ερωτική εξομολόγηση! Δεν τα παραλέω καθόλου, αν την ξαναπάρω θα την καψουρευτώ! Συγνώμη που κουράζω με τα δικά μου αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα βγάλουν κάποια συμπεράσματα.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα και πάλι! Βραδυνή ενημέρωση. Επειδή με έτρωγε το πουλί μου, είπα να πάω μια βόλτα στο ΛΚ35 επειδή ήταν κοντά και φοβόμουν τυχόν βροχή, έχοντας σκοπό να δω και να μην πάρω, έχοντας κακή εμπειρία. Όταν μπήκα είδα 3 κοπέλες Μίκυ μελαχρινή κοντή αδύνατη, Έρρικα κοντή αδύνατη και Angela bbw που δεν θαχα πρόβλημα να τη γαμήσω. Η Έρρικα φορούσε τα 20ποντα των στριπτιτζούδων και φαινόταν πανύψηλη! Κάτι μου άρεσε σ αυτήν και ο μικρός με διέταξε να την πάρω παρόλο που δεν πληρεί καθόλου τις προδιαγραφές μου. Έπεσε κι ένα σχετικό παζάρι για το μπούκι και επήλθε συμφωνία. Ήρθε αμέσως στο δωμάτιο πριν προλάβω να τελειώσω το μπάνιο. Έβγαλε τα τακούνια και έπεσε στο 1,60 βυζάκι πολύ μικρό και συμπαθητικό κωλαράκι, πολύ σφιχτό σώμα 32 Μαΐων. Ξεκίνησε αμέσως χαμούρεμα στα όρθια από κει πέρα έγιναν όλα αργά και νωχελικά! Πίπα ακα αργή και βασανιστική, με γλύψιμο και ρούφιγμα γύρω περιοχής. Παίχτηκαν όλες οι στάσεις. Τέτοια διάρκεια δεν είχα ποτέ. Τέτοια gfe φάση δεν έχω ξαναζήσει στην μικρή πορνοκαριέρα μου! Όλη την ώρα με γλωσοψιλούσε και με κοιτούσε στα μάτια! Έδειχνε να το ζει σε σημείο να αναρωτιέμαι "πλάκα μου κάνει", μ έσφιγγε και είχε συνεχώς το σώμα της κολλημένο πάνω μου. Γίναμε και οι δύο μούσκεμα και δεν έδειξε ούτε στιγμή κάποια δυσαρέσκεια. Με κοιτούσε λες και ήταν έτοιμη να μου κάνει ερωτική εξομολόγηση! Δεν τα παραλέω καθόλου, αν την ξαναπάρω θα την καψουρευτώ! Συγνώμη που κουράζω με τα δικά μου αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα βγάλουν κάποια συμπεράσματα.
τελικά από εκεί που δεν το περιμένεις , γίνονται οι καλύτερες συνεδρίες

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
νομιζω οτι ειναι η οδός Λέλας Καραγιάννη 35

Ρε σεις τι μαλακία ειναι αυτή που σας πιάνει να γράφετε Σ29, Η89997, ΑΒΓ 43498 κλπκλπ;;;
Φοβάστε να γράψετε σωστά τη διεύθυνση του μασαζομπουρδέλου;

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
νομιζω οτι ειναι η οδός Λέλας Καραγιάννη 35

Ρε σεις τι μαλακία ειναι αυτή που σας πιάνει να γράφετε Σ29, Η89997, ΑΒΓ 43498 κλπκλπ;;;
Φοβάστε να γράψετε σωστά τη διεύθυνση του μασαζομπουρδέλου;
Δίκιο έχεις μεγάλε! Για χάριν συντομίας, αλλά δεν θα επαναληφθεί! Λέλας Καραγιάννη 35 Κυψέλη.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Δίκιο έχεις μεγάλε! Για χάριν συντομίας, αλλά δεν θα επαναληφθεί! Λέλας Καραγιάννη 35 Κυψέλη.
Να κάνω μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν.
Αυτό είχε ξεκινησει πολύ παλιά, όταν ενα παλιο μασατζίδικο που βρισκόταν στην οδο Ομηρου στο Κολωνάκι είχε απαγορέψει να το αναφέρουμε στο φορουμ και τότε γράφαμε την διευθυνση παραπλανητικά Πχ Ορήμου ή Ιλιάδα ή Ο35 (δεν ειμαι σίγουρος για τον αριθμό)

Αλλα αυτο μας εχει αφήσει χρόνους τώρα.. Δεν υπάρχει πλέον λόγος να αναφέρουμε ετσι τα μαγαζια...

Δεν το λέω μονο για εσένα.. Υπάρχουν πολλοί που ακόμα τα γράφουν έτσι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom