Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
δηλαδή γάμησες μία που δεν σου άρεσε αλλά επειδή έκανε καλό μασαζ και ένα παρα πολύ καλό γαμήσι, δεν τα έκλαψες τα λεφτά σου.....μάλιστα. δηλαδή πότε θα τα κλάψεις? αν σου εμφανιστεί νταλικέρης αντί για κοπέλα και σου κάνει καλό μασάζ και καλό γαμήσι???? ρε θα μας τρελλάνετε?
Δώσε πόνο :2funny::2funny::2funny::2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Απογευματινή καταδρομική. Ξαναπάω Σουλίου παίρνω τηλέφωνο από κάτω, μου λέει η Εύα σε λίγο φεύγει (δουλεύει 1-6). Αναχωρώ για Σ29, μου ανοίγει η κ. Ζάνα, είχε μόνο μια κοπέλα διαθέσιμη που δε μου άρεσε. Φεύγω για Μάρνη, να δω την Μπέλα για την οποία έχουν γραφτεί καλά λόγια. Μου ανοίγει η Χριστίνα και βλέπω Νίνα κοντή κοκκινομάλλα σώμα με πιασιματα, Μπέλα που δε μου άρεσε (πολύ flat κώλος) και Νάταλι που μου άρεσε. Έφαγα βέβαια απογοήτευση όταν γδύθηκε, ψιλοκοντή, πολύ μικρό στήθος, ωραίο κώλο. Μου έκανε όμως καλό μασάζ (δεν το περίμενα) και πάρα πολύ καλό γαμήσι (ούτε αυτό το περίμενα!), οπότε δεν τα έκλαψα!
Συνεχίζουμε!
Επιτέλους ενημερώσεις, και μάλιστα εμπεριστατωμένες
Keep on!

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.560
Πόντοι
5.646
Απογευματινή καταδρομική. Ξαναπάω Σουλίου παίρνω τηλέφωνο από κάτω, μου λέει η Εύα σε λίγο φεύγει (δουλεύει 1-6). Αναχωρώ για Σ29, μου ανοίγει η κ. Ζάνα, είχε μόνο μια κοπέλα διαθέσιμη που δε μου άρεσε. Φεύγω για Μάρνη, να δω την Μπέλα για την οποία έχουν γραφτεί καλά λόγια. Μου ανοίγει η Χριστίνα και βλέπω Νίνα κοντή κοκκινομάλλα σώμα με πιασιματα, Μπέλα που δε μου άρεσε (πολύ flat κώλος) και Νάταλι που μου άρεσε. Έφαγα βέβαια απογοήτευση όταν γδύθηκε, ψιλοκοντή, πολύ μικρό στήθος, ωραίο κώλο. Μου έκανε όμως καλό μασάζ (δεν το περίμενα) και πάρα πολύ καλό γαμήσι (ούτε αυτό το περίμενα!), οπότε δεν τα έκλαψα!
Συνεχίζουμε!

το ένστικτο σου σε οδήγησε σωστά well done

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
το ένστικτο σου σε οδήγησε σωστά well done
Απλά ήθελα να πω (ίσως να μην το εξέφρασα σωστά), όταν βλέπεις μία κοπέλα ντυμένη και σε καυλώνει και όταν γδυθεί, δεν βλέπεις αυτό που φανταζόσουνα κάτω από τα ρούχα, απογοητεύεσαι.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Απλά ήθελα να πω (ίσως να μην το εξέφρασα σωστά), όταν βλέπεις μία κοπέλα ντυμένη και σε καυλώνει και όταν γδυθεί, δεν βλέπεις αυτό που φανταζόσουνα κάτω από τα ρούχα, απογοητεύεσαι.
σε αυτές τις περιπτώσεις ζητάς να τη γαμίσεις με τα ρούχα.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Λίγο πολύ όλοι τήν έχουμε πατήσει έτσι, θες ή καυλες τις στιγμής θες ή καλή εντύπωση στο σαλοναρισμα, αλλά έστω καί μέ αυτό τό ρομπακι πού φοράνε μία άποψη την έχουμε δηλαδή αν είναι παχουλη κλπ...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Στην Νίκη τι δεν σου άρεσε? Πολυ αδύνατη δεν είναι...είναι ακριβώς όπως επρεπε να είναι οι πιο πολλές....μοντελέ
Αν βέβαια το στυλ σου είναι η Χριστίνα στο Μάρνης, τζάμπα συζητάμε......
Αν η Κατερίνα δεν έβαζε σε λίστα αποκλεισμού αυτούς που δεν περνάνε την πρώτη φορά, θα είχα καταφέρει να γαμίσω τη Νίκη επιτέλους.

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Λίγο πολύ όλοι τήν έχουμε πατήσει έτσι, θες ή καυλες τις στιγμής θες ή καλή εντύπωση στο σαλοναρισμα, αλλά έστω καί μέ αυτό τό ρομπακι πού φοράνε μία άποψη την έχουμε δηλαδή αν είναι παχουλη κλπ...
Ακριβώς όπως τα λες είναι! Το παράπονο μου όμως είναι, ότι δεν έχω βρει καμιά 100% στις προδιαγραφές μου, ψιλή άνω 1,75 και νταρντάνα με μεγάλα βυζιά και καμπύλες. Αν είναι νταρντάνα θα είναι χοντρή, αν είναι ψιλή θα είναι άβυζη! Την παραξενιά μου γαμώ!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Ακριβώς όπως τα λες είναι! Το παράπονο μου όμως είναι, ότι δεν έχω βρει καμιά 100% στις προδιαγραφές μου, ψιλή άνω 1,75 και νταρντάνα με μεγάλα βυζιά και καμπύλες. Αν είναι νταρντάνα θα είναι χοντρή, αν είναι ψιλή θα είναι άβυζη! Την παραξενιά μου γαμώ!
Χαχαχα παραξενιά δέν θά το έλεγα, γούστα νάι, πού όλοι έχουμε, αλλά θέλει ψάξιμο νά βρεις αυτό που θες όπως το θες.
Έχεις δει σε Φ2 η Κ38 ίσως βρεις σε ψηλές.
Ήταν καί ή Αναστασία στο Σ108 νομίζω τώρα είναι στο Τατοΐου.
Ή αν κάποιος συναγωνιστής ξέρει κάτι παραπάνω νά σού πεί.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
Αν η Κατερίνα δεν έβαζε σε λίστα αποκλεισμού αυτούς που δεν περνάνε την πρώτη φορά, θα είχα καταφέρει να γαμίσω τη Νίκη επιτέλους.
Κάνει καλό γαμήσι η Νίκη? Έχω ακούσει πως δεν κάνει ακα πίπα…

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Τελειωτικό? Γλωσσόφιλα?
Ολα κομπλέ! Αλλιως θα έλεγα ολα τα μείον......
Παρ ολα αυτά επειδή μαλλον θέλεις πιο «ζωηρά» πράγματα μου έδωσε την εντυπωση πιο gfe και δεν προσπαθησα για κολο.....
Είναι χρονια στη δουλειά και είχε δουλέψει με Ευα και Κατερίνα και παλιά στη Γλυφάδα, πριν το Εθναρχου.....
Σε αυτο το μαγαζι πάντως νομίζω ότι το parking είναι υποχρεωτικό εκεί που είναι όποτε υπολογίστε το απο τώρα.....

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Καλό μεσημέρι συναγωνιστές! Έκλεισα ραντεβού με Εύα (Σουλίου 4) χωρίς να την έχω δει, μόνο από τα επαινετικά σχόλια που έχω διαβάσει. Επειδή κατεύθασα πιο νωρίς λέω ας περάσω από Ναυαρίνου (παρόλο που έχω βάλει Χ) να δω τι παίζει. Μου άνοιξε η Ελένη, την οποία έχω πάρει προ διμήνου. Φορούσε ένα μαύρο κολάν το οποίο τόνιζε την τεράστια κωλάρα της. Αν δεν την ήξερα θα ξεγελιώμουν (.... ). Παρουσιάστηκαν η Αλεξία και η Νάταλι. Η δεύτερη πολύ πιο ωραία από την Αλεξία (που εκθειάζουν). Ξανθιά όμορφη με το σορτσάκι να αναδεικνύει ένα τέλειο κωλαράκι! Μου τον έκανε κάγκελο! Κρίμα που διαβάζω ότι είναι μεγάλη φόλα, ήθελα να την πάρω. Τις ευχαριστώ και φεύγω για το ραντεβού στη Σουλίου. Μου άνοιξε η Μαρία, πολύ κοντή αλλά συμπαθητική. Όταν ήρθε η Εύα στο δωμάτιο, αρχικά απογοητεύτηκα από αυτό που αντίκρυσα. Την είχα κλείσει όμως. Παρόλο που δε με κάλυπτε εμφανισιακά, έπαθα πλάκα με τις υπηρεσίες! Φοβερή εμπειρία, δεν το μετάνιωσα καθόλου! Φεύγοντας ζήτησα και ξαναείδα τη Βικτώρια, η οποία πρέπει να είναι η Αλινα από Εθνάρχου Μακαρίου που είχα πάρει. Και τη Νίκη με καλό αδύνατο κορμί, σκέφτομαι να την πάρω.
Αυτά προς το παρόν.

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.031
Πόντοι
361
Την Πάμελα στο Φ2?είναι ψηλή κ έχει μεγάλο στήθος.δεν την λες νταρντανα αλλά έχει τα πιασίματα της

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
ναι αλλα φολάρα από υπηρεσίες, αυτό γιατί δεν του το λές?
Ευτυχώς διάβασα κριτικές, γιατί το σκεφτόμουνα. Λέω να πάω για Νάνσυ, καλές κριτικές, αλλά δεν την έχω δει.

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.031
Πόντοι
361
ναι αλλα φολάρα από υπηρεσίες, αυτό γιατί δεν του το λές?
Σωματότυπο πρότεινα αγαπητέ.αν αυτό είναι το φετίχ του μπορεί κ να του αρέσει. Από την άλλη η Νάνσυ που έχω γράψει πολλές φορές ότι είναι από τις αδυναμίες μου, έχει πιασίματα ή είναι πάνω από 1.75?

kormara

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος ποια μασαζίδικα είναι ανοικτά στο κέντρο της Αθήνας Κυριακές; Η Στουρνάρη 29 πχ που έχει σάιτ λέει είναι κλειστά…- άλλα;;

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Ξέρει κάποιος ποια μασαζίδικα είναι ανοικτά στο κέντρο της Αθήνας Κυριακές; Η Στουρνάρη 29 πχ που έχει σάιτ λέει είναι κλειστά…- άλλα;;
Το Συγγρού 40-42 είναι ανοιχτό λογικά. Βεβεια κάνε ένα τηλ πριν πας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom