Καλό μεσημέρι συναγωνιστές! Έκλεισα ραντεβού με Εύα (Σουλίου 4) χωρίς να την έχω δει, μόνο από τα επαινετικά σχόλια που έχω διαβάσει. Επειδή κατεύθασα πιο νωρίς λέω ας περάσω από Ναυαρίνου (παρόλο που έχω βάλει Χ) να δω τι παίζει. Μου άνοιξε η Ελένη, την οποία έχω πάρει προ διμήνου. Φορούσε ένα μαύρο κολάν το οποίο τόνιζε την τεράστια κωλάρα της. Αν δεν την ήξερα θα ξεγελιώμουν (.... ). Παρουσιάστηκαν η Αλεξία και η Νάταλι. Η δεύτερη πολύ πιο ωραία από την Αλεξία (που εκθειάζουν). Ξανθιά όμορφη με το σορτσάκι να αναδεικνύει ένα τέλειο κωλαράκι! Μου τον έκανε κάγκελο! Κρίμα που διαβάζω ότι είναι μεγάλη φόλα, ήθελα να την πάρω. Τις ευχαριστώ και φεύγω για το ραντεβού στη Σουλίου. Μου άνοιξε η Μαρία, πολύ κοντή αλλά συμπαθητική. Όταν ήρθε η Εύα στο δωμάτιο, αρχικά απογοητεύτηκα από αυτό που αντίκρυσα. Την είχα κλείσει όμως. Παρόλο που δε με κάλυπτε εμφανισιακά, έπαθα πλάκα με τις υπηρεσίες! Φοβερή εμπειρία, δεν το μετάνιωσα καθόλου! Φεύγοντας ζήτησα και ξαναείδα τη Βικτώρια, η οποία πρέπει να είναι η Αλινα από Εθνάρχου Μακαρίου που είχα πάρει. Και τη Νίκη με καλό αδύνατο κορμί, σκέφτομαι να την πάρω.
Αυτά προς το παρόν.