Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Μηνύματα
3.567
Κριτικές
40
Like
24.894
Πόντοι
11.096
Ποια Λάρισα και Καρδίτσα ρε φιλε?χαλια ειναι τα πράγματα κοροϊδεύουν τον κόσμο....μέχρι και η νανσυ την οποία εχω καιρό βεβαια να δω άρχισε να κάνει παγαποντιες.....χαλί μαύρο παντού...καλα τα λέει ο bixterius.....
Για νά ξέρουμε τι λέμε εγώ αναφέρθηκα σε περίπου παρόμοιο θέμα που είχα στο νιρβάνα καί ή υπεύθυνη ή λαρισα το έλυσε σε χρόνο μηδέν καί άψογα.
Καί σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις πού γνωρίζω ότι έχουν γίνει πάλι ήταν σωστή καί δίκαιη μέ τό μέρος του πελατη καί δέν έχει κοροϊδέψει κανέναν όσο ξέρω.

Τώρα αν άρχισαν καί αυτοί μέ τέτοιες συμπεριφορές δέν το βλέπω καλά το θέμα, θά φύγει αρκετός κόσμος.

Αν η Νάνσυ ή κάθε κοπέλα αρχίζει καί κάνει τά δικά τής..... Είναι άλλο θέμα, για αυτό υπαρχή εδώ ή ενημέρωση για νά ρίχνουμε μαύρο σε όποια χρειάζεται.
 

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Μηνύματα
3.567
Κριτικές
40
Like
24.894
Πόντοι
11.096
Ναι, την κριτική την διάβασα και εγώ, και την θυμόμουν με όλα τα θετικά που ειπώθηκαν.

Στο μαγαζί ένα πελάτη πριν να μπω και όση ώρα γινόταν η παρουσιάση των κοριτσιών, άλλος πελάτης έβγαινε από το δωμάτιο, και τα παραβάν για να μας κρύψουν μεταξύ μας είχαν πάρει φωτιά(αυτό μας μάρανε, η μυστικότητα) .

Όταν έφευγα, να πω την αλήθεια τι έγινε: η κοπέλα άργησε να έρθει πίσω στο δωμάτιο, δηλαδή, έκανα ξανά μπάνιο, ντύθηκα με την ησυχία μου και επειδή δεν ερχόταν, άρχισα να χαζεύω λίγο το κινητό μου. Κάποια στιγμή, απλά βαρέθηκα και βγήκα έξω μόνος μου, ανυπομονούσα πλέον να φύγω μετά την περιπέτειά μου. Ξέρω ότι δεν πρέπει να φεύγει ο πελάτης μόνος του, και πάντα περιμένω λιγάκι, αλλά δεν πρόκειται να κάτσω και μια ώρα μέσα να περιμένω, θέλω να φύγω κάποια στιγμή, θα φύγω, τόσο απλά.

Όταν έφτασα λοιπόν στον διάδρομο στην πόρτα, ρώτησα διακριτικά αν μπορώ να μπω στον χώρο υποδοχής, και η υπεύθυνη μου απάντησε"όχι, περίμενε". Εκείνη την στιγμή είχε τουλάχιστον άλλους δύο - τρεις πελάτες στο σαλόνι και έπαιρνε τα μέτρα της για διακριτικότητα. Φώναξε την Πωλίνα να έρθει γρήγορα εκεί, η Πωλίνα βγήκε από το δωμάτιο που ήταν μέχρι τότε και ήρθε αμέσως. Μάλλον της είπε κάτι σαν "γιατί συνέβη αυτό και ήρθε μόνος" .
Άρα, εκείνη την στιγμή, και να ήθελε η υπεύθυνη να ρωτήσει αν όλα πήγαν καλά και να με ακούσει, είχε πελάτες σε όλο τον χώρο. Ίσα ίσα που της έδωσα βιαστικά την κάρτα προσφορών (με τις ημερομηνίες) , το έγραψε στα πεταχτά και αποχώρησα. Δεν ειπώθηκε τίποτα περαιτέρω.

Όπως ανέφερα, πέρασα και εχθές. Μπορούσα να πάω με άλλη κοπέλα που είδα και έχω καλές αναμνήσεις, αλλά είχα περιέργεια μεγάλη για την Μαρίνα.

Όσοι από εσάς είστε VIP μέλη, σελέμπριτις, προστάτες, προστάτες των προστατών, ομορφάντρες με 30εκ πουλί και 10 εκατομμύρια στην άκρη, (δεν αναφέρομαι σε εσένα, προς Θεού!!! ) , έχετε πάρε δώσε με την υπεύθυνη, σας γουστάρει το κορίτσι γιατί προσφέρετε περισσότερα γενικώς εντός και εκτός, έχετε άλλη αίγλη, μπορείτε ακόμα να δείτε την Μαρίνα.
Φυσικά και κανένας δεν θα πει τι και πώς, ούτε και θα δώσει τηλέφωνο της.
Για την υπόλοιπη πλέμπα, η πόρτα είναι κλειστή, έχει πρόγραμμα, ξανά, έχει πρόγραμμα, έχει πρόγραμμα. Εντάξει, καταλάβαμε, δεν γουστάρουν τον κάθε τυχαίο(πληθυντικό χρησιμοποίησα, όχι τυχαία) .

Οπότε, τι νόημα έχει να την αναφέρουμε συνέχεια σαν παράδειγμα υπηρεσιών; Κορυφαία είναι, την έχω συναντήσει μερικές φορές στο παρελθόν, αλλά πλέον, μάλλον σαν παράδειγμα προς αποφυγή θα έπρεπε να αναφέρεται.
Άλλο ένα μεγάλο λάθος τής που δέν ήρθε νά σε ενημέρωση ότι έχει κόσμο στο σαλόνι καί περίμενες στο δωμάτιο τόση ώρα, καί φυσικά νά μην φύγεις μόνος από το δωμάτιο, όχι ότι έγινε κάτι αλλά καί ή λεπτομέρειες στήν συμπεριφορά είναι πού κερδίζουν περισσότερο τόν πελάτη.

Για τήν Μαρίνα πού είπες πίστεψε μέ δέν χρειάζεται τίποτα από αυτά που είπες για νά τήν δεις.

Το (έχει πρόγραμμα) πού λέγεται συνέχεια από τήν υπεύθυνη δέν είναι λόγια τής μαρίνας.
Ναι είναι κλεισμένη σε αρκετά καθημερινά ραντεβού νάι έχει σταθερή πελατεία φουλ αλλά μπορείς να τήν δεις.

Το γιατί λέγεται είναι κλεισμένη όλη μέρα ή έχει πρόγραμμα συνέχεια κλπ μαλακιες, αυτά είναι αλλουνού παπά ευαγγελια.... νά χαμε νά λέγαμε.
 

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Μηνύματα
978
Κριτικές
38
Like
3.701
Πόντοι
2.596
Η μαρίνα δεν βλέπει καμια....φίλη της τζεσικας όποτε λογικό....αν δούλευαν και οι δυο τα υπολοιπα μαγαζιά ήταν για λουκέτο ΑΜΕΣΑ
Απλά ποτέ πετυχαίνεις τη μαρίνα ελεύθερη είναι το θέμα...
 

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Μηνύματα
16.067
Κριτικές
191
Like
51.835
Πόντοι
41.443
Μετά από Κασσάνδρας και Alien εχθές και προχθές(και κάμποσα ακόμα στούντιο τις προηγούμενες ημέρες), είπα να πάω σε μασάζ, που τα έχουν, συνήθως, όλα στο βασικό πακέτο, κυρίως φιλιά και 69(δεν ζητάω και κάτι εξεζητημένο και παράλογο, ούτε πάω με βαλίτσες με στραπόν, δονητές, μάσκες, πίτσες μαργαρίτες, κομφετί και πασατέμπο και εγώ δεν ξέρω τι άλλο κουβαλάνε μαζί τους διάφοροι: πολύ - πολύ απλά και βασικά πράγματα ήθελα σήμερα, αν και μερικές φορές τα παίρνω και σε στούντιο αλλά σπάνια φιλιά) .

Βλακεία μου που δεν πήγα από Λ23 κατευθείαν, το ξεκαθαρίζω από την αρχή, ας δούλευαν κάποιες κοπέλες που έχω πάει πολλές φορές(δεν δούλευαν άλλες που ρώτησα), τουλάχιστον δεν θα ακολουθούσαν τα παρακάτω.....

Συγγρού 40-42: Είχα να περάσω κανά χρόνο, είπα μήπως έχω άλλη αντιμετώπιση. Ενημέρωση για ποιές κοπέλες δουλεύουν. Η Μαρίνα που μου είπατε, είναι ελεύθερη; Έχει πρόγραμμα. Να περάσω αργότερα μήπως μπορεί; Είναι σε πρόγραμμα.- Γεια σας.

Συγγρού 108: Είδα την Λίζα, ωραία νεαρά και μου άρεσε, ρώτησα για φιλιά, να ρωτήσω μου είπε η υποδοχή, δυστυχώς όχι(ευγενέστατη υποδοχή) .

Πέρασμα από Φ2. Πήγα να δω καινούργιες παρουσίες, λαμακία μου που δεν τσίμπησα τη Νάνσυ, έχουμε καιρό να τα πούμε, άλλη φορά όμως. Η Αντριάνα ήταν επίσης υποψήφια, την ξέρω αρκετά.
Ήμουν ανάμεσα σε Νεφέλη και Πωλίνα, αλλά ήθελα να μάθω αν φιλούν, ρώτησα την υποδοχή και μου είπε ότι δεν ξέρει τι κάνουν οι κοπέλες και τι δεν κάνουν, να τις ρωτήσω στο δωμάτιο(εντάξει, διακριτική η υποδοχή και σωστά δεν πιέζει τις κοπέλες, αλλά και εγώ ήθελα πολύ συγκεκριμένο πράγμα). Απάντησα ότι εάν μπω στο δωμάτιο, μετά είναι ΑΡΓΑ αν φάω φόλα αφού πρώτα έχω πληρώσει, θέλω να ξέρω από ΠΡΙΝ.
Δεν πιέζω κανέναν και καμία, εννοείται ότι είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ της κοπέλας αν δεν επιθυμεί φιλί ή κάτι άλλο και ο πελάτης είναι βρωμιάρης και σαπιοδόντης και ατημέλητος, αλλά και εγώ βγάζω με κόπο τα χρήματά μου, δεν θέλω να τα πετάω, ΔΕΝ έχω κάτι προσωπικό με ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΜΙΑ, και είναι μια πολύ - πολύ συγκεκριμένη η συναλλαγή που κάνω.
Ξαναήρθαν λοιπόν, πρώτα η Νεφέλη(ωραία γυναίκα, μου άρεσε εμφανησιακά όπως την είδα με τη ρόμπα) , όμως δεν φιλάει μου είπε(δεν θεωρώ φιλί να ακουμπήσουν τα χείλη, μην παίζουμε με τη νοημοσύνη μας) .
Η Πωλίνα μου είπε ότι φιλάει, την ξαναρώτησα για να βεβαιωθώ για να ΜΗΝ υπάρξει παρεξήγηση στο δωμάτιο, κιαι μου απάντησε ότι ΝΑΙ ΦΙΛΑΩ.
Πάμε λοιπόν. Είχα στο νου μου μισάωρο στα 60€, επέμενε όμως για πρόγραμμα στα 80€(45λεπτο) γιατί είπε ότι θα περνούσαμε ομορφότερα, θα κάναμε περισσότερα πράγματα. Την ρώτησα ακόμα δύο φορές να γίνει περισσότερο συγκεκριμένη και γιατί θα έπρεπε να προτιμήσω τα 45, θα κάνουμε τι ακριβώς παραπάνω, μήπως Α, μου απάντησε το ίδιο αόριστα με υποσχέσεις. Τι στο καλό λέω, πάρτα, να δούμε τι θα κάνεις.
Ντουζάκι, αναμονή, έρχεται. Λίγο μασάζ χάδι και τρίψιμο του σώματός της πάνω μου, ωραία ήταν, αλλά γύρισα γρήγορα.
Πάω να φιλήσω και να χαϊδέψω, κλειστά χείλη και αποφυγή γυρίζοντας - τραβώντας το κεφάλι. Προσπάθησα μια, δύο, τρεις, τέσσερις, δεν. Κατέβηκε προς τα κάτω. Στητός ήμουν, αλλά με την φόλα που έφαγα, ξενέρωσα, την σταματάω επιτόπου και λέω, τελειώσαμε.
Τουλάχιστον δεν θες να τελειώσεις, δεν θα πάρεις τώρα τα χρήματα πίσω. Ήρθα για να περάσω καλά, όχι να σκέφτομαι τα χρήματα που σκορπάω, γούστο μου δικά μου είναι, και για να πάρω κάτι πολύ συγκεκριμένο σήμερα, σε ρώτησα πολλές φορές αν φιλάς και άλλα μου είπες. Έχεις την οδοντοστοιχία κλειστή πίσω από τα χείλη, με δουλεύεις, δεν ξέρεις πώς φιλάνε ή τι είναι φιλί; Έλεος.
Άρχισα να ντύνομαι καιξεκιίνησε και εκείνη.
Λίγο άρχισε να ανεβάζει τους τόνους, της είπα ότι δεν έχω διάθεση για φωνές, αν θες να προσπαθήσουμε ξανά και να κάνεις αυτό που εσύ υποσχέθηκες, εδώ είμαι δεν φεύγω. Λοιπόν;
Πάμε ξανά.
Τα ίδια ξανά...., και μετά από λίγο πέρασε στον αγώνα με κατευθείαν στήσιμο στα τέσσερα, έβλεπα να έρχεται το τελείωμα ξεπέτα γρήγορα... Στην αρχή ακολούθησα από κεκτημένη ταχύτητα, αλλά όσο το ξανασκεφτόμουνα, τραβιέμαι, την ευχαριστώ, και το λήγω στο 20λεπτο(πλήρωσα και 45' πανάθεμά με) .
Δηλαδή, αυτά που θα κάναμε περισσότερο στα 80€ και εκπλήξεις που είπες , τι ήταν αυτό; Ε... τα φιλιά, όλα αυτά (ποιά όλα αυτά, δηλαδή, που δεν θα κάναμε στο μισάωρο) .

Συγγρού 108: ξαναγυρνάω, πριν προχωρήσω στα υπόλοιπα της περιοχής. Ευγενέστατη η υποδοχή πάλι, ρωτάω, τουλάχιστον το κοριτσι κάνει 69; Ρώτησε πάλι, μου λέει, ναι, αλλά στο 45λεπτο πρόγραμμα των 70€(μεγάλη υπομονή, και ευγενέστατη υποδοχή, το τονίζω ξανά). Το σκέφτηκα λίγο, και επειδή ήταν γλυκούλι προσωπάκι η Λίζα, λέω , εντάξει, πάμε. Όλα καλά λοιπόν, περάσαμε φίνα και οι δύο, την χάρηκα πολύ τη νεαρή, το ίδιο και αυτή, είχε υπομονή και ευγένεια.

Υ.Γ.: διάβασα και μια κριτική ε΄δω από συνάδελφο και κάτι έξτρα που έδωσε για την Πολίνα, και ότι πέρασε καλά για αυτά που ζήτησε(υπάρχει πρόσφατη), μου είπε ότι θα κάνει αυτό που ζητάω για φιλιά, ίσως για αυτό και τελικά την διάλεξα.
καλο ειναι την κριτικη σου για την κοπελλα να την γραψεις και στην καρτελλα του μαγαζιου.
εδω μολις γυρισει η σελιδα χαθηκε.
και ειναι κριμα για την γενικοτερη ενημερωση για να αποφευγονται οι φολες.
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
45.636
Like
28.150
Πόντοι
5.006
καλο ειναι την κριτικη σου για την κοπελλα να την γραψεις και στην καρτελλα του μαγαζιου.
εδω μολις γυρισει η σελιδα χαθηκε.
και ειναι κριμα για την γενικοτερη ενημερωση για να αποφευγονται οι φολες.
Οκ
 

ΧΧΧ-Man

Μέγας
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.238
Κριτικές
46
Like
3.745
Πόντοι
4.365
..... Στο τέλος, απλά γινόταν πανικός, τι να κάθομαι να εξηγώ και για πόση ώρα , με άλλους πελάτες να περιμένουν υπομονετικά πίσω από το παραβάν;....
Εκει ειναι το θεμα...
να εκανες λιγο φασαρια... οτι δεν τηρηθικαν τα προσυμφωνημενα.... :tickedoff: να τα άκουγαν κ οι υπολοιποι.. για να ξέρανε... μπας κ σωνόντουσαν....
και σιγουρα θα έτσουζε κ το μαγαζι αν φευγανε 2-3 πελατες μαζεμένοι...
 

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
9.211
Κριτικές
18
Like
19.995
Πόντοι
4.546
Πραγματικά, αυτή την στιγμή δεν έχω όρεξη για κριτική , δεν θα γράψω, όποιος διάβασε , διάβασε, βοήθησα όσο μπορούσα από εδώ

Σε αλλα ερωτήματα που έχω όμως, κανένας δεν βοηθά ουσιαστικά, άρα, εγώ πόσο περισσότερο να βοηθήσω τους συναδέλφους για το θέμα που μου έτυχε;

Αν αλλάξω γνώμη, θα γράψω, προς το παρόν, όχι, .
 

Περαματιώτης

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Μηνύματα
1.899
Like
9.570
Πόντοι
1.056
Πραγματικά, αυτή την στιγμή δεν έχω όρεξη για κριτική , δεν θα γράψω, όποιος διάβασε , διάβασε, βοήθησα όσο μπορούσα από εδώ

Σε αλλα ερωτήματα που έχω όμως, κανένας δεν βοηθά ουσιαστικά, άρα, εγώ πόσο περισσότερο να βοηθήσω τους συναδέλφους για το θέμα που μου έτυχε;

Αν αλλάξω γνώμη, θα γράψω, προς το παρόν, όχι, .
δε χρειάζεται να γράψεις.. κάνε απλά copy-paste αυτά που έγραψες εδώ και ξεμπερδεψες, αν δεν θες .. να το κάνω εγώ για σένα... να προσφέρω μια χείρα βοηθείας στο συναγωνιστή :):):2funny::2funny:
 

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
9.211
Κριτικές
18
Like
19.995
Πόντοι
4.546
Ενημέρωση:
Επικοινώνησε μαζί μου το μαγαζί, η Λαρισα. Λυπήθηκε για το συμβάν, και μου πρόσφερε συνθηματικό κωδικό για επανόρθωση, σε επόμενη επίσκεψη μου.
Την ευχαρίστησα για την επικοινωνία και το ενδιαφέρον της.

Επίσης, της ζήτησα, όσο είναι δυνατόν, να να μην μαλώσει άσχημα ούτε με την υποδοχή αλλά....... ούτε και με την Πωλίνα ( δεν είμαι δικαστής και κριτής των πάντων, όλοι μπορεί να βελτιωθούν αν το θέλουν πραγματικά)
. Ας σκεφθεί η κοπέλα λιγάκι αν θέλει να λέγεται επαγγελματίας ή όχι, αυτό μόνο.
 

Περαματιώτης

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Μηνύματα
1.899
Like
9.570
Πόντοι
1.056
Επίσης, της ζήτησα, όσο είναι δυνατόν, να να μην μαλώσει άσχημα ούτε με την υποδοχή αλλά....... ούτε και με την Πωλίνα
Διαφωνώ. Αν δεν τις μαλώσει θα συνεχίσουν αυτή την κοροϊδία προς τους πελάτες. Και αν δεν βελτιωθούν δρόμο.
Ετσι δε γίνεται σε όλες τις δουλειές;;; Θα κάνει ενας υπάλληλος μια μαλακία. Θα φάει γκαζια μια φορα, δευτερη αντε και τριτη . Αν δεν καταλαβαίνει, τότε τον πούλο, απόλυση
 

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Μηνύματα
3.567
Κριτικές
40
Like
24.894
Πόντοι
11.096
Ενημέρωση:
Επικοινώνησε μαζί μου το μαγαζί, η Λαρισα. Λυπήθηκε για το συμβάν, και μου πρόσφερε συνθηματικό κωδικό για επανόρθωση, σε επόμενη επίσκεψη μου.
Την ευχαρίστησα για την επικοινωνία και το ενδιαφέρον της.

Επίσης, της ζήτησα, όσο είναι δυνατόν, να να μην μαλώσει άσχημα ούτε με την υποδοχή αλλά....... ούτε και με την Πωλίνα ( δεν είμαι δικαστής και κριτής των πάντων, όλοι μπορεί να βελτιωθούν αν το θέλουν πραγματικά)
. Ας σκεφθεί η κοπέλα λιγάκι αν θέλει να λέγεται επαγγελματίας ή όχι, αυτό μόνο.
Ή Λαρισα είναι εγγύηση για κάτι τέτοια, σωστή καί δίκαιη.
 

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Μηνύματα
202
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Ακόμα μια επίσκεψη στο XO VIP SPA εχθές το απογευματάκι. Είχα κλείσει ραντεβού με την Εύα.

Εχω γραψει αρκετές κριτικές για την συγκεκριμένη, οπότε δεν θα ξαναπω τα ίδια. Η κοπέλα είναι τρομερή σε αυτό που κάνει. Αν θες μασαζ ΚΑΛΟ και δευτερο μέρος ΚΑΛΟ, πας εκει χωρίς συζητηση. Νομίζω πως στα 70-80ε ανα ώρα, δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο, που να συνδυάζει χώρο, ποιοτητα μασαζ, ερωτικό κομμάτι.
 

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Μηνύματα
3.451
Κριτικές
42
Like
7.852
Πόντοι
4.666
εγω δεν θελω να διαβαζω συγγνώμες απο τους διαχειριστες-ιδιοκτητες των μαγαζιων αλλα υπεροχες απανωτες κριτικες ενθουσιασμου ημών των πελατών για τις φοβερες υπηρεσιες που μας αφησαν αγαλμα απο όμορφα πουταναρια
 

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Μηνύματα
203
Κριτικές
6
Like
935
Πόντοι
361
εγω δεν θελω να διαβαζω συγγνώμες απο τους διαχειριστες-ιδιοκτητες των μαγαζιων αλλα υπεροχες απανωτες κριτικες ενθουσιασμου ημών των πελατών για τις φοβερες υπηρεσιες που μας αφησαν αγαλμα απο όμορφα πουταναρια
Ότι πιο σωστό έχει γραφτεί στο bou!!
 

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.869
Κριτικές
19
Like
3.086
Πόντοι
7.195
Ακόμα μια επίσκεψη στο XO VIP SPA εχθές το απογευματάκι. Είχα κλείσει ραντεβού με την Εύα.

Εχω γραψει αρκετές κριτικές για την συγκεκριμένη, οπότε δεν θα ξαναπω τα ίδια. Η κοπέλα είναι τρομερή σε αυτό που κάνει. Αν θες μασαζ ΚΑΛΟ και δευτερο μέρος ΚΑΛΟ, πας εκει χωρίς συζητηση. Νομίζω πως στα 70-80ε ανα ώρα, δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο, που να συνδυάζει χώρο, ποιοτητα μασαζ, ερωτικό κομμάτι.
Η Ευα απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ !!!!!
Ανεπαναληπτη !!!
 

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Μηνύματα
3.567
Κριτικές
40
Like
24.894
Πόντοι
11.096
εγω δεν θελω να διαβαζω συγγνώμες απο τους διαχειριστες-ιδιοκτητες των μαγαζιων αλλα υπεροχες απανωτες κριτικες ενθουσιασμου ημών των πελατών για τις φοβερες υπηρεσιες που μας αφησαν αγαλμα απο όμορφα πουταναρια
Εν μέρει έχεις απόλυτο δίκιο γιατί αν υπήρχαν Καλές καί φοβερές υπηρεσίες από τής κοπέλες καί μέ μία καλή σχετικά εμφάνιση δέν θά είχε παράπονα κάνεις πελάτης, συνάμα θά γράφονται καί καλες κριτικές.

Εδώ όμως μιλάμε για μία μετριότητα παντού σε υπηρεσίες περισσότερο.

Αλλά πες μου εσύ στα τόσα μαγαζιά λαδάδικα πού υπάρχουν μέ τόσα αποτυχημένα ραντεβού (φόλες) καί συμπεριφορές ποίο άλλο μαγαζί, ιδιοκτήτης ή υποδοχή εκτός τής λαρισας δίνει τέτοιες λύσεις προς τόν πελάτη.
Έξυπνες επαγγελματίες λύσεις πού όλοι είναι οκ καί ο πελάτης θά ξανά πάει.
 

john8

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Μηνύματα
98
Κριτικές
2
Like
438
Πόντοι
20
Εν μέρει έχεις απόλυτο δίκιο γιατί αν υπήρχαν Καλές καί φοβερές υπηρεσίες από τής κοπέλες καί μέ μία καλή σχετικά εμφάνιση δέν θά είχε παράπονα κάνεις πελάτης, συνάμα θά γράφονται καί καλες κριτικές.

Εδώ όμως μιλάμε για μία μετριότητα παντού σε υπηρεσίες περισσότερο.

Αλλά πες μου εσύ στα τόσα μαγαζιά λαδάδικα πού υπάρχουν μέ τόσα αποτυχημένα ραντεβού (φόλες) καί συμπεριφορές ποίο άλλο μαγαζί, ιδιοκτήτης ή υποδοχή εκτός τής λαρισας δίνει τέτοιες λύσεις προς τόν πελάτη.
Έξυπνες επαγγελματίες λύσεις πού όλοι είναι οκ καί ο πελάτης θά ξανά πάει.
Έχεις απόλυτο δίκιο το μόνο μαγαζί που δείχνει να νοιάζεται τόσο για τον πελάτη!αν και δεν το προτιμώ με χαλάνε αλλά πράγματα,σε αυτό το αναγνωρίζω
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom