You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.259
- Πόντοι
- 5.916
νομίζω πως ναι.Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει για μια βικτωρια που ειπωθηκε στο σουλιου 4 αν είναι η αλινα από το εθναρχου με το μεγάλο στήθος; Είχα πάει πριν κλείσει γι καλοκαίρι αλλά δεν την είχα προλάβει.
Οποίος μπορεί ας στειλει pm για τη διεύθυνση γιατί ψάχνω αλλά δεν έχω βρει νήμα που να λέει κουδουνια κτλνομίζω πως ναι.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.259
- Πόντοι
- 5.916
δεν υπάρχουν κουδούνια......παίρνεις τηλέφωνο και σου ανοίγουν...Οποίος μπορεί ας στειλει pm για τη διεύθυνση γιατί ψάχνω αλλά δεν έχω βρει νήμα που να λέει κουδουνια κτλ
konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 4.461
Απαντούν και στο viber, η Κατερίνα είναι πολύ ευγενική!δεν υπάρχουν κουδούνια......παίρνεις τηλέφωνο και σου ανοίγουν...
konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 4.461
Αυτή είναι, πολύ καλές υπηρεσίες, αν δεν έχεις πρόβλημα με το σώμα.Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει για μια βικτωρια που ειπωθηκε στο σουλιου 4 αν είναι η αλινα από το εθναρχου με το μεγάλο στήθος; Είχα πάει πριν κλείσει γι καλοκαίρι αλλά δεν την είχα προλάβει.
Όχι ίσα ίσα που γι αυτό ενδιαφέρομαι! Έχω διαβάσει καλές κριτικές! Οποίος μπορεί το τηλ η ένα νήμα που μπορώ να το βρωΑυτή είναι, πολύ καλές υπηρεσίες, αν δεν έχεις πρόβλημα με το σώμα.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.196
- Πόντοι
- 4.130
XO vip massageΌχι ίσα ίσα που γι αυτό ενδιαφέρομαι! Έχω διαβάσει καλές κριτικές! Οποίος μπορεί το τηλ η ένα νήμα που μπορώ να το βρω
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.821
- Πόντοι
- 6.030
Περασμα την Πεμπτη το απογευμα απο 3ης Σεπτεμβριου 59.
3 μεγαλοκοπελες -Σκετη απογοητευση, αφου στο τελος μου λεει η σεριφισα ,
"Καλα, μα καμια δεν σ'αρεσει;" της απαντησα ευγενικα
"μπα, οχι"
Προτεινεται μονο για παρα πολυ μερακληδες(απο θεμα εμφανισης)
"μπα, οχι"
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.641
- Πόντοι
- 2.256
αυτο ακριβώς θα επρεπε να το πεις και στη σερίφισσαΠερασμα την Πεμπτη το απογευμα απο 3ης Σεπτεμβριου 59.
"μπα, οχι"
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.641
- Πόντοι
- 2.256
ναι και ;;; Καταλαβες τωρα γιατι στο νήμα της Αριάδνης σε λέω ότι είσαι γίδι και αγαπούλης;Παιδιά, καλησπέρα. Έχω πάει πρόσφατα στην olotropiki,σχεδόν τα ίδια σταθερά κορίτσια με κάτι νέες αφίξεις όχι πολύ σπουδαίες. Οι παλιές καλυτερες
Που είναι αυτο το μαγαζί; Ποια κορίτσια ειδες; Ποιες ηταν οι καινουριες αφίξεις;;; Πέρασες στο δωμάτιο; Έκανες μασαζ; Τι προγραμματα προσφέρει το μαγαζί; Εσύ τι διάλεξες;; Πόσα πλήρωσες; Τηρήθηκε ο χρόνος απο την κοπέλα. Τηρήθηκαν αυτά που συμφωνήσατε;
Ο χώρος πως είναι; Τα ντους, οι παντόφλες, οι πετσέτες;;
Τελευταία τροποποίηση:
Αν δε ξέρεις την olotropiki μάλλον είσαι νέος στο άθλημα μασαζ. Δεν θα κάνω διαφήμιση στο μαγαζί. Αν πας στο search και διαβάσεις για το μαγαζί τα έχουν πει όλα και πιο παλιοί. Γράφω λοιπόν ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά απλά έχουν έρθει κάποιες μετριες
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.641
- Πόντοι
- 2.256
Βρε μαλακα ασχετε... Όταν εγω πηγαινα για μασαζ εσυ επαιζες το πουλακι σου...Αν δε ξέρεις την olotropiki μάλλον είσαι νέος στο άθλημα μασαζ. Δεν θα κάνω διαφήμιση στο μαγαζί. Αν πας στο search και διαβάσεις για το μαγαζί τα έχουν πει όλα και πιο παλιοί. Γράφω λοιπόν ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά απλά έχουν έρθει κάποιες μετριες
Όταν θες να γραψεις κατι, θα πρέπει να το γραφεις ολοκληρωμενα.. οπως πρεπει να ειναι οι κριτικες εδώ μέσα. Έχεις δει πως γράφουν τις κριτικές οι συναγωνιστές; Έτσι θα πρέπει να τις γράφεις
Το μαγαζι το ξερουν πολλοί.. Την κριτικη σου θελουμε να μας γράψεις από το μασαζ που έκανες εκεί
Αλλα δενξερεις τι να γράψεις γιατι δεν έχεις μπει ουτε μια φορα μεσα στο δωμάτιο.
Και ποια διαφημιση θες να αποφυγεις ρε μαλακισμένο; Από τη στιγμή που αναφέρεις όνομα μαγαζιού ΕΙΝΑΙ διαφήμιση
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.641
- Πόντοι
- 2.256
ασε τους αλλους... εγω εσενα ρωταω.. για την ολοτροπικηΌλοι οι άλλοι που εχουν γράψει 59 σελίδες για βασ.σοφιας 66 έχουν γράψει κριτική?
Στο ολοτροπικη μπορείς να με ρωτήσεις(τεσταρεις οτι θες) και να σου πω για Ερρίκα,μιχαελα, και χαρά ότι θες για κάθε σχεδόν πόντο του κορμιού τους , μπορείς και Δευτέρα πρωί να πάρεις και να ρωτήσεις την σαντρα αν πάω συχνότατα στο μαγαζί.για την ιστορία αφού θες να γράψω κριτική,θα πω τα γνωστά ακριβό μαγαζί, 80 το μισάωρο με κορίτσια δημόσιους υπαλλήλους , με πολύ λίγες παροχές αλλά για μένα είναι πολύ όμορφες ειδικά αυτές οι τρεις.
Τελευταία τροποποίηση:
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.641
- Πόντοι
- 2.256
να ρωτησω τη σεντρα;;; σιγα να μη ρωτησω και το σημαιάκι του κόρνερ.Στο ολοτροπικη μπορείς να με ρωτήσεις(τεσταρεις οτι θες) και να σου πω για Ερρίκα,μιχαελα, και χαρά ότι θες για κάθε σχεδόν πόντο του κορμιού τους , μπορείς και Δευτέρα πρωί να πάρεις και να ρωτήσεις την σέντρα αν πάω συχνότατα στο μαγαζί.για την ιστορία αφού θες να γράψω κριτική,θα πω τα γνωστά ακριβό μαγαζί, 80 το μισάωρο με κορίτσια δημόσιους υπαλλήλους , με πολύ λίγες παροχές αλλά για μένα είναι πολύ όμορφες ειδικά αυτές οι τρεις.
ρε μαλακισμένο... δε θελω να μου πεις γενικότητες. Σε ρωταω συγκεκριμένα πράγματα... Μπήκες μεσα; Πήρες προγραμμα; Εκανες μασαζ με καποια για να μας γράψεις την κριτική σου;
Το να γραφεις μαλακίες και αόριστα πράγματα για κάτι που όοοολοι ξέρουμε απλά για να ανεβάσεις το postcount σου, σε καθιστά μαλάκα να το ξέρεις
Οφείλω να το παραδεχτώ ότι εχεις γρήγορη εξέλιξη... οσονούπω θα κερδίσεις και άλλους τίτλους τιμήςΕπίσης μετά το αγαπούλης, γίδι πλέον ειμαιι και μαλακας, μαλακισμενο και ασχετος, για τον κύριο περαματιωτη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 760K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66