periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ξενοπουλου αντζελα μεταγραφη απο ελιτε προχωρημενει με συγκριση απο εκει φραπεδια τρελλη και πιασηματα απιαστα.
Η Αγγελική είανι μια ψιλή με μακρύ ίσιο μαλλί?ιλιαδα φωτεινη κοντοπουτανο πρωτο και γαμω τα γαμησια καινουργιο και αγγελικη μελαχροινη το κατι αλλο.
H Τζούλι επανήλθε απο γάμο και γέννα...θέλει restore...ωστόσο δοκίμασε Μάρσυ...όλα τα λεφτά λουλούδια λέμενε!!!περασμενο σαβατο επισκεψη σε Στουρναρη 63.Περασα με Τζουλι.Καλη ευχαριστη πολυ περιποιητικη ειδεικα στα επιμαχα σημεια αλλα κορμι θελει ρεστορινγκ το οποιο δεν ξερω αν γινεται πλεον να επανελθει.Παντως δεν ειναι χαμενα τα 70 γενικως καλη εντυπωση.
ο βασος, αλλα απεχει απ το σαιτ αυτη την περιοδο..ποιός μπορεί να μας κάνει μία καταγραφή μασαζοτεμαχίων στην ιλιάδα που απ'οτι φαίνεται είναι το τοπ αυτή τη περίοδο από τον συνδυασμό:Εμφάνιση-υπηρεσίες?εεε?ποιόςς?
τη Τζουλι σε δυο - τρεις μηνες θα τη δειτε και δε θα πιστευετε στα ματια σας - προβλεψη κανω.H Τζούλι επανήλθε απο γάμο και γέννα...θέλει restore...ωστόσο δοκίμασε Μάρσυ...όλα τα λεφτά λουλούδια λέμενε!!!
ο βασος, αλλα απεχει απ το σαιτ αυτη την περιοδο..
προσωπικα κολωνακι δεν παταω ποτε.μόνο αυτός? :-καλά είναι δυνατόν?μόνο ένα ατόμο?εμένα ο periergos μου δείχνει πολλές γνωσεις και αν έχει τη καλή διάθεση και θέληση ας μας πεί τί και πώς.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ειναι κι αλλος ενας αλλα δεν στον λεω..μόνο αυτός? :-καλά είναι δυνατόν?μόνο ένα ατόμο?
προσωπικα κολωνακι δεν παταω ποτε.
αν μαζεψεις τις αναφορες του συντροφου περιεργου,
κατι θα βγαλεις.
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,40010/sa,showPosts]πατα εδω[/url]δεν αντιλέγω,ο περίεργος έχει γράψει πολλά και εμπερειστατωμένα,απλά αν έκανε μια συνολική εργασία πάνω στο έργο "ιλιάδα,ο πρίαμος,ο έκτωρ και το ξαπλωμένο μασάζ" θα είχαμε ολοκληρωμένη άποψη.
παρακαλω , αλλα μην κανεις κουβεντα...ευχαριστω
ιλιαδα φωτεινη κοντοπουτανο πρωτο και γαμω τα γαμησια καινουργιο και αγγελικη μελαχροινη το κατι αλλο.
μπορεις να δεις ενα χαρτη πατωντας εδω
Μήπως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής για ιδρύματα στα Δυτικά Προάστεια;
Πολύ καλή δουλειά.μπορεις να δεις ενα χαρτη πατωντας εδω
εχεις δικιο , εχω πει θα το διορθωσωΠολύ καλή δουλειά.
Δυστυχώς όμως δυτικά δεν έχει τίποτα.
Το Ξενοπούλου 17 νομίζω είναι Ψυχικό και όχι Ηράκλειο.