Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
να πω κατι και για τη
Μαρια απο Σολωμου 54,
μεχρι ο περιεργος που ειναι φανατικος της ιλιαδας,
εχει καλη αποψη για την κοπελα.
Μη χρεωνουμε σε ξεπετα απο την πλευρα της κοπελας το οτι ειμαστε προωροι εκσπερματωτες....
Με ενα δωρακι +20 ειναι ατοιμη για δευτερο γυρο,
επομενως να προσεχουμε τι γραφουμε,και να μην κακολογουμε μια κοπελα χωρις λογο.
Φιλε περιεργε ,χαιρομαι που σου αρεσε, αν και ημουν σιγουρος , αλλιως δε θα τη συνεστηνα.

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
τωρα που να προτοσταθω?
στο αν τα 60 ειναι πολλα ,
η αν η Αντζελα, απο τις λιγες ασιατισσες μασεζ ειναι μετριας εμφανισης?
αποψεις ειναι αυτες...
γουστα ειναι αυτα μαγκες, εγω πιστευω οτι οι περρισοτερες στα μασαζ αμα πανε σε στουντιο δεν θα κανουνε ουτε σεφτε, υπαρχει διαφορα κλασης ..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Να δωσω και μια τελευταια ενημερωση ,
διοτι θα ακολουθησει αποχη για λιγο καιρο εκ μερους μου απο το σπορ για προσωπικους λιγους.
Μονικα απο Μαρνη 28,
ο καλυτερος πισινος ever σε μασατζιδικο,
οτι κι αν πω ειναι λιγο.
Ειναι πορτα , αλλα με ενα χαμογελο και λιγη καλη διαθεση θα την πεισετε
να περασει μαζι σας.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
γουστα ειναι αυτα μαγκες, εγω πιστευω οτι οι περρισοτερες στα μασαζ αμα πανε σε στουντιο δεν θα κανουνε ουτε σεφτε, υπαρχει διαφορα κλασης ..
εισαι λαθος,και να ξερεις συνηθως μια κοπελα επιδιωκει το αντιστροφο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συγγρού 12 μπριζόλες, αλλά δύσκολο απο την πρώτη επισκεψη αν δεν σε ξέρουν. Κόστος 100+
Ποσειδώνος επίσης μπριζόλες, αλλά με κόστος 80

το άλλο που λες με τηλ απο 8051 είναι στη Θησεως στο Μαρούσι.
Ακριβό μαγαζί και αυτό, καποιες τα κάνουν όλα , άλλες όχι...βασικά εκει κοιτάνε να σου μαδησουν το πορτοφολι, αν και κατα καιρούς έχει ωραιες κοπελες
και το perfume- beaute? τι μας λέει;;

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Μ Α Κ Ρ Υ Α  ενταξει σου τα κανουν σχετικα ολα αλλα με δυσκολια μεχρι να σε μαθουν και μετα σε γραφουν κανονικα ουτε φραπεδια τα καλα κομματια και καθαρα δεν καθονται πολλοι τα τρωει το κυκλωμα

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Μ Α Κ Ρ Υ Α  ενταξει σου τα κανουν σχετικα ολα αλλα με δυσκολια μεχρι να σε μαθουν και μετα σε γραφουν κανονικα ουτε φραπεδια τα καλα κομματια και καθαρα δεν καθονται πολλοι τα τρωει το κυκλωμα

έτσι εκριβώς είναι!

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
άμα χρειάζεται να είσαι γκόμενος για να γαμήσεις χαμούρες, πάω να αυτοκτονήσω.
Σε λίγο θα μας πεις (μας το είπες ήδη δηλαδή πιο πριν) πως άμα δεν γουστάρουνε κιόλας αυτές στα μασατζίδικα, δεν σου κάθονται κιόλας...
μα τι λένε ορισμένοι ρε σεις εδώ μέσα...
και μετά συζητάμε να ρίξουμε τις τιμές γιατί οι υπηρεσίες και τα προσφερόμενα προϊόντα είναι χαμηλής ποιότητας...
με τέτοιους χαμούρηδες...πώς να μην προσπαθούνε να μας γδύσουνε χωρίς να δίνουνε τίποτα; Αφού βρίσκουνε μαλάκες... :idiot: :uglystupid:

οχι δεν σου καθονται δεν σου κανουν αυτα που εγω κανω η ισως κ κάποιος αλλος
στο μασάζ πάμε γιατί έχουμε τρέλα με τις ποτάνες οχι για γκόμενες
γκόμενες έχουμε
ποτάνες δεν εχούμε
κ εγώ την βρίσκω ρε φίλε να πληρώνω κ να πηδάω έτσι έχω μια τρέλα κ μαλιστα μιλφ
εγω κάνω τα πάντα με τις συκγεκριμένες κ περνάω ζάχαρι
σαββατο βράδυ έχω 2πλο κ μου δίνουν τα πάντα
αντε φιλάκια :sunglasses:

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Χτεσινη επισκεψη στο Στουρναρη 63, ψωνισα Αντζελα, ξεκινησε με χαδια σε στυλ απαλου μασαζ, συνεχιζε και τελειωσε με φραπε. Ηταν η 2 φορα που πηγα σε μασαζ και δεν θα ξαναπαω. 60 ευρω ειναι παρα πολλα για ενα φραπε απο μια μετριας εμφανισης κοπελα .. με τοσα παω studio και παιρνω γαμω τα γκομενακια.
στο χερι σου ειναι κολλητε τα 60 που εδωσες για τον φραπε,να γινουν 60 με φαγοποτι....και ως γνωστον:δεν θελει κοπο,θελει τροπο.....

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
αντε ας δωσω και γω την χτεσινη μου βολτιτσα.....λοιπον:
μιχαλακοπουλου 99:ΜΟΝΟ παολα,δεν υπηρχε καμια αλλη,σημερα θα ηταν η αφροδιτη(με τα προσοντα),και μια καινουργια.....
γ σεπτεμβριου 59:ναντια στην πορτα,ενα ξανθο πολυ σουπερ,και οι υπολοιπες δεν κανουν ουτε για λαχαναγορα(σορρυ,κοριτσια το σωστο να λεγετε!!)
μελινοσπιτο:δεσποινα,βικτωρια(με τα πολλα προσοντα),και αλλη μια ασχετη τελειως....
ζανοσπιτο:δεν μου ανοιξαν...τα κονομησανε μαλλον και το κανανε δημοσιουπαλληλικη....
ιμβρου,στην κορινα:τεσσερα κοριτσια(τι κοριτσια δηλαδη)οι τρεις 800 χρονων η καθε μια,και εσωσε την παρτιδα η αναστασια(απο φωκιωνος),οπου και καθησα,γιατι εκανε πολυ καλο μασαζ,γυρω στα 30 λεπτα,και μετα ειχε ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ μενου αλλο τοσο...το συνολο μια ωρα...μπορει και κατι ψιλα.....
και τελος ,μαρνης...πορτα η αννα,και....μαρια,και ντονα(!) αν θυμαμαι καλα...ξερετε το κοντοπουτανο.....ουφ!!....αυτα κυριοι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ιμβρου,στην κορινα:τεσσερα κοριτσια(τι κοριτσια δηλαδη)οι τρεις 800 χρονων η καθε μια

μην τα λες αυτά στον arcer, αυτούνού του αρέσουν οι χαμούρες, αρκεί να πηδάει κάθε σάββατο...χαχαχαχαχα

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
μην τα λες αυτά στον arcer, αυτούνού του αρέσουν οι χαμούρες, αρκεί να πηδάει κάθε σάββατο...χαχαχαχαχα
Λοιπόν παιδιά θα σας παραθέσω την δική μου άποψη στο θέμα της Μιχαλακοπουλου 99.
Πρώτη φορά πήγα αρχές φθινοπώρου... ρώτησα την κυριούλα εάν είναι μόνο μασάζ η και κάτι παραπάνω... μου είπε αυστηρά μασάζ.
Χωρίς πολύ σκέψη κάθισα γιατί είδα την PAOLA που μου άρεσε πολύ και εκείνη την ημέρα φόραγε ένα πολύ καυτό σορτσάκι....
Μπανάκι και ξεκινήσαμε με μασαζάκι για περίπου 20 λεπτά.... μετά άρχισα τα κολόχερα και βέβαια από εκεί και στο εξής προχωρήσαμε κανονικά σε foul πρόγραμμα. Ξαναπήγα από τότε άλλες 4 φορές.... ξανά με την PAOLA με την SONIA και μία φορά με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ....
Συζητούσαμε με τα κορίτσια και μου λέγανε τις απόψεις τους... μου είπαν πως οι περισσότεροι που πηγαίνουν εκεί μέσα είναι πολύ απότομοι και πολύ απαιτητικοί...
Τις φέρονται σαν να είναι τίποτα τσόκαρα και αυτό ενοχλεί ιδιαίτερα...
Τους ρώτησα τι διαφορά έχω εγώ από τους άλλους και μου είπανε πως τους φέρομαι πολύ καλά και πως δείχνω να ενδιαφέρομαι γιαυτές. Μάλιστα σε μία περίπτωση με την PAOLA ήταν πραγματικά σαν να έκανα έρωτα με την γκόμενά μου.... γλωσσόφυλα χαδάκια και χύσιμο στο τέλος όπου και με ευχαρίστησε και μου είπε πως είχε πολύ καιρό να νιώσει εκεί μέσα όμορφα όπως ένιωσε εκείνη την ημέρα..... μάλιστα μου ζήτησε και το τηλέφωνό μου..... φυσικά και τις το έδωσα και φυσικά ποτέ τις δεν με πήρε... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Για να μην πολυλογώ.... πιστεύω πως άμα τις πάρεις στο χαλαρό όλα θα πάνε καλά και θα μπορέσετε να τις ξεκλειδώσετε..... άμα τις πάς με το άγριο θα φας πόρτα...

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
αυτο στην πατριαρχου ιοακειμ στο κολονακι ρε μαγκες τι παιζει,,,????στο τηλεφονο ολο υποσχεσεισ ειναι...γινετε εστο κ φραπεδια εκει?>?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Λοιπόν παιδιά θα σας παραθέσω την δική μου άποψη στο θέμα της Μιχαλακοπουλου 99.
Πρώτη φορά πήγα αρχές φθινοπώρου... ρώτησα την κυριούλα εάν είναι μόνο μασάζ η και κάτι παραπάνω... μου είπε αυστηρά μασάζ.
Χωρίς πολύ σκέψη κάθισα γιατί είδα την PAOLA που μου άρεσε πολύ και εκείνη την ημέρα φόραγε ένα πολύ καυτό σορτσάκι....
Μπανάκι και ξεκινήσαμε με μασαζάκι για περίπου 20 λεπτά.... μετά άρχισα τα κολόχερα και βέβαια από εκεί και στο εξής προχωρήσαμε κανονικά σε foul πρόγραμμα. Ξαναπήγα από τότε άλλες 4 φορές.... ξανά με την PAOLA με την SONIA και μία φορά με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ....
Συζητούσαμε με τα κορίτσια και μου λέγανε τις απόψεις τους... μου είπαν πως οι περισσότεροι που πηγαίνουν εκεί μέσα είναι πολύ απότομοι και πολύ απαιτητικοί...
Τους ρώτησα τι διαφορά έχω εγώ από τους άλλους και μου είπανε πως τους φέρομαι πολύ καλά και πως δείχνω να ενδιαφέρομαι γιαυτές. Μάλιστα σε μία περίπτωση με την PAOLA ήταν πραγματικά σαν να έκανα έρωτα με την γκόμενά μου.... γλωσσόφυλα χαδάκια και χύσιμο στο τέλος όπου και με ευχαρίστησε και μου είπε πως είχε πολύ καιρό να νιώσει εκεί μέσα όμορφα όπως ένιωσε εκείνη την ημέρα..... μάλιστα μου ζήτησε και το τηλέφωνό μου..... φυσικά και τις το έδωσα και φυσικά ποτέ τις δεν με πήρε... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Για να μην πολυλογώ.... πιστεύω πως άμα τις πάρεις στο χαλαρό όλα θα πάνε καλά και θα μπορέσετε να τις ξεκλειδώσετε..... άμα τις πάς με το άγριο θα φας πόρτα...

χα χα χα... σε ολους τους τακτικους πελατες τα ιδια λενε. Φιλε, μια συμβουλη, τηλεφωνο μονο παιρνεις δεν δινεις ποτε δικο σου γιατι δεν ξερεις σε ποια χερια μπορει να βρεθει αυριο....

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
χα χα χα... σε ολους τους τακτικους πελατες τα ιδια λενε. Φιλε, μια συμβουλη, τηλεφωνο μονο παιρνεις δεν δινεις ποτε δικο σου γιατι δεν ξερεις σε ποια χερια μπορει να βρεθει αυριο....
Δεν ξέρω εάν λένε σε όλους το ίδιο... ενδεχόμενος και να έχεις δίκιο ειλικρινά δεν είμαι θαμώνας... αλλά έχω να πω πως αυτήν την εξήγηση την είχα από την πρώτη ημέρα... όποτε δεν μπορώ να πω ότι μυριστήκανε σταθερό πελάτη...
Τώρα όσον αφορά το τηλέφωνο μην ανησυχείς παίζει διπλή γραμμή security.... άλλα κόλπα...

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
έτσι
έχεις απόλυτο δίκιο
μερικοί νομίζουν οτι είναι άντρες κ το παίζουν γαμώ κ δέρνω αλλά κατα τα άλλα η παντόφλα πάει σύννεφο στο σπίτι :2funny:

τα γούστα είναι γούστα σε όποιον δεν αρέσουν την βόλτα του
εμένα μου αρέσουν τα μιλφβυζαρες δεν είπα σε κανέναν τιποτα
σε άλλον αρέσουν οι θεές ασ τις βρεί με το κάλο
αντε φιλάρες αυριο σάββατο :boobies:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
φιλαρακια ξερει κανεις αν το μαγαζι ποσειδωνος στη γλυφαδα ειναι στα φουλ?
υπαρχουν τιποτα ςος που πρεπει να ξερω?
:helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom