Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
ερώτησις...τι καταστήματα είναι τα παρακάτω;;
Συγγρού 12
Ποσειδώνος 67
ενα άλλο στα βόρεια του οποίου το τηλέφωνο αρχίζει με 8051
το "perfume-beaute" που ειναι μονο με ραντεβού

αν έχουνε ξαναειπωθεί σόρρυ, αλλά επειδή όλοι μιλάνε για τις κοπέλες και σπάνια γράφει κάποιος τη σωστή διεύθυνση (συμπεριλαμβανομένης της περιοχής) όταν γράφουνε για συγκεκριμένα μασατζίδικα, δεν μπορούμε κάθε φορά να διαβάζουμε 100 σελίδες πίσω για να βρούμε ένα ποστ.

Συγγρού 12 μπριζόλες, αλλά δύσκολο απο την πρώτη επισκεψη αν δεν σε ξέρουν. Κόστος 100+
Ποσειδώνος επίσης μπριζόλες, αλλά με κόστος 80

το άλλο που λες με τηλ απο 8051 είναι στη Θησεως στο Μαρούσι.
Ακριβό μαγαζί και αυτό, καποιες τα κάνουν όλα , άλλες όχι...βασικά εκει κοιτάνε να σου μαδησουν το πορτοφολι, αν και κατα καιρούς έχει ωραιες κοπελες

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
έλεος πια με τις άπλυτες Αλβανίδες
μαυριστε τις !!!!

Κι εγώ μιά φορά στό Μελινόσπιτο είχα πάρει μιά βυζαρού(δέν θυμάμαι όνομα)πού από τή πολύ ψαρίλα ακόμη τρέχω.  :S
Καλά δέν υπάρχει τσίπα ρέ παιδίμου; Ημαρτον! >:(

THANASIS(1)

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χτεσινη επισκεψη σε Στουρναρη 63,τα γνωστα τεμαχια Αντζελα Τζουλι Μαρσι Χριστινα.Περασα με Μαρσι γυρισε επιτελους απο Τσεχια, και παρολο που ηταν ολιγον γριπιασμενη απο διαθεση φοβερη και συμετοχη παρα πολυ καλη.
Παρακαλω 0τι ερωτησεις η σχολια υπαρχουν με πμ γιατι δεν διαβαζω καθε μερα.
θανασης

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
.Περασα με Μαρσι γυρισε επιτελους απο Τσεχια, 

απο ΠΟΥ???? :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μην τρώτε το παραμύθι!!!

στην Ψειρού ήταν, πιά Τσεχιά....
Αν είναι να πάει στην πατρίδα της πάει στην Αλβανία...
Η Τσεχία δεν ξέρει καν που πέφτει στον χάρτη...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505

πες τα ρε zero. η πλάκα είναι που όταν την είχα πρωτοπάρει, ότι είχα γυρίσει από ταξίδι στην τσεχία και της έλεγα διάφορες περιοχές και αυτή με κοίταζε σαν ufo...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
δεν γνωριζετε τιποτα η κοπελα ειναι τσεχα και με την βουλα μπορει να μην ξερει περιοχες της τσεχια επειδη εφυγε μικρη απο εκει αλλα γαμιεται σαν τσεχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760

πες τα ρε zero. η πλάκα είναι που όταν την είχα πρωτοπάρει, ότι είχα γυρίσει από ταξίδι στην τσεχία και της έλεγα διάφορες περιοχές και αυτή με κοίταζε σαν ufo...

Σωστός ο Zero..

Και γώ φίλε heel πίστευα ότι είναι Τσέχα μέχρι που οι συναγωνιστές από εδώ μέσα μου άνοιξαν τα μάτια... Η κοπέλα είναι σίγουρα Αλβανίδα... μου το επιβεβαίωσε και μια κοπέλα που "εργάζεται" στο ίδιο ίδρυμα..

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καλημερα φιλοι ζητατε ενημερωση απο ιλιαδα θα προσπαθησω να σας ευχαριστησω, εχει 17 θεραπευτριες τρεις ειναι και νουργιες ιφιγενεια αρετη απο ελιτε μονο μασαζ για την ωρα. φωτεινη απο μαρουση πληρες μενου απιθανο. απο εκει και περα επιστροφη γιωτας ειναι στο φουλ  αναστασια  θεσαλλονικια πληρες μενου αντριανα ρουμανα φραπεδιαρα πολυ καλη και εχουμε της παλιοτερες με τη σειρα ζωη ελλη ξενια ολγα  θαλεια ντανιελα μαρια αγγελικη ειρηνη αυτη ειναι καινουργια ρουλα μιλφ σταθερη αξια ολες αυτες ειναι στο φουλ.  η τιμη ειναι 80 ευρω  απο εκει και περα  πληρωνεται μεσα κατι παραπανω αναλογα με τα γουστα σας και την κοπελα ξεχασα την χρυσανθη το μεγαλο ερωτηματικο τη κανει αλλη λενε οτι κανει με αρχικη τιμη τα 300 εγω που εχω κανει μαζι της δεν δεχεται κουβεντα για τιποτα τη να πω. ειναι και η αλεξανδρα το μεγαλο ατου του μαγαζιου αλλα ειναι παγοκολωνα αν ξεχασα καμια δεν πειραζη προσπαθησα να ενημεροσω με τον καλυτερο τροπο που μπορουσα αλλα η ιλιαδα εχει πολλα κεφαλαια και θα ξανα ασχοληθουμε παλι.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
καλημερα φιλοι ζητατε ενημερωση απο ιλιαδα θα προσπαθησω να σας ευχαριστησω, εχει 17 θεραπευτριες τρεις ειναι και νουργιες ιφιγενεια αρετη απο ελιτε μονο μασαζ για την ωρα. φωτεινη απο μαρουση πληρες μενου απιθανο. απο εκει και περα επιστροφη γιωτας ειναι στο φουλ  αναστασια  θεσαλλονικια πληρες μενου αντριανα ρουμανα φραπεδιαρα πολυ καλη και εχουμε της παλιοτερες με τη σειρα ζωη ελλη ξενια ολγα  θαλεια ντανιελα μαρια αγγελικη ειρηνη αυτη ειναι καινουργια ρουλα μιλφ σταθερη αξια ολες αυτες ειναι στο φουλ.  η τιμη ειναι 80 ευρω  απο εκει και περα  πληρωνεται μεσα κατι παραπανω αναλογα με τα γουστα σας και την κοπελα ξεχασα την χρυσανθη το μεγαλο ερωτηματικο τη κανει αλλη λενε οτι κανει με αρχικη τιμη τα 300 εγω που εχω κανει μαζι της δεν δεχεται κουβεντα για τιποτα τη να πω. ειναι και η αλεξανδρα το μεγαλο ατου του μαγαζιου αλλα ειναι παγοκολωνα αν ξεχασα καμια δεν πειραζη προσπαθησα να ενημεροσω με τον καλυτερο τροπο που μπορουσα αλλα η ιλιαδα εχει πολλα κεφαλαια και θα ξανα ασχοληθουμε παλι.
εγώ στην αρχή εκεί πήγαινα, μέχρι που ανακάλυψα τα του κέντρου (σολωμου, στουρνάρη ) και βρήκα την υγειά μου.Τώρα δεν ξέρω ο ανταγωνισμός μπορεί να βοήθησε και να βελτιώθηκαν οι υπηρεσίες.Όταν πήγαινα εγώ πριν ένα χρόνο, άλλες ήταν φουλ (τα ψιλομπάζα) άλλες όχι (όπως μια μουνάρα βικτώρια που δεν γδυνόταν μόνο φραπεδια, ή καλή αλλά πάγος, όπως η Αλεξάνδρα)
Δηλαδή εκεί το φουλ πάει 80 ευρώ αν κατάλαβα καλά; γιατί εγώ έσκαγα εκατοστάρια για μια φράπα...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγώ στην αρχή εκεί πήγαινα, μέχρι που ανακάλυψα τα του κέντρου (σολωμου, στουρνάρη ) και βρήκα την υγειά μου.Τώρα δεν ξέρω ο ανταγωνισμός μπορεί να βοήθησε και να βελτιώθηκαν οι υπηρεσίες.Όταν πήγαινα εγώ πριν ένα χρόνο, άλλες ήταν φουλ (τα ψιλομπάζα) άλλες όχι (όπως μια μουνάρα βικτώρια που δεν γδυνόταν μόνο φραπεδια, ή καλή αλλά πάγος, όπως η Αλεξάνδρα)
Δηλαδή εκεί το φουλ πάει 80 ευρώ αν κατάλαβα καλά; γιατί εγώ έσκαγα εκατοστάρια για μια φράπα...

Τι 80??? Ξαναδιάβασε...

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Σαν νέος στη παρέα και τον χώρο ομολογώ ότι οι πληροφορίες στο thread είναι πολύ ενδιαφέρουσες αλλά παράλληλα τόσες πολλές που χάθηκα  :think:
Την βοήθεια σας λοιπόν... κάτι καλό στο Κολωνάκι υπάρχει???

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
Χτεσινη επισκεψη στο Στουρναρη 63, ψωνισα Αντζελα, ξεκινησε με χαδια σε στυλ απαλου μασαζ, συνεχιζε και τελειωσε με φραπε. Ηταν η 2 φορα που πηγα σε μασαζ και δεν θα ξαναπαω. 60 ευρω ειναι παρα πολλα για ενα φραπε απο μια μετριας εμφανισης κοπελα .. με τοσα παω studio και παιρνω γαμω τα γκομενακια.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Σαν νέος στη παρέα και τον χώρο ομολογώ ότι οι πληροφορίες στο thread είναι πολύ ενδιαφέρουσες αλλά παράλληλα τόσες πολλές που χάθηκα  :think:
στη σελιδα που ειμαστε εχει ενημερωση απο Κολωνακι

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Χτεσινη επισκεψη στο Στουρναρη 63, ψωνισα Αντζελα, ξεκινησε με χαδια σε στυλ απαλου μασαζ, συνεχιζε και τελειωσε με φραπε. Ηταν η 2 φορα που πηγα σε μασαζ και δεν θα ξαναπαω. 60 ευρω ειναι παρα πολλα για ενα φραπε απο μια μετριας εμφανισης κοπελα .. με τοσα παω studio και παιρνω γαμω τα γκομενακια.
τωρα που να προτοσταθω?
στο αν τα 60 ειναι πολλα ,
η αν η Αντζελα, απο τις λιγες ασιατισσες μασεζ ειναι μετριας εμφανισης?
αποψεις ειναι αυτες...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

60 έδωσες; Απ' ό,τι γνωρίζω, το μασάζ εκεί κάνει 50.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπερα.Στο Κολωνακι υπαρχει ενα στην οδο Δημοκριτου 9,τωρα τι παιζει δεν γνωριζω.Να ρωτησω και γω κατι,μηπως γνωριζει κανεις αν στο Μαρουσι στην Θησεως δουλευουν ακομα η Νανσυ και η Ειρηνη?Ευχαριστω.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045

Στην οδό του αρχαίου ποιητή (ο-μ-η-ρ-ο-υ 44), κοινώς Ιλιάδα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Καλησπερα.Στο Κολωνακι υπαρχει ενα στην οδο Δημοκριτου 9,τωρα τι παιζει δεν γνωριζω.Να ρωτησω και γω κατι,μηπως γνωριζει κανεις αν στο Μαρουσι στην Θησεως δουλευουν ακομα η Νανσυ και η Ειρηνη?Ευχαριστω.
και αυτο στη Δημοκριτου εχει ασιατισα/ες μασεζ, την αποδοση των
οποιων αγνοω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom