διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα διάφορα post και πουθενά δεν βλέπω να μιλάει κανείς για τα 2 αντικρυστά μαγαζιά της ******. Χάνω κάτι? Τα λέμε με κάποια άλλη κωδική ονομασία ?
Έλα ρε φίλε, όλο το θρεντ για τα μαγαζιά αυτά λέει.
διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα διάφορα post και πουθενά δεν βλέπω να μιλάει κανείς για τα 2 αντικρυστά μαγαζιά της ******. Χάνω κάτι? Τα λέμε με κάποια άλλη κωδική ονομασία ?
ειναι ενα μαγαζι, απλώς ςκτείνεται σε δυο χωρους, και λέγεται Ιλιάδαδιαβάζω και ξαναδιαβάζω τα διάφορα post και πουθενά δεν βλέπω να μιλάει κανείς για τα 2 αντικρυστά μαγαζιά της ******. Χάνω κάτι? Τα λέμε με κάποια άλλη κωδική ονομασία ?
δεν κανω διαφημιση ουτε ειναι δικό μου το ιδρυμα απλα μου κανουν υπέροχα πράγματα δεν ξέρω αλλα εγω δεν έχω περάσει καλύτερα στην ζωή μου σε τέτοιο μέρος και δεν είπα οτι έχει θεές, μιλφ σκυλογκόμενες έχει απλά αυτές κάνουν τα ωραία οι θεές απλα δεν υπάρχουν σε τέτοια μέρη.
και μην είστε ολοι καχύποπτοι αν γουστάρει η γκόμενα τα κάνει αν όχι δεν κάνει τίποτα
άμα χρειάζεται να είσαι γκόμενος για να γαμήσεις χαμούρες, πάω να αυτοκτονήσω.ε εσυ εισαι μαλλον πολυ γκόμενος κουνα λοιπον το δαχτυλάκι σου και ασε εμασ να κουναμε κατι αλλο
δηλαδή άλλο ένα μπάζο που παίρνει λεφτά παρότι στο δρόμο δεν θα την πήδαγε κανείς ούτε τσάμπα...Δεν πρέπει να είναι από Ρουμανία παρότι λέει ότι είναι από Βουκουρέστι. Μάλλον από Αλβανία. Καλή κοπελίτσα, περιποιητική, χαμηλών τόνων, λίγο φλύαρη. Από μασάζ, λίγα πράγματα.
εχει κλεισει το 54 ,εκτός απο την επίσκεψη του στουδίου στην κεφαλληνίας προγενέστερα επισκέφτηκα και 3 μασάζ έτσι για να πάρω μιά εικόνα μιάς και ήμουν στην ακτίνα δράσης τους.Πρώτο στο δρόμο μου ήταν το Γ'Σεπτεμβρίου 59 όπου μου άνοιξε μια ωραιοτάτη ξανθιά μίλφ και μου παρουσίασε 4 κοπέλες απο τις οποίες η μία είναι μεγαλοκοπέλα και κακής εμφανίσεως και οι άλλες 3 αρκετά καλές με καλύτερη αυτην την καρίνα.Δεν μου εσήκωσε όμως το ηθικόν και έτσι πήγα για άλλα.Επόμενος σταθμός η πατησίων 95 όπου έφαγα πόρτα καθότι δεν υπήρχαν κοπέλες διαθέσιμες.Συνέχεια στην περιήγηση η φωκίωνος 9 αν δεν κάνω λάθος στη κυψέλη όπου λόγω ανακαινίσεως δεν γινόταν παιχνίδι και έτσι απεχώρησα άπρακτος.Έτσι κατέληξα στην κεφαλληνίας.Ξέχασα να πώ ότι μετά το 59 πέρασα και απο το Γ'Σεπτεμβρίου 54,αλλά δεν μου άνοιξαν.
αυριο παιδες ειναι η ωρα να κανω κανενα καλο σκαουτινγκ....με βλεπω σε καμια 10αρια να πηγαινω μεχρι να δω τι παιζει...αυριο βραδυ η ενημερωση...ειδωμεν....
ρε συ θαναση, αφου και την αλλη φορα σου βρωμαγε , γιατι την ξαναπηρες?προπερασμενη βδομαδα επισκεψη σε Μαρνης 28, ξαναπηρα συλβι που ειχα δοκιμασει πριν μια βδομαδα,γενικα καλη αν και λιγο slow σε ολα .Εκει που επαθα πλακα ηταν οταν την γυρισα απο πανω ..μιλαμε για την απιστευτη βρωμα που ερχοταν απο χαμηλα σαν χαλασμενο ψαρι...επαθα πλακα αφου μετα απο λιγο μου επεσε σε σημειο που τελειωσα με στοματικο...
μεχρι εκει.-
προπερασμενη βδομαδα επισκεψη σε Μαρνης 28, ξαναπηρα συλβι που ειχα δοκιμασει πριν μια βδομαδα,γενικα καλη αν και λιγο slow σε ολα .Εκει που επαθα πλακα ηταν οταν την γυρισα απο πανω ..μιλαμε για την απιστευτη βρωμα που ερχοταν απο χαμηλα σαν χαλασμενο ψαρι...επαθα πλακα αφου μετα απο λιγο μου επεσε σε σημειο που τελειωσα με στοματικο...
μεχρι εκει.-
προπερασμενη βδομαδα επισκεψη σε Μαρνης 28, ξαναπηρα συλβι που ειχα δοκιμασει πριν μια βδομαδα,γενικα καλη αν και λιγο slow σε ολα .Εκει που επαθα πλακα ηταν οταν την γυρισα απο πανω ..μιλαμε για την απιστευτη βρωμα που ερχοταν απο χαμηλα σαν χαλασμενο ψαρι...επαθα πλακα αφου μετα απο λιγο μου επεσε σε σημειο που τελειωσα με στοματικο...
μεχρι εκει.-
Προτείνω στους συναθηλητές μασαζιάρηδες να ανοιχτεί ένα θρεντ με τις χειρότερες εν ενεργεία μαζατζούδες.Έτσι θα δείτε, εφόσον και αυτές παρακολουθούν το site, πως θα πλένονται και θα βελτιώνονται.Τι λέτε;έλεος πια με τις άπλυτες Αλβανίδες
μαυριστε τις !!!!
φτιαξτε παιδια οτι θελετε,Προτείνω στους συναθηλητές μασαζιάρηδες να ανοιχτεί ένα θρεντ με τις χειρότερες εν ενεργεία μαζατζούδες.Έτσι θα δείτε, εφόσον και αυτές παρακολουθούν το site, πως θα πλένονται και θα βελτιώνονται.Τι λέτε;
Μιχαλακοπούλου 99δοκιμασε..μιχαλακοπουλου..199...η 99...μαλλον 199..ειναι διπλα απο shell..και απεναντι..
απο hotel kouros...
εχει ενα ιταλιδακι....μικροκαμωμενο....σκετη τρελλα...
αν δεν το βρεις....ανεβα..μεσογειων 208...
απογευμα..αργα εχει 2 ελληνικα ...ΜΙΛ ΦΕΙΓ... ...πιπετα....και τα δυο....
καλο χαλαρωμα...