Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Καλησπέρα.
Για τον πιρφορος που ρωτησε περι Αντριανας στο Μελινοσπιτο και άλλους ενδεχομένως ενδιαφερόμενους:
Ρωσσίδα (μου είπε από Μόσχα αλλα μετά που άρχισα να της λέω συγκεκριμένα μέρη στη Μόσχα έδειξε να "μασάει"). Μέτριο ύψος, ξανθιά. Βυζί δεν έχει, ψιλογεματούλα - αδύνατη σε καμία περίπτωση. Πρέπει να είναι γύρω στα 25 ...μπορεί και μικρότερη..αλλά δε ρώτησα. Μασαζ ετσι κι ετσι....Πίπα βαθιά, πολύ ώρα και "με όρεξη"...κατά τα άλλα...μια χαρά..."υπάκουη"...και θερμή
Δεν ξέρω βέβαια μήπως έπεσα στην περίπτωση...η γκόμενα καύλωσε και έχυσε κανονικότατα....... 
Κάποια στιγμή που χρειάστηκε να μιλήσουμε Αγγλικά...μίλαγε σαν Αμερικανάκι...τη ρώτησα αν εχει κάνει ΗΠΑ και που...μου είπε Μίτσιγκαν...τωρα τι να σου πω.....ρώτα τη κι εσύ να δούμε τι θα πει....εγώ νομίζω πάντως ότι αυτά τα Αγγλικά δεν τα έχει μάθει ούτε στη Ρωσσία ούτε στην Ελλάδα...
αυτά.
την επόμενη φορά θα πα΄ρω βικτώρια στο μελινόσπιτο.....ΤΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!!!!!!!
αμα τις δεις φιλε μου γυμνες θα χυσεις πανω σου πριν καν ακουμπησεις....και με πολυ ωραιες ρωγες...τρελαααααααααααα!!!!!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Zero, σόρι για την παρέμβαση, αλλά η Αναστασία της Ιμβρου και πρωην Φωκίωνος, δεν είναι ψηλή, είναι κοντή. Ούτε ψιλή, τα έχει τα πιασιματακια, λογικά. Εχει τουρλωτό κωλί, και ελαφρώς προστυχόφατσα.
Διόρθωσε με, αν κάνω λάθος.

Το έτερο καραμιλφ, κυρία Ελλη, κάνει πολύ καλό μασάζ. Χωρίς βιασύνη.
Στο υπόλοιπο μενού, ε... μιλφοGFE!
και να συμπληρωσω....ειναι πολυ καλη στο προγραμμα...το δουλευει ολο το μεροκαματο της.....μεχρι τελευταιας σταγονας....χε,χε,χε,χε!!!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα
Η πιο κοντινη Μασαζερη , που παιζει ρε παιδια απο καλλιθεα πλευρα που βρισκομαι τα πρωινα?
Καμμια καλη προταση??

Επάνω στη Θησέως (νυν Ελευθερίου Βενιζέλου) έχει 5, από το 31 μέχρι το εκατόν εβδομήντα κάτι + αυτό στο 142 που όμως είναι η ντροπή των μασάζ. Δυστυχώς, κατά την ταπεινή μου γνώμη, και τα 5 είναι από μέτρια μέχρι απαράδεκτα.

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης καλό θα ήταν να κατονομάσεις τα ακατανόμαστα ... έτσι για το εφέ ...

ακατανόμαστα = λαδοχαιδεματα :bigdick:φιλια παντου ,γλυφοκολι,σεξ και με τις 2 και η αλλη να φιλα τα  :bigdick:απο κατω  :2funny: λαρυγγισμοι και τελειωμα στα face cum on face
οτι σε τσοντα μου κανουν :P

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
να μας πεις και πόσα παίρνεις για τη διαφήμιση ή το ποσοστό σου από την επιχείρηση.
πες μας επίσης και πόσα πρέπει να δώσουμε για αυτό το πράγμα, αφού αυτός είναι ο απώτερος σκοπός σου ούτως ή άλλως.

δεν κανω διαφημιση ουτε ειναι δικό μου το ιδρυμα απλα μου κανουν υπέροχα πράγματα δεν ξέρω αλλα εγω δεν έχω περάσει καλύτερα στην ζωή μου σε τέτοιο μέρος και δεν είπα οτι έχει θεές, μιλφ σκυλογκόμενες έχει απλά αυτές κάνουν τα ωραία οι θεές απλα δεν υπάρχουν σε τέτοια μέρη.
και μην είστε ολοι καχύποπτοι :tickedoff: αν γουστάρει η γκόμενα τα κάνει αν όχι δεν κάνει τίποτα :uglystupid:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δεν κανω διαφημιση ουτε ειναι δικό μου το ιδρυμα απλα μου κανουν υπέροχα πράγματα δεν ξέρω αλλα εγω δεν έχω περάσει καλύτερα στην ζωή μου σε τέτοιο μέρος
και μην είστε ολοι καχύποπτοι :tickedoff: αν γουστάρει η γκόμενα τα κάνει αν όχι δεν κάνει τίποτα :uglystupid:
σωστος ο φιλος!
μενει καποιος να επιβεβαιωσει τα της μπριζολας και επι του θεματος

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επάνω στη Θησέως (νυν Ελευθερίου Βενιζέλου) έχει 5, από το 31 μέχρι το εκατόν εβδομήντα κάτι + αυτό στο 142 που όμως είναι η ντροπή των μασάζ. Δυστυχώς, κατά την ταπεινή μου γνώμη, και τα 5 είναι από μέτρια μέχρι απαράδεκτα.

Για το 142, θα θελα να πω το εξής...ε'ιπα να περάσω χθες και είχε 2 κορασίδες (ο θεός να τις κάνει...)

και οι 2 μαζί ηλικιακά πρέπει να περνούσαν τα 130 χρόνια.....

μπλιαααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ποιος εθελοντης θα.... θυσιαστει?
άμα είναι να πάω με τις φίλες της μάνας μου τ΄τοε καλύτερα να πάω να τον κόψω βρε Ιβλι.
Επίσης, αυτό που λέει για τις θεές σε "αυτά" τα μέρη, δεν ξέρω τι εννοεί το αδέρφι.
Προσωπικά άμα είναι να πάω να χαϊδέψω σκυλόφατσα που δεν θα την κοιτούσα ούτε μετά από "ασητεία" 10 ετών, δεν το κάνω. Δεν μου λείπει.
ούτε το κορμί μου θα γιάνει από τα μασάζ τους. Πάω για άλλο. Εξάλλου άμα είναι να γαμήσω τέτοιες χαμούρες, τις βρίσκω τσάμπα στο δρόμο σε αφθονία και χωρίς να σκάσω τα όμορφα τα λεφτουδάκια μου, αρκεί να κουνήσω το δαχτυλάκι μου που έλεγε και ο Βουτσάς.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
άμα είναι να πάω με τις φίλες της μάνας μου τ΄τοε καλύτερα να πάω να τον κόψω βρε Ιβλι.
Επίσης, αυτό που λέει για τις θεές σε "αυτά" τα μέρη, δεν ξέρω τι εννοεί το αδέρφι.
Προσωπικά άμα είναι να πάω να χαϊδέψω σκυλόφατσα που δεν θα την κοιτούσα ούτε μετά από "ασητεία" 10 ετών, δεν το κάνω. Δεν μου λείπει.
ούτε το κορμί μου θα γιάνει από τα μασάζ τους. Πάω για άλλο. Εξάλλου άμα είναι να γαμήσω τέτοιες χαμούρες, τις βρίσκω τσάμπα στο δρόμο σε αφθονία και χωρίς να σκάσω τα όμορφα τα λεφτουδάκια μου, αρκεί να κουνήσω το δαχτυλάκι μου που έλεγε και ο Βουτσάς.
χαχα σωστος ο σκατζοχοιρος !!!

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

ε εσυ εισαι μαλλον πολυ γκόμενος κουνα λοιπον το δαχτυλάκι σου και ασε εμασ να κουναμε κατι αλλο :2funny:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
ακατανόμαστα = λαδοχαιδεματα :bigdick:φιλια παντου ,γλυφοκολι,σεξ και με τις 2 και η αλλη να φιλα τα  :bigdick:απο κατω  :2funny: λαρυγγισμοι και τελειωμα στα face cum on face
οτι σε τσοντα μου κανουν :P
Είπαμε Μεσογείων 208.........
.........όροφος?
.........τι γράφει το κουδούνι?
.........πόσος είναι ο χρόνος της συνεδρίας?
.........από μασάζ τα κορίτσια ξέρουν, έστω τα βασικά?
.........πόσο πάει η ταρίφα για σόλο και πόσο για ντουέτο?

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Είπαμε Μεσογείων 208.........
.........όροφος?
.........τι γράφει το κουδούνι?
.........πόσος είναι ο χρόνος της συνεδρίας?
.........από μασάζ τα κορίτσια ξέρουν, έστω τα βασικά?
.........πόσο πάει η ταρίφα για σόλο και πόσο για ντουέτο?

μεσογείων 208
1ος όροφος,<<Ανάπλαση>> το κουδούνι
χρόνος συνεδρίας αν της αρέσει και αυτής ειναι πλέον της 1 ώρας
μασάζ και οι 3 κάνουν πάρα πολύ καλό εμένα δεν μου αρέσει η ολγα
100 γιουργια το κομμάτι
εμένα μου πήραν εχθές 150 και για τις 2 αλλά με ξέρουν

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Χθεσινή επίσκεψη στης Καίτης όπου τα αγαπημένα μου κομμάτια (Μάρσυ, Χριστίνα, Μάγια) δεν ήταν διαθέσιμα.. Πήρα μια κοντούλα Ρουμάνα ξανθιά με μπυροκοιλιά και πεσμένα βυζιά... Η κοιλιά φαινόταν αλλά τα βυζιά έδειξαν την πραγματική τους ροπή μόλις έβγαλε το σουτιέν. Επίσης μου έκαναν εντύπωση οι πολύ σκούρες θηλές και ρώγες της... Κατά τ άλλα η γκόμενα ήταν πολύ περιποιητική, με καλό (για τα δεδομένα του συγκεκριμένου σπιτιού) μασάζ και ζουμερό σερβίρισμα... Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα της αλλά επειδή είναι κλασσική στον χώρο θεωρώ ότι όλο και κάποιος θα καταλάβει και θα το συμπληρώσει..   

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Tζουλι τα πεσμενα βυζια ειναι απο την γεννα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Χθεσινή επίσκεψη στης Καίτης όπου τα αγαπημένα μου κομμάτια (Μάρσυ, Χριστίνα, Μάγια) δεν ήταν διαθέσιμα.. Πήρα μια κοντούλα Ρουμάνα ξανθιά με μπυροκοιλιά και πεσμένα βυζιά... Η κοιλιά φαινόταν αλλά τα βυζιά έδειξαν την πραγματική τους ροπή μόλις έβγαλε το σουτιέν. Επίσης μου έκαναν εντύπωση οι πολύ σκούρες θηλές και ρώγες της... Κατά τ άλλα η γκόμενα ήταν πολύ περιποιητική, με καλό (για τα δεδομένα του συγκεκριμένου σπιτιού) μασάζ και ζουμερό σερβίρισμα... Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα της αλλά επειδή είναι κλασσική στον χώρο θεωρώ ότι όλο και κάποιος θα καταλάβει και θα το συμπληρώσει..   

Δεν πρέπει να είναι από Ρουμανία παρότι λέει ότι είναι από Βουκουρέστι. Μάλλον από Αλβανία. Καλή κοπελίτσα, περιποιητική, χαμηλών τόνων, λίγο φλύαρη. Από μασάζ, λίγα πράγματα.

μηπως ειχε και τομη πανω απο το μουνι απο την καισαρικη ???????????

:grin:

father of god

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα διάφορα post και πουθενά δεν βλέπω να μιλάει κανείς για τα 2 αντικρυστά μαγαζιά της Ομήρου. Χάνω κάτι? Τα λέμε με κάποια άλλη κωδική ονομασία ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom