spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
αμα τις δεις φιλε μου γυμνες θα χυσεις πανω σου πριν καν ακουμπησεις....και με πολυ ωραιες ρωγες...τρελαααααααααααα!!!!!!Καλησπέρα.
Για τον πιρφορος που ρωτησε περι Αντριανας στο Μελινοσπιτο και άλλους ενδεχομένως ενδιαφερόμενους:
Ρωσσίδα (μου είπε από Μόσχα αλλα μετά που άρχισα να της λέω συγκεκριμένα μέρη στη Μόσχα έδειξε να "μασάει"). Μέτριο ύψος, ξανθιά. Βυζί δεν έχει, ψιλογεματούλα - αδύνατη σε καμία περίπτωση. Πρέπει να είναι γύρω στα 25 ...μπορεί και μικρότερη..αλλά δε ρώτησα. Μασαζ ετσι κι ετσι....Πίπα βαθιά, πολύ ώρα και "με όρεξη"...κατά τα άλλα...μια χαρά..."υπάκουη"...και θερμή
Δεν ξέρω βέβαια μήπως έπεσα στην περίπτωση...η γκόμενα καύλωσε και έχυσε κανονικότατα.......
Κάποια στιγμή που χρειάστηκε να μιλήσουμε Αγγλικά...μίλαγε σαν Αμερικανάκι...τη ρώτησα αν εχει κάνει ΗΠΑ και που...μου είπε Μίτσιγκαν...τωρα τι να σου πω.....ρώτα τη κι εσύ να δούμε τι θα πει....εγώ νομίζω πάντως ότι αυτά τα Αγγλικά δεν τα έχει μάθει ούτε στη Ρωσσία ούτε στην Ελλάδα...
αυτά.
την επόμενη φορά θα πα΄ρω βικτώρια στο μελινόσπιτο.....ΤΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!!!!!!!