Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Ευχαριστω φιλε .Πάντως ενημέρωση δεν πείρα ,ούτε pm ,μια στο τόσο ζητάω κάποια πληροφορία ,φαίνεται οι φίλοι μας συναγωνιστές ι ήταν  απασχολημένοι ι βαριόντουσαν :2funny:

εγώ στη γύρα ήμουν όλη μερα...
και όντως η Σολμου 54 λειτουργούσε με 2 κοπέλες μόνο Αντζελίνα και Ναταλί.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
βικυ απο μονης προδρομου,για τους πολλους χοντρη,για τα γουστα μου κανονικη προς το γεματουλα.επιτελους ειδα το φως το αληθινο,επειδη δεν ειχα ξανασυναντησει κατι παρομοιο σε κιλα.ικανοποιητικο μασαζ και μετα σερβιρισμα ζουμερης στην κυριολεξια μπριζολας και τελειωμα στους βυζους.οποιος ξερει κατι παρομοιο σε κιλα κι ακομα παραπανω ή εστω να τα πλησιαζει ας ενημερωσει.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Ευχαριστω φιλε .Πάντως ενημέρωση δεν πείρα ,ούτε pm ,μια στο τόσο ζητάω κάποια πληροφορία ,φαίνεται οι φίλοι μας συναγωνιστές ι ήταν  απασχολημένοι ι βαριόντουσαν :2funny:
ελα ρε τι θες ?
ουτε να κοιμηθουμε δε μπορουμε!!!
χτες ηταν η Μονικα πορτα,
τα μπαζακια που λεει ο Ζερο,
και η Ντονα.

wiser

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Κριτικές
22
Like
237
Πόντοι
31
Άξιοι συναγωνιστές, παρακαλώ όπως με ενημερώσετε εάν το ίδυμα που στεγάζετο στην Ανδρονίκου στο Μαρούσι, έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί κάπου αλλού. Η εμμονή με το εν λόγω ίδρυμα έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του τσάτσου (άριστη) και με το προσφερόμενο service.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μασαζοκοσμογυρισμένοι σύντροφοι, υπάρχει καμία ξανθομ**να στα μασατζίδικα της Αθήνας;  :rolleyes:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Μασαζοκοσμογυρισμένοι σύντροφοι, υπάρχει καμία ξανθομ**να στα μασατζίδικα της Αθήνας;  :rolleyes:
Καρινα Γ Σεπτεμβριου 54 4ος
Μαρσι Στουρναρη 63 3ος
Θεοδωρα Μαρνη 28 5ος
Δεσποινα Σολωμου 54 6ος
(meta-πιπινια)

Ελενη Ιμβρου 2 (gilf)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Όλες, οι άτιμες; Κρίμα.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Άμα ξέρεις κανά περίεργο σχέδιο σε καμία από αυτές, iblis, ρίξ'το στο τραπέζι, σε παρακαλώ.
Ευχαριστώ!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
τι εννοεις περιεργο?
οχι , δε ξερω...

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Κανένα σχήμα V, καμιά καρδούλα... κάτι τέτοιο εννοούσα. Οκ, δεν πειράζει.

Επισκέπτης
τελικα βρε νικο, το ζανοσπιτο εχει κανενα μειονεκτημα ???? τι σκατα ''..θα μπει σύντομα στο κλίμα....'' ????

με πεταμενα των πελατων λεφτα θα κανει πρακτικη και θα παρει εμπειρια και διπλωμα ????

κουλ βρε φιλε.. για ρουμανα μιλαει ο πιρφορος..  :P

Πες τα ρε Παπαγιώργη...και εγώ ο μαλέας αφού ξέρω ότι ρουμάνες=ξεπέτες τι ξεστράτησα απ τα Ρωσίδια... :headbang:

Επισκέπτης
ΚΑλημερα συναθλητες. Χθεσινη επίσκεψη μελινοσπιτο με Αντριαννα.
Προς μεγαλη μου έκπληξη πολυ καλά Αγγλικά με πολυ Αμερικανικο στιλακι (τα αγγλικα) ...δεν ξερω πως και που....
Απο μασαζ μετριο...σε καμια περιπτωση μουφα...απο τα υπολοιπα ΟΚ...καυλωμενη αρκετα και "υπακουη"...και στο πνευστο το δουλευει αρκετα καλα...προσποαθει πάντως σίγουρα...
Θα παω και σημερα...δεν ξερω σε πιο οικο....

Συναγωνιστή μπορείς να μας δώσεις μια περιγραφη της Αντριάνας προέλευση ξέρεις; Από έξτρα υπηρεσίες της ζήτησες κάνει τίποτα;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Η Ειρήνη δεν είναι καινούργια, είναι 2-3 μήνες εκεί. Αν ψάξετε, υπάρχει κριτική σε προηγούμενες σελίδες για την εν λόγω κορασίδα. Βουλγάρα λένε ότι είναι αλλά εμένα μου φέρνει λίγο προς Αλβανία (μπορεί να κάνω και λάθος).
Έτσι είναι... Την είχα δοκιμάει παλαιότερα... Δεν θυμάμαι αν είχα γράψει κριτική... Πάντως γενικά δεν πολυλέει.. Το κατάστημα διαθέτει πολύ καλύτερες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom