Αδέλφια υπάρχει κάτι καλό για κατ οίκον εργασία; Σύντομα παρακαλώ
Ποιό σύντομα θα κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ από το να περιμένεις. ;)
Αδέλφια υπάρχει κάτι καλό για κατ οίκον εργασία; Σύντομα παρακαλώ
respect ????????? δικος μας εισαι κι εσυ ?? σαρδανάπαλε !!!!
Η Ζάνα έχει πάει Μάρνης εδώ και μία εβδομάδα από ότι μού είπε.
Αλλά πάντως εγώ ψηφίζω δαγκωτό ΘΕΟΔΩΡΑ
Ευχαριστώ τον συναγωνιστή για το msn που έψαχνα! Μίλησα μαζί της την λένε Viktoria λέει και είναι χορεύτρια και μοντέλο στη λιθουανία και μου είπε 60ευρω μασαζ 45 λεπτα..Τώρα τη σχέση μπορεί να έχει μια χορέυτρια με μια μασατζου αυτό ειναι ερωτιματικό!! Θα πάω την κυριακή (γιατι σήμερα κατάθεσα 60+20 μάρνης ) και αν μου ζητήσει extra για φραπέ θα τον πέξω μόνος μου! Γιατι κάποιoς είπε εδω οτι θέλει 120 και καποιος 70-80ευρα. Ελπίζω να ειναι λάθος η πληροφορία του πρώτου πάντος γιατι αν όντως ειναι το μουνι στη φοτο που μου έστειλε φοβάμε οτι θα σκεφτώ πρώτα με το κάτω κεφάλι και μετά με το πάνω αν πρέπει να τα σκάσω...
τα 120 που ζητησε για φραπα δεν ειναι ακατεβατα.......μπορεις ανετα να πετυχεις καλυτερη τιμη. εμενα με ρωτησε ποσα θελω να δωσω, αλλα επειδη τα ειχα παρει στο κρανιο, της ειπα οτι ηθελα μονο μασαζ και τιποτα αλλο.
παντως αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες, γιατι ισως να πεζει και κατι αλλο εκτος απο φραπε, γραψε μου το msn σου και θα τα πουμε απο εκει.
Καλημέρααα! Κυριακή 21:30 αφού μίλησα το Σαββάτο
με 2 φίλους απο δώ αποφάσισα να πάω Viktoria.Επιβεβαίωση σχετικά με την εμφάνιση. Είναι όντως 1,82 γυρω στα 65kg ξανθιά γαλανά μάτια μουνάρα. Υπηρεσίες μέτριες... Ομως αφτό που έχω να συμπεράνω είναι οτι οι πατσαβούρες τα δίνουν όλα για να μπορέσουν να μην μας χάσουν απο πελάτες ενώ τα καλά μουνια υστερούν σε servises και η απόδειξη ειναι η Viktoria! Τι να πώ.. Τέλειος συνδυασμός πουθένα ρε γαμότο..!
Καλημέρααα! Κυριακή 21:30 αφού μίλησα το Σαββάτο
με 2 φίλους απο δώ αποφάσισα να πάω Viktoria.Επιβεβαίωση σχετικά με την εμφάνιση. Είναι όντως 1,82 γυρω στα 65kg ξανθιά γαλανά μάτια μουνάρα. Υπηρεσίες μέτριες... Ομως αφτό που έχω να συμπεράνω είναι οτι οι πατσαβούρες τα δίνουν όλα για να μπορέσουν να μην μας χάσουν απο πελάτες ενώ τα καλά μουνια υστερούν σε servises και η απόδειξη ειναι η Viktoria! Τι να πώ.. Τέλειος συνδυασμός πουθένα ρε γαμότο..!
..αφου ρε συντεχνε τα παμε για την βικτωρια, δεν τα παμε ?????? ;)
Δε γαμιέται!!! Μια δοκιμή έκανα! Ειναι μουνάρα ομως η πουτάνα! Λιγο πάθος να βαζε θα γινόταν καλη "δουλεία" !! ;) Αυτό το μουνι έπρεπε να έχει της υπηρεσίες της Θοδώρας... ;) ;) ;)
Απο ομήρου δηλαδή προτείνεις φρατζή; Σε ποια περιοχή είναι η φρατζη btw?πηγα και εγω και ξενερωσα
παλι πεταξα λεφτα
το καλυτερο και το μοναδικο ειναι φρατζη 4 , μην πατε πουθενα αλλου μπας και βαλουνε μυαλο τα υπολιπα
στην φρατζη το καλυτερο ειναι το κορινακι
μασαζ και μετα γαμησι εχει και δικο του σκουφακι και ολα μαζι 80 ευρω λεπτο παραπανω