Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γρηγορος και ωραιος ο παιχτης.σε ΟΛΑ αυτα γαμας????

Όχι σε όλα, στα περισσότερα.

φιλε μου εμενα απο συμπεριφορα με εξεπληξε
(η αννα)
δεν προκειται να μπω (ξανα) στο τριπακι να απολογουμαι για αυτα που γραφω....
εγω εγραψα και εσεις η τα δεχεστε η τα πετατε στα σκουπιδια.....
διαλεξε και παρε....
η λεω αληθεια η ''τα παιρνω'' και προσπαθω να βαλω τον κοσμο σε λουκι....
δεν προκειται να αναλωθω περισσοτερο.....
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Χριστίδη, μην του δίνεις σημασία ρε συ. Σε ζηλεύει...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
προσωπική μου γνώμη , τα μονα μαγαζιά που πραγματικά αξίζουν και λέει να δόσεις τα φράγκα σου , είναι του κέντρου ,Σολωμού 54 ,Σολωμού 59 και Στουρνάρι 63 ,δεν λέω και αλλου βρίσκεις ωραία τεμάχια , είναι όμως ρίσκο ...άντε και καλή πρωτοχρονιά σε όλους τους φίλους μας συναγωνιστές
φιλε μου ειναι γνωστα αυτα και εγω προσωπικα εχω γραψει και κριτικες και μαλιστα καλες για τις οποιες δεχτηκα επιθεση ....
ειναι μερικοι που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να κανουν ΄΄προσωπικη επιθεση'' και τιποτα αλλο για να βγαλουν κομπλεξ....
και δεν αναφερομαι σε ιμπλις,original παππα κλπ... ;) ;) ;) ;).

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
φιλε μου ειναι γνωστα αυτα και εγω προσωπικα εχω γραψει και κριτικες και μαλιστα καλες για τις οποιες δεχτηκα επιθεση ....
ειναι μερικοι που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να κανουν ΄΄προσωπικη επιθεση'' και τιποτα αλλο για να βγαλουν κομπλεξ....
και δεν αναφερομαι σε ιμπλις,original παππα κλπ... ;) ;) ;) ;).
φιλε hristidis είπαμε του papamaximos δεν του σηκώνεται  :2funny: :2funny: :2funny:τι να κάνουμε τώρα ,πλακα κάνω μην παρεξηγηθώ :think:

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το βρηκες,δεν σηκωνεται σε μενα και σε αλλα τοσα μελη που εχουν φαει ξεπετες απο τεμαχια που στο 5 λεπτο σου λενε φτανει,
και ερχεσαι να μας πεις οτι δεν μου σηωκνεται..

την περιπτωση να μην σηκωνεται σε καποιον  επειδη το μουνι το εχει φαει με το κουταλι και το 5 λεπτο το θεωρει μαλακια,
και την περιπτωση που εσυ χυνεις στα 5 δευτερολεπτα επειδη εισαι αγαμιτος το εχεις αναλογισθει ποτε?

κλαψε τωρα και γραψε μας το μανιφεστο σου να γελασουμε λιγο...
+1000!!!!!   :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
φιλε hristidis είπαμε του papamaximos δεν του σηκώνεται  :2funny: :2funny: :2funny:τι να κάνουμε τώρα ,πλακα κάνω μην παρεξηγηθώ :think:
αμα μπει με το κανονικο του νικ ο κλωνομαστερ θα του απαντησω αναλογα,,,,,
σε παπαπιπες και ρεστα δεν απανταω....

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου εμενα απο συμπεριφορα με εξεπληξε
(η αννα)
δεν προκειται να μπω (ξανα) στο τριπακι να απολογουμαι για αυτα που γραφω....
εγω εγραψα και εσεις η τα δεχεστε η τα πετατε στα σκουπιδια.....
διαλεξε και παρε....
η λεω αληθεια η ''τα παιρνω'' και προσπαθω να βαλω τον κοσμο σε λουκι....
δεν προκειται να αναλωθω περισσοτερο.....
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Φίλτατε hristidi εγώ δεν ανέφερα κάτι τέτοιο είπα απλά τη γνώμη μου όπως εσύ, ούτε σε κατηγόρησα γιατί βρήκες τη συμπεριφορά της Αννούλας ευγενική. Απλούστατα την κυρία Αννα τη βρίσκω τελείως κρυόκολη και μαλακισμένη στην συμπεριφόρα της από τότε που ήταν στη Φρατζή. Όσο αναφορά το μαγαζί της Καλλιρόης 48, δεν είναι μόνο δική μου άποψη ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη ξεπέτα των ευαγών ιδρυμάτων της Αθήνας, αλλά και του 99,999% των συναγωνιστών που το έχουν επισκεφθεί.Απο εκεί και έπειτα οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες όλοι έχουν και από μία :grin: :grin: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
στην τελικη εγω πηγα καπου εσκασα μια 160αρα και γραφω τη γνωμη μου....
καντε και σεις το ιδιο χωρις προσωπικες επιθεσεις και χαρακτηρισμους....
καντε την κριτικη για τις δικες σας εμπειριες και οχι κριτικη στις εμπειριες των αλλων....
αυτος που μπορει να κανει ,κανει
αυτος που δεν μπορει να κανει κανει κριτικη.... ;) ;) ;) ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
λοιπον, αφου εσβησα ενα εντελως off-topic μηνυμα, επαναφερομαι στην ταξη και ΜΕ διορθωνω..

η αννα για την οποια μιλησα πριν, δεν ειναι αυτη του 48 που λεει ο φιλος χριστιδης. ειναι αυτη του 85 και ζητω συγνωμη, διοτι μπερδευτηκα..  :'(

το ιδιο ισχυει και για την αποψη που εξεφρασα (Γ.Τ.Π.Ε.Τ.Ι.). εγω εννοουσα το 85, αλλα ο χριστιδης το 48. και παλι σορυ.  :'( το 48 ειναι μια χαρα μαγαζι.

θα ελεγα οτι και ο συναδελφος πατερας μαξιμος (τρομαρα του) μπερδευτηκε κι αυτος.
αν οντως εννοει το 48, ας προσεχε..  :P

παντως του σηκωνεται, τον εχω δει σε παρτουζα που ελαβα μερος κι εγω..  :boobies:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
στην τελικη εγω πηγα καπου εσκασα μια 160αρα και γραφω τη γνωμη μου....
καντε και σεις το ιδιο χωρις προσωπικες επιθεσεις και χαρακτηρισμους....
καντε την κριτικη για τις δικες σας εμπειριες και οχι κριτικη στις εμπειριες των αλλων....
αυτος που μπορει να κανει ,κανει
αυτος που δεν μπορει να κανει κανει κριτικη.... ;) ;) ;) ;)
ελα οκ, μαλλον μπερδεψαμε ολοι μαζι τα νουμερα στην καλιροης..

τετοια νουμερα που ειμαστε..  :headbang: :headbang:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον, αφου εσβησα ενα εντελως off-topic μηνυμα, επαναφερομαι στην ταξη και ΜΕ διορθωνω..

η αννα για την οποια μιλησα πριν, δεν ειναι αυτη του 48 που λεει ο φιλος χριστιδης. ειναι αυτη του 85 και ζητω συγνωμη, διοτι μπερδευτηκα..  :'(

το ιδιο ισχυει και για την αποψη που εξεφρασα (Γ.Τ.Π.Ε.Τ.Ι.). εγω εννοουσα το 85, αλλα ο χριστιδης το 48. και παλι σορυ.  :'( το 48 ειναι μια χαρα μαγαζι.

θα ελεγα οτι και ο συναδελφος πατερας μαξιμος (τρομαρα του) μπερδευτηκε κι αυτος.

παντως του σηκωνεται, τον εχω δει σε παρτουζα που ελαβα μερος κι εγω..  :boobies:
σεβαστο... γιατι εγω περασα μια χαρα και κανεις δεν με ενοχλησε με την ωρα η κατι τετοιο....
και δεν εκατσα 20 λεπτακια.... :grin: :grin: :grin: :grin:
και με ενα συναγωνιστη που συναντηθηκαμε στην εξοδο στην πορτα(ηταν μεσα με αλινα)
ηταν ενθουσιασμενος και ειχε ζωγραφισμενο το ''χαμογελο της ευτυχιας'' :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
σεβαστο... γιατι εγω περασα μια χαρα και κανεις δεν με ενοχλησε με την ωρα η κατι τετοιο....
και δεν εκατσα 20 λεπτακια.... :grin: :grin: :grin: :grin:
και με ενα συναγωνιστη που συναντηθηκαμε στην εξοδο στην πορτα(ηταν μεσα με αλινα)
ηταν ενθουσιασμενος και ειχε ζωγραφισμενο το ''χαμογελο της ευτυχιας'' :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ε ναι, δεν εχει καμια σχεση το 48 με το 85.

το 48 ειναι μασατζιδικο και το 85 αστο καλλιτερα..  :boobies: :boobies:

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1

φιλτατε παπαγιωργη εγω θα ηθελα να πω οτι το 48 ειναι στο ρευμα που ειναι η φραντζη 4 και το 85 ειναι κοντα στις ραγες του τραμ,

τωρα για εμενα το 85 μια χαρα ειναι παρολο που εχει ψηλο μπαζα,το 48 κλαιω τα λεφτα που ειχα δωσει..

υ.γ.βαλε μου και κανα χρωματακι(πρασινο η και κιτρινο)οτι προτιμας,τελευταια σε βαζω να βγαζεις τα ψαλιδια συνεχεια και εισαι και μεγαλος ανθρωπος..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλτατε παπαγιωργη εγω θα ηθελα να πω οτι το 48 ειναι στο ρευμα που ειναι η φραντζη 4 και το 85 ειναι κοντα στις ραγες του τραμ,

τωρα για εμενα το 85 μια χαρα ειναι παρολο που εχει ψηλο μπαζα,το 48 κλαιω τα λεφτα που ειχα δωσει..

υ.γ.βαλε μου και κανα χρωματακι(πρασινο η και κιτρινο)οτι προτιμας,τελευταια σε βαζω να βγαζεις τα ψαλιδια συνεχεια και εισαι και μεγαλος ανθρωπος..
συντεχνε, τα στριφογυριστά πισωκωλομπρούμυτα που κανεις σου εμπλεξαν τα μπουτια.

το 85 ειναι βγαινοντας απο το φρατζη 4 δεξια. το 48 ειναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

οσο για τα αλλα που λες, τραγούδα μονος σου. θα φας ban-άνα μια και καλη χωρις να χαλασω τις μπογιες μου πρωτα..  :P

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
να ζητησω μια ΠΟΛΥ μεγαλη χαρη?μπορει καποιος να γραψει μαζεμενα τα μασαζ που παιζουν στην αθηνα??thanks
τα ειχα βαλει καποτε,
αλλα εφυγαν για λογους που ολοι καταλαβαινουμε...
φυσικα αυτος που τα μαζεψε σε μια λιστα ειναι ο giorgospapa -
κατα κοσμον παπα-Γιωργης- εγω απλα τα χωρισα σε κατηγοριες ανα περιοχη...
αν ψαξεις στο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.0]αποψεις-αποριες[/url], που ειναι και πιο
"ελαφρυ" θεμα, θα τα βρεις...

Υ.Γ
μην την πεφτετε στο χριστιδακο , ειναι η συμπαθεια μου...
απλα δε δινει "στανταρακια" στα μασαζ, οπου και εχω παρακολουθησει τα γραφομενα του.
για στριπ δε ξερω, παω μια φορα το χρονο και δινω τη δωρεα μου 100 ευρω και φευγω...
δεν περιμενω να μπριζολιαστω εκει, αν και εχω στο παρελθον,
αλλα παω να "πειραξω" τις χορευτριες...

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συντεχνε, τα στριφογυριστά πισωκωλομπρούμυτα που κανεις σου εμπλεξαν τα μπουτια.

το 85 ειναι βγαινοντας απο το φρατζη 4 δεξια. το 48 ειναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

οσο για τα αλλα που λες, τραγούδα μονος σου. θα φας ban-άνα μια και καλη χωρις να χαλασω τις μπογιες μου πρωτα..  :P
Με όλο το σεβασμό που σου έχω πατέρα Γεώργιε αλλά νομίζω ότι κάνεις λάθος για το Καλλιρόης 48. Το 48 είναι στο ρεύμα προς Καλλιθέα. Διαφορετικά ο φίλτατος hristidis έμπλεξε τα μπούτια του διότι τα μωράκια που ανέφερε και παίζουν μπάλα στο μαγαζί νομίζω ότι είναι σε αυτό που βρίσκεται στο ρεύμα για Πειραιά Καλλιθέα και όχι στο άλλο που βρίσκεται ακριβώς στις γραμμές του τράμ. Και σε αυτό στις γραμμές του τράμ υπεύθυνη είναι η κυρία Ντάλι και όχι Αννα η οποία είναι κυρία και ευγενέστατη απλά το μαγαζί αυτό θέλει μια ανανέωση στα κορίτσια του. Η μπαζοβιόλα η Αννα βρίσκεται στο απέναντι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Με όλο το σεβασμό που σου έχω πατέρα Γεώργιε αλλά νομίζω ότι κάνεις λάθος για το Καλλιρόης 48. Το 48 είναι στο ρεύμα προς Καλλιθέα. Διαφορετικά ο φίλτατος hristidis έμπλεξε τα μπούτια του διότι τα μωράκια που ανέφερε και παίζουν μπάλα στο μαγαζί νομίζω ότι είναι σε αυτό που βρίσκεται στο ρεύμα για Πειραιά Καλλιθέα και όχι στο άλλο που βρίσκεται ακριβώς στις γραμμές του τράμ. Και σε αυτό στις γραμμές του τράμ υπεύθυνη είναι η κυρία Ντάλι και όχι Αννα η οποία είναι κυρία και ευγενέστατη απλά το μαγαζί αυτό θέλει μια ανανέωση στα κορίτσια του. Η μπαζοβιόλα η Αννα βρίσκεται στο απέναντι.
αλλαξανε τα γουστα μου
και εμπλεξα τα μπουτια μου..  :jerking: :jerking:

παραιτουμαι για αποψε. εγω 84 εννοω αυτο της γιουλης, που το εχει με την αννα, που δουλευαν στο φρατζη 4.

του χρονου παλι..

παπαμαξιμε, ρουφα τ αβγο σου..  :P

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ιβλη, κοφτο ρε συ.. μην το γαμας το θρεντ. παιξε ενα καινουριο παιχνιδι, λεγεται πμ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom