Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αλλαξανε τα γουστα μου
και εμπλεξα τα μπουτια μου..  :jerking: :jerking:

παραιτουμαι για αποψε. εγω 84 εννοω αυτο της γιουλης, που το εχει με την αννα, που δουλευαν στο φρατζη 4.

του χρονου παλι..

παπαμαξιμε, ρουφα τ αβγο σου..  :P
Ε λοιπόν αυτό λέει και ο hristidis και αυτό λέω και 'γώ ότι είναι η μεγαλύτερη ξεπέτα της πόλης. Και πράγματι είναι 84 και όχι 48 που είπε ο hristidis και μπέρδεψε και εμένα.hristidi πήγες στο 84 όχι στο 48. Ρε παλικάρι μου μας μπέρδεψες για τα καλά.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους...
Σημερινή κατάθεση και διαπίστωση για Γ. Σεπτεμβρίου 59. Ο χώρος πραγματικά όμορφος και περιποιημένος. Δωμάτια πεντακάθαρα, με τα κεράκια τους και τα ροδοπέταλα για την ατμόσφαιρα, μουσική από την Εμμανουέλα και μπάνιο που άστραφτε από γυάλισμα. Μπράβο στα κορίτσια.
Τώρα για τα κορίτσια τι να πω... ΟΚ, μόνο Κορίνα και Χριστίνα μπορούν να σου μείνουν στο μυαλό. Για τα υπόλοιπα...άστο καλύτερα. Αν και η επι των τιμών και υποδοχής κυρία, άνετα παίζει μπάλα στο γήπεδο.
Επέλεξα την Κορίνα, αφού τόσα καλά σχόλια έχουν γραφτεί. Κορμί άψογο, τορνευτό, αλλά με σχεδόν πλήρη απουσία στήθους. Μολις μαζέψει φράγκα (αφού όπως μου είπε είναι 5 μήνες στην Ελλάδα) ας ρωτήσει τη Ζάνα να της πει τον πλαστικό χειρουργό της. Στο άθλημα του μασσάζ τι βαθμό να βάλω; Άντε ένα 4 με άριστα το 10. Στο μπριζολέ σπορ εγώ την βρήλα απλά καλή διεκπεραιωτικά. Τίποτα το ιδιαίτερο. Ίσως να μην ήταν η μέρα της, να μην της πήγα εγώ, ίσως και να το κάψαμε το κοριτσάκι με όσα έχουν γραφτεί (αν και είναι νωρίς για κάτι τέτοιο). Θα δοκιμάσω και Χριστίνα την επόμενη φορά για πιο όλοκληρωμένη άποψη, αν και σκέφτομαι την επόμενη να κάνω κρούση στην κυρία επί των τιμών και υποδοχής...
Καλή χρονιά σε όλους!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ε λοιπόν αυτό λέει και ο hristidis και αυτό λέω και 'γώ ότι είναι η μεγαλύτερη ξεπέτα της πόλης. Και πράγματι είναι 84 και όχι 48 που είπε ο hristidis και μπέρδεψε και εμένα.hristidi πήγες στο 84 όχι στο 48. Ρε παλικάρι μου μας μπέρδεψες για τα καλά.
εγω αυτο που πηγα ειναι αυτο που  ερχομενος απο σταυρο του νοτου κανεις αριστερα για συγγρου ειναι αμεσως στο δεξι σου χερι ....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εγω αυτο που πηγα ειναι αυτο που  ερχομενος απο σταυρο του νοτου κανεις αριστερα για συγγρου ειναι αμεσως στο δεξι σου χερι ....
πανω απο το μαγαζι με τα ανταλλακτικα αυτοκινήτων-ε ??

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
πανω απο το μαγαζι με τα ανταλλακτικα αυτοκινήτων-ε ??
μαλλον....μολις κανεις αριστερα απο φρατζη
(ερχομενος απο αη γιαννη)κατευθειαν στο δεξι χερι...
στο ρευμα προς καλλιθεα -πειραια.....οχι προς αθηνα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μαλλον....μολις κανεις αριστερα απο φρατζη
(ερχομενος απο αη γιαννη)κατευθειαν στο δεξι χερι...
στο ρευμα προς καλλιθεα -πειραια.....οχι προς αθηνα
οκ καταλαβα. αρα η αρχικη μου τοποθετηση ισχυει. ΚΑΙ η αννα ειναι μουναρότερη απ ό,τι ηταν πριν ενα χρονο ΚΑΙ το μαγαζι ειναι Γ.Τ.Π.

Υ.Γ. (ασχετο με το θρεντ) γεια σου ελενη με τα τεμαχια σου..  :-* :-* ;)

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλοι μασαζόπληκτοι εύχομαι μία καλή χρονίά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας σας. Με λιγότερα μπερδέματα στις διευθύνσεις :cheesy: :sunglasses:. Ακούς hristidi ;). Καλή σου χρονιά. Τα λέμε του χρόνου.-  

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Φίλοι μασαζόπληκτοι εύχομαι μία καλή χρονίά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας σας. Με λιγότερα μπερδέματα στις διευθύνσεις :cheesy: :sunglasses:. Ακούς hristidi ;). Καλή σου χρονιά. Τα λέμε του χρόνου.-  
καλη χρονια...το 48 δεν ειναι εκει που λεω;;;;
οχι τιποτα αλλο αλλα να ξερω που πηγα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
καλη χρονια...το 48 δεν ειναι εκει που λεω;;;;
οχι τιποτα αλλο αλλα να ξερω που πηγα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
το Καλλιροης 48 ειναι γωνια με το Αμβροσιου Φρατζη 4, στο ρευμα προς Καλλιθεα...
Το 85 ειναι απεναντι, ειναι σε καινουρια πολοικατοικια,
στο ρευμα προς Καλιμάρμαρο Στάδιο...

Υ.Γ
οποιος ρωτησει τι ειναι το Καλιμάρμαρο Στάδιο , θα τον προτεινω για ban-ανα...

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Καλησπέρα και τις καλύτερες ευχές μου σε όλους.
Υπήρχε ενα μασατζίδικο στο Πειραιά, στη Γρ. Λαμπράκη που εκτός απο φραπέ έκανε και πολύ καλό μασάζ. Αυτό νομίζω το έκλισε η νομαρχία αλλα δουλευε στη ζούλα για κάποιο διαστημα. Μήπως ξέρει κανένας τι παίζει αυτές τις μέρες, λειτουργεί η έκλισε μόνιμα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους...
Σημερινή κατάθεση και διαπίστωση για Γ. Σεπτεμβρίου 59. Ο χώρος πραγματικά όμορφος και περιποιημένος. Δωμάτια πεντακάθαρα, με τα κεράκια τους και τα ροδοπέταλα για την ατμόσφαιρα, μουσική από την Εμμανουέλα και μπάνιο που άστραφτε από γυάλισμα. Μπράβο στα κορίτσια.
Τώρα για τα κορίτσια τι να πω... ΟΚ, μόνο Κορίνα και Χριστίνα μπορούν να σου μείνουν στο μυαλό. Για τα υπόλοιπα...άστο καλύτερα. Αν και η επι των τιμών και υποδοχής κυρία, άνετα παίζει μπάλα στο γήπεδο.
Επέλεξα την Κορίνα, αφού τόσα καλά σχόλια έχουν γραφτεί. Κορμί άψογο, τορνευτό, αλλά με σχεδόν πλήρη απουσία στήθους. Μολις μαζέψει φράγκα (αφού όπως μου είπε είναι 5 μήνες στην Ελλάδα) ας ρωτήσει τη Ζάνα να της πει τον πλαστικό χειρουργό της. Στο άθλημα του μασσάζ τι βαθμό να βάλω; Άντε ένα 4 με άριστα το 10. Στο μπριζολέ σπορ εγώ την βρήλα απλά καλή διεκπεραιωτικά. Τίποτα το ιδιαίτερο. Ίσως να μην ήταν η μέρα της, να μην της πήγα εγώ, ίσως και να το κάψαμε το κοριτσάκι με όσα έχουν γραφτεί (αν και είναι νωρίς για κάτι τέτοιο). Θα δοκιμάσω και Χριστίνα την επόμενη φορά για πιο όλοκληρωμένη άποψη, αν και σκέφτομαι την επόμενη να κάνω κρούση στην κυρία επί των τιμών και υποδοχής...
Καλή χρονιά σε όλους!!!

ρε λύσσα κακία με το Καρινάκι που λέει και ο φίλος μου ο heelover!!! :cheesy:

Η κυρία επι της υποδοχής (και επι των τιμών) , η μιλφ Ναντια, κάνει και θεραπείες...δεν ανοιγοκλείνει μόνο την πόρτα.... :sunglasses:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

Η κυρία επι της υποδοχής (και επι των τιμών) , η μιλφ Ναντια, κάνει και θεραπείες...δεν ανοιγοκλείνει μόνο την πόρτα.... :sunglasses:
πεστα !!!
ειναι και κορμαρα και καλο gfe και off-road ,
τραβαει στην ανηφορα, και παιζει εντεκαδα με κλειστα τα ματια...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Ερώτηση σχετικά με το ίδρυμα της Δημοκρίτου. Πέρασα απο εκεί και ήταν μία αλβανιδούλα και μία Ελληνίδα ονόματι Αφροδίτη μελαχροινό καυλιάρικο.Μου είπε ότι κάνει μόνο μασάζ και το κάτι παραπάνω το κάνει η άλλη κοπέλα. Ξέρει κανείς κάτι να με ενημερώσει μήπως και περάσω μετά τις γιορτές;
και άλλο περιστατικό!
εγώ δεν ξέρω τίποτα....είμαι απο χωριό.... :rolleyes: :cool2:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ναι έχει διπλό διαφορικό
ειναι καινουριοι όροι , θα τους μαθεις κι εσυ... :2funny: :2funny: :2funny:

σοβαρα τωρα , λογικα πρεπει να εχει καψει τα πρωτα λαδια,θα τη στειλουμε για service...
τωρα ενας που ειπε πως χρειαζεται μεγαλυτερους προβολεις :boobies: :boobies: :boobies:,
θα ελεγα αν μας διαβαζει η ίδια να το λαβει υποψιν,
αν και αυτοι που εχει αποδιδουν μια χαρα... :grin:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6

ασε ρε ζερο να πεσουν με τα μουτρα στο κορινακι οι αλλοι.........και να δεις μια σουπερ περιποιηση που θα μας εξηγηθουν οι υπολοιπες κυριες!!!! :boobies: :boobies: :rockon:θα βγαλουν τα απωθημενα τους :dancing:ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :o

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Εχει κανείς καμία καλή πρόταση για πρωτοχρονιάτικο μασάζ? Σε ποιό μαγαζί να ξεκινίσουμε το χρόνο?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Καλη χρονια σε ολα τα κοριτσια που δουλευουν στο τριγωνο της ηδονης !!

Σ[size=30pt]ολωμου[/size] 54----Σ[size=30pt]ολωμου[/size] 59
-      -
-   -
ΣΤ[size=30pt]ουρναρη[/size] 63

η καλυτερα πενταγωνο (Γ[size=30pt]'[/size]Σ[size=30pt]επτεμβριου[/size] 59---Μ[size=30pt]αρνης[/size] 28)
:dancing: :dancing: :dancing:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καλημερα και χρινια πολλα σε ολους εμπηκα σε ενα σαιτ λεγεται ************* εκει διαφημιζωντε τα ιδρυματα καλλιροης στουρναρης φρατζης πατησιων κτκπ οποιος δεν το εχει δει να μπει εχουν πληρη ενημερωση. φιλε ασταρι στην καραισκου εχει κατι μπαζα και το παιζουν δυσκολες. για την καρινα γραφονται πολλα στα θρεντ διαλεξε μερα και πηγαινε εγω αυτες της μερες περασα απο ιλιαδα πηρα ολγα απο τα καλυτερα του χωρου πηγα ξενοπουλου  στο ψυχικο πατησιων στην καρινα και σαρκαδινου.  περασα καλα να ειμαστε καλα να εχουμε χρηματα γιατι απο οτι βλεπω ο καινουργιος χρπνος μπααινει με αγγουρια και θα ειναι δυσκολα στα οικονομικα να τα βγαζουμε περα και να κανουμε το κεφι μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom