Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

atikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά και από μένα!!! Αν θες στείλε μου με πμ ή ξαναγραψε σωστά τη διευθυνση από το σάιτ που λες...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
καλημερα και χρινια πολλα σε ολους εμπηκα σε ενα σαιτ λεγεται *********** εκει διαφημιζωντε τα ιδρυματα καλλιροης στουρναρης φρατζης πατησιων κτκπ οποιος δεν το εχει δει να μπει εχουν πληρη ενημερωση. φιλε ασταρι στην καραισκου εχει κατι μπαζα και το παιζουν δυσκολες. για την καρινα γραφονται πολλα στα θρεντ διαλεξε μερα και πηγαινε εγω αυτες της μερες περασα απο ιλιαδα πηρα ολγα απο τα καλυτερα του χωρου πηγα ξενοπουλου  στο ψυχικο πατησιων στην καρινα και σαρκαδινου.  περασα καλα να ειμαστε καλα να εχουμε χρηματα γιατι απο οτι βλεπω ο καινουργιος χρπνος μπααινει με αγγουρια και θα ειναι δυσκολα στα οικονομικα να τα βγαζουμε περα και να κανουμε το κεφι μας.
περιεργε καλημερα και οτι επιθυμεις με υγεια, αν και τα ειπαμε και πριβε.
το σάιτ που αναφερεις ειναι απαγορευμενο εδω, δεν ξερω αν εκανες καλα που το εβαλες.
τα υπολοιπα τα λες σωστα, σε εμπιστευομαι, για ενημερωσεις απο Κολωνακι και Πειραια
πιστευω πως αυτη τη στιγμη εισαι το νο.1.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
iblis ζητω συγνωμη δεν το σκεφτηκα εχεις δικιο παρακαλω να γραφτη λαθος ηταν μια στιγμη εγγεφαλικης ανεπαρκειας.

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
περιεργε καλημερα και οτι επιθυμεις με υγεια, αν και τα ειπαμε και πριβε.
το σάιτ που αναφερεις ειναι απαγορευμενο εδω, δεν ξερω αν εκανες καλα που το εβαλες.
τα υπολοιπα τα λες σωστα, σε εμπιστευομαι, για ενημερωσεις απο Κολωνακι και Πειραια
πιστευω πως αυτη τη στιγμη εισαι το νο.1.
Γιατί είναι απαγορευμένο το σάϊτ μπορούμε να μάθουμε εμείς τα απλά μέλη???

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
494
Πόντοι
26
Yπαρχει καμια ενημερωση για μασαζακι με εξτρα στα βορεια προαστεια??????

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Yπαρχει καμια ενημερωση για μασαζακι με εξτρα στα βορεια προαστεια??????
Υπάρχει κάτι στη θησέως απο ότι ξέρω αλλλά δεν έχω πάει ποτέ και δεν ξέρω αριθμό...δηλαδή τσάμπα πόσταρα ο μαλάκας :think: σόρρυ :headbang:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
η θησεως ειναι στην καλλιθεα
ο φιλος ζητησε για β. προαστεια :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
και στην εκαλη επισης...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ελα ρε οκ!
πηγα να το μπαλώσω :grin:

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία άρα εμείς που δε ξέρουμε που είναι παίρνουμε σβάρνα τα κουδούνια μέχρι να μας ανοίξει η μασατζού  :rockon:

θησεως 27α ειναι και ειναι στον πεζοδρομο αμαρουσιου με το που βγαινεις απο το τρενο στο δεξι σου χερι ειναι ενας δρομος,και ειναι στον 4ο εαν θυμαμαι καλα,θα το καταλαβεις..

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
θησεως 27α ειναι και ειναι στον πεζοδρομο αμαρουσιου με το που βγαινεις απο το τρενο στο δεξι σου χερι ειναι ενας δρομος,και ειναι στον 4ο εαν θυμαμαι καλα,θα το καταλαβεις..
ευχαριστούμε

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φραπε η μπριζολα στο μαρουσσι?
Επισης απο τεμαχια τη παιζει?

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Υπάρχει κάτι στη θησέως απο ότι ξέρω αλλλά δεν έχω πάει ποτέ και δεν ξέρω αριθμό...δηλαδή τσάμπα πόσταρα ο μαλάκας :think: σόρρυ :headbang:

Aυτο παιζει να ειναι το πιο κορυφαιο post ολου του site. :rockon: :rockon:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
Να εκφράσω κι απο εδώ τις ευχές μου
Χρόνια πολλά και καλά
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.

:2funny:........πουτάνα τα κάνατε με τα της Καλλιρόης, πάντος www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.msg861575#msg861501]εδώ[/url] ο φίλος μας Iblis τα λέει πολύ σωστά.
Α! και κάτι ακόμα στο 84 της Καλλιρόης δεν υπάρχει ίδρυμα μαλλάξεων, μέσα στη γενική σύγχιση ο παπαγιώργης έκανε αναγραμματισμό και αντί για 48 έγραψε 84...... κι από κει και πέρα..........το χάος :2funny:

Τελευταία κατάθεση για το 2008 Σολωμού 59 1ος κοπέλα Δέσποινα (την πέτυχα free) :dancing:
καλά τι άλλο να πούμε γι'αυτή τη κοπέλα......απλά άψογη, το μόνο που θέλω να τονίσω είναι πως όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερη στο μασάζ και πως η λέξη ξεπέτα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της, μία από τις καλύτερες επιλογές και σίγουρα V.F.M.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Και απο μενα καλημερα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με αισθησιακα μασαζ και ολοκληρωσεις με ομορφες Ελληνιδες μασεζ.
Τελικα με τα ιδρυματα της Καλιρροης αποφασιστηκε ποιο εναι ποιο ,μου φαινεται οτι ο παπας απο το πολυ λιβανι μπερδεψε την βασιλοπιτα με την φανουροπιτα.Οριστικα το 48 ειναι πανω απο την Οπελ και ειναι ο ορισμος της ξεπετας . Απεναντι ειναι το 85 σε καινουργια πολυκατοικια και στη εισοδο του γραφει " Μη θεραπευτικο μασαζ" κατα καιρους εχει και καλα τεμαχια που τα δινουν ΟΛΑ.
Φιλε περιεργε εισαι οπως παντα απιθανος στις ενημερωσεις σου , περιμενω πμ για το σαιτ που αναφερεις.Επισης ενημερωση με λεπτομερειες για την Σαρκουδινου.

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πρόκειται για Απατεώνες ολκής. Αφού σου κάνουν ανάκριση κανονική, και καλά πως μας βρήκες, τι δουλειά κάνεις (!) κλπ, μασάζ μόνο, τίποτα ιδιαίτερο, με πετσέτα παρακαλώ, και με υπονοούμενα του στυλ 'πρέπει να έρθεις τουλάχιστον 3-4 φορές για να σε γνωρίσουμε'. Από τεμάχια τίποτα ιδιαίτερο, μετανάστριες δεύτερης γενιάς, απλώς πιο 'καλοβαλμένες', ώστε να μην προσβάλουν την αισθητική του απαιτητικού και 'καλοβαλμένου' κοινού των βορείων προαστείων. 80 € για μετριότατο μασάζ. Βρε ούστ!

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πρόκειται για Απατεώνες ολκής. Αφού σου κάνουν ανάκριση κανονική, και καλά πως μας βρήκες, τι δουλειά κάνεις (!) κλπ, μασάζ μόνο, τίποτα ιδιαίτερο, με πετσέτα παρακαλώ, και με υπονοούμενα του στυλ 'πρέπει να έρθεις τουλάχιστον 3-4 φορές για να σε γνωρίσουμε'. Από τεμάχια τίποτα ιδιαίτερο, μετανάστριες δεύτερης γενιάς, απλώς πιο 'καλοβαλμένες', ώστε να μην προσβάλουν την αισθητική του απαιτητικού και 'καλοβαλμένου' κοινού των βορείων προαστείων. 80 € για μετριότατο μασάζ. Βρε ούστ!

Μιας και μιλάμε για βόρεια προάστια, μην ξεχάσουμε τους άλλους Απατεώνες της κηφισίας και κρήτης, απέναντι από το 'κουτούκι'. Τα ίδια και χειρότερα, 120 € εκεί, γιατί προφανώς η κηφισιά είναι πιο βόρεια από το μαρούσι.
Ουστ αλήτες!
και ουστ στους μαλάκες που πάνε και τους τα ακουμπάνε χαλώντας την πιάτσα. Άσε να μην πατήσει άνθρωπος εκεί, να σφίξουν λίγο οι κώλοι των ΒΠ, να δεις πως θα σε παρακαλάνε μετά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom