Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Τιποτε περισσοτερο δεν παιζει ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εχει κανεις ιδεα  απο Δημητσανας στο Ιατρικο και Αγ.Παρασκευη Αγ.Ιωαννου
εχουμε πει πολλες φορές πως πρέπει να δίνουμε ολοκληρωμένες διευθύνσεις.

Οπότε περιμένουμε να μας πεις ακριβώς τη διεύθυνση των ιδρυμάτων ώστε να τα δοκιμάσουμε.

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Δημητσανας και Δελφων Γωνια πισω απο το Ιατρικο Κεντρο Choco spa 
Αγ.Ιωαννου δεν θυμαμαι νουμερο ειναι διπλα στο ταχυδρομειο Spa
Ελπιζω να σε καλυψα και περιμενω νεα

tomkion

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι ευτιχια...φιλοι στην θεσαλλονικη που μετακομισα προσφατα πηγα σε μασαζ με 50 ευρω καλο μασαζ και φραπεδια..για παραπανω δεν εχω μαθει αλλα τουλαχιστον συμφερει απο το να δινεισ 80 και να περνεισ τα αρχ........του καραμπελα
φίλε λες την μισλη αλήθεια διότι  οι περισσότερες είναι πατσάδες σε σχέση με αθήνα.η θεσσαλονίκη πρωτοπορούσε στα μέσα του 90.τώρα είναι χάλια σε αυτό τον τομέα.συνεπώς παραπληφορείς το κοινό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ξερει κανεις αν έχει αλλάξει καθόλου το ωράριο; εξακολουθεί να είναι 10-19:00;
ή έγινε πιο...ευέλικτο;

bubaloo

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Νίκο έχεις δίκιο. Μια διόρθωση μόνο: Δεν τα προτιμάμε, απλώς τα δοκιμάσαμε και ενημερώσαμε.
Για τη Νάνσυ που λέει ο φίλος Μάξιμος, δεν είναι πια και κάτι τρομερό. Και χωρίς υπηρεσίες όπως μας ενημερώνει. Η Αντζελίνα στο 54 και η Δέσποινα στο 59 είναι επίσης ωραίες κοπέλες με καλύτερες υπηρεσίες, ακόμα και καλύτερο μασάζ(!) (για να καταλάβει κανείς την Απάτη των μασατζίδικων Β.Π.)
Για να μη λέτε ότι κατηγορώ μόνο, αν και κάτοικος Β.Π., να δώσω τα εύσημα στο ίδρυμα της Ποσειδώνος (diamond spa) στη Γλυφάδα, όπου και άψογο μασάζ, και καλές υπηρεσίες, και πολύ καλή συμπεριφορά.
Στο μασάζ Βοράς - Νότος σημειώσατε 2
δυστυχώς...

Η Αντζελίνα είναι πολύ ωραία γυναίκα κατά τη γνώμη μου, το μασάζ της μέτριο, αλλά τα υπόλοιπα καλά που έχει (εμφάνιση, συμπεριφορά, τρυφερή) βαραίνουν περισσότερο.

bubaloo

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Αντζελίνα είναι πολύ ωραία γυναίκα κατά τη γνώμη μου, το μασάζ της μέτριο, αλλά τα υπόλοιπα καλά που έχει (εμφάνιση, συμπεριφορά, τρυφερή) βαραίνουν περισσότερο.

Επίσης είδα μια καινούρια (εκτός από Βικτώρια με τα μεγάλα στήθη) στη Σολωμού 59.
Είναι ψιλή, ξανθιά με κοτσιδάκια, γύρω στα 23, συνεσταλμένη (κάτι που αρέσει σε μένα και ίσως και σε άλλους). Φορούσε μινάκι και κοντές κάλτσες. Όμορφη "μαθητριούλα" μου θύμισε. Θα την δοκιμάσω κάποια φορά.

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
καλησπερα...καλη χρονια.Δε γραφω συχνα...μια απορια εχω αν ξερει κανενας..
Στη καραισκου εκλεισε???
σημερα περασα και απο φιλωνοε 19 και δεν ανοιγε καμια...Καμια πληροφορια??
για να περασει η ωρα παντως πηγα θησεως 31 και η αντζελα με 60 εκανε μασαζακι με φραπεδακι..

dimi64

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.Το απόγευμα επίσκεψη μεσογείων 208.2η φορά που πάω(Την πρώτη είχα πάρει μια milf ξυνή και έπαιζε μόνο φραπέ)Πραγματικά ωραία εμπειρία παιδια..Μη φανταστείτε κάτι ιδιαίτερο αλλά πέρασα ωραία :dancing:..Καλύτερα από τα αναμενόμενα.
Διάλεξα την Έλλη,ξανθιά 30χρονών ωραίο σώμα πεσμένα βυζιά.Μπορεί μερικοί παλιοί στο άθλημα να την ξέρουν γιατί μου είπε ότι πριν δούλευε κέντρο.Θα ξαναπάω μόνο για αυτή πιστεύω.Πολύ καλή στις υπηρεσίες της (μασάζ,στοματικό,σεξ) και με καλή συμμετοχή.

Επισκέπτης
πριν λιγο φισκα ολα τα δωματια στο τριγωνο-τετραγωνο-πενταγωνο του διαβολου...ε της ευτυχιας ηθελα να πω

ενταξυ εχει επισκεψιμοτητα το σαιτ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
καποιος συναγωνιστης ηθελε ναμαθη αν ειναι ανοιχτο το ιδρυμα της γρηγοριου λαμπρακη στον πειραια λειτουργη με ραντεβου καμουφλαρισμενα απο την τζοντι την ειδα και μου ειπε οποιος θελει να ερθη σημερα και αυριο θα ειναι μεχρι της εξη.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε. Αν έχεις και το τηλέφωνο κάπου, στήλε το σε ΠΜ. Ευχαριστώ

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πριν λιγο φισκα ολα τα δωματια στο τριγωνο-τετραγωνο-πενταγωνο του διαβολου...ε της ευτυχιας ηθελα να πω

ενταξυ εχει επισκεψιμοτητα το σαιτ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ρε φίλε, είναι κεντρικά μαγαζιά αυτά, τι περιμένεις; Εδώ έχουν δουλειά τα παρακμιακά καταστήματα του Πειραιά, δεν θα έχουν αυτά του κέντρου; Η σαβουρογαμία φταίει, όχι το σάιτ.

Επισκέπτης
σε αλλα που περασα κ στο κεντρο κ πιο εξω βαραγανε μυγες

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Καλησπέρα σε όλους.Το απόγευμα επίσκεψη μεσογείων 208.2η φορά που πάω(Την πρώτη είχα πάρει μια milf ξυνή και έπαιζε μόνο φραπέ)Πραγματικά ωραία εμπειρία παιδια..Μη φανταστείτε κάτι ιδιαίτερο αλλά πέρασα ωραία :dancing:..Καλύτερα από τα αναμενόμενα.
Διάλεξα την Έλλη,ξανθιά 30χρονών ωραίο σώμα πεσμένα βυζιά.Μπορεί μερικοί παλιοί στο άθλημα να την ξέρουν γιατί μου είπε ότι πριν δούλευε κέντρο.Θα ξαναπάω μόνο για αυτή πιστεύω.Πολύ καλή στις υπηρεσίες της (μασάζ,στοματικό,σεξ) και με καλή συμμετοχή.
...εμεινε στο στοματικο μονο?....

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ!!!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ???

ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ε τι ρωτας και συ τωρα!!!!παλια μου τεχνη κοσκινο.....χεχεχε!!!

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
Συναγωνηστές, Ομηρου 58 ξέρει κανείς που κατατάσετε? Στα "Δεν", στα "καφέ" ή στα "μπριζολάδικα"?

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
θα παρακαλεσω οποιοςξερει για δερυγνι 14 τη γινεται να το πει τωρα τελευταια εχει παει μαθαινω η ασπασια που ηταν φερρων 19 και πριν ιλιαδα τη προγραμα εχουνε ειναι μονο μασαζ κανουν φραπε τη γινεται ενημερωση συναγωνιστες.
Για το ίδρυμα Δεριγνύ 14 πήγαινε στο thread ....ΔΕΝ, και θα διαβάσεις πολλά σχόλια.
Γενικά είναι πολύ περιποιημένος χώρος,με ακριβές τιμές, προσφέρεται καλό μασάζ και καφές σε κάποιες περιπτώσεις, υπό ...προυποθέσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom