Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Συναγωνιστες, ανοιξε ιδρυμα στους Αγ.Αναργυρους; Οποιος γνωριζει κατι ας γραψει πληροφοριες(Οδος, υπηρεσιες, τιμη)
πηγα τις πρωτες μερες που ανοιξε, προ διμηνου περιπου αν θυμαμαι καλα (εχω και καποια ηλικια) και οπως πηγα εφυγα. ειχα γραψει και ενημερωση.
ελληνο-μπαζο κατασταση και ''νηστεια'' μεταξυ αλλων..  :rolleyes:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....και η πολυ ζεστη και συμπαθητικη παρουσια της ρεσεψινιστ αννας(θα μπορουσε ανετα να συμμετεχει και εντος αγωνιστικου χωρου ;) ;)....)
τον τελευταιο ενα χρονο η αννουλα εχει γινει ακομα πιο μουναρα απο παλαιοτερα.
μαλλον η νηστεια, της κούμπωσε καλα..  :rolleyes:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τον τελευταιο ενα χρονο η αννουλα εχει γινει ακομα πιο μουναρα απο παλαιοτερα.
μαλλον η νηστεια, της κούμπωσε καλα..  :rolleyes:

Παππούλη ( :grin: ), εσύ τι γνώμη έχεις για το ίδρυμα που λέει ο Χριστίδης; Λέει;

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
επισκεψη χτες στο καλλιρ.48...
ωραιο μαγαζι πολυ καλη η υπηρεσια η αννα ευγενικη ,ζεστη σε κανει να αισθανεσαι ανετα...
ειχα καλες αναμνησεις γιατι ειχα περασει ομορφα με ενα μωρο που ομως δεν ηταν τωρα εκει την ελενη....
παρουσες η μαριαννα  ρουμανα μελαχροινη με πολυ μακρυ μαυρο μαλλι πολυ αδυνατη και εντελως αβυζη,η ελενα ξανθια ψηλη μαλλον ρωσιδα αρκετα εντυπωσιακη,η κλαουντια ρουμανα πιτσιρικα 20 χρονων πολυ ωραιο προσωπακι αρκετα καλο κορμι ,η βανεσσα(νομιζω  :think: :think: :think: :think:)
μαλλον ρουμανοτσιγγανα αλλα 'καλη παρουσια και καβλωτικη,μια που δεν θυμαμαι και ενα απο τα ωραιοτερα μωρακια που εχω δει σε στουντιο-μασσαζ η αλινα μελαχρινη πραγματικο μοντελο και σωμα και φατσα βεβαια σχετικα κοντουλα αλλα πραγματικα δυσκολα βρισκεις τετοια παρουσια σε αυτους τους χωρους...
δυστυχως ειχε ηδη δρομολογηθει με αλλο συναγωνιστη και ετσι περασα για ευεξια με το διδυμο μαριαννα (αν και δεν μου αρεσουν οι πολυ αδυνατες κατι μου ελεγε οτι θα ταιριαζε η χημεια της με την κλαουντια) και κλαουντια πραγμα που δεν μετανοιωσα καθολου... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
επικειται επομενη επισκεψη για test drive σε αλινα....
στα συν ο ωραιος χωρος και η πολυ ζεστη και συμπαθητικη παρουσια της ρεσεψινιστ αννας(θα μπορουσε ανετα να συμμετεχει και εντος αγωνιστικου χωρου ;) ;)....)
Αλίνα άπειρη όσο δεν παίρνει άλλο. Αν περιμένετε μασάζ και διάρκεια 45' αφήστε το εκτός αν θεωρείτε ότι μπορείτε να το χειριστείτε. Προσωπικά αν θέλω 45' μασάζ δε θα πάω σε αυτό το μαγαζί να πάρω αυτή την κοπέλα η οποία δεν καταλαβαίνει και πολλά πολλά από Ελληνικά. Είναι όμως γλυκειά και όμορφη και σε καμμία περίπτωση δε θυμίζει Αλβανίδα (που είναι).

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Παππούλη ( :grin: ), εσύ τι γνώμη έχεις για το ίδρυμα που λέει ο Χριστίδης; Λέει;
προσωπικα 2 φορες που πηγα δεν ανοιγε κανεις την πορτα...
μου αρεσει ομως χωροταξικα, λογω του οτι ειναι "πισω"
απο τις γραμμες του τραμ θυμιζει ξενη χωρα -
ελπιζω να μου ανοιξουν καποια στιγμη να σας πω και για τα ενδοτερα...
παρεπιπτοντως , ανοιγει καμια την "πισω πορτα" εκει?
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
προσωπικα 2 φορες που πηγα δεν ανοιγε κανεις την πορτα...
μου αρεσει ομως χωροταξικα, λογω του οτι ειναι "πισω"
απο τις γραμμες του τραμ θυμιζει ξενη χωρα -
ελπιζω να μου ανοιξουν καποια στιγμη να σας πω και για τα ενδοτερα...
παρεπιπτοντως , ανοιγει καμια την "πισω πορτα" εκει?
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Φιλε Iblis καταρχήν καλή χρονιά να έχεις και 'σύ και όλοι οι συναγωνιστές εδώ μέσα και ότι καλύτερο επιθυμεί ο καθένας σας.Το μαγαζί που αναφέρεις εσύ πίσω από τις γραμμές του τραμ είναι το απέναντι από αυτό που πήγε ο hristidis. Διότι το 48 της Καλλιρόης που πήγε ο hristidis είναι στο ρεύμα προς Πειραιά Καλλιθέα.Αυτό που αναφέρεσαι εσύ είναι το 85 αν δεν κάνω λάθος το οποίο θέλει επειγόντως ανανέωση. Τώρα σχετικά μ'αυτό που πήγε ο hristidis τα έχουμε ξαναπεί είναι σκέτη ξεπέτα και έχουν βάλει κάτι ρουμανοτσιγγανάκια άπλυτα για να προσελκύσουν κόσμο. Και σχετικά με την κυρά Αννα έπαιζε και μπαλίτσα πριν αναλάβει θυρωρός όταν ήταν στην Φραντζή 4. Από συμπεριφορά είναι ένα αίσχος και μισό. Αν κάνω λάθος για την κριτική μου σχετικά με το ευαγές ίδρυμα αυτό της Καλλιρόης ας με διορθώσει ο Πάτερ.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Φιλε Iblis καταρχήν καλή χρονιά να έχεις και 'σύ και όλοι οι συναγωνιστές εδώ μέσα και ότι καλύτερο επιθυμεί ο καθένας σας.Το μαγαζί που αναφέρεις εσύ πίσω από τις γραμμές του τραμ είναι το απέναντι από αυτό που πήγε ο hristidis. Διότι το 48 της Καλλιρόης που πήγε ο hristidis είναι στο ρεύμα προς Πειραιά Καλλιθέα.Αυτό που αναφέρεσαι εσύ είναι το 85 αν δεν κάνω λάθος το οποίο θέλει επειγόντως ανανέωση. Τώρα σχετικά μ'αυτό που πήγε ο hristidis τα έχουμε ξαναπεί είναι σκέτη ξεπέτα και έχουν βάλει κάτι ρουμανοτσιγγανάκια άπλυτα για να προσελκύσουν κόσμο. Και σχετικά με την κυρά Αννα έπαιζε και μπαλίτσα πριν αναλάβει θυρωρός όταν ήταν στην Φραντζή 4. Από συμπεριφορά είναι ένα αίσχος και μισό. Αν κάνω λάθος για την κριτική μου σχετικά με το ευαγές ίδρυμα αυτό της Καλλιρόης ας με διορθώσει ο Πάτερ.
εχεις δικιο...
χρονια πολλα σε ολους!!!

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ερώτηση σχετικά με το ίδρυμα της Δημοκρίτου. Πέρασα απο εκεί και ήταν μία αλβανιδούλα και μία Ελληνίδα ονόματι Αφροδίτη μελαχροινό καυλιάρικο.Μου είπε ότι κάνει μόνο μασάζ και το κάτι παραπάνω το κάνει η άλλη κοπέλα. Ξέρει κανείς κάτι να με ενημερώσει μήπως και περάσω μετά τις γιορτές;

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στο καλλιροης 48 πρεπει να εισαι εγκεφαλικα αναπηρος για να ευχαιριστιεσαι με τετοιου ειδους μαγαζια (οπως και το φραντζη 4)..

η απολυτη καταντια και η απολυτη αγαμια..

χρηστιδη περαστικα..

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
στο καλλιροης 48 πρεπει να εισαι εγκεφαλικα αναπηρος για να ευχαιριστιεσαι με τετοιου ειδους μαγαζια (οπως και το φραντζη 4)..

χρηστιδη περαστικα..
προσωπική μου γνώμη , τα μονα μαγαζιά που πραγματικά αξίζουν και λέει να δόσεις τα φράγκα σου , είναι του κέντρου ,Σολωμού 54 ,Σολωμού 59 και Στουρνάρι 63 ,δεν λέω και αλλου βρίσκεις ωραία τεμάχια , είναι όμως ρίσκο ...άντε και καλή πρωτοχρονιά σε όλους τους φίλους μας συναγωνιστές

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μέχρι τι ώρα θα είναι ανοιχτά τα ιδρύματα σήμερα?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

χρηστιδη περαστικα..
αμα δε σου σηκωνεται εσενα δε φταιω εγω....κομπλεξικε ;) ;) ;) ;)
εγω περασα τζαμι

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
να ζητησω μια ΠΟΛΥ μεγαλη χαρη?μπορει καποιος να γραψει μαζεμενα τα μασαζ που παιζουν στην αθηνα??thanks

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αμα δε σου σηκωνεται εσενα δε φταιω εγω....κομπλεξικε ;) ;) ;) ;)
εγω περασα τζαμι

το βρηκες,δεν σηκωνεται σε μενα και σε αλλα τοσα μελη που εχουν φαει ξεπετες απο τεμαχια που στο 5 λεπτο σου λενε φτανει,
και ερχεσαι να μας πεις οτι δεν μου σηωκνεται..

την περιπτωση να μην σηκωνεται σε καποιον  επειδη το μουνι το εχει φαει με το κουταλι και το 5 λεπτο το θεωρει μαλακια,
και την περιπτωση που εσυ χυνεις στα 5 δευτερολεπτα επειδη εισαι αγαμιτος το εχεις αναλογισθει ποτε?

κλαψε τωρα και γραψε μας το μανιφεστο σου να γελασουμε λιγο...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Τώρα σχετικά μ'αυτό που πήγε ο hristidis τα έχουμε ξαναπεί είναι σκέτη ξεπέτα και έχουν βάλει κάτι ρουμανοτσιγγανάκια άπλυτα για να προσελκύσουν κόσμο. Και σχετικά με την κυρά Αννα έπαιζε και μπαλίτσα πριν αναλάβει θυρωρός όταν ήταν στην Φραντζή 4. Από συμπεριφορά είναι ένα αίσχος και μισό.
φιλε μου εμενα απο συμπεριφορα με εξεπληξε
(η αννα)
δεν προκειται να μπω (ξανα) στο τριπακι να απολογουμαι για αυτα που γραφω....
εγω εγραψα και εσεις η τα δεχεστε η τα πετατε στα σκουπιδια.....
διαλεξε και παρε....
η λεω αληθεια η ''τα παιρνω'' και προσπαθω να βαλω τον κοσμο σε λουκι....
δεν προκειται να αναλωθω περισσοτερο.....
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
το βρηκες,δεν σηκωνεται σε μενα και σε αλλα τοσα μελη που εχουν φαει ξεπετες απο τεμαχια που στο 5 λεπτο σου λενε φτανει,
και ερχεσαι να μας πεις οτι δεν μου σηωκνεται..

την περιπτωση να μην σηκωνεται σε καποιον  επειδη το μουνι το εχει φαει με το κουταλι και το 5 λεπτο το θεωρει μαλακια,
οχι βεβαια σεβομαι τους λογους για τους οποιους ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!!!!!!
Το αποτελεσμα ομως παραμενει ιδιο....ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ....!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom