επισκεψη χτες στο καλλιρ.48...
ωραιο μαγαζι πολυ καλη η υπηρεσια η αννα ευγενικη ,ζεστη σε κανει να αισθανεσαι ανετα...
ειχα καλες αναμνησεις γιατι ειχα περασει ομορφα με ενα μωρο που ομως δεν ηταν τωρα εκει την ελενη....
παρουσες η μαριαννα ρουμανα μελαχροινη με πολυ μακρυ μαυρο μαλλι πολυ αδυνατη και εντελως αβυζη,η ελενα ξανθια ψηλη μαλλον ρωσιδα αρκετα εντυπωσιακη,η κλαουντια ρουμανα πιτσιρικα 20 χρονων πολυ ωραιο προσωπακι αρκετα καλο κορμι ,η βανεσσα(νομιζω
)
μαλλον ρουμανοτσιγγανα αλλα 'καλη παρουσια και καβλωτικη,μια που δεν θυμαμαι και ενα απο τα ωραιοτερα μωρακια που εχω δει σε στουντιο-μασσαζ η αλινα μελαχρινη πραγματικο μοντελο και σωμα και φατσα βεβαια σχετικα κοντουλα αλλα πραγματικα δυσκολα βρισκεις τετοια παρουσια σε αυτους τους χωρους...
δυστυχως ειχε ηδη δρομολογηθει με αλλο συναγωνιστη και ετσι περασα για ευεξια με το διδυμο μαριαννα (αν και δεν μου αρεσουν οι πολυ αδυνατες κατι μου ελεγε οτι θα ταιριαζε η χημεια της με την κλαουντια) και κλαουντια πραγμα που δεν μετανοιωσα καθολου...
επικειται επομενη επισκεψη για test drive σε αλινα....
στα συν ο ωραιος χωρος και η πολυ ζεστη και συμπαθητικη παρουσια της ρεσεψινιστ αννας(θα μπορουσε ανετα να συμμετεχει και εντος αγωνιστικου χωρου ;) ;)....)