Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συναδελφοι τα σχολεια για το μικρο ρωσακι καρινα στην πατησιων φθανουν και περισευουν επηγα  και το πηρα ειναι το κατι αλλο μακαρι να υπαρξουν και αλλα τετοια μικρα στο χωρονα δουμε μια ασπρη μερα απο τα πολλα μπαζα που κυκλοφωρανε.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
πες καμια λεπτομερεια?? καθεται φουλ μια ωρα ???

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
πες καμια λεπτομερεια?? καθεται φουλ μια ωρα ???
Πλάκα κάνεις μάλλον... Μια ώρα δεν κάθεται καμμία.. Maximum τα 45'. Η συγκεκριμένη με εμένα έκατσε γύρω στο μισάωρο..

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καθησαμε 45 λεπτα αλλα μου αρεσε και θα ξαναπαω.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
φιλε ασταρι καλημερα τα μαγαζια του πειραια ειναι μουχλα σκετη καμια ανανεωση τα ιδια και τα ιδια ειναι μονο για καμια ξεπετα για τα χοντραδια τιποτα καλο μαυρο μεχρι να συνελθουν.
Kαραισκου εχεις παει τελευτια? εγω δεν εχω παει απο τοτε που ξανα ανοιξε, παιζει κατι καλο εκει , ξερεις ?
Γραψε μου λεπτομερειες για Καρινα , εστω και σε πμ.

Radovan

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
17
Πόντοι
1
που ειναι αυτη η κορινα βρε παιδια πειτε μου !! σας παρακαλω....

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
που ειναι αυτη η κορινα βρε παιδια πειτε μου !! σας παρακαλω....
Η Κορίνα βρίσκεται Γ Σεπτεμβρίου 59 στον 4ο. Στο εξής καλό θα ήταν να κάνεις τον κόπο να διαβάζεις 2-3 σελίδες πίσω... σχεδόν πάντα βρίσκεις σε τι αναφέρεται ο κόσμος όταν ανταλλάσει πληροφορίες αόριστα

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πλάκα κάνεις μάλλον... Μια ώρα δεν κάθεται καμμία.. Maximum τα 45'. Η συγκεκριμένη με εμένα έκατσε γύρω στο μισάωρο..

Τόσο λίγο, μα γιατί;  :grin:

Εδώ, οι περισσότεροι κάθονται τουλάχιστον 50 λεπτά.  :o

Πού είναι ο Vasos να βάλει τα πράγματα στη θέση τους;  :dancing:

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά είχα ρωτήσει Στουρνάρη 63 και μου είπαν οτι αύριο παραμονή θα είναι ανοιχτά ξέρει κανείς τίποτα για τα υπόλοιπα ιδρύματα?

icecube

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Η Κορίνα βρίσκεται Γ Σεπτεμβρίου 59 στον 4ο. Στο εξής καλό θα ήταν να κάνεις τον κόπο να διαβάζεις 2-3 σελίδες πίσω... σχεδόν πάντα βρίσκεις σε τι αναφέρεται ο κόσμος όταν ανταλλάσει πληροφορίες αόριστα
Τι ώρα κλείνει το συγκεκριμένο;

fotis1974

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
309
Πόντοι
21
Συναγωνιστες, ανοιξε ιδρυμα στους Αγ.Αναργυρους; Οποιος γνωριζει κατι ας γραψει πληροφοριες(Οδος, υπηρεσιες, τιμη)

9876qwerty

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα μεσημεριανή επίσκεψη στο Π[size=80pt]ατησιων[/size] 175. Πήρα την Ειρήνη απο το Καζακστάν (π. 25 ετών) με Μογγολικά χαρακτηριστικά. Μαζαζ καλό αλλά μόνο 30', το φουλ πρόγραμμα 80 (πλεον). Πολύ υποκριτική-σχεδόν σπαστική και το χειρότερο μύριζε... Το ίδρυμα ψιλοάθλιο, χωρίς καθρέφτες στα δωμάτια.  :uglystupid:

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Τόσο λίγο, μα γιατί;  :grin:

Εδώ, οι περισσότεροι κάθονται τουλάχιστον 50 λεπτά.  :o

Πού είναι ο Vasos να βάλει τα πράγματα στη θέση τους;  :dancing:
κοιμαται τωρα.....ειναι αργα....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά, η Άντζελα στη Στουρνάρη είναι πράγματι καλή GFE και κάνει και καλό (αισθησιακό) μασάζ. Ήρεμη δύναμη (σιγανοπαπαδιά). Είχε δίκιο ο Iblis...

Για τον φίλο που ρώτησε ωράρια, σήμερα (παραμονή Πρωτοχρονιάς) νομίζω ότι είναι μέχρι τις 5-6 μ.μ.

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Μετά τον ντόρο που έγινε τις τελευταίες μέρες επισκέφθηκα και γω την Κορίνα από Γ Σεπτεμβρίου 59. Επιβεβαιώνω ότι πρόκειται για κοπέλα γύρω στα 27-28 (η ίδια λέει 24) λεπτή γύρω στο 1.65-1.68 ύψος με δυαράκια στητά βυζάκια και καλό πατουράκι. Ότι πρέπει δηλαδή για full πρόγραμμα καθώς στον χώρο του μασάζ η συντριπτική πλειοψηφία είναι milf.

Στο δια ταύτα έχει μια φυσική συστολή (κάνει σαν να ντρέπεται) αλλά σερβίρει full με την πρώτη... Για εγγυημένη απόλαυση συστήνω να την προσεγγίσετε διακριτικά... Δεν λέει όχι γενικά αν και δεν προσπάθησα για κουλούρι καθώς πήγαινα για πρώτη φορά...

Τέλος να προσθέσω ότι προβλέπω ότι οι άλλες του μαγαζιού θα την φάνε την μικρή καθώς απ ότι κατάλαβα δεν σταυρώνουν πελάτη όταν είναι αυτή στο δωμάτιο... Τιμή στα 60 + 20 € (όπως στα περισσότερα δηλαδή) 

Λοιπόν, καλά τα λέει ο σύναγωνιστής....
Βλαδιβοστόκ και πάσης Ρωσσίας !!!
Η κοπέλα είναι σαν τη μύγα μεσα στο γάλα εκει μέσα.

Οι άλλες είναι σα τη γιαγιά μου, κυριολεκτικά !!!

Αυτή είναι ευγενική, χαμογελαστή, και ακολουθεί τις οδηγίες σου (αν τη προσεγγίσεις κι εσύ με το μαλακό).
Από μασάζ βέβαια δεν ξέρει και πολλά πράγματα αλλά προσπαθεί.
Στις υπόλοιπες υπηρεσίες, για τα δικά μου γούστα, είναι σούπερ !
Στα θετικά, η συμπεριφορά και η συστολή που επισήμαναν κι άλλοι και η έλλειψη της κραυγαλέας πουτανιάς, που προσωπικά μ' ενοχλεί.

Σίγουρα θα ξαναπάω.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
επισκεψη χτες στο καλλιρ.48...
ωραιο μαγαζι πολυ καλη η υπηρεσια η αννα ευγενικη ,ζεστη σε κανει να αισθανεσαι ανετα...
ειχα καλες αναμνησεις γιατι ειχα περασει ομορφα με ενα μωρο που ομως δεν ηταν τωρα εκει την ελενη....
παρουσες η μαριαννα  ρουμανα μελαχροινη με πολυ μακρυ μαυρο μαλλι πολυ αδυνατη και εντελως αβυζη,η ελενα ξανθια ψηλη μαλλον ρωσιδα αρκετα εντυπωσιακη,η κλαουντια ρουμανα πιτσιρικα 20 χρονων πολυ ωραιο προσωπακι αρκετα καλο κορμι ,η βανεσσα(νομιζω  :think: :think: :think: :think:)
μαλλον ρουμανοτσιγγανα αλλα 'καλη παρουσια και καβλωτικη,μια που δεν θυμαμαι και ενα απο τα ωραιοτερα μωρακια που εχω δει σε στουντιο-μασσαζ η αλινα μελαχρινη πραγματικο μοντελο και σωμα και φατσα βεβαια σχετικα κοντουλα αλλα πραγματικα δυσκολα βρισκεις τετοια παρουσια σε αυτους τους χωρους...
δυστυχως ειχε ηδη δρομολογηθει με αλλο συναγωνιστη και ετσι περασα για ευεξια με το διδυμο μαριαννα (αν και δεν μου αρεσουν οι πολυ αδυνατες κατι μου ελεγε οτι θα ταιριαζε η χημεια της με την κλαουντια) και κλαουντια πραγμα που δεν μετανοιωσα καθολου... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
επικειται επομενη επισκεψη για test drive σε αλινα....
στα συν ο ωραιος χωρος και η πολυ ζεστη και συμπαθητικη παρουσια της ρεσεψινιστ αννας(θα μπορουσε ανετα να συμμετεχει και εντος αγωνιστικου χωρου ;) ;)....)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom