Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
Αυτό που λες φίλε Zero είναι άλλο από αυτό που έκλεισε πριν κανα δίμηνο..? (Δυστυχώς δεν θυμάμαι τον αριθμό στην Γ Σεπτεμβρίου γιατί πήγαινα με το "μάτι") Γιατί και αυτό που έκλεισε είχε 1-2 δυνατά κομμάτια...

ναι αυτό είναι "άλλο"
το μαγαζί στην 3ης Σεπτ 54, 2ος έχει κλέισει απο όσο ξέρω.
το καινούργιο (3ης Σεπτ 59, 4ος), έχει ανοίξει εδώ και ενα μήνα και κάτι περιπου.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6

η αγγελικη ειναι ελληνιδα η βραζιλιανα λεγεται ειρηνη και ειναι κοντη εχουν και δυο κοτσο το μαλλι και τα δυο καλα ειναι.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
θα μου απαντηση κανεις για τη λεκκα τη γινεται θα ανεβω αθηνα το απογευμα και λεω να περασω απο εκει θα ηθελα να ηξερα αν γινοταν για να μη ψαχνομαι.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.221
Πόντοι
19.505
η κορινα-καρινα ειναι το κλασικο ρωσικο πιπινι :o με φρεσκαδουρα και ωραιο σωματακι-μην περιμενετε καμια γυναικαρα με καμπυλες και βυζους,κατι σαν μερικα ρωσικα αλογα.ειναι μινιον καταστασι με το βυζακι της και το κολαρακι της...ολα σε ακι!!!!!ξεχωριζει σαν την μυγα μεσα στο γαλα απο τις αλλες 45+++++....δεν ξερω για τις υπολοιπες 3.ολα γινονται με προστασια και ευγενεια.μην περιμενετε αυτα που σας κανουν σε σολωμου και στουρναρη.θελει στοργη και προδερμ. :grin:

μαρτυριάρη θα μας το μαγαρίσουν το αγγελούδι...

Επισκέπτης
την προηγουμενη εβδομαδα...περνωντας απο την μελινα ειπα να ριξω μια ματια...προς καλη μου τυχη ειχε 6-7 τεμαχια.....προς κακη μου ηταν σχεδον ολες κατω του μετριου....βεβαια συναντησα και μια παλια γνωριμη, την βικτωρια απο το πατησιων 175,με τους βυζους οσοι την θυμαστε....μαλλον τωρα συνεχιζει εκει.....

Σε ποιο είναι η Βικτώρια ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
λουκα, ελπιζω να μην πουντιάσεις..

Επισκέπτης
Τι εγινε ρε παιδιά αντί να βγει η Βικτωρια που ειναι βγηκανε οι υποψηφιοι χι,χι,

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πού πήγε το post μου ?????????

Μετακινήθηκε ή το έφαγε η μαρμάγκα ;

Επισκέπτης
Αδέρφια για πείτε σας παρακαλώ που είναι η Βικτώρια με τους βυζους HELP

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
η αγγελικη ειναι ελληνιδα η βραζιλιανα λεγεται ειρηνη και ειναι κοντη εχουν και δυο κοτσο το μαλλι και τα δυο καλα ειναι.

και που ειναι οι θεραπευτριες αυτες??  :think: :think: :huh: :huh:
μολις γυρισα απο ζανοσπιτο!! διπλο με δεσποινα κι αλλη μια που δεν θελει να πω εδω οτι πηγα μαζι της... :huh: :huh: :rolleyes: :rolleyes: φοβερους  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: και οι 2!!

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
136
Πόντοι
1
η γνωστή Δέσποινα ξαναγύρισε?

Ζερο: φιλε στο διόρθωσα, γράφε μόνο ελληνικούς χαρακτήρες και μικρά γράμματα.

koulou

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ναι αυτό είναι "άλλο"
το μαγαζί στην 3ης Σεπτ 54, 2ος έχει κλέισει απο όσο ξέρω.
το καινούργιο (3ης Σεπτ 59, 4ος), έχει ανοίξει εδώ και ενα μήνα και κάτι περιπου.
3ης Σεπτεμβριου εχω καιρο να παω θα το εξετασω,την 1η φορα που ειχα περασει δε μου κανε εντυπωση

geplgeo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους...
Να ρωτησω και παλι αν γνωριζει καποιος για αυτο στους Αγιους Αναργυρους?
Τι παιζει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom