Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε μεγάλε, εσύ μας έλεγες ότι δεν σου πολυαρέσει η μικρή. Τι σε νοιάζει κι αν τη μάθουν;

Στο φινάλε το παλικάρι έχει γραφτεί εδώ μέσα 2 1/2 χρονάκια πριν από σένα που δεν έχεις συμπληρώσει ούτε εξάμηνο. Δεν έχει δικαίωμα να πάρει μια πληροφορία;

οκ...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εμαθες κατι γκραμ21 για την λεκκα?.....το εχω επιθυμησει το ατιμο...αλλα η μαλακια οτι πληρωνεισ και μετα βλεπεις!! :headbang: :headbang: :huh:

Τίποτα, μόνο ότι έχει πάει 75 η ώρα. Το καλό εκεί είναι ότι τηρείται ο χρόνος. Έχει πέσει χρήμα, το έχουν φτιάξει το ίδρυμα αλλά από έμψυχο δυναμικό δεν ξέρω. Αν μάθω κάτι, θα ενημερώσω.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
σωστα ο χρονος τηρειται αυστηρα...παλια ειχε 60 η ωρα και 50ευρω η μιση.αλλα ηξερες οτι στην μια ωρα  σιγουρα θα ειχες περιποιημενο φραπεδακι. :boobies: :dancing:.λεω να παω να ρισκαρω αυριο...σου φτιαχνουν και καλο ελληνικο καφε!!!-δεν κανω πλακα.

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
η κορινα-καρινα ειναι το κλασικο ρωσικο πιπινι :o με φρεσκαδουρα και ωραιο σωματακι-μην περιμενετε καμια γυναικαρα με καμπυλες και βυζους,κατι σαν μερικα ρωσικα αλογα.ειναι μινιον καταστασι με το βυζακι της και το κολαρακι της...ολα σε ακι!!!!!ξεχωριζει σαν την μυγα μεσα στο γαλα απο τις αλλες 45+++++....δεν ξερω για τις υπολοιπες 3.ολα γινονται με προστασια και ευγενεια.μην περιμενετε αυτα που σας κανουν σε σολωμου και στουρναρη.θελει στοργη και προδερμ. :grin:

Μ' αρέσει αυτή η προσέγγιση του θέματος, "στοργη και προδερμ"!!!!
Θα τη δοκιμάσω την συγκεκριμένη θεραπέυτρια το συντομώτερο δυνατόν.

thrylos_07

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλαρακο υπαρχει ακομα αυτο  στην αχιλεως και ελευθεριου βενιζελου?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αδελφια καλημερα και χρονια πολλα ελπειζω να περασατε ολοι καλα οπως εγω εδω ειμαςτε παλι για καινουργιες χειρομαλαξης. εχει αναφερθη πιο μπροστα το ιδρυμα της λεκκας και εγω θελω να μαθω οποιος ξερει ακουσα οτι υπαρχει πιπινη ελληνακι δεκαενιαρηκο σε εναν απο τους οροφους το εχει τσεκαρη κανεις.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
και μια ενημερωση οποιος παει για ρουλα ιλιαδα λειπει κανει διακοπες στην αγγλια υπαρχει και μια καινουργια εκει μελαχροινη με μακρυ μαλλι αγγελικη τη λενε πολυ καλη για τους φαν του ιδρυματος.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στην πανορμου προς κηφησιας ανοιξε καινουργιο ιδρυμα εχει ενα μπαζο που ηταν παλια θησεως 68 στη καλλιθεα μονο αυτη μακρια.

Επισκέπτης
και μια ενημερωση οποιος παει για ρουλα ιλιαδα λειπει κανει διακοπες στην αγγλια υπαρχει και μια καινουργια εκει μελαχροινη με μακρυ μαλλι αγγελικη τη λενε πολυ καλη για τους φαν του ιδρυματος.

φτωχια η καημενη.Ρε που πανε τα λεφτα μας :2funny: ας μας φερει κανα after8 η κανα σοκολατακι απο τα χαροντς τουλαχιστον :2funny:

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Η Αγγελική είναι μια βραζιλιάνα ?
Η Χριστίνα που χάθηκε ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
....κοιτα σελιδα 1226...ψαξτε και λιγο-μην τα θελετε ολα στο πιατο,πρεπει να ιδρωσεισ για να "φας"

βρε Ταρζαν...σε ποιον τα λες αυτά, σε αυτον που τα έγραψε πρώτα... λες εγώ με 3000 ποστ να μην έχω ψάξει εδώ μέσα ή να μην έχω δώσει πληρο; Αυτά να τα πεις σε εκείνους που έχουν 10 ποστ και ζητάνε στο πιάτο τα πάντα. Ορισμένες φορές απλά δενέχουμε το χρόνο να διαβάζουμε 2000 ποστ για να βούμε μια πληροφορία. Η σελίδα που έδωσες είναι αρκετή.
Ευχαριστώ.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για πρότεινε μαγαζί με καλό - κανονικό μασάζ με φραπέ...

Κοίτα στο θρεντ "...που ΔΕΝ μαμάς".

Στο Μιχαλακοπούλου 171 έχει καλό σχετικά μασάζ και καλό σχετικά φραπέ. Η μικρή (Σοφία) είναι καλή αλλά σε κοιτάει στην τσέπη. Ένα από τα milf, η Αλεξάνδρα, από εμφάνιση είναι μετριότατη αλλά είναι πολύ καλή στη συμπεριφορά της (με εμένα τουλάχιστον ήταν). Υπάρχουν άλλες δύο (μου διαφεύγουν τα ονόματα), η μία κάνει μόνο μασάζ (έτσι λέει τουλάχιστον).

Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο μασάζ + φραπές εσερβίρετο στην Οικονόμου αλλά, φευ, το ίδρυμα έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον μεγάλο μύστη των μασάζ, τον Περίεργο.

Επισκέπτης
Εγώ πάντως είμαι της γνώμης πως σιγά-σιγά θα πρέπει να δημιουργηθεί καινούργια ενότητα με τίτλο "Μασατζίδικα", όπως υπάρχει για "Μπουρδέλα", "Studio", "Στριπτηζάδικα", "City Tours" κτλ. Υπάρχει αρκετό υλικό, φωτογραφίες δεν είναι δύσκολο να τραβηχτούν...

Άντε, τώρα που έχετε καιρό λόγω διαοπών γιατί μετά δεν μένει χρόνος!

αν δεν τις ξερεις καλα δεν αφηνουν για φωτογραφικο υλικο κ προσωπικα εγω δεν υπηρχε περιπτωση να ανεβασω τετοιες φωτο στο φορουμ ακομα κ αν εχω υλικο

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
παλικαρια πηγα ζανοσπιτο... λογω πολυ κοσμου (κριση ε??) πηγα να δοκιμασω στον τριτο.. μου ειπαν μασαζ+εκτονωση 60ε και υπαρχει και προγραμμα με 80ε!! λογω εκτατου κολληματος εφυγα..θα επανελθω για επιβεβαιωση!!

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Για να μαθαίνουν και οι νέοι ...και να φωτίζονται περισσότερο

τι εστί "[glow=red,2,300]φραπές[/glow]"?

:rolleyes:

edit giorgospapa: διορθωση italics, διαβασε τους κανονες λειτουργιας του φορουμ. ευχαριστω..

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
σε ενα μασαζ στουντιο σχετικά νεο , το 3ης Σεπτ 59, 4ος οροφος παιζει ενα ρωσικό τεμαχιο πάρα πολυ καλό.
Η Καρινα, 24 ετών, κορμάρα, κάνει και καλό μασαζ.
Πολύ ευγενικό κορίτσι, σου μιλα με το σις και με τα σας...
τα υπολοιπα τεμαχια ειναι μιλφ που αμα τα χειριστείς καλά τ αδίνουν όλα στο δωματιο... (2 που εχω δοκιμασει)...
Αυτό που λες φίλε Zero είναι άλλο από αυτό που έκλεισε πριν κανα δίμηνο..? (Δυστυχώς δεν θυμάμαι τον αριθμό στην Γ Σεπτεμβρίου γιατί πήγαινα με το "μάτι") Γιατί και αυτό που έκλεισε είχε 1-2 δυνατά κομμάτια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom