Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επισκέφτηκα το Μελινόσπιτο την περασμένη εβδομάδα για μια συνεδρία με τη Δέσποινα. Τη βρήκα αρκετά πεσμένη τόσο σε εμφάνιση όσο και σε σέρβις σε σχέση με παλιότερα. Δε σκάει και κανένα καινούργιο αστέρι να μας αλλάξει την ψυχολογία.

Σε εμφάνιση; Τι ασχήμυνε δηλαδή;

Επισκέπτης
Για αυτα που λεει ο συναδελφος porfiros για την Αντζελινα στο Ζανοσπιτο πρεπει να πω οτι εχει απολυτο δικιο. Φερεται εντελως νωχελικα και επαγγελματικα και πολυ σπανια (1 στις 5) να φερθει λιγο καλυτερα. Μπορει να ειναι χειμαρωδης μουναρος αλλα εγω γουσταρω και το κατι παραπανω σε στυλ pse οποτε απο μενα εχει φαει διαγραφη εδω και πολυ καιρο. Porfire πιο πολυ ωρα εκανες μου φαινεται να γραψεις την ενημερωση παρα μεσα στο δωματιο με την Αντζελινα. Εχεις παντως προοπτικες για να γραφεις γλαφυρα αρθρα σε τσοντοπεριοδικα..

Χεχε πορφυρό με βάφτισες δεν είναι άσχημο βέβαια μ αρέσει το κόκκινο χρώμα... :) Δεν έχεις και άδικο για το χρόνο.. Λες να το γυρίσω σε συγγραφή ροζ ιστοριών να βγάλουμε και κάνα φράγκο; :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
οκ αδελφε,αλλα πριν το καλοκαιρι ηταν ανοιχτα τις κυριακες,τουλαχιστον μεχρι που εφυγε η τζουλι εγω πηγαινα καθε κυριακη.

το Καιτόσπιτο είναι κλειστό πλεον τις Κυριακές μέχρι νεοτέρας...
Αν η Κα Καιτη αποφασίσει να είναι ανοιχτά πάλι τις Κυριακές δεν το ξέρω ομως..
Μιά έτσι μια αλλιως....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλησπέρα αδέλφια , είμαι σχετικά νέος στο site (καμιά εβδομάδα) και γράφω για πρώτη φορά. Την προηγούμενη Παρασκευή, έκανα μια βόλτα από τα ιδρύματα της Μιχαλακοπούλου , κατά τις 7 το βράδυ. Πέρασα πρώτα από το 99 , που δεν το ήξερα και το διάβασα εδώ. Μου άνοιξε μια ωραία milf και μου σύστησε τρεις μικρές. Τη ρώτησα αν τό πρόγραμμα περιλαμβάνει και εκτόνωση και μου είπε μόνο μασάζ. Τι παίζει εκεί ?
Εφυγα λοιπόν και πήγα στο 171 , που το έχω τιμήσει στο παρελθόν. Πήρα ένα milf από τη Λευκορωσία, την Αλεξάνδρα. Καλούτσικη εμφανισιακά, πολύ καλό μασάζ , μου χτύπησε δύο φραπεδιές και της κατέβασα και βρακάκι. Ξέρετε αν παίζει τίποτα παραπάνω εκεί. Πάντως η Μαρία, η ξανθιά από τη Γεωργία, που ήταν σερίφης ή το είχε, παντρεύτηκε και σταμάτησε. Την θυμάτε κανείς ?
Την είχα πετύχει και στο καινούργιο που είχε ανοίξει στη Δημοκρίτου, αλλά είχε παχύνει και είχε γίνει χάλια.
στη μιχαλακοπουλου 171 δεν εχει σημειωθει κρουσμα μπριζολιασματος απ οσο θυμαμαι.

οσο αφορα για το μιχαλακοπουλου 99, μαλλον το χειριστηκες λαθος. ριξε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
κανενας αναφορα για σοφια και ολγα απο σοτυρναρη 63? :helpplea:

σημερινή επίσκεψη σε Όλγα.
Φορούσε μινάκι με κάλστες (εχει και 2 μέτρα πόδι) :P
Πάρα πολύ καλο μασάζ, η κοπέλα το κατέχει τη τέχνη, πολύ καλή στην επικοινωνιά και την κουβέντα και μια χάρα και τα υπόλοιπα.
Σταθερή αξία, αρκεί να μην σας χαλάει το γεγονός οτι είναι άβυζη και γενικά δεν έχει καμπύλες σα γυναικα. Μοιάζει λίγο με βολειμπολίστρια..... :sunglasses:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
Εφυγα λοιπόν και πήγα στο 171 , που το έχω τιμήσει στο παρελθόν. Πήρα ένα milf από τη Λευκορωσία, την Αλεξάνδρα. Καλούτσικη εμφανισιακά, πολύ καλό μασάζ , μου χτύπησε δύο φραπεδιές και της κατέβασα και βρακάκι. Ξέρετε αν παίζει τίποτα παραπάνω εκεί. Πάντως η Μαρία, η ξανθιά από τη Γεωργία, που ήταν σερίφης ή το είχε, παντρεύτηκε και σταμάτησε. Την θυμάτε κανείς ?
Την είχα πετύχει και στο καινούργιο που είχε ανοίξει στη Δημοκρίτου, αλλά είχε παχύνει και είχε γίνει χάλια.

2 φραπεδιές!
ελπίζω να μπορέσεις να κοιμηθείς το βράδυ.. :grin: :helpplea:
Το μαγαζί πάντως δεν σερβίρει για φαγητό, πέραν του καφέ....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα αδέλφια , είμαι σχετικά νέος στο site (καμιά εβδομάδα) και γράφω για πρώτη φορά. Την προηγούμενη Παρασκευή, έκανα μια βόλτα από τα ιδρύματα της Μιχαλακοπούλου , κατά τις 7 το βράδυ. Πέρασα πρώτα από το 99 , που δεν το ήξερα και το διάβασα εδώ. Μου άνοιξε μια ωραία milf και μου σύστησε τρεις μικρές. Τη ρώτησα αν τό πρόγραμμα περιλαμβάνει και εκτόνωση και μου είπε μόνο μασάζ. Τι παίζει εκεί ?

Φαίδωνα,

καταρχάς, καλώς ήρθες.

Αφού διαβάσεις αυτά που λέει ο Παπάς, πες μας και πόσο στοίχισε το κουστούμι στο 171.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κάτι δεν πάει καλά εδω.....

Σημερινή επίσκεψη στην Στουρνάρη,γύρω στις 3 το μεσημέρι...Φιλικότατη η Καίτη στην υποδοχή,είχε αρκετό κόσμο που μπαινόβγαινε,αρχίζει η παρέλαση...
Πραγματικά εντυπωσιακό και πολυπληθές το "μπουκέτο",με ιδιαίτερη μνεία στην Μάρσι,ανανεωμένη και σε καλή διάθεση....Αφου τελειω΄νει η παρέλαση,ΧΩΡΙΣ να εμφανισθεί καμμία Ολγα,έρχεται η Καίτη,πιάνουμε κουβέντα και την ρωτάω για την Ολγα.Δειχνει να απορεί,και μετά μου λέει οτι δεν εργάζεται πια εκει....Μήπως εχετε μπερδεψει τα ονόματα?

Τελικά την αφήνω να αποφασίσει εκέινη και μου στελνει την Αντζελα.Συμπαθητική,κάτασπρο δέρμα,εκ Ρωσίας,μετρίου αναστήματος με καλό σώμα.Μέτριο μασαζ,πάρα πολύ καλή στα άλλα,ιδιαίτερα θετικό οτι έκανε ντους μέσα στην στρογγυλή ντουσιερα του δωματίου αμέσως μετά την "συνεδρία".

Γενικά ευγενέστατη,χωρίς εξάρσεις πάντως...Οταν όμως εβγαλα και της εδωσα το 70αρι,στράβωσε εμφανως,αλλά δεν ειπε τίποτα και με συνόδεψε ευγενικά αλλά ψυχρά στην πόρτα,υπο τους χαιρετισμους της Καίτης.Συνολικός χρόνος παραμονής,περίπου 1 ωρα (με τα ντους,κλπ).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
Κάτι δεν πάει καλά εδω.....
...Αφου τελειω΄νει η παρέλαση,ΧΩΡΙΣ να εμφανισθεί καμμία Ολγα,έρχεται η Καίτη,πιάνουμε κουβέντα και την ρωτάω για την Ολγα.

Τελικά την αφήνω να αποφασίσει εκέινη και μου στελνει την

H Oλγα εκέι ήτο σήμερα.
Μερικές φορές συστήνεται και σαν Ναταλι....

Επισκέπτης

θα σε περασε για μπατσο φιλε

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
H Oλγα εκέι ήτο σήμερα.
Μερικές φορές συστήνεται και σαν Ναταλι....

Κρίμα....διοτι εγω την Ολγα εψαχνα...Ναι,πράγματι Νάταλι υπήρχε,εννοεις ένα δίμετρο με καστανοξανθο κατσαρό μαλλί?

Οχι ούτε δεύτερος γύρος,ουτε κουλούρι...Ισως στράβωσε διοτι πραγματικά έδειξε πολύ καλή συμπεριφορά,δεν βιαζόταν καθολου και συμμετειχε ενεργά....

Πάντως,η παρέλαση έγινε γρήγορα και οι επιλογές ησαν πολλές και καλές.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ειδες το διμετρο και εψαχνες για αλλη???
δεν παμε καλα... :idiot: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny: :2funny:
Κρίμα....διοτι εγω την Ολγα εψαχνα...Ναι,πράγματι Νάταλι υπήρχε,εννοεις ένα δίμετρο με καστανοξανθο κατσαρό μαλλί?

faidonas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς σε βρήκα 21 Grams (η ταινία άπαιχτη)

Η τιμή είναι 65 για μία ώρα κι στο τέλος της έδωσα άλλα 15. Στο 171 δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο μασάζ , αλλά από τα άλλα , όπως λέτε και οι παλαιότεροι εδώ , μάλλον παίζει μόνο φραπές.
Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω κλαρίνο άνευ περιτυλίγματος ? Συγγνώμη για την ορολογία μου , αλλά συγχωρέστε με , είμαι νέοπας

Επισκέπτης
Φραντζή 4 πήγα δύο φορές μέσα στον Οκτώβρη.
Πήρα Ελληνίδες και τις δύο φορές. Η μία Ελένη ξανθιά με γυαλιά και η άλλη μελαχροινή, δεν θυμάμαι όνομα , ψηλή-λεπτή (ίσως ειρήνη ή στέλλα, δεν είμαι σίγουρος, ελληνικό όνομα χρησιμοποιεί).
Μασάζ βιαστικό κάπου 10 λεπτά.
Μετά φραπές με καλαμάκι , ΄γυρω στα 15-29=0 λεπτά ακόμη.
Προσέφεραν και μπριζόλα, αλλά δεν πήρα.
Ακόμη πρόσφεραν το φραπέ με καλαμάκι και ξεσκέπαστο, αλλά επίσης δεν ενδιαφερόμουν.
Οι γκόμενες ήταν γαμάτες και με έφτιαξε που είναι Ελληνίδες.

steve_1970

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες,γενικα δεν εχω παει σε πολλα μασαζαδικα.Τα δυο που επισκεφτηκα ηταν στην κηφισια(κρητης)με καλο μασαζ μονο και χωρις πολλα αλλα.Βεβαια ειμουν και ψαρωμενος.Το αλλο στην γλυφαδα(diamond),μου ειπαν αν θελω να πιω κατι,αλλα δεν το επιασα.Περασαν και κανα δυο κοπελες,μεχρι να ερθει μια πολωνεζα,καλη αλλα δεν εγινε τιποτα.Με ρωτησε η ...κυρια στο...γραφειο απο που το ξερω,και αλλα.Ειπα απο αγγελια,και τελος.Δωστε καμμια συμβουλη και τι αξιζει τελικα πιο πολυ,και απο μασαζ και απο κοπελες.Φιλικα,ο συναγωνιστης,steven.Να ειστε καλα ρε αδερφια,ειστε ολοι οκ!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλωσηλθες φιλε
κανε ενα κοπο διαβασε 10-20 σελιδες
θα μαθεις περρισοτερα απο οσα φανταζεσαι...
Συναγωνιστες,γενικα δεν εχω παει σε πολλα μασαζαδικα.Τα δυο που επισκεφτηκα ηταν στην κηφισια(κρητης)με καλο μασαζ μονο και χωρις πολλα αλλα.Βεβαια ειμουν και ψαρωμενος.Το αλλο στην γλυφαδα(diamond),μου ειπαν αν θελω να πιω κατι,αλλα δεν το επιασα.Περασαν και κανα δυο κοπελες,μεχρι να ερθει μια πολωνεζα,καλη αλλα δεν εγινε τιποτα.Με ρωτησε η ...κυρια στο...γραφειο απο που το ξερω,και αλλα.Ειπα απο αγγελια,και τελος.Δωστε καμμια συμβουλη και τι αξιζει τελικα πιο πολυ,και απο μασαζ και απο κοπελες.Φιλικα,ο συναγωνιστης,steven.Να ειστε καλα ρε αδερφια,ειστε ολοι οκ!!

steve_1970

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις δικιο φιλε,και καλως σε βρηκα.Απλα,δεν ειδα κατι για τα συγκεριμενα.Γενικα η ενημερωση ειναι πολυ καλα,αριστη θα ελεγα

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
στο μιχαλακοπουπου 99 ειναι αρκετα χυμα ,ακομη και απο την  συννενοηση με τη τσατσα...το καλοκαιρι ειχε και ενα καλο κοντουλικο,ξανθο και πεταχτο...στην περιπτωση σου δεν ξερω τι εγινε ...παντως το καλοκαιρι που ειχα παει εγω και ημουν αρκετα χυμα δεν ειχα κανενα προβλημα...στο 171 ποσα πληρωσες και για τις 2 φραπεδιες?εκανες 2 μασαζ η στο πρωτο και στον ιδιο χρονο? και τελος το μασαζ ελεγε καθως παιζει και αυτο ρολο σε μενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom