Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σωστος ο μαξιμος....
το επαθα με τις κοπελες στο Μελινοσπιτο και μετα μου εκαναν πλακα οι τρελλες...
γι αυτο δε γραφω πια πολυ αναλυτικες αναφορες... :boobies: :boobies: :boobies::booty: :booty: :booty:

Τι είχες γράψει και τι πλάκα σου καναν ρε ιμπλι αν δεν μπορείς να πεις εδώ με πμ  ;)μη βγαίνουμε και οφ τόπικ και τα σβήνει ο παπαγιώργης  :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
α ειχα γραψει για τη ξανθια την κοντη με τα κοντα μαλλια που εκανε την τουρνε της επαρχια και ξαναγυρισε προσφατα - ονομα ξεχναω - οποτε μπηκαν εδω και εστελναν μνμτα του στιλ "γεια" κ.ο.κ...
στην επομενη επισκεψη με κοιταζαν και γελουσαν...οποτε λεω κομμενες οι αναλυτικες αναφορες
μη γινω "χου"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο παπα-Γιωργης μπορει να το θυμαται , οποτέ τις απαντησαμε "κοριτσια το λαπτοπ δεν ειναι παιχνιδι "
και το εκοψαν το αστειο...
το ποστ μη με βαλετε να το βρω, α π ο κ λ ε ι ε τ α ι  ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin:
παπα-Γιωργη σορι αν παρεκτραπηκαμε , ο ειρμος της κουβεντας γαρ... :rockon: :rockon:
Τι είχες γράψει και τι πλάκα σου καναν ρε ιμπλι αν δεν μπορείς να πεις εδώ με πμ  ;)μη βγαίνουμε και οφ τόπικ και τα σβήνει ο παπαγιώργης  :grin:

Επισκέπτης
το προβλημα δικο σου φιλε μου,
αλλα πες μας ομως και γιατι να καταλαβουν οτι εισαι απο το ιντερνετ?

ασε θα σου πω εγω...
για να σου κανουνε καλυτερο σερβις ισως  :rolleyes:,το ποιο ομως μπορει και να μην αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα καθως οποιαδηποτε μασατζου-πουτανα καταλαβει οτι εισαι απο το σαιτ θα ξεσκιστει να γαμιθει καλα,για να γραψεις καλα λογια γι αυτην,ενω εγω που θα σε διαβασω και δεν θα πω οτι ειμαι απο το σαιτ μπορει να φαω και ξεπετα...

κατα τα αλλα ο καθενας κανει τις επιλογες του. ;)

Έχει μια βάση αυτό που λες.. Εγώ πάντως μέχρι τώρα που δεν ξέρουν ότι γράφω στο ιντερνετ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο μαγαζί καμιά δεν με χε ξεπετάξει όπως σήμερα η Αντζελίνα...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
Έχει μια βάση αυτό που λες.. Εγώ πάντως μέχρι τώρα που δεν ξέρουν ότι γράφω στο ιντερνετ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο μαγαζί καμιά δεν με χε ξεπετάξει όπως σήμερα η Αντζελίνα...

Κύριοι ο πιο σοβαρός λόγος που κάποιες κοπέλες με πολύ καλές υπηρεσίες στο παρελθόν,
το έχουν ρίξει στη ξεπέτα είναι πως τις έχουμε "κάψει", τις έχουμε "ξεπατώσει" και πολύ απλά, ΔΕΝ μπορούν άλλο.-

Μετά την σημερινή μου εμπειρία με την Αννα από Μάρνης είμαι σίγουρος πως δεν το κάνουν επίτηδες, θέλουν αλλά ΔΕΝ μπορούν.

Ειδικά για 4-5 μαγαζιά του κέντρου και για τις κοπέλες που έχουν γραφτεί διθύραμβοι και ο μέσος όρος πελατών που παίρνουν είναι 6-8 την ημέρα, λογικό είναι να είναι κουρασμένες και ΟΧΙ ΜΟΝΟ και πλέον να λειτουργούν με μειωμένη απόδοση και με τάσεις ξεπέτας.

........από κει και πέρα ο καθένας μας ας λάβει τα μέτρα του.......!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

ΥΓ. και μην πει κάποιος σιγά μην έχουν τα μασατζίδικα και πολύ περισσότερο οι συγκεκριμένες κοπέλες,
τόσο πολύ δουλειά λόγω του site, γιατί ΝΑΙ την έχουν λόγω του site και των ενημερώσεων που γίνοντε
ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.949
Πόντοι
42.697

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.949
Πόντοι
42.697
Κύριοι ο πιο σοβαρός λόγος που κάποιες κοπέλες με πολύ καλές υπηρεσίες στο παρελθόν,
το έχουν ρίξει στη ξεπέτα είναι πως τις έχουμε "κάψει", τις έχουμε "ξεπατώσει" και πολύ απλά, ΔΕΝ μπορούν άλλο.-

Μετά την σημερινή μου εμπειρία με την Αννα από Μάρνης είμαι σίγουρος πως δεν το κάνουν επίτηδες, θέλουν αλλά ΔΕΝ μπορούν.

Ειδικά για 4-5 μαγαζιά του κέντρου και για τις κοπέλες που έχουν γραφτεί διθύραμβοι και ο μέσος όρος πελατών που παίρνουν είναι 6-8 την ημέρα, λογικό είναι να είναι κουρασμένες και ΟΧΙ ΜΟΝΟ και πλέον να λειτουργούν με μειωμένη απόδοση και με τάσεις ξεπέτας.

........από κει και πέρα ο καθένας μας ας λάβει τα μέτρα του.......!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

ΥΓ. και μην πει κάποιος σιγά μην έχουν τα μασατζίδικα και πολύ περισσότερο οι συγκεκριμένες κοπέλες,
τόσο πολύ δουλειά λόγω του site, γιατί ΝΑΙ την έχουν λόγω του site και των ενημερώσεων που γίνοντε
ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

συμφωνώ μόνο εν μέρη φίλε.
ο κυριότερος λόγος είναι οτι "ξεψαρώνουν" και το παιζουν πονηρές μετά...
λιγδώνει το αντεράκι τους και μετ'α πέφτει η απόδοση, τουτέστιν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
γιατί δηλαδή στα στούντιο η Πάολα η ελληνίδα (οπως περιγράφουν οι συναγωνιστές γιατι εγωδεν εχει τυχει να την πάρω) και η Θεα Σόνια έστω και αν είσαι ο τελευταιος πελάτης της βάρδιας τους θα σε κάνουν να περάσεις τελεια και να νοιώσεις σαν βασιλιας?
Αυτές δηλαδή δεν κουράζονται 8 ώρες απο δωμάτιο σε δωματιο να τον τρώνε συνέχεια?

VICTORI

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συγνώμη συνάδελφοι συνεχίζω την προχθεσινη ενημέρωση που διέκοψα αποτομα. ο λογος για το θεραπευτήριο κηφησίας 12 και μάλιστα με ποιο φρεσκα νέα. η ανανεωση συνεχίζεται. εχουμε λοιπον την ειρήνη και την ελενη δυο ομορφα νεα λεπτα και ψιλα κοριτσια. δεν μου αρέσει να λέω πολλά. η ανταποκριση στις προσδοκιες μου ηταν σε μεγαλο βαθμο. δεν ξεχναμε βεβαια οτι η συνενοηση δεν γινεται με την υπευθυνη αλλα με τα ίδια τα κορίτσια

Επισκέπτης
file δωσε περισσοτερα ινφο για το συγκεκριμενο μαγαζι.Σ εποιο οροφο ειναι?τιμη service χρονος με τις κοπελες?Αν πηγαινεις κ σε αλλα απο θεμα εμφανισης που κυμσαινεται το ροστερ του σε σχεση πχ με μιχαλακοπουλου99 καλλιροης κλπ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
συγνώμη συνάδελφοι [size=10pt]συνεχίζω την προχθεσινη ενημέρωση[/size] που διέκοψα αποτομα. ο λογος για το θεραπευτήριο κηφησίας 12 [size=10pt]και μάλιστα με ποιο φρεσκα νέα[/size]. [size=10pt]η ανανεωση συνεχίζεται[/size]. [size=10pt]εχουμε λοιπον την ειρήνη και την ελενη δυο ομορφα νεα λεπτα και ψιλα κοριτσια[/size]. [size=10pt]δεν μου αρέσει να λέω πολλά[/size]. η ανταποκριση στις προσδοκιες μου ηταν σε μεγαλο βαθμο. [size=12pt]δεν ξεχναμε βεβαια οτι η συνενοηση δεν γινεται με την υπευθυνη αλλα με τα ίδια τα κορίτσια[/size]
κανενα αλλο μαγαζι εκτος απο αυτο εχεις να μας πεις-προτεινεις-περιγραψεις κλπ κλπ ????

για να μην κατηγορηθεις και για διαφημιση δηλαδη, οχι τιποτε αλλο..  :uglystupid: :uglystupid:

..γιατι οταν βλεπω ποστ σαν αυτο..
[size=10pt]απο Κηφησίας 12[/size] εχουμε '[size=10pt]ομορφα νέα στα χρώματα της εποχης που ανεβαζουν την διαθεση μας και θελουμε να απολαύσουμε ολες τις προσφερόμενες αποχρώσεις της ευχαρίστησης[/size]. Νομιζω [size=10pt]σε τίποτα δεν υστερούν τα 6 ,7 μπουκέτα που θα σε ταξιδεψουν[/size] στους δρομους της ηδονης και των αισθήσεων με τους τροπους τους γνωστους σε ολους μας του φραπε της μπριζολας και οτι αλλο φερει η εμπνευση της στιγμης

δεν μου βγαινει απ το μυαλο οτι κατι τετοιο κάνεις. το μονο που λειπει απο ενα τετοιο ποστ ειναι το βιντεο με τα ξανθα αγγελακια που θα το συνοδευει..  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.949
Πόντοι
42.697
συγνώμη συνάδελφοι συνεχίζω την προχθεσινη ενημέρωση που διέκοψα αποτομα. ο λογος για το θεραπευτήριο κηφησίας 12 και μάλιστα με ποιο φρεσκα νέα. η ανανεωση συνεχίζεται. εχουμε λοιπον την ειρήνη και την ελενη δυο ομορφα νεα λεπτα και ψιλα κοριτσια. δεν μου αρέσει να λέω πολλά. η ανταποκριση στις προσδοκιες μου ηταν σε μεγαλο βαθμο. δεν ξεχναμε βεβαια οτι η συνενοηση δεν γινεται με την υπευθυνη αλλα με τα ίδια τα κορίτσια

εγώ πάλι που πέρασα την προηγούμενη Κυριακή την Μαρίνα βρήκα , την μιλφ Στέλλα (ευτραφής), και μια αδιάφορη πιτσιρίκα. Που είναι η ανανεωση?

kazogr

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
sorry    εαν  postaro  σε  λαθος  μυνημα...

θελω  να  μαθω  εαν στο  Μαρουσι  στην  Θησεως 27α  στο  μαγαζι  αυτο  εχει  φαει  κανεις μπριζολα ??    το  εχει  ενας  κυριος  βασιλης  και    η  μαρια ειναι στυν υποδοχη. ~!

να  περνατε  ολοι  καλα.
chris.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
βοηθα τη μνημη του γεροντα, γιατι ειναι η ωρα δυσκολη..

Πέρισυ μια Σοφία με βύζους νατουράλ άνευ πλαστικού είχε κάνει μεγάλο ντόρο. Ητο εκεί για 2 μήνες και μετά εξαφανίστηκε. Τώρα προσφέρει πάλι υπηρεσίες.

Ηταν κολλητή της Τζούλι αν σου λέει κάτι. :think:

ΥΓ αρε κωλόγερε θες και γαμήσια με τέτοιο μυαλό  :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ναι, κοιτωντας το τζανετακο..  :P

την σοφια δεν μπορω να την θυμηθω..  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τωρα βεβαια, μπορει να σκασω, να την δω και να πω ''..ααααααααααααααααααααααα..ναι μωρε.. η σοφιααααα....''  :woldman: :woldman:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
ναι, κοιτωντας το τζανετακο..  :P

την σοφια δεν μπορω να την θυμηθω..  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
τωρα βεβαια, μπορει να σκασω, να την δω και να πω ''..ααααααααααααααααααααααα..ναι μωρε.. η σοφιααααα....''  :woldman: :woldman:

Ναι ναι, έχει κάνει και τα μαλλιά μπούκλες....Μου έλεγε πως στο ίδρυμα και γενικώς έχει πέσει πολύ αναδουλειά, ακόμα και τα 70 ευρώ ακόμα και σ αυτήν φαίνονται πολλά!

Η οικονομία χτύπησε κι αυτούς!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ναι ναι, έχει κάνει και τα μαλλιά μπούκλες....Μου έλεγε πως στο ίδρυμα και γενικώς έχει πέσει πολύ αναδουλειά, ακόμα και τα 70 ευρώ ακόμα και σ αυτήν φαίνονται πολλά!

Η οικονομία χτύπησε κι αυτούς!
απο που ειναι η σοφια μπρε ????  :think: :think: :woldman: :woldman:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
απο που ειναι η σοφια μπρε ????  :think: :think: :woldman: :woldman:

Βουλγαρία απ όσο θυμάμαι. Είχε και Μάρσι ψες Σάββατο αλλά πήρα Σοφάκι και δεν το μετάνοιωσα! Καυλύτερη απο πέρσι...Αν έχεις τίποτα κράμπες, ψωλοψύξεις κλπ στη συνηστώ! :rockon: :rockon: :rockon: Φουλ πακετάκι προσφέρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom