Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (9 μέλη και 46 επισκέπτες)

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ριξε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url] και να σου πω οτι κανενα τεμαχιο σε μασατζιδικο δεν κανει στανταρ τα παντα και σε ολους. οι μασαζερι δεν ειναι σπιτακια με κοκκινα λαμπακια για να σου λενε και το προγραμμα πριν καταθεσεις.

διαβασε το θρεντ στο λινκ που σου εδωσα και για ο,τι αλλο θελεις, εδω ειμαστε..

Το διάβασα και γενικώς έχει λίγο καιρό που ενημερώνομαι απο αυτό το θρεντ για τα σχετικά και έχω καταλάβει αρκετά πράγματα...απλά επειδη δεν τα έχουμε όλοι να τα πετάμε τα λεφτά προσπαθώ να εκμαιεύσω όσες περισσσότερες πληροφορίες απο εσάς τους έμπειρους μπας και τα καταφέρω να φάω με την πρώτη...για να ξαναφάω εννοείται

την έχω πατήσει παλαιότερα σε ένα απο αυτά που ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ, εσχάτως σας ανακάλυψα και παρόλο που μου λείπει (και) το θάρρος για τέτοιες εξορμήσεις, προσπαθώ να προετοιμαστώ σωστά με τις πολύτιμες συμβουλές σας...

ΥΓ Η Άννα είναι στο 54 ή στο 59?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
παντως σε επισκεψη στη σολωμου 54 πριν 2-3-4-5-6-7-89-10 ????????  :think: μερες (6ος οροφος, νικο  :)) η granny ελενη μου φανηκε κουρασμενη και με ''μηχανικο'' πλεον προγραμμα.

μπορει να επεσα στη μερα της (και ισως να ειναι ετσι), καθως τα παληκαρια λενε ακομη πως ''κρατάει'', αλλα μου φανηκε ελαφρως πεσμένη..
Ελπίζω την επομενη φορα που θα πας ,μην συμβεί το ίδιο με την Εβελίνα την Ναταλι η το Δεσποινάκη η κάποια άλλη που θα προτιμήσεις :)
warnwarn.gif
 απο[/URL] τους κανονες λειτουργιας του φορουμ..

''# 2. Απαγορεύονται αυστηρά οι δημοσιεύσεις διαφήμισης, έστω και συγκαλυμμένης.''

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ για να μην καταντησουμε γραφικοι..  :(

να αποφευγουμε τα ποστ με διαφημιστικο περιεχομενο, διοτι θα σβηνονται !!!!

δεν ειναι δυνατον ''νεα μελη'' με 5-7 ποστ ή γενικοτερα μελη με παρουσια στα μασαζ να αναφερονται συνεχως και ΜΟΝΟ για ενα μαγαζι και παντα με τα καλλιτερα λογια και εξαιρετικες κριτικες..

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
επισκεψη πρωινη στο θεραπευτηριο στην μεσογειων (διπλα στο βεροπουλο). εμφανιση της κλαουντια.πολυ δυνατο κομματι μαλλον απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν απο εμφανιση αυτη την περιοδο. εισοδοσ 80 ευρω με σπεσιαλ καλοψημενη μπριζολα σε πολυθρονα. ενναλαγη στασεων και καμια αντιρρηση στην πολυωρη συνευρεση μας. απο μασαζ πολυ λιγα εως ελαχιστα πραγματα αλλα δεν με απασχολησε αφου σαν πρωταρχικο σκοπο ειχα μονο το σεξ. μελαχρινη με κοντο μαλλι και μια πισω κινηση απιστευτη. εμεινα πλου ικανοποιημενος και σιγουρα το κανω save as the best massazeri in boreia proastia.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
Περίεργε στην Ποσειδώνος 67 είναι ένα μελαχρινό κοντοπούτανο με ωραίο κορμάκι απ'όσο μπόρεσα να δω και με μαλλί μακρύ σχετικά τα είχε πιασμένα πάνω, δεν μου είπε όνομα οπότε δεν βοηθάω σ'αυτό αλλά την έκανα περίπου 28 με 30.Ελληνικά μιλούσε αλλά όχι πολύ καλά μπορεί νήταν και απο Αλβανία μεριά αν και δεν φαινόταν.

σε ευχαριστω πηγα ηταν αυτη που νομιζα τη συνιστω ανεπιφυλακτα πολλη καλλη σε ολλα και ειναι  μικρη γυρω στα 24 τη λενε ελενη ετσι την ξερω και παλι ευχαριστω.

Επισκέπτης
επισκεψη πρωινη στο θεραπευτηριο στην μεσογειων (διπλα στο βεροπουλο). εμφανιση της κλαουντια.πολυ δυνατο κομματι μαλλον απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν απο εμφανιση αυτη την περιοδο. εισοδοσ 80 ευρω με σπεσιαλ καλοψημενη μπριζολα σε πολυθρονα. ενναλαγη στασεων και καμια αντιρρηση στην πολυωρη συνευρεση μας. απο μασαζ πολυ λιγα εως ελαχιστα πραγματα αλλα δεν με απασχολησε αφου σαν πρωταρχικο σκοπο ειχα μονο το σεξ. μελαχρινη με κοντο μαλλι και μια πισω κινηση απιστευτη. εμεινα πλου ικανοποιημενος και σιγουρα το κανω save as the best massazeri in boreia proastia.

ποση ωρα εκατσες φιλε?οταν λες καλη πισω κινηση εννοειες οτι εδωσε κ κωλο με 80 γιουρα :think:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ποση ωρα εκατσες φιλε?οταν λες καλη πισω κινηση εννοειες οτι εδωσε κ κωλο με 80 γιουρα :think:
κουλουρι δεν ζητησακαι δεν εκανα συζητηση. εννοω σαν οψη πολυ ομορφος κωλος. εκατσα ακριβως 35 λετα μεσα χωρις τα ντουζ :2funny:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ελειπα καποιες μερες για δουλεια εχθες που ηρθα μια και ημουν πειραια περασα απο φιλωνος τα  ιδια προσωπα ευχαριστη εκπληξη το μικρο η ιζαμπελα της εκανα συμφωνια 20 ευρω επι πλεον περασα ανεπαναληπτα μια ωρα.  οτι ομως και να πουμε συναγωνιστες τη χαρα δεν την φτανει καμια ειναι το ναμπερ ουαν το ατομο πριν δεκα μερες που την ειδα με αφησε αφωνο.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
πατερα γεωργιε ξερεις αν η Αννα στο Σολωμου 59 ειναι στο ποστο της σημερα γιατι 2 φορες που πηγα απουσιαζε. Αν υπαρχει τηλ. για να ρωτησω στειλτο και με πμ.
Την ευλογια σου...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
basos θα ελεγα να κανεις μια βολτα απο ποσειδονως θα σου αρεσει.

Επισκέπτης
Περασα απο Φ[size=20pt]ρατζη[/size] 4 το μεσημερακι και ειδα τρια τεμαχια απο τα 5 που δουλευαν λογο κινησης του μαγαζιου.
Ενω το ενστιχτο μου μου ειπε να την κανω η χοντρη πορτιερισα της Μαρνης μου αλλαξε τα μυαλα και μου πασαρε την μικρη Τσεχα Adrianna. :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν τα επινα μπυρες καλυτερα τα ογδοντα. :2funny: :2funny: :2funny:
Οπως καταλαβατε και οι υπολοιπες που ειδα ηταν για τα μπαζα. ;) :cheesy: :grin:

edit giorgospapa: συπληρωθηκε η διευθυνση..

Επισκέπτης
Οχι ομορφουλα πιτσιρικα 19 Απριλιων λεπτουλα και χαμογελαστουλα αλλα απο service καλυτερη ειναι η ανιψουλα του γειτονα.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
Σημερινή μεσημεριανή κατάθεση στη Μάρνης 28 5ος όρ.

Πήρα πάλι την Αννα, η οποία έκανε μεν ό,τι μπορούσε για να με ικανοποιήσει, αλλά "τά'φτυσε" γρήγορα, εμφανώς ταλαιπωρημένη και κουρασμένη, η όψη της ήταν κάπως www.wwf.gr/index.php?option=content&task=view&id=137]έτσι[/url], δεν μπόρεσε σε καμμία περίπτωση, να πιάσει τις επιδόσεις, της πρώτης και πολύ περισσότερο της δεύτερης φοράς που πήγα μαζί της.......!!!!!!!
:(  :(  :(  :(  :(  :(  :(

ΥΓ. Γαμώ την ατυχία μου.......όλα τα στραβά μαζεμένα σήμερα........!!!!!!!
    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ρε παιδια πόσο μεσογείων είναι το ίδρυμα? Εχει και μπριζόλες αλήθεια???

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Περασα απο Φ[size=20pt]ρατζη[/size] 4 το μεσημερακι και ειδα τρια τεμαχια απο τα 5 που δουλευαν λογο κινησης του μαγαζιου.
Ενω το ενστιχτο μου μου ειπε να την κανω η χοντρη πορτιερισα της Μαρνης μου αλλαξε τα μυαλα και μου πασαρε την μικρη Τσεχα Adrianna. :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν τα επινα μπυρες καλυτερα τα ογδοντα. :2funny: :2funny: :2funny:
Οπως καταλαβατε και οι υπολοιπες που ειδα ηταν για τα μπαζα. ;) :cheesy: :grin:

edit giorgospapa: συπληρωθηκε η διευθυνση..

Μεγάλε, εσύ είσαι για Champions League. Τι ασχολείσαι με Β εθνική;

Η ρήση κάτω από το avatar, θέλει ένα "it" ("...BABY can do it better."). Θα το διαβάζουν οι τουρίστριες και θα μπερδεύονται...  ;)

Επισκέπτης
Σωστα αλλα και ετσι λεγετε και δεν μπερδευονται πιστεψεμε.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
υποψιν δε λεει πολλα εμφανησιακα.
για αυτο που ζητας εχουμε ξεχωριστο θεμα...το "www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34126.0]βαθια λαρυγγια των μασαζερι[/url]" :rockon: :rockon:
πατερα γεωργιε ξερεις αν η Αννα στο Σολωμου 59 ειναι στο ποστο της σημερα γιατι 2 φορες που πηγα απουσιαζε. Αν υπαρχει τηλ. για να ρωτησω στειλτο και με πμ.
Την ευλογια σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom