xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
κρατα μας μια θεση zero ,θα ρθουμε μαζι με τον yorgoΕιχε και μια πολύ ψιλή μελαχρινη (μιλαμε 1,90 χωρίς τακούνια ) με καλό κορμί.
Αξιόλογη
κρατα μας μια θεση zero ,θα ρθουμε μαζι με τον yorgoΕιχε και μια πολύ ψιλή μελαχρινη (μιλαμε 1,90 χωρίς τακούνια ) με καλό κορμί.
Αξιόλογη
giorgospapa βρες σε παρακαλω κανα δοκιμιο απο την αποκαλυψη του ιωαννη γιατι εδω φαινεται να ερχεται η συντελεια του κοσμου,και οι εσχατοι ερχονται πρωτοι,το χειμωνα εχουμε καλοκαιρι ,στο βορειο πολο λοιωνουν οι παγοι και ο baby εχει παρει την αντιπροσωπεια στα ρεπορταζ για μασαζ και στουντιο(το ειδα )συναγωνιζομενος τον zero και τον piatsa στην ενημερωση
Τωρα εχει τρεχαματα ...........ασχολειται με το Βατοπεδιgiorgospapa βρες σε παρακαλω κανα δοκιμιο απο την αποκαλυψη του ιωαννη γιατι εδω φαινεται να ερχεται η συντελεια του κοσμου,και οι εσχατοι ερχονται πρωτοι,το χειμωνα εχουμε καλοκαιρι ,στο βορειο πολο λοιωνουν οι παγοι και ο baby εχει παρει την αντιπροσωπεια στα ρεπορταζ για μασαζ και στουντιο(το ειδα )συναγωνιζομενος τον zero και τον piatsa στην ενημερωση
Ο Χ Ι και το Δεσπηνακι ντεμη μεγαλε......... δωκιμασες τη σουπα της.Σε συμπεριφορα pse εκτος απο την ελενη του Ζανοσπιτου και τις Μελινα - Δεσποινα που ειναι ντεμι, ξερει κανενας καμμια αλλη σε περιοχη αθηνων?
Το μηνα θα θελης μια ΧΙΛΙΑΔΑ ......... μπα θεν θα παχυνης μαλλον θα ρεψης.Σήμερις το μεσημέρη εκανα το διαλειμά απο την εργασια μου 2-5 δουλευωντας!
θα μπορούσε κάποιος φίλος να μου πει εαν εχει κοντα στη Αχιλεως & Ελ. Βενιζελου κανένα Μασαζάδικο να κάνω τα διαλειματάκια μου? . Εάν πηγαινω κάθε τριτη , πεμπτη ,παρασκευη για φαι θα γίνω Τόφαλος . Σας Ευχαριστώ πολύ
Ανεβα προς Σολωμου εχει οτι επιθυμης ......... μονο κινεζικο δεν ειδακαλα θα πηγαινω και για κανα κινεζικο , Αλλά να βρεθεί και τιποτις καλό, Απο το πρωι μέχρι το Βραδυ δουλια λεμεεεεεεεεε
Εμφανίσθηκε Γλυφάδα καί Μανταγριωτάκη Καλλιθέαπαναγιωτατε μηπως ξερεις να μου πεις σε ποιο ιδρυμα ειναι τωρα μια κοντουλα milf ρωσιδα-ουκρανη ονοματι Ελενι ξανθουλα με ωραια μασταρια? δουλευε choko παλια..
δινει και δοκιμασε και αλλες συχνοτητες οπως το PSE..η ολγα ειναι μια ψηλα ξανθια ρωσιδα περι τα 30 ετη,λεπτη σχετικα,με μικρο βυζι(πολυ μικρο ομως δυστηχως :'()ωραιο προσωπο,η οποια κανει κατε εμε φοβερο μασαζ συν οτι εχει ενα ανεκφραστο υφος το οποιο για εμενα ειναι πολυ ερεθιστικο.και το υπολοιπο βεβαια προγραμμα ειναι πολυ καλο.[size=14pt]Κωλο νομιζω δεν δινει παντως εγω την εχω δοκιμασει σε GFE συχνοτητα..[/size]
παιδια καλησπερα μετα απο πολυ καιρο, καποια στιγμη καποιος φιλος ειχε γραψει τη ¨διευθυνση" που μπορουμε να βρουμε τις αγγελιες απο τα νεα, αλλα δυστυχως την εχασα, αν εχει την καλωσυνη καποιος να μου τη στειλει... Ευχαριστω...
cim και καποιες φορες swallow η δεσποινα και η αννα και cim και swallow..έκανα την ερώτηση και στοθρεντ του μελινόσπιτου αλλά τζίφος...
στα μασατζίδικα που γαμάς (και κυρίως στα 2 που αναφέρονται συχνά) κάνουν πίπα χωρίς προ?
Αν ναι...τα καταπίνει καμιά απο τις θεραπεύτριες? διευκρινήστε αν ξέρετε και διαχωρίστε το CIM απο το swallow αν είναι δυνατό
ευχαριστώ εκ των προτέρων
cim και καποιες φορες swallow η δεσποινα και η αννα και cim και swallow..
ριξε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url] και να σου πω οτι κανενα τεμαχιο σε μασατζιδικο δεν κανει στανταρ τα παντα και σε ολους. οι μασαζερι δεν ειναι σπιτακια με κοκκινα λαμπακια για να σου λενε και το προγραμμα πριν καταθεσεις.ευχαριστώ πατερ...
πρέπει να το ζητήσεις απο τις συγκεκριμένες ή το κάνουν μόνες τους μεσ το προγραμμά τους?
μιας και εμένα μου αρκεί μια καλή πίπα μετά το μασάζ ειδικά αν έχει swallow να το διευκρινήσω ότι στο φουλ πρόγραμμα μέχρι εκεί θέλω να πάω?
δεν έχω ξαναφάει σε μασάζ γιαυτό ρωτάω, και αφού αποφάσισα να φάω θέλω να φάω καλά γιαυτό ζητάω τα φώτα σας...
μην με παρεξηγήτε