Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Ρε παδια ελα μην κρυβομαστε... σε ολα γαμας. :happy: :happy: :happy: :happy:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
giorgospapa βρες σε παρακαλω κανα δοκιμιο απο την αποκαλυψη του ιωαννη γιατι εδω φαινεται να ερχεται η συντελεια του κοσμου,και οι εσχατοι ερχονται πρωτοι,το χειμωνα εχουμε καλοκαιρι ,στο βορειο πολο λοιωνουν οι παγοι και ο baby εχει παρει την αντιπροσωπεια στα ρεπορταζ για μασαζ και στουντιο(το ειδα :cheesy:)συναγωνιζομενος τον zero και τον piatsa στην ενημερωση :cheesy:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
giorgospapa βρες σε παρακαλω κανα δοκιμιο απο την αποκαλυψη του ιωαννη γιατι εδω φαινεται να ερχεται η συντελεια του κοσμου,και οι εσχατοι ερχονται πρωτοι,το χειμωνα εχουμε καλοκαιρι ,στο βορειο πολο λοιωνουν οι παγοι και ο baby εχει παρει την αντιπροσωπεια στα ρεπορταζ για μασαζ και στουντιο(το ειδα :cheesy:)συναγωνιζομενος τον zero και τον piatsa στην ενημερωση :cheesy:
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Τωρα εχει τρεχαματα ...........ασχολειται με το Βατοπεδι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Σε συμπεριφορα pse εκτος απο την ελενη του Ζανοσπιτου και τις Μελινα - Δεσποινα που ειναι ντεμι, ξερει κανενας καμμια αλλη σε περιοχη αθηνων?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Σε συμπεριφορα pse εκτος απο την ελενη του Ζανοσπιτου και τις Μελινα - Δεσποινα που ειναι ντεμι, ξερει κανενας καμμια αλλη σε περιοχη αθηνων?
Ο Χ Ι και το Δεσπηνακι ντεμη μεγαλε......... δωκιμασες τη σουπα της.
Θα σε καψηηηηηηηηηηηηη λεμε.

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα μετα απο πολυ καιρο, καποια στιγμη καποιος φιλος ειχε γραψει τη ¨διευθυνση" που μπορουμε να βρουμε τις αγγελιες απο τα νεα, αλλα δυστυχως την εχασα, αν εχει την καλωσυνη καποιος να μου τη στειλει... Ευχαριστω...

blueeyes

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερις το μεσημέρη εκανα το διαλειμά απο την εργασια μου 2-5 δουλευωντας!

θα μπορούσε κάποιος φίλος να μου πει εαν εχει κοντα στη Αχιλεως & Ελ. Βενιζελου κανένα Μασαζάδικο  να κάνω τα διαλειματάκια μου?  :rockon:. Εάν πηγαινω κάθε τριτη , πεμπτη ,παρασκευη για φαι θα γίνω Τόφαλος . Σας Ευχαριστώ πολύ  :helpplea:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Σήμερις το μεσημέρη εκανα το διαλειμά απο την εργασια μου 2-5 δουλευωντας!

θα μπορούσε κάποιος φίλος να μου πει εαν εχει κοντα στη Αχιλεως & Ελ. Βενιζελου κανένα Μασαζάδικο  να κάνω τα διαλειματάκια μου?  :rockon:. Εάν πηγαινω κάθε τριτη , πεμπτη ,παρασκευη για φαι θα γίνω Τόφαλος . Σας Ευχαριστώ πολύ  :helpplea:
Το μηνα θα θελης μια ΧΙΛΙΑΔΑ ......... μπα θεν θα παχυνης μαλλον θα ρεψης.

blueeyes

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλα θα πηγαινω και για κανα κινεζικο , Αλλά να βρεθεί και τιποτις καλό, Απο το πρωι μέχρι το Βραδυ δουλια λεμεεεεεεεεε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
καλα θα πηγαινω και για κανα κινεζικο , Αλλά να βρεθεί και τιποτις καλό, Απο το πρωι μέχρι το Βραδυ δουλια λεμεεεεεεεεε
Ανεβα προς Σολωμου εχει οτι επιθυμης ......... μονο κινεζικο δεν ειδα
την τελευταια εβδομαδα πουθενα ............. αν θελης κινεζικο ψαξε στις αγκελιες.

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παναγιωτατε μηπως ξερεις να μου πεις σε ποιο ιδρυμα ειναι τωρα μια κοντουλα milf ρωσιδα-ουκρανη ονοματι Ελενι ξανθουλα με ωραια μασταρια? δουλευε choko παλια..
Εμφανίσθηκε Γλυφάδα καί Μανταγριωτάκη Καλλιθέα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η ολγα ειναι μια ψηλα ξανθια ρωσιδα περι τα 30 ετη,λεπτη σχετικα,με μικρο βυζι(πολυ μικρο ομως δυστηχως :'()ωραιο προσωπο,η οποια κανει κατε εμε φοβερο μασαζ συν οτι εχει ενα ανεκφραστο υφος το οποιο για εμενα ειναι πολυ ερεθιστικο.και το υπολοιπο βεβαια προγραμμα ειναι πολυ καλο.[size=14pt]Κωλο νομιζω δεν δινει παντως εγω την εχω δοκιμασει σε GFE συχνοτητα..[/size] :rockon:
δινει και δοκιμασε και αλλες συχνοτητες οπως το PSE..  :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παιδια καλησπερα μετα απο πολυ καιρο, καποια στιγμη καποιος φιλος ειχε γραψει τη ¨διευθυνση" που μπορουμε να βρουμε τις αγγελιες απο τα νεα, αλλα δυστυχως την εχασα, αν εχει την καλωσυνη καποιος να μου τη στειλει... Ευχαριστω...

:happy: :happy: :happy: :happy:

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
έκανα την ερώτηση και στοθρεντ του μελινόσπιτου αλλά τζίφος...

στα μασατζίδικα που γαμάς (και κυρίως στα 2 που αναφέρονται συχνά) κάνουν πίπα χωρίς προ?

Αν ναι...τα καταπίνει καμιά απο τις θεραπεύτριες? διευκρινήστε αν ξέρετε και διαχωρίστε το CIM απο το swallow αν είναι δυνατό

ευχαριστώ εκ των προτέρων

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παντως σε επισκεψη στη σολωμου 54 πριν 2-3-4-5-6-7-89-10 ????????  :think: μερες (6ος οροφος, νικο  :)) η granny ελενη μου φανηκε κουρασμενη και με ''μηχανικο'' πλεον προγραμμα.

μπορει να επεσα στη μερα της (και ισως να ειναι ετσι), καθως τα παληκαρια λενε ακομη πως ''κρατάει'', αλλα μου φανηκε ελαφρως πεσμένη..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
έκανα την ερώτηση και στοθρεντ του μελινόσπιτου αλλά τζίφος...

στα μασατζίδικα που γαμάς (και κυρίως στα 2 που αναφέρονται συχνά) κάνουν πίπα χωρίς προ?

Αν ναι...τα καταπίνει καμιά απο τις θεραπεύτριες? διευκρινήστε αν ξέρετε και διαχωρίστε το CIM απο το swallow αν είναι δυνατό

ευχαριστώ εκ των προτέρων
cim και καποιες φορες swallow η δεσποινα και η αννα και cim και swallow..  :bounce: :bounce:

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
cim και καποιες φορες swallow η δεσποινα και η αννα και cim και swallow..  :bounce: :bounce:

ευχαριστώ πατερ...

πρέπει να το ζητήσεις απο τις συγκεκριμένες ή το κάνουν μόνες τους μεσ το προγραμμά τους?

μιας και εμένα μου αρκεί μια καλή πίπα μετά το μασάζ ειδικά αν έχει swallow να το διευκρινήσω ότι στο φουλ πρόγραμμα μέχρι εκεί θέλω να πάω?

δεν έχω ξαναφάει σε μασάζ γιαυτό ρωτάω, και αφού αποφάσισα να φάω θέλω να φάω καλά γιαυτό ζητάω τα φώτα σας...

μην με παρεξηγήτε

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ευχαριστώ πατερ...

πρέπει να το ζητήσεις απο τις συγκεκριμένες ή το κάνουν μόνες τους μεσ το προγραμμά τους?

μιας και εμένα μου αρκεί μια καλή πίπα μετά το μασάζ ειδικά αν έχει swallow να το διευκρινήσω ότι στο φουλ πρόγραμμα μέχρι εκεί θέλω να πάω?

δεν έχω ξαναφάει σε μασάζ γιαυτό ρωτάω, και αφού αποφάσισα να φάω θέλω να φάω καλά γιαυτό ζητάω τα φώτα σας...

μην με παρεξηγήτε
ριξε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url] και να σου πω οτι κανενα τεμαχιο σε μασατζιδικο δεν κανει στανταρ τα παντα και σε ολους. οι μασαζερι δεν ειναι σπιτακια με κοκκινα λαμπακια για να σου λενε και το προγραμμα πριν καταθεσεις.

διαβασε το θρεντ στο λινκ που σου εδωσα και για ο,τι αλλο θελεις, εδω ειμαστε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom