Οταν λεμε φουλ πακετακι και μπριζολα?Βουλγαρία απ όσο θυμάμαι. Είχε και Μάρσι ψες Σάββατο αλλά πήρα Σοφάκι και δεν το μετάνοιωσα! Καυλύτερη απο πέρσι...Αν έχεις τίποτα κράμπες, ψωλοψύξεις κλπ στη συνηστώ! Φουλ πακετάκι προσφέρει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
καλα.
να παρεις ολγα..
Ντεν εκο πάρει Ολγκα, καλό πεντί?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
πάρι όλγκα, δίς μύντια..Ντεν εκο πάρει Ολγκα, καλό πεντί?
Για αυτα που λεει ο συναδελφος porfiros για την Αντζελινα στο Ζανοσπιτο πρεπει να πω οτι εχει απολυτο δικιο. Φερεται εντελως νωχελικα και επαγγελματικα και πολυ σπανια (1 στις 5) να φερθει λιγο καλυτερα. Μπορει να ειναι χειμαρωδης μουναρος αλλα εγω γουσταρω και το κατι παραπανω σε στυλ pse οποτε απο μενα εχει φαει διαγραφη εδω και πολυ καιρο. Porfire πιο πολυ ωρα εκανες μου φαινεται να γραψεις την ενημερωση παρα μεσα στο δωματιο με την Αντζελινα. Εχεις παντως προοπτικες για να γραφεις γλαφυρα αρθρα σε τσοντοπεριοδικα..
Καλημέρα συναγωνιστές .. μετά από καιρό και λόγω συγκυριών πέρασα την περασμένη Παρασκευή από 3ης Σεπτεβρίου 25 (3ος όροφος). Καθώς παρήλασαν 2 μόνο θεραπεύτριες η Νάντια και μια άλλη ψηλή με καστανοκόκκινα μαλλία και ακμή στο πρόσωπο (νομίζω ... γιατί πέρασε λίγο σαν σίφουνας) πήρα Νάντια με φουλ πακέτο στα 80 ευρω (χωρίς φουλ.. 60). Η Νάντια νομίζω ότι τα τίμησε αν και από μασσάζ ... θέλει σεμινάρια! Φεύγοντας είδα ότι υπήρχαν 2-3 τεμάχια ακόμα μια κοντούλα γεματούλα με κατσαρό μαλλί και μια λεπτή ξανθιά με ίσιο μαλλί και μίνι (ωραία πόδια!) ... εκείνη την ώρα ετοίμαζαν και φαγητό ... αλλά δεν με κάλεσαν! χαχαχα ... άντε παιδιά καλή εβδομάδα!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ναι ολγα πολυ καλη. οσες φορες την εχω παρει, παντα ηταν με τη σωστη διαθεση και service. τσεκαρε και τη σοφια που ειπε ο ιουλιος, γιατι δεν την θυμαμαι..Πάτερ,θα ειμαι σήμερα στο κέντρο και λεω να παω απο Στουρνάρη,μετά απο πολύ καιρό.Συστήνεις Ολγα?
Προχθές πέρασα από Καλιρρόης γωνία με Φραντζή. (Δεν θυμάμαι το Νούμερο). Πήρα Ελένη. Σταθερή αξία από τότε που ήταν στην Φρατζή 4). Ολα πήγαν κατ' ευχήν. Κουβεντούλα, χάδια, με ανεση χρόνου και πολύ χαλαρά. Κόστος 80. Για να εξηγούμαι. Να φάω μπριζόλα ήθελα όχι μασάζ παρά την επιμονή της γιατί με βρήκε κουρασμένο και πιασμένο. Ρολόι δεν κοίταξα.Σίγουρα πάντως κοντά στα σαράντα λεπτά.
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλη βδομαδα μαγκες!!
χθεσινη επισκεψη στουρναρη 63..............ΚΛΕΙΣΤΟΝ
Τι εγινε ρε παιδια? δεν ανοιγουμε πλεον τας κυριακας?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.336
- Πόντοι
- 22.785
καλη βδομαδα μαγκες!!
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
δεν καταλαβα την απαντηση,αλλα θα εχεις το δικιο σου
το Καιτοσπιτο [size=50pt](στουρναρη 63)[/size] ειναι κλειστο Κυριακες,οπως και το Μελινοσπιτο.
νομιζω καπου αναφερεται στα θρεντ των περι ο λογος μασαζερι ;)
συμπληρωθηκε ο τιτλος..
δεν καταλαβα την απαντηση,αλλα θα εχεις το δικιο σου
συμπληρωθηκε ο τιτλος..
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οκ αδελφε,αλλα πριν το καλοκαιρι ηταν ανοιχτα τις κυριακες,τουλαχιστον μεχρι που εφυγε η τζουλι εγω πηγαινα καθε κυριακη.το Καιτοσπιτο ειναι κλειστο Κυριακες,οπως και το Μελινοσπιτο.
η νεα ταξη πραγματων γαρ...
χαχαχα!!!
χαχαχα!!!
οκ αδελφε,αλλα πριν το καλοκαιρι ηταν ανοιχτα τις κυριακες,τουλαχιστον μεχρι που εφυγε η τζουλι εγω πηγαινα καθε κυριακη.
ναι ολγα πολυ καλη. οσες φορες την εχω παρει, παντα ηταν με τη σωστη διαθεση και service. τσεκαρε και τη σοφια που ειπε ο ιουλιος, γιατι δεν την θυμαμαι..
Για Στουρνάρη 63 μιλάμε;
Επισκέφτηκα το Μελινόσπιτο [size=40pt](σολωμου 59)[/size] την περασμένη εβδομάδα για μια συνεδρία με τη Δέσποινα. Τη βρήκα αρκετά πεσμένη τόσο σε εμφάνιση όσο και σε σέρβις σε σχέση με παλιότερα. Δε σκάει και κανένα καινούργιο αστέρι να μας αλλάξει την ψυχολογία.
edit giorgospapa: συμπληρωθηκε η διευθυνση..
edit giorgospapa: συμπληρωθηκε η διευθυνση..
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
κανενας αναφορα για σοφια και ολγα απο σοτυρναρη 63?
πηγα το Σάββατο Καραίσκου 88 Πειραια αλλα ηταν 18.30 την ωρα δηλαδη που εκλεινε..
μου ανοιξε μια ξανθια κοπελιτσα μικρης ηλικιας ομορφη δεν την λες και απλα μου ειπε οτι μολις εκλεισαν!!
εχει καποιος επισκευθει προσφατα το εν λογω θεραπευτηριο να μας πει τι υλικο παιζει??
μου ανοιξε μια ξανθια κοπελιτσα μικρης ηλικιας ομορφη δεν την λες και απλα μου ειπε οτι μολις εκλεισαν!!
εχει καποιος επισκευθει προσφατα το εν λογω θεραπευτηριο να μας πει τι υλικο παιζει??
Καλησπέρα αδέλφια , είμαι σχετικά νέος στο site (καμιά εβδομάδα) και γράφω για πρώτη φορά. Την προηγούμενη Παρασκευή, έκανα μια βόλτα από τα ιδρύματα της Μιχαλακοπούλου , κατά τις 7 το βράδυ. Πέρασα πρώτα από το 99 , που δεν το ήξερα και το διάβασα εδώ. Μου άνοιξε μια ωραία milf και μου σύστησε τρεις μικρές. Τη ρώτησα αν τό πρόγραμμα περιλαμβάνει και εκτόνωση και μου είπε μόνο μασάζ. Τι παίζει εκεί ?
Εφυγα λοιπόν και πήγα στο 171 , που το έχω τιμήσει στο παρελθόν. Πήρα ένα milf από τη Λευκορωσία, την Αλεξάνδρα. Καλούτσικη εμφανισιακά, πολύ καλό μασάζ , μου χτύπησε δύο φραπεδιές και της κατέβασα και βρακάκι. Ξέρετε αν παίζει τίποτα παραπάνω εκεί. Πάντως η Μαρία, η ξανθιά από τη Γεωργία, που ήταν σερίφης ή το είχε, παντρεύτηκε και σταμάτησε. Την θυμάτε κανείς ?
Την είχα πετύχει και στο καινούργιο που είχε ανοίξει στη Δημοκρίτου, αλλά είχε παχύνει και είχε γίνει χάλια.
Εφυγα λοιπόν και πήγα στο 171 , που το έχω τιμήσει στο παρελθόν. Πήρα ένα milf από τη Λευκορωσία, την Αλεξάνδρα. Καλούτσικη εμφανισιακά, πολύ καλό μασάζ , μου χτύπησε δύο φραπεδιές και της κατέβασα και βρακάκι. Ξέρετε αν παίζει τίποτα παραπάνω εκεί. Πάντως η Μαρία, η ξανθιά από τη Γεωργία, που ήταν σερίφης ή το είχε, παντρεύτηκε και σταμάτησε. Την θυμάτε κανείς ?
Την είχα πετύχει και στο καινούργιο που είχε ανοίξει στη Δημοκρίτου, αλλά είχε παχύνει και είχε γίνει χάλια.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66