You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)
ρε παιδιά σήμερα δουλεύουν τα μασαζ ή απεργούμε?
Γιατί να μη δουλεύουν σήμερα ρε φίλε? Ανήκουν μήπως στην ΑΔΕΔΥ?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
προφανως θα αργησουν να παρουν θεσεις τα τεμαχια σημερα (εγω θα ξεκινουσα βολτα κατα τις 13:00), αλλα θεωρω οτι θα δουλεψουν κανονικα και σημερα..
προφανως θα αργησουν να παρουν θεσεις τα τεμαχια σημερα (εγω θα ξεκινουσα βολτα κατα τις 13:00), αλλα θεωρω οτι θα δουλεψουν κανονικα και σημερα..
Σωστή προσέγγιση πάτερ μου. Τις ευλογίες σου και τα σέβη μου σε έναν άξιο ρασοφόρο! ;)
καλό βασικά τέτοια απάντηση περίμενα. Ξέρει κανείς για μεσογείων 208 αν είναι μπριζολάδικο; και για το αλλο στο μαρούσι που δε ξέρω και που είναι;Γιατί να μη δουλεύουν σήμερα ρε φίλε? Ανήκουν μήπως στην ΑΔΕΔΥ?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.338
- Πόντοι
- 22.785
Ειναι..............καλό βασικά τέτοια απάντηση περίμενα. Ξέρει κανείς για μεσογείων 208 αν είναι μπριζολάδικο; και για το αλλο στο μαρούσι που δε ξέρω και που είναι;
ευχαριστώ να ΄σαι καλά για την ενημέρωση...Ειναι..............
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.338
- Πόντοι
- 22.785
Ριξε ενα σφυριγμα εδω μεσα.. καποιος θα σου πη για μαρουσι.....Στο Μαρούσι όμως δεν είπες που είναι.
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
φυσικα και ειναι με 80 φουλ προγραμμα. καλουντια το βαρυ πυροβολικο του μαγαζιου.οσο για το μαροουσι εννοεις στη θησεως???καλό βασικά τέτοια απάντηση περίμενα. Ξέρει κανείς για μεσογείων 208 αν είναι μπριζολάδικο; και για το αλλο στο μαρούσι που δε ξέρω και που είναι;
εννοώ ότι δε ξέρω που είναι και ρωτάω, φυσικά δε ξέρω αν παρέχει και μπριζόλεςφυσικα και ειναι με 80 φουλ προγραμμα. καλουντια το βαρυ πυροβολικο του μαγαζιου.οσο για το μαροουσι εννοεις στη θησεως???
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.338
- Πόντοι
- 22.785
Ρε κολητε παντου τρως μπριτζολακι......... Μην το ζητας.εννοώ ότι δε ξέρω που είναι και ρωτάω, φυσικά δε ξέρω αν παρέχει και μπριζόλες
θα στο δωσουνε και θα ειναι και ΨΗΜΕΝΟ.....
οκ αδελφε,αλλα πριν το καλοκαιρι ηταν ανοιχτα τις κυριακες,τουλαχιστον μεχρι που εφυγε η τζουλι εγω πηγαινα καθε κυριακη.
Καλημερα αληθεια εμαθε κανεις αν θα ξαναερθει αυτο το κοντοπουτανο στην δουλεια?
παντως οπως ειπε κι αλλος συναγωνιστης τα ιδρυματα εχουν αρχισει να πεινανε..!! σκεφτονται να ριξουν τις τιμες!! ετσι μου ειπε μια στο μαρνης χτες!! (δεν θυμαμαι ονομα)
μηπως να μαζευαμε τα φιδακια-κροκοδιλακια μας και να συνεχιζαμε την αποχη??
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
πανω σ αυτο που λες..παντως οπως ειπε κι αλλος συναγωνιστης τα ιδρυματα εχουν αρχισει να πεινανε..!! σκεφτονται να ριξουν τις τιμες!! ετσι μου ειπε μια στο μαρνης χτες!! (δεν θυμαμαι ονομα)
η ματζαγριωτακη στην καλλιθεα, την περασμενη εβδομαδα (μεσοβδομαδα, οχι σ/κ), ειχε 3 τεμαχια, εκ των οποιων ελαβον:
- τατιανα που ανοιγει την πορτα και δεν κουναει ουτε το μικρο της δαχτυλακι.
- ρωσικο αξιολογο τεμαχιο που δεν μπριζολιαζεται, αλλα κανει καλο μασαζ (αν προκειται μονο για μασαζ, παω και στη γενηματα στη γλυφαδα με 30 ευρω το 45λεπτο και κανω μασαζ που γαμαει)
- αγνωστο μπαζο ολκης..
προφανως τους επιασε πεινα και αυτομόλησαν τα υπολοιπα τεμαχια..
χαχαχαχαχα, άκου αυτομόλησαν!!! Βρε παπά μου, δεν είναι τα κορίτσια στο Σιδηρούν παραπέτασμα!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.338
- Πόντοι
- 22.785
Μαθε τιποτα για εδω πανω εαν ειναι ανοικτο το απογευμα για να παμε........χαχαχαχαχα, άκου αυτομόλησαν!!! Βρε παπά μου, δεν είναι τα κορίτσια στο Σιδηρούν παραπέτασμα!
αντε μην τα θελης ολα ετοιμα.......τελειωνε λεμε.
προσωπικα αρχιζω νεα αποχή...
εμπρος λαε!!!
εμπρος λαε!!!
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ειναι αλβανιδα δευτερης γενιας παρτο.Περίεργε το μελαχρινό στην Ποσειδώνος 67 είναι τελικά Αλβανάκι η βόρειας προελέυσεως.
διορθωση παραθεσης..
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις