Φίλε μου ισχύει η μία ώρα. οι δύο καφέδες ήταν μεσα στην ώρα και στο τέλος έδωσα τα 65 συν 15 από μόνος μου. Η αλήθεια είναι ότι στην πόρτα σου λένε μόνο μασάζ. Οι κοπέλες συνήθως μαζεύονται το μεσημέρι, αλλά οι περισσότερες είναι πολύ μέτριες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σύντροφοι Χριστίνα από Πατησίων 131 όλα τα λεφτά!!! ΜΟΥΝΑΡΟΣ από Λεττονία!!! Απίστευτο πρόσωπο και ΚΩΛΑΡΑ!!!!
Σύντροφοι Χριστίνα από Πατησίων 131 όλα τα λεφτά!!! ΜΟΥΝΑΡΟΣ από Λεττονία!!! Απίστευτο πρόσωπο και ΚΩΛΑΡΑ!!!!
Λεπτομέρειες !!!!! παρακαλώ
Επισκέπτης
Λεπτομέρειες !!!!! παρακαλώ
Ξανθιά με πράσινα μάτια ύψος 1.73 περίπου ΚΩΛΑΡΑ για τσόντες...και πολύ φιλική στο δωμάτιο!
Ξανθιά με πράσινα μάτια ύψος 1.73 περίπου ΚΩΛΑΡΑ για τσόντες...και πολύ φιλική στο δωμάτιο!
Τιμή, υπηρεσίες
Επισκέπτης
Τιμή, υπηρεσίες
80€ για φυσιολογικό πρόγραμμα.Σε αφήνει βέβαια να της αλοίψεις την κωλάρα με λάδι σκέτη κάβλα wet ass!!!
Βρε βρε βρε... αποκτήσαμε και μεις τη δική μας Maria Ozaouwa80€ για φυσιολογικό πρόγραμμα.Σε αφήνει βέβαια να της αλοίψεις την κωλάρα με λάδι σκέτη κάβλα wet ass!!!
bunny.bunny
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο μασαζ αθηνα και ονομα κοπελας (δεν με ενδιαφερει εαν κανει μονο φραπε ή μπριζολα) αλλα που να κανει πραγματικο και ΚΑΛΟ μασαζ ?
ΥΓ. Μην μου ζητησετε να διαβασω 1162 σελιδες...
Επισκέπτης
Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο μασαζ αθηνα και ονομα κοπελας (δεν με ενδιαφερει εαν κανει μονο φραπε ή μπριζολα) αλλα που να κανει πραγματικο και ΚΑΛΟ μασαζ ?
Καλά δύο ποστ πιο πάνω δεν μπορείς να διαβάσεις?
Επισκέπτης
80€ για φυσιολογικό πρόγραμμα.Σε αφήνει βέβαια να της αλοίψεις την κωλάρα με λάδι σκέτη κάβλα wet ass!!!
δηλαδη 80 γιουρα απλα για μασαζ κ να της πασαλειψεις τον κωλο :S
ληστεια ρε φιλε
Επισκέπτης
δηλαδη 80 γιουρα απλα για μασαζ κ να της πασαλειψεις τον κωλο :S
ληστεια ρε φιλε
80 euros ρε φίλε για φραπέ,μπριζόλα και πασάλιμα ΚΩΛΑΡΑΣ!!!
Καλημέρα συναγωνιστές .. μετά από καιρό και λόγω συγκυριών πέρασα την περασμένη Παρασκευή από 3ης Σεπτεβρίου 25 (3ος όροφος). Καθώς παρήλασαν 2 μόνο θεραπεύτριες η Νάντια και μια άλλη ψηλή με καστανοκόκκινα μαλλία και ακμή στο πρόσωπο (νομίζω ... γιατί πέρασε λίγο σαν σίφουνας) πήρα Νάντια με φουλ πακέτο στα 80 ευρω (χωρίς φουλ.. 60). Η Νάντια νομίζω ότι τα τίμησε αν και από μασσάζ ... θέλει σεμινάρια! Φεύγοντας είδα ότι υπήρχαν 2-3 τεμάχια ακόμα μια κοντούλα γεματούλα με κατσαρό μαλλί και μια λεπτή ξανθιά με ίσιο μαλλί και μίνι (ωραία πόδια!) ... εκείνη την ώρα ετοίμαζαν και φαγητό ... αλλά δεν με κάλεσαν! χαχαχα ... άντε παιδιά καλή εβδομάδα!
Ξέχασα να αναφέρω (και νομίζω ότι κάποιους μπορεί να τους ενδιαφέρει) ότι, κσε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας η Νάντια δεν έβγαλε ούτε τις μαύρες κάλτσες που φορούσε ούτε τις ψιλοτάκουνες γόβες της!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.823
- Πόντοι
- 42.697
Ξέχασα να αναφέρω (και νομίζω ότι κάποιους μπορεί να τους ενδιαφέρει) ότι, κσε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας η Νάντια δεν έβγαλε ούτε τις μαύρες κάλτσες που φορούσε ούτε τις ψιλοτάκουνες γόβες της!
ακούς heelover?
Μα ο εκλεκτος συναδελφος θελη και μασαζακι φουλ........
και προγραματακι φουλ.
Εγώ έχω δοκιμάσει μόνο στο Σ[size=20pt]ολωμου[/size] 59 1ος όροφος και έφαγα με τη δεύτερη φορά τη Δέσποινα. Εχω ποστάρει και εδώ, και στο thread του οίκου.
συμπληρωθηκε η διευθυνση..
Πως μου ξεγλιστρας.........
Περιμενη ο εκλεκτος συναδελφος λεμεεεεεεεε.
Αν ο φίλος ενδιαφέρεται, ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm για να πάμε μαζί την μεθεπόμενη Κυριακή 2/11.
έχεις την καλοσύνη να μας διαφωτίσεις;Αλαξε την ημερωμηνια τις κυριακες εχει κοσμο....... εγω την κυριακη που πηγα
ουτε να παρκαρω δεν βρηκα.... βεβαια ομως παιζη και η ωρα.
Ο 'άλλος' είναι αποσυνδεδεμένος - αφού πρώτα μας 'σύνδεσε' κανονικά-, εσύ που τα γράφεις αυτά, δε θέλεις να μας πεις.Ξερης τι μου ηρθε τωρα ...... παρατηρησες οτι και οι 15 κοπελες εκει μεσα φορανε
ψιλοτακουνα και ζαρτιερες ......... θα εχουμε για κανενα μηνα μαχη......... εκει μεσα.
Ο.Κ., πάντως δεν είναι σωστό...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 769K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις