Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα δεν ειναι να βρεισ μασατζιδικο, ειναι να βρείς καλό μασατζίδικο. Τα περισσότερα έχουν καταντήσει λαικά προσκυνήματα, σέ ξεπετάνε, σού δίνουν μπάζα και δέν έχεις τήν αίσθηση ότι σε προσέχουν. Προέχει γιά μένα η περιποίηση καί η αρχοντιά, αλλιώς θά πηγαίναμε σέ μπουρδέλλα. Τό μασατζίδικο είναι άλλη αίσθηση, τού μυστηρίου, τής εξερεύνησης τού αισθησιασμού καί όχι άντε ρε παιδιά νά μαμήσουμε........ Υπάρχουν δυό τρία μέ τέτοιες προδιαγραφές αλλά δέν πρέπει νά τά πολυλέμε μή πλακώσουν κι εκεί οι ορμητικοί σύναγωνιστές καίτά σαρώσουν ( μαμή....) όλα.....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.684
Πόντοι
19.795
Συμφωνω μαζι σου συναγωνιστη tripitiri ,το ζητουμενο δεν ειναι να μαμησεις στο μασαζ, αλλα η αναμονη της επομενης κινησης απο τη θεραπευτρια που πρεπει να ειναι οσο το δυνατον πιο αισθησιακη. Αλλα το σαιτ ειναι για να δινουμε και να περνουμε πληροφοριες

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω μαζι σου συναγωνιστη tripitiri ,το ζητουμενο δεν ειναι να μαμησεις στο μασαζ, αλλα η αναμονη της επομενης κινησης απο τη θεραπευτρια που πρεπει να ειναι οσο το δυνατον πιο αισθησιακη. Αλλα το σαιτ ειναι για να δινουμε και να περνουμε πληροφοριες
φίλε δίκαιο έχεις αλλά κινδυνεύεις νά σέ πύν καί διαφημιστή. εγώ πχ πάω μόνο σέ 3 ιδρύματα εκ τών οποίων στό ένα πιό τακτικά

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
αγαπημενοι εν χριστο αδελφοι μου καλησπερα.
χθεσινη επισκεψη σολωμου 54, 6ος μετα απο πολυ καιρο πηρα αντζελινα και εχω να πω μονο ενα:

ΑΧ βρε ατζελινα  :smitten:

Επισκέπτης
Εγω πριν καμμια ωριτσα περασα απο Φ[size=20pt]ρατζη[/size] 4 ετσι γιατι με εβγαλε ο δρομος απο εκει και ειπα να ανεβω.
4 τεμαχια τα δυο τελειως αδιαφορα ετσι ωστε να μην συγκρατησω και τα ονοματα τους , μια ψηλη με γυαλια ενδιαφερουσα και οχι στην πρωτη ηλικια εαν δεν κανω λαθος Ελενη και το μικρο που τελικα πηρα απο την Ρουμανια Αλεξανδρα το ονοματακι της μελαχροινο  με κοτσιδα.
Απο Μασαζ αν ξερει δεν μπορω να σας πω γιατι απο την στιγμη που δεν το γουσταρω δεν το ζηταω.
Απο τα αλλα ομως ξερει και μπηκε στο νοημα με την μια.
Γα καλη μου τυχη ειχα μπη και στο δωματιο με εναν καναπε νααααα οποτε ολο το σκηνικο εξεληχθηκε εκει πανω.
Γλυκια και ομορφουλα και ευγενικη με αρκετη κατανοηση και υπομονη χωρις να τρωει χρονο και να δινετε ολοκληρη.
Να που με τις μαλακιες θα με κανετε και Μασαζοπληκτο. :2funny: :grin: ;)
Α να μην ξεχασω χωρις πλακα την Θοδωρα στην πορτα την επαιρνα ευκολα αλλα μου το ξεκοψε απο μονη της απο την πρωτη στιγμη.
Παντως την επομενη φορα εγω θα της την ξαναπεσω. :huh: :tickedoff:

edit giorgospapa: συμπληρωθηκε η διευθυνση..

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εγω πριν καμμια ωριτσα περασα απο Φ4 ετσι γιατι με εβγαλε ο δρομος απο εκει και ειπα να ανεβω.
4 τεμαχια τα δυο τελειως αδιαφορα ετσι ωστε να μην συγκρατησω και τα ονοματα τους , μια ψηλη με γυαλια ενδιαφερουσα και οχι στην πρωτη ηλικια εαν δεν κανω λαθος Ελενη και το μικρο που τελικα πηρα απο την Ρουμανια Αλεξανδρα το ονοματακι της μελαχροινο  με κοτσιδα.
Απο Μασαζ αν ξερει δεν μπορω να σας πω γιατι απο την στιγμη που δεν το γουσταρω δεν το ζηταω.
Γα καλη μου τυχη ειχα μπη και στο δωματιο με εναν καναπε νααααα οποτε ολο το σκηνικο εξεληχθηκε εκει πανω.
Γλυκια και ομορφουλα και ευγενικη με αρκετη κατανοηση και υπομονη χωρις να τρωει χρονο και να δινετε ολοκληρη.
Α να μην ξεχασω χωρις πλακα την Θοδωρα στην πορτα την επαιρνα ευκολα αλλα μου το ξεκοψε απο μονη της απο την πρωτη στιγμη.
Τι δουλεια εχεις εσυ εδω μεσα???

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εγω πριν καμμια ωριτσα περασα απο Φ4 ετσι γιατι με εβγαλε ο δρομος απο εκει και ειπα να ανεβω.

Έλα μουνί στον τόπο σου..........

Επισκέπτης
Α να μην ξεχασω χωρις πλακα την Θοδωρα στην πορτα [size=30pt]την επαιρνα ευκολα [/size] αλλα μου το ξεκοψε απο μονη της απο την πρωτη στιγμη.
με τις υπολοιπες δυσκολευεσαι δηλαδη???
ααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αφου εισαι γκολτζης ρε..τι ευκολα & δυσκολα???
ποσα θες να μας τρελλανεις τελειως???

Επισκέπτης
Εγω παιχτη θα την παρω και θα την βαλω να μου πει και ενα τραγουδι την κυρα Θοδωρα. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
κυριλου λουκαρεωs στον γκυζη εχει παει κανειs ,δεν μου ανοιγανε τι παιζει εχει κανειs τηλε΄φωνο

αστο φίλε μην πάς καθόλου
έχει τραγικά τεμάχια.
γριες και χοντρες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697

www.smilies.4-user.de] [/url] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697

Την Θοδώρα την φίλη μου θα σου πώ εγώ τι και πώς θα της το πείς για να φάς σταβλίσια....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Επειδή εδώ μέσα δεν είμαστε μόνο για να παίρνουμε ενημέρωση κ πληροφορίες ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ, θα σας πω για ποιο λόγω θα δυσκολευτώ να ξαναπατήσω στο Μελινόσπιτο, Σολωμού 59 (ΟΚ Πάτερ?).

Επίσκεψη σήμερα 16 Οκτ., αργά το απόγευμα. Η Μελίνα επί της υποδοχής, με θυμήθηκε αμέσως, μια κ 2-3 μέρες είδε το ηλιοβασίλεμα μαζί μου.. Είμαστε 4 κορίτσια μου λέει, περίμενε να τα δείς…Δεν την πρόλαβα να της ζητήσω την Δέσποινα και να σου η Ναταλία (ξανά μπρρρρρ ), να’σου η Δέσποινα (sister company- είχε τις ομορφιές της με ένα εξαιρετικό καφέ συνολάκι, αγορασμένο και ποτισμένο από το σπέρμα πολλών συναγωνιστών από εδώ μέσα) κ στο τέλος μια Όλια, Όλγα δεν συγκράτησα τίποτα παραπάνω γιατί από την αρχή μου ήταν αδιάφορη…
Επιλέγω την Δέσποινα, κ μου έρχεται τελικά …..η τελευταία της παρελάσεως Όλια, Όλγα…. Λέω έκπληκτος
«όχι κορίτσι μου, δεν είπα εσένα, την Δέσποινα έχω ζητήσει..», ζητάω την Μελίνα, έρχεται σχετικά άμεσα, μου λέει …
«μα την Δέσποινα σου έστειλα…. »
«Καλά της απαντάω και αυτή με το καφέ σύνολο ποια είναι ?»
Κόκαλο η μανίτσα… Περίμενε μου λέει κ μου στέλνει την Δέσποινα…
«Μωρό μου εγώ ξέρεις τώρα σε 5’ περιμένει ραντεβού…Είμαι κλεισμένη..»
«ΟΚ, no problem…θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή…»
«Γιατί δεν παίρνεις το άλλο κορίτσι…Είναι καλή μπλα,μπλα,μπλα,μπλα…»

Εκείνη την στιγμή, ένοιωσα σαν να θέλει πωλητής οπτικών να πουλήσει φακούς επαφής σε τυφλό…
1ον 
Κοπέλα μου αφού είσαι κλεισμένη κ περιμένεις ραντεβού, γιατί βγαίνεις στην πασαρέλλα, αφού ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ …
2ον : Αφού ξέρεις ότι γνωρίζω την Δέσποινα, γιατί πάς να με κοροιδέψεις φόρα-παρτίδα κ να μου πασάρεις άλλη αντί για αυτή ?
Περιττό δε να σας πω ότι η Μελίνα ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ κ άφησε την Δέσποινα μόνη της να βγάλει το φίδι από την τρύπα..

Τελικά τα σπασμένα τα πλήρωσε η Ζάνα κ με το παραπάνω δηλαδή, αν κ επεισοδιακά…(επισκέψεις περίεργες….στο χώρο.. ρε σεις «από την μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» έχετε βγει όλοι εκεί έξω …??? )

Εξομολόγηση, μόνο στον Πάτερ (δες σε λίγο πμ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom