Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

twain

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες,
έχετε δίκιο και λυπάμαι που ήμουν τόσο... "απότομος"...!!!
Πράγματι το καλύτερο κομμάτι του μασάζ είναι η αναμονή της επόμενης κίνησης από την κοπέλα και μάλιστα όταν συνοδεύεται από αισθησιακό και χαλαρό, απαλό χάδι...
Τελικά πήγα στην κηφισίας 12 και αν και δυσκολεύτηκα στο να παρκάρω λιγάκι, το τακτοποίησα μια χαρά δυπλοπαρκάρωντας σε ένα στενό. Στο κουδούνι δεν έγραφε κάτι σχετικό με μασάζ και ψιλοαπογοητεύτικα αλλά πριν φύγω είπα να ρωτήσω την καθαρίστρια που για καλή μου τύχη ήταν εκεί και ήξερε.
Είναι στο ισόγειο αριστερά.
Χτυπάς, σου ανοίγουν, σε συνοδεύουν ως το δωμάτιο και μετά έρχονται τρεις κοπέλες εκ των οποίων άξιζε η μια (πιο νέα) αλλά ήταν αγκαζέ ενώ οι άλλες δυο ήταν μεγαλύτερης ηλικίας. Πήρα λοιπόν την δεύτερη καλύτερη και μετά το ντουζάκι και λίγη πλακίτσα ξεκίνησε το μασαζάκι στα 60€. Ομολογώ πως δεν ήταν καλή... Το χειρότερο μάλλον που μου έχουν κάνει... Αλλά αφού γύρισα και είχαν μείνει 10 λεπτάκια ακόμα με ρώτησε αν θέλω τίποτε άλλο και της είπα στα μπούτια (ακόμα είχα την πετσέτα). Άρχισε λοιπόν και της είπα να πάει πιο ψηλά, πιο ψηλά ώσπου έφτασε μόνη της στο ποθητό σημείο... Εκεί ψιλομαζεύτικε και μου είπε πως δεν κάνουν τέτοια εδώ. Της απάντησα πως είρθα να χαλαρώσω και χαμογέλασε…
τότε άρχισε το φραπεδάκι με ένα χαμογελάκι και λίγη λοσιόν...
Τέλειο... Έσκυψε και χωρίς σκούφο τον πήρε στο στόμα... Ήταν πολύ δεκτική στα χάδια μου και με άφηνε να πάω όπου ήθελα. Με ρωτούσε διαρκώς αν μου άρεσε και της απάντησα "πολύ, εσένα?" τότε απάντησε " σκοπός είναι να αρέσει σε σένα και όχι σε μένα" με αυτό τελείωσα!!!! Με σκούπισε και αφού ντύθηκα με αγκάλιασε και μου έδωσε από 1 φιλί σε κάθε μάγουλο…
πράγματι ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη αυτό στην Ελλάδα μετά από τόσα μασατζίδικα και 7 χρόνια στα μασάζ του Λος Άντζελες.
Ευχαριστώ το site και το φόρουμ για το θάρρος που μου έδωσε μετά από όσα διάβασα αλλά και για τις τόσες χρήσιμες συμβουλές….. Να είστε καλά παιδιά...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.923
Πόντοι
42.697
πράγματι ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη αυτό στην Ελλάδα μετά από τόσα μασατζίδικα και 7 χρόνια στα μασάζ του Λος Άντζελες.
Ευχαριστώ το site και το φόρουμ για το θάρρος που μου έδωσε μετά από όσα διάβασα αλλά και για τις τόσες χρήσιμες συμβουλές….. Να είστε καλά παιδιά...

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδες καλημερα επειδη ελειπα 2 εβδομαδες σε βουλγαρια-ρουμανια  :grin: ξερει να μου πει καποιος εαν τα αδελφα ιδρυματα σε κουμανουδη-σινωπης εχουν ανοιξει ξανα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.923
Πόντοι
42.697
παιδες καλημερα επειδη ελειπα 2 εβδομαδες σε βουλγαρια-ρουμανια  :grin: ξερει να μου πει καποιος εαν τα αδελφα ιδρυματα σε κουμανουδη-σινωπης εχουν ανοιξει ξανα?

Mόνο το Σινώπης είναι ανοιχτό , και απο εκει αξίζει μόνο η Τάνια (πορτιερης)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Και μια μικρη ενημερωση απο φιλο-συναγωνιστη που ειχε τιμησει Παολα απο Μιχαλακοπουλου99
επανηλθε στο ιδιο ιδρυμα,γλυκαθηκε ο ατιμος  :grin:,για να τιμησει την Σονια,σχεδον καθολου μασαζ απο οτι μου ειπε αλλα τρομερο κρεβατι και συμπεριφορα!

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αλλαξε και υπευθυνη? παει η ολγα ..
καλο κοριτσι και απο τα πολυ καλα <καλαμακια> της αγορας..
η Τανια ποια ειναι ζερο? περιγραφη πληζ..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.923
Πόντοι
42.697
Και μια μικρη ενημερωση απο φιλο-συναγωνιστη που ειχε τιμησει Παολα απο Μιχαλακοπουλου99
επανηλθε στο ιδιο ιδρυμα,γλυκαθηκε ο ατιμος  :grin:,για να τιμησει την Σονια,σχεδον καθολου μασαζ απο οτι μου ειπε αλλα τρομερο κρεβατι και συμπεριφορα!

H Σόνια είναι πολύ καλό μωρό αν και μινιον.

Και για να ξανάεπανέλθουμε  :S στην ενημέρωση:

Οσοι φαν ψάχνουν την ψυχασθενη ελληνίδα μιλφ Ιλιανα (πρωήν Ευήνου 22) , θα την βρούν Μεσογείων 208, 1ος όροφος στο Χολαργο (στο ρευμα που ανεβαινει πρός Αγ.Παρασκευή)
Εχει αδυνατήσει αλλά το μάτι της γυαλίζει περισσότερο απο ότι παλια...
Ειχε και μια πολύ ψιλή μελαχρινη (μιλαμε 1,90 χωρίς τακούνια ) με καλό κορμί.
Αξιόλογη

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.923
Πόντοι
42.697
αλλαξε και υπευθυνη? παει η ολγα ..
καλο κοριτσι και απο τα πολυ καλα <καλαμακια> της αγορας..
η Τανια ποια ειναι ζερο? περιγραφη πληζ..

Η Όλγα πάιζει μπάλλα τώρα στην Στουρναρη 63.
Συμφωνω. Ειναι και γαμώ τα άτομα και κάνει πολύ καλό σερβις.

Η Τάνια είναι 40αρα, μετριου αναστήματος μολδαβεζα (πρωην Κομανουδη)
Καστανα κοντά μαλλιά καλό σχετικα πρόσωπο, κανονικα κιλά και πολύ καλο 3άρι βυζί
κανει πολύ καλο μασάζ

KYRKER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σχετικα με το μασαζ στην φιλωνος στον πειραια που ειναι να παω να δω τι παιζει?στην καραισκου 88 γραφει κατι το κουδουνι?τι λεφτα παιζουν και τι θα φαω?ξερει κανεις?

Επισκέπτης

h σονια ειναι τελειως πετιτ αλλα καλη στο κρεβατι οπωςς εγραψα στην κριτικη μου.Αλλα τι το τρομερο εκανε σον φιλο σου κ στο κρεβατι κ στη συμπεριφορα :think:
μηπως τα παραλεει ο φιλος σου?

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν την θυμαμε ρε γμτ..Ειχες ποτε δοκιμασει να κανεις μασαζ με την ludmila? την αφεντικινα της κουμανουδη κλπ...την ξερω 15 χρονια απο το μαυσωλειο της 3ης Σεπτεμβριου 114
πολυ καλο μασαζ και εξτρα φιλε πολυ καλο..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.923
Πόντοι
42.697
Loudmila είναι το σωστό πλήρες όνομα της στα Ρωσικά, αλλά οι κοπέλες για κάποιο λόγο την φωναζουνε Λιούντα...(ισως ειναι το υποκοριστικό)

Δεν την έχω πάρει ποτέ, ειναι γριά και όχι του γούστου μου

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
το δωματιο διπλα στο μπανιο λες ΒΑΒΥ...το αγαπημενο μου...με τι καρδια να ξαναπαω ...κλαψ... :2funny: :2funny: :2funny:
την αλλη φορα ρωτα για Λιζα,Ντινα και αν σου κανει κολπα η Θεοδωρα πες"συγγνωμη ,ή εσενα ή φευγω.."
πιανει...και πορτα να φας,που ειναι σπανιο, μασαζ υπαρχουν πολλα...
Εγω πριν καμμια ωριτσα περασα απο Φ[size=20pt]ρατζη[/size] 4 ετσι γιατι με εβγαλε ο δρομος απο εκει και ειπα να ανεβω.
4 τεμαχια τα δυο τελειως αδιαφορα ετσι ωστε να μην συγκρατησω και τα ονοματα τους , μια ψηλη με γυαλια ενδιαφερουσα και οχι στην πρωτη ηλικια εαν δεν κανω λαθος Ελενη και το μικρο που τελικα πηρα απο την Ρουμανια Αλεξανδρα το ονοματακι της μελαχροινο  με κοτσιδα.
Απο Μασαζ αν ξερει δεν μπορω να σας πω γιατι απο την στιγμη που δεν το γουσταρω δεν το ζηταω.
Απο τα αλλα ομως ξερει και μπηκε στο νοημα με την μια.
Γα καλη μου τυχη ειχα μπη και στο δωματιο με εναν καναπε νααααα οποτε ολο το σκηνικο εξεληχθηκε εκει πανω.
Γλυκια και ομορφουλα και ευγενικη με αρκετη κατανοηση και υπομονη χωρις να τρωει χρονο και να δινετε ολοκληρη.
Να που με τις μαλακιες θα με κανετε και Μασαζοπληκτο. :2funny: :grin: ;)
Α να μην ξεχασω χωρις πλακα την Θοδωρα στην πορτα την επαιρνα ευκολα αλλα μου το ξεκοψε απο μονη της απο την πρωτη στιγμη.
Παντως την επομενη φορα εγω θα της την ξαναπεσω. :huh: :tickedoff:

edit giorgospapa: συμπληρωθηκε η διευθυνση..

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
h σονια ειναι τελειως πετιτ αλλα καλη στο κρεβατι οπωςς εγραψα στην κριτικη μου.Αλλα τι το τρομερο εκανε σον φιλο σου κ στο κρεβατι κ στη συμπεριφορα :think:
μηπως τα παραλεει ο φιλος σου?
Mπορει και να τα παραλεει δεν αντιλεγω!Ηταν η 4η του φορα σε μασαζ,αυτη με την Σονια,οποτε καποια πραγματα μπορει να του φαινονται διαφορετικα ειδικα οταν απο τη μια στιγμη στην αλλη απο τα μπουρδελακια μεταπηδας στην κατηγορια των μασαζ!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

Stories

Νέο!