Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Επειδή εδώ μέσα δεν είμαστε μόνο για να παίρνουμε ενημέρωση κ πληροφορίες ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ, θα σας πω για ποιο λόγω θα δυσκολευτώ να ξαναπατήσω στο Μελινόσπιτο, Σολωμού 59 (ΟΚ Πάτερ?).

Επίσκεψη σήμερα 16 Οκτ., αργά το απόγευμα. Η Μελίνα επί της υποδοχής, με θυμήθηκε αμέσως, μια κ 2-3 μέρες είδε το ηλιοβασίλεμα μαζί μου.. Είμαστε 4 κορίτσια μου λέει, περίμενε να τα δείς…Δεν την πρόλαβα να της ζητήσω την Δέσποινα και να σου η Ναταλία (ξανά μπρρρρρ ), να’σου η Δέσποινα (sister company- είχε τις ομορφιές της με ένα εξαιρετικό καφέ συνολάκι, αγορασμένο και ποτισμένο από το σπέρμα πολλών συναγωνιστών από εδώ μέσα) κ στο τέλος μια Όλια, Όλγα δεν συγκράτησα τίποτα παραπάνω γιατί από την αρχή μου ήταν αδιάφορη…
Επιλέγω την Δέσποινα, κ μου έρχεται τελικά …..η τελευταία της παρελάσεως Όλια, Όλγα…. Λέω έκπληκτος
«όχι κορίτσι μου, δεν είπα εσένα, την Δέσποινα έχω ζητήσει..», ζητάω την Μελίνα, έρχεται σχετικά άμεσα, μου λέει …
«μα την Δέσποινα σου έστειλα…. »
«Καλά της απαντάω και αυτή με το καφέ σύνολο ποια είναι ?»
Κόκαλο η μανίτσα… Περίμενε μου λέει κ μου στέλνει την Δέσποινα…
«Μωρό μου εγώ ξέρεις τώρα σε 5’ περιμένει ραντεβού…Είμαι κλεισμένη..»
«ΟΚ, no problem…θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή…»
«Γιατί δεν παίρνεις το άλλο κορίτσι…Είναι καλή μπλα,μπλα,μπλα,μπλα…»

Εκείνη την στιγμή, ένοιωσα σαν να θέλει πωλητής οπτικών να πουλήσει φακούς επαφής σε τυφλό…
1ον   
Κοπέλα μου αφού είσαι κλεισμένη κ περιμένεις ραντεβού, γιατί βγαίνεις στην πασαρέλλα, αφού ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ …
2ον : Αφού ξέρεις ότι γνωρίζω την Δέσποινα, γιατί πάς να με κοροιδέψεις φόρα-παρτίδα κ να μου πασάρεις άλλη αντί για αυτή ?
Περιττό δε να σας πω ότι η Μελίνα ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ κ άφησε την Δέσποινα μόνη της να βγάλει το φίδι από την τρύπα..

Τελικά τα σπασμένα τα πλήρωσε η Ζάνα κ με το παραπάνω δηλαδή, αν κ επεισοδιακά…(επισκέψεις περίεργες….στο χώρο.. ρε σεις «από την μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» έχετε βγει όλοι εκεί έξω …??? )

Εξομολόγηση, μόνο στον Πάτερ (δες σε λίγο πμ)
Χαρά στο κουράγιο σου φιλε .Θα τσατίστηκες πολύ που μπέικες στο κόπο και έγραψες ολόκληρη σελίδα .

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Χαρά στο κουράγιο σου φιλε .Θα τσατίστηκες πολύ που μπέικες στο κόπο και έγραψες ολόκληρη σελίδα .

Φίλε εσύ κ όλοι μας δεν νομίζω ότι τα 70 κ 80 γιούρια τα βρίσκουμε πεταμένα στον δρόμο ....

Να το καταλάβουν αυτό όλες κ όλοι εκεί έξω ...

Τα λεφτά μου βγαίνουν με τον ιδρώτα μου κ θα μου τα πέρνει αυτός που θα τα εκτιμήσει κ ΟΧΙ αυτός που θα με περάσει

για  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:       

Μας κοροιδεύουν με τις ξεπέτες κ τα μπάζα τους, όχι όμως να προσβάλουν κ την νοημοσύνη μας...

ΕΛΕΟΣ

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
[quote author=NikosShell link=topic=36.msg779796#msg779796 date=

Φίλε εσύ κ όλοι μας δεν νομίζω ότι τα 70 κ 80 γιούρια τα βρίσκουμε πεταμένα στον δρόμο ....

Να το καταλάβουν αυτό όλες κ όλοι εκεί έξω ...

Τα λεφτά μου βγαίνουν με τον ιδρώτα μου κ θα μου τα πέρνει αυτός που θα τα εκτιμήσει κ ΟΧΙ αυτός που θα με περάσει για   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μας κοροιδεύουν με τις ξεπέτες κ τα μπάζα τους, όχι όμως να προσβάλουν κ την νοημοσύνη μας...

ΕΛΕΟΣ
Αδερφέ έχεις δίκιο .Το θέμα τις ξεπετάς το έχουμε συζητήσει και άλλες φορες .Όντως τα φράγκα δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο .Όμως στην Αθηνα υπάρχουν περίπου 100 μασατζίδικα ,άρα υπάρχει δυνατότητα επιλογής .Για την Μελίνα έχω να πω καλά λόγια .Την ξέρω .Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα .Με την Ζάνα τι έγινε ?δεν μας είπες .

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Καλά,πολύ καλά...

Κ έγινε κάτι που δεν το προκάλεσα εγώ ΑΛΛΑ ένοιωσα ότι τα ευρά μου κάποιοι τα τιμούν..

Δεν μπορώ να πώ κάτι, αν δεν πάρω την ευλογία  :priest: του Πάτερ πρώτιστα...

Κ για να μην αρχίσουν οι κακεντρεχείς ότι διαφημίζω κλπ,κλπ, το κόβω εδώ ....

κ όπως λένε και οι μορφωμένοι ...

ONCE A CUSTOMER, ALWAYS A CUSTOMER ....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για την Μελίνα έχω να πω καλά λόγια.

Κι εγώ, καλά λόγια έχω να πω. Πιστεύω ότι αποτελεί τυπικό παράδειγμα καριολίτσας, με όλα τα συν και τα πλην που εμπεριέχει ο χαρακτηρισμός. Όπως και πολλές άλλες βέβαια.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
φίλε Νίκο, όταν λέμε ότι πλήρωσε η Ζάνα τα σπάσμένα, τι εννοούμε, ότι τα πλήρωσε η Πάολα ?

Το αυτονόητο...Θα μου βγάλει ban ο Πάτερ ...

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

m96

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Like
54
Πόντοι
0
μια ερωτηση:υπαρχει μερος που η κοπελα να αφηνει να τη φωτογραφισεις? (δεν με νοιαζει το πηδημα, μονο για φραπε ενδιαφερομαι)

Επισκέπτης
Λοιπον σημερα το προγραμμα εχει [size=50pt]ΘΟΔΩΡΑ[/size] μιας και βρηκα την ακρη και ολα κανονιστηκαν απο τον μεντορα του μασαζ [size=50pt]ZERO[/size].
Το βραδυ θα εχεται ανταποκρηση και ποιο τραγουδι τραγουδησε η κυρα Θοδωρα.

Συνημμένα

• pic25.jpg
    pic25.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Λοιπον σημερα το προγραμμα εχει [size=50pt]ΘΟΔΩΡΑ[/size] μιας και βρηκα την ακρη και ολα κανονιστηκαν απο τον μεντορα του μασαζ [size=50pt]ZERO[/size].
Αφοού τα κατάφερες (και γώ θάθελα αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι) φρόντισε να σε πάει σε αυτό το δωμάτιο που γίνεται ο καναπές κρεβάτι. Αν και πιστεύω ότι για να μην ταλαιπωρείται θα σε πάει από μόνη της.
Μετά, αφού τελειώσεις, αν έχει όρεξη για γλυκό, πήγαινε δίπλα στη γωνία στο Καλλιρόης 48 και πάρε για επιδόρπιο τη Βίκη που είναι στεγνή και τρυφερή να μας πείς τη γνώμη σου. :rockon:

KYRKER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα,σχετικα με το μασαζ στην φιλωνος στον πειραια που ειναι να παω να δω τι παιζει?στην καραισκου 88 γραφει κατι το κουδουνι?τι λεφτα παιζουν και τι θα φαω?ξερει κανεις?

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Μεγάλε έσκισες !!!
Περιμένουμε εναγωνίως ανταπόκριση...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
θελω και την ορολογια baby στην περιγραφη , με το απλωμα φυλου,
το καλαμακι,το φραπε και τα παρελκομενα
επισημαινω και μια παραθεση που αφορουσε τον baby πριν λιγο καιρο και ο zero την εκανε πραγματικοτητα
εαν δημιουργηθει και παλι προβλημα ως δευτερη ποινη μπορει να επιβληθει η καλυψη του ρεπορταζ για μασατζιδικα,αυτο θα ειναι το μαρτυριο,να τους τριβει η γκομενα μιση ωρα και να τους τρωει η αγωνια αν θα πιουν φραπε η'θα φανε μπριζολα  :tooth:
για το zero τι να πω,απλος ακαταμαχητος!

blueeyes

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα , Επειδή πρόσφατα έπιασα δουλιά στην Αχιλεως κοντα στην στροφή με Ελ. Βενιζέλου

Έχει κοντά μου κανένα οίκο χειρομαλάξεων? Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom