Επειδή εδώ μέσα δεν είμαστε μόνο για να παίρνουμε ενημέρωση κ πληροφορίες ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ, θα σας πω για ποιο λόγω θα δυσκολευτώ να ξαναπατήσω στο Μελινόσπιτο, Σολωμού 59 (ΟΚ Πάτερ?).
Επίσκεψη σήμερα 16 Οκτ., αργά το απόγευμα. Η Μελίνα επί της υποδοχής, με θυμήθηκε αμέσως, μια κ 2-3 μέρες είδε το ηλιοβασίλεμα μαζί μου.. Είμαστε 4 κορίτσια μου λέει, περίμενε να τα δείς…Δεν την πρόλαβα να της ζητήσω την Δέσποινα και να σου η Ναταλία (ξανά μπρρρρρ ), να’σου η Δέσποινα (sister company- είχε τις ομορφιές της με ένα εξαιρετικό καφέ συνολάκι, αγορασμένο και ποτισμένο από το σπέρμα πολλών συναγωνιστών από εδώ μέσα) κ στο τέλος μια Όλια, Όλγα δεν συγκράτησα τίποτα παραπάνω γιατί από την αρχή μου ήταν αδιάφορη…
Επιλέγω την Δέσποινα, κ μου έρχεται τελικά …..η τελευταία της παρελάσεως Όλια, Όλγα…. Λέω έκπληκτος
«όχι κορίτσι μου, δεν είπα εσένα, την Δέσποινα έχω ζητήσει..», ζητάω την Μελίνα, έρχεται σχετικά άμεσα, μου λέει …
«μα την Δέσποινα σου έστειλα…. »
«Καλά της απαντάω και αυτή με το καφέ σύνολο ποια είναι ?»
Κόκαλο η μανίτσα… Περίμενε μου λέει κ μου στέλνει την Δέσποινα…
«Μωρό μου εγώ ξέρεις τώρα σε 5’ περιμένει ραντεβού…Είμαι κλεισμένη..»
«ΟΚ, no problem…θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή…»
«Γιατί δεν παίρνεις το άλλο κορίτσι…Είναι καλή μπλα,μπλα,μπλα,μπλα…»
Εκείνη την στιγμή, ένοιωσα σαν να θέλει πωλητής οπτικών να πουλήσει φακούς επαφής σε τυφλό…
1ον
Κοπέλα μου αφού είσαι κλεισμένη κ περιμένεις ραντεβού, γιατί βγαίνεις στην πασαρέλλα, αφού ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ …
2ον : Αφού ξέρεις ότι γνωρίζω την Δέσποινα, γιατί πάς να με κοροιδέψεις φόρα-παρτίδα κ να μου πασάρεις άλλη αντί για αυτή ?
Περιττό δε να σας πω ότι η Μελίνα ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ κ άφησε την Δέσποινα μόνη της να βγάλει το φίδι από την τρύπα..
Τελικά τα σπασμένα τα πλήρωσε η Ζάνα κ με το παραπάνω δηλαδή, αν κ επεισοδιακά…(επισκέψεις περίεργες….στο χώρο.. ρε σεις «από την μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» έχετε βγει όλοι εκεί έξω …??? )
Εξομολόγηση, μόνο στον Πάτερ (δες σε λίγο πμ)