Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ήμαρτον πάτερ...Συγχώρησόν με...

Σε άλλη μία αποτυχημένη τσάρκα κατηφόρισα Σ63 (πλάκα κάνω, εννοώ Στουρνάρη 63)όπου έφαγα πόρτα από Βίκυ (μόνο μασάζ είπε...).Έχω ππιθανότητες να ξαναδοκιμάσω ή ... :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.000
Πόντοι
22.785
ε μα βρε συ, μαλλιασε το γλωσαριο μου να το λεω οτι με Σ69, Κ59, Ρ3432 κλπ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΙΠΟΤΑ !!!!
Πατερ Γεωργιε .......... πρεπη να ξεκινησης στα νεα μελη ιδιαιτερα................ :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Σε άλλη μία αποτυχημένη τσάρκα κατηφόρισα Σ63 (πλάκα κάνω, εννοώ Στουρνάρη 63)όπου έφαγα πόρτα από Βίκυ (μόνο μασάζ είπε...).Έχω ππιθανότητες να ξαναδοκιμάσω ή ... :think:
ωπα !
κατι κανεις ΠΟΛΥ λαθος..

αν εφαγες πορτα και στη στουρναρη, ψαξου..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697

ρε άνθρωπέ εσείς έχεις πάρει εργολαβία όλες τις πόρτες!
κάτι κάνεις λάθος....

VICTORI

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για οσους φίλους με ρώτησαν και δεν προλαβα να τους απαντήσω ολοκληρωμενα :στην Κηφησίας 12 γίνονται τα πάντα αρκεί να μην κομπλαρεις. Γενικα μπορώ να πω ότι οι θεραπεύτριες είναι καλές και μπορείς εύκολα να παρεις αυτό που θέλεις. Δεν μπορώ να πω βέβαια για 3 καινουργιες που είδα εχθές. εχω την εντύπωση οτι με αυτές κατεβαίνει αρκετα ο μεσος όρος της ηλικίας.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Ισως το άλλο παλληκάρι από το πλήρωμα να περιμένει στο περιπολικό ή αν θέλουν να πάνε μαζί να μη φορούν τις στολές :2funny: :2funny: :2funny:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Μη χάνεις το κουράγιο σου .Ορμά ξανά :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
για οσους φίλους με ρώτησαν και δεν προλαβα να τους απαντήσω ολοκληρωμενα :στην Κηφησίας 12 γίνονται τα πάντα αρκεί να μην κομπλαρεις. Γενικα μπορώ να πω ότι οι θεραπεύτριες είναι καλές και μπορείς εύκολα να παρεις αυτό που θέλεις. Δεν μπορώ να πω βέβαια για 3 καινουργιες που είδα εχθές. εχω την εντύπωση οτι με αυτές κατεβαίνει αρκετα ο μεσος όρος της ηλικίας.

Το μαγαζί είναι φούλ
Και είναι και καθαρό και ήσυχο μαγαζί, δεν σε ξεπετάνε.
Απλά τα τεμάχια δεν λένε πλήν της Μαρίνας (πορτιερισα) είναι αδιάφορα.
Η Μαρίνα έχει κοψει δυστυχώς τα κλαρινετα και τα ομποε, θέλει πολύ πιεση και πρέπει να σε ξέρει απο παλια για να σου κανει μασαζ.΅
Επίσης εκει δουλευει και η μιλφ Στελλα (πρωην Φραντζή 4, γεματουλα, προστυχοφατσα)
Εαν σας αρεσουν οι γεματουλες μιλφ ειναι καλή.

Επισκέπτης
Τι λάθος να έκανα εκεί και δεν το έκανα στη Σολωμού 54 δηλαδή?
Απ' ότι διάβασα και σε προηγούμενες σελίδες με αποτυχημένες προσπάθειες άλλων, μάλλον με τα φεγγάρια τους είναι οι μπριζολέρος (άμα δεν δεν τις έχεις επισκεφτεί). Κάποια στιγμή θα ξαναδοκιμάσω για Βίκυ γιατί με εξιτάρησε...
Και μια ερώτηση:στης Ζάνας, μια Κοντούλα (Μολδαβή μάλλον) μελαχρινή,ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα αλλά αρκετά ψωμάκια, ποιά είναι?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τι λάθος να έκανα εκεί και δεν το έκανα στη Σολωμού 54 δηλαδή?
Απ' ότι διάβασα και σε προηγούμενες σελίδες με αποτυχημένες προσπάθειες άλλων, μάλλον με τα φεγγάρια τους είναι οι μπριζολέρος (άμα δεν δεν τις έχεις επισκεφτεί). Κάποια στιγμή θα ξαναδοκιμάσω για Βίκυ γιατί με εξιτάρησε...
Και μια ερώτηση:στης Ζάνας, μια Κοντούλα (Μολδαβή μάλλον) μελαχρινή,ίσια μαλλιά, ωραίο σώμα αλλά αρκετά ψωμάκια, ποιά είναι?
Μάλλον η Αντελίνα θα ήταν .Να ξαναδοκιμάσεις για Βίκη μπορεί να περάσεις

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ε μα βρε συ, μαλλιασε το γλωσαριο μου να το λεω οτι με Σ69, Κ59, Ρ3432 κλπ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΙΠΟΤΑ !!!!
Δίκαιολογημένη η απόγνωσή σου! :2funny:
Για να δούμε τώρα, το πρόσεξαν?? :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Γεια σας συναγωνιστες.Επειδη η δουλεια μου ειναι 6 μηνες επαρχια θα ηθελα να ρωτησω αν παιζετε τιποτα αλλο εκτος φραπε στην Αχιλλεως και με ποια κοπελα και αν υπαρχει τιποτα στη
Ζησιμοπουλου-Αμφιθεα.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Χθεσινή επίσκεψη στο Φ[size=30pt]ρατζη[/size] 4 ,στην υποδοχή ο σερίφης Θεοδώρα , τι κάνεις κορίτσι μου θα περάσουμε μαζί όχι δεν κάνω μου λέει οκ  να δώ τι έχουμε σήμερα της λέω , παρέλασαν 5 κορίτσια δεν συγκρτατώ ονόματα εύκολα, πήρα Λίζα ωραίο παιδί αλλά η προσωποποίηση της ξεπέτας σε όλο της το μεγαλείο.Μήπως είναι καιρός να βάλουν λίγο μυαλό στο σπίτι αυτό.
Άμα είχες διαβάσει λίγο πιο πριν θα έβλεπες την κριτική μου για τις άθλιες υπηρεσίες αυτού του μαγαζιού που είναι ο ορισμός της ξεπέτας.Μαύρο ρεεεεεεε:birdman:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Άμα είχες διαβάσει λίγο πιο πριν θα έβλεπες την κριτική μου για τις άθλιες υπηρεσίες αυτού του μαγαζιού που είναι ο ορισμός της ξεπέτας.Μαύρο ρεεεεεεε:birdman:
και οχι μονο η δικη σου κριτικη ''χαντακωνει'' το συγκεκριμενο μαγαζι για την πολιτικη της ξεπετας που ακολουθει.
νομιζω οτι τρωει μαυρο απο το συνολο σχεδον των μασαζοβιων..

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Καλημέρα συναγωνιστές. Υπάρχουν νεότερα από Πειραιά; Η Φίλωνος ξέρω ότι δουλεύει και μάλλον έκανε και ανανέωση. Κάτι άκουσα ότι ξανάνοιξε η Καραϊσκου με πολύ καλό περιβάλλον. Υπάρχουν νέα για το θέμα; Παπαγιώργη σε σένα εναποθέτω τις ελπίδες μου.

Φιλε μου η καραισκου 88 δουλευει φουλ με 4-5 τεμαχια..Δυστυχως μονο τα 2 ειναι καλα και σε μασαζ και στα αλλα. Φιλωνος εξακολουθει και εχει 4 μπαζα εκτος και αν αλλαξε απο προχθες που περασα.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Γεια σας συναγωνιστες.Επειδη η δουλεια μου ειναι 6 μηνες επαρχια θα ηθελα να ρωτησω αν παιζετε τιποτα αλλο εκτος φραπε στην Αχιλλεως και με ποια κοπελα και αν υπαρχει τιποτα στη
Ζησιμοπουλου-Αμφιθεα.
Φιλε συναγωνιστη ο οικος επι της Αχιλλεως εκλεισε η Ειρηνη μετεγραφει στο επι της Σαρκουδινου 56 το αλλο στην Ζησιμοπουλου υπαρχει ακομα και προσφερει μασαζ με φραπε 60 ευρω , μια μερα που πιεσα κατασταση στην μιλφ της υποδοχης,  Τατιανα, επαιξε φουλ στα 80. Ηταν ομως στο διαστημα που ειχα παει 3-4 φορες συνεχομενα .

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
κυριλου λουκαρεωs στον γκυζη εχει παει κανειs ,δεν μου ανοιγανε τι παιζει εχει κανειs τηλε΄φωνο

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
και οχι μονο η δικη σου κριτικη ''χαντακωνει'' το συγκεκριμενο μαγαζι για την πολιτικη της ξεπετας που ακολουθει.
νομιζω οτι τρωει μαυρο απο το συνολο σχεδον των μασαζοβιων..
Από το σύνολο; δεν θα το έλεγα, γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να είχε κλείσει ή έστω να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του. Αντ' αυτού  γίνεται ολοένα και χειρότερο :jerking:

Άρα μήπως πρέπει να ανοίξουμε ένα θρεντ με τίτλο "ποιες είναι οι χειρότερες μασατζούδες";; ή το πιο ξεπέτα. Αυτό πάντως παίρνει χαλαρά και με διαφορά το σχετικό βραβείο :jerking:

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ευτυχώς γύρισε ο αιδεσιμότατος καί ζωντάνεψε οι κατάσταση

Stories

Νέο!

Stories