Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειναι η τελευταια φορα που μεταφερω ΑΣΧΕΤΑ ποστ !!!!

απο το επομενο απλα θα διαγραφονται..

το παρον θρεντ αφορα ενημερωσεις και ετσι θα μεινει..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
εννοεις οτι κανει κ αυτη παρελαση?ειναι λιγο μεγαλη ρε συ
εμενα οταν μπηκα με ρωτησε αν θελω  πορτοκαλαδα  :cheesy:

το καλοκάιρι έκανε παρέλαση.
Τώρα δεν ξέρω, και δεν λέει και να την πάρεις απο την στιγμή που το μαγαζί έχει καλύτερα τεμάχια απο αυτήν

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Παίδες καλησπέρα,επειδή απέχω από το άθλημα πανω από 3 μήνες τώρα, μπορεί κάποιος συναγωνιστής να με πληροφορήσει άν εχουμε κάποια αλλαγή πρός το καλύτερο ή χειρότερο για τα ιδρύματα τής Φραντζή [size=16pt]4[/size] και τής Καλλιρόης [size=16pt]48[/size] και [size=16pt]85[/size] (opel και απέναντι) ? Η Ποσειδώνος 67 λέει η να μήν πάω ?

gonzales

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές. Υπάρχουν νεότερα από Πειραιά; Η Φίλωνος ξέρω ότι δουλεύει και μάλλον έκανε και ανανέωση. Κάτι άκουσα ότι ξανάνοιξε η Καραϊσκου με πολύ καλό περιβάλλον. Υπάρχουν νέα για το θέμα; Παπαγιώργη σε σένα εναποθέτω τις ελπίδες μου.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Χθεσινή επίσκεψη στο Φ[size=30pt]ρατζη[/size] 4 ,στην υποδοχή ο σερίφης Θεοδώρα , τι κάνεις κορίτσι μου θα περάσουμε μαζί όχι δεν κάνω μου λέει οκ  να δώ τι έχουμε σήμερα της λέω , παρέλασαν 5 κορίτσια δεν συγκρτατώ ονόματα εύκολα, πήρα Λίζα ωραίο παιδί αλλά η προσωποποίηση της ξεπέτας σε όλο της το μεγαλείο.Μήπως είναι καιρός να βάλουν λίγο μυαλό στο σπίτι αυτό.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Το Σινώπης και Ευήνου (1ος οροφος)λειτουργεί κανονικά με 3-4 τεμάχια....
ολες εκ Ρωσοουκρανομολδαβιας.
Μια χοντρή,
μια ψιλή με ξανθία περούκα 55 χρονών περίπου...στα νιατα της θα ήταν μουνάρα, τωρα ειναι γριά.
Και την Τάνια την μιλφ μολδαβέζα απο Κομανούδη (κοντό μαλλι). Η τελευταία είναι και η  μόνη που αξίζει και σαν μασάζ και σαν εμφάνιση. Εχει φοβερά 3 άρια βυζια (χωρίς σιλικόνη)
Φουλ προγραμμα 80 ευρώ, αν και μην σας πιασουν κωτσους για 100...

Επισκέπτης
Πάντως μάγκες εγώ που πήγα πριν λίγες μέρες Φωκίωνος 11 και πήρα την Αναστασία, πήρα τα τέτοια μου (μου είπε ότι κάνει μόνο μασάζ και αυτά που γράφουν για εκείνη είναι ψέμματα, ήταν και φαινόταν μάλιστα θυμωμένη όταν της έκανα τη νύξη). Όμως η ξανθιά που ήταν στην υποδοχή (και ήταν η καλύτερη εκεί μέσα!!!!!)το συζητήσηαμε και άφησε να εννοηθεί ότι τα κορίτσια δίνουν μπριζόλα αν συνεννοηθείς μαζί τους. Έπεσα στην εξαίρεση.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Πάντως μάγκες εγώ που πήγα πριν λίγες μέρες Φωκίωνος 11 και πήρα την Αναστασία, πήρα τα τέτοια μου (μου είπε ότι κάνει μόνο μασάζ και αυτά που γράφουν για εκείνη είναι ψέμματα, ήταν και φαινόταν μάλιστα θυμωμένη όταν της έκανα τη νύξη). Όμως η ξανθιά που ήταν στην υποδοχή (και ήταν η καλύτερη εκεί μέσα!!!!!)το συζητήσηαμε και άφησε να εννοηθεί ότι τα κορίτσια δίνουν μπριζόλα αν συνεννοηθείς μαζί τους. Έπεσα στην εξαίρεση.

Ολες μπριζολιάζονται εκεί

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.000
Πόντοι
22.785
Πρεπη να λες το συνθημα........... χωρις συνθημα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Ρε, μπαίνει μέσα, εγώ τσίτσιδος, μου λέει από πού μας έμαθες,της λέω από ιντερνετ, στραβώνει το βλέμμα της και αρχίζει να με ρωτάει δηλαδή τι διάβασες (εγώ της το 'φερνα απ' έξω απ'έξω)και ότι γράφουν ψέμματα (είχε στραβώσει στ' αλήθεια!)και ότι εκείνη κάνει μόνο μασάζ. Πάντως εννοείται ότι είναι μπριζολάδικο για τις υπόλοιπες(μπαζοκατάσταση).
Κι αυτή η ξανθιά της υποδοχής...τριαντάρα, αδύνατη, καρέ μαλλί (όχι η κορίνα), ξέρει κανείς ποιά είναι?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Ρε, μπαίνει μέσα, εγώ τσίτσιδος, μου λέει από πού μας έμαθες,της λέω από ιντερνετ, στραβώνει το βλέμμα της και αρχίζει να με ρωτάει δηλαδή τι διάβασες (εγώ της το 'φερνα απ' έξω απ'έξω)και ότι γράφουν ψέμματα (είχε στραβώσει στ' αλήθεια!)και ότι εκείνη κάνει μόνο μασάζ. Πάντως εννοείται ότι είναι μπριζολάδικο για τις υπόλοιπες(μπαζοκατάσταση).
Κι αυτή η ξανθιά της υποδοχής...τριαντάρα, αδύνατη, καρέ μαλλί (όχι η κορίνα), ξέρει κανείς ποιά είναι?

Τα έκανες ολίγον θάλαττα...
διάβασε www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url] και ξαναπροσπάθησε σε άλλο μαγαζί

Επισκέπτης
Πήγα στο Σ[size=80pt]ολωμου[/size] 54 και έφαγα δίχως καμία δυκολία.

Ξαναλέω:η της υποδοχής (σούπερ ήταν...!και ελαφρώς συνεσταλμένη..!) στο Φωκ 11 σχεδόν μου είπε ότι θα φάω, αλλάη συγκεκριμένη ήταν ανένδοτη, ρητή, κατηγορηματική και έβγαλε όσους (αν) έχουν γράψει γι αυτήν ψεύτες. Με αυτά σου κόβει το βήχα δια παντώς και σε χάνει μαχαίρι από πελάτη. Δεν νομίζω ότι θα τα έλεγε αν δεν τα εννοούσε. Θα άφηνε έστω ένα ενδεχόμενο.Τελωσπάντων...

[size=30pt]edit giorgospapa: συμπληρωθηκε ο τιτλοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςς..[/size]

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γιώργο, μεγαλύτερη γραμματοσειρά δεν έχει?
Δεν βλέπω την τύφλα μου λεμεεε :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.000
Πόντοι
22.785
Ρε σεις ματωσε ο που :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Το Σινώπης και Ευήνου (1ος οροφος)λειτουργεί κανονικά με 3-4 τεμάχια....
ολες εκ Ρωσοουκρανομολδαβιας.
Μια χοντρή,
μια ψιλή με ξανθία περούκα 55 χρονών περίπου...στα νιατα της θα ήταν μουνάρα, τωρα ειναι γριά.
Και την Τάνια την μιλφ μολδαβέζα απο Κομανούδη (κοντό μαλλι). Η τελευταία είναι και η  μόνη που αξίζει και σαν μασάζ και σαν εμφάνιση. Εχει φοβερά 3 άρια βυζια (χωρίς σιλικόνη)
Φουλ προγραμμα 80 ευρώ, αν και μην σας πιασουν κωτσους για 100...
To πρωην στουντιοκοριτσο απο το Καζακσταν δεν παιζει πλεον?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Γιώργο, μεγαλύτερη γραμματοσειρά δεν έχει?
Δεν βλέπω την τύφλα μου λεμεεε :2funny: :2funny:
ε μα βρε συ, μαλλιασε το γλωσαριο μου να το λεω οτι με Σ69, Κ59, Ρ3432 κλπ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΙΠΟΤΑ !!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
To πρωην στουντιοκοριτσο απο το Καζακσταν δεν παιζει πλεον?

Αυτή πάιζει σε άλλο μαγαζί.
Εχεις δίκιο εγώ φταίψω και σας μπέρδεψα.
Το μαγαζί που εγραψα πριν λίγο στον 1ο οροφο είναι Σινώπης και ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (επί της Σινώπης)

Η καζακστανή ειναι στο Σινώπης και Ευήνου 22, 2ος οροφος ,κουδούνι "εναλλακτική"
Προχθές που πέρασα εκεί ήταν με άλλα 2 καραμπάζα ελληνίδες.
Φουλ προγραμμα 80 ευρώ και εκεί.
Μονο η καζακστανή αξίζει στο μαγαζί αυτό

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Thanks ZeroTolerance(ελπιζω να το γραψα σωστα)  ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μιχαλακοπουλου και σινωπης [size=14pt]29[/size]..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom