giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ασχετο: την ιδια ωρα σχολατε/γυρνατε σπιτι εεεε ????
μαλλον... ;)ΥΓ. Τοτενέτς ειναι το σωστό...
ασχετο: την ιδια ωρα σχολατε/γυρνατε σπιτι εεεε ????
κωλο-γερε, μας περιγραφεις λιγο το τεμαχιο ????Στη Λεκκα μου ειχε συστηθει σαν ταυλανδεζα ξηγειθηκε φραπε και μου υποσχεθηκε μπριτζολα για την επομενη, αλλα μετα εφυγε.
....Στο τέλος το μενού είχε και [size=10pt]γκράπα εισαγωγής[/size], για τους κατέχοντες..
Μεσημβρινη επισκεψη στον οικο μαλαξεων της οδου Σαρκουδινου ,καταρχην ειναι γωνιακο τριοροφο με την Λαγουμιτζη οπως πηγαινουμε απο Συγγρου προς Ν.Κοσμο , δεξια .Κατω στα κουδουνια δεν γραφει τιποτα περι μασαζ ,οποτε ανεβηκα με το ασανσερ στον τριτο .
Κουδουνι και ταμπελιτσα ΣΠΑ ,στην υποδοχη η Ειρηνη απο Αχιλλεως (γεια σου Περιεργε με τις αποκλειστικες σου πληροφοριες ) η κανονικη σεριφισα απασχολημενη με συναγωνιστη στο δωματιο. 2 δωματια ολα και ολα με ατομικο ντουζ. Εκτος απο την Ειρηνη , η Λαουρα επισης απο Σκρα οπως και η σεριφισα.
Ψιλοπανικος με τα κουδουνια να χτυπανε συνεχεια και να προσπαθουν να μας κρυψουν τον ενα απο τον αλλο ,την ωρα που περιμενα στο σαλονι χτυπησε κουδουνι , με περασε στον διαδρομο των 2 δωματιων στο ενα ηταν συναγωνιστης που εκανε μπανιο μετα την απολαυση και στο αλλο ακουγοταν οι αναστεναγμοι της σεριφισας και το τριξιμο του κρεβατιου.Μαλλον ξαπεστειλαν για αργοτερα τον συναγωνιστη που χτυπησε και με ξαναπερασαν στο σαλονι μεχρι να φυγει απο την δευτερη εξωπορτα ο πλενομενος
Τοτε με περασε στο δωματιο το Ρηνακι και με ρωτησε με ποια θα κανω "με σενα φυσικα αφου μου πεις το προγραμμα και οτι δεν εισαι αδιαθετη " το προγραμμα μου το ξερεις απο την Αχιλλεως , μου απαντα ,μασαζακι εκτονωση και στοματικο και δεν ειμαι αδιαθετη.
"αυτο ειναι το προγραμμα απο το αλλο μασατζιδικο , εδω τι κανεις εγω θελω φουλ προγραμμα."
Οκ μου απαντα .Με αφηνει κανω το μπανακι μου και ερχεται . Ολιγη απο μασαζ με τονισμενες πινελιες στα ερωτογενη σημεια και φιλια στα αυτια και γλωσιτσα σε μη επικυνδινα για την δημοσια υγεια μερη.Οταν ο Φανουρης αρχισε να παλεται και το πατυκωμα του μπρουμυτα τον εκανε να δυσανασχετει , γυρισα ανασκελα και πηρα το προφυλακτικο που ειχα(δια παν ενδεχομενο) μαζι μου.Χορταστικη και πολυ βαθεια πιπα με περιποιηση στα @@@@@ βεβαια πριν απο λιγο ειχε βγαλει το μαυρο κολαν το κορμακι και το σουτιεν , δεχεται δακτυλα με συνεση παντου .Τελος η μπριζολιτσα σε δυο στασεις ,αφου δεν ειχα υπομονη για περισσοτερες.
Μου ζητησε 100 αλλα της εδωσα 80 , λεγοντας οτι ολοι οι φιλοι μου ειχαν πληρωσει για φουλ προγραμμα τοσο ,ενταξει μου απαντησε ειναι η πρωτη μου μερα σε αυτο τον οικο και δεν ξερει ακομα καλα.Βεβαια στην διαρκεια της συνεδριας τα κουδουνια χτυπουσαν ασταματητα....
η αλεξανρα ειναι αυτο το μιλφ με τα κοντα μαλια?απο υπηρεσιες τι λεει?
αμα ξαναπω θα δοκιμασω παολα.Ειναι ανοιχτα κ κυριακη.
Την καλυτερη εντυπωση στο μαγαζι παντως την εκανε η κυρια που ανοιγει την πορτα πραγματικα πολυ ευγενικη
εννοεις οτι κανει κ αυτη παρελαση?ειναι λιγο μεγαλη ρε συ
εμενα οταν μπηκα με ρωτησε αν θελω πορτοκαλαδα
Εγώ πήρα σήμερα πάντως και την ήπια με την Αφροδίτη ξανθό 20 με τέλεια πόδια και οπίσθια. Την Πάολα δεν την είδα καθόλου μάλλον δούλευε . Πάντως το μαγαζί είναι φουλ έξτρα με χαλαρή πόρτα όχι όπως παλιότερα. Προηγουμένως είχα πάει Μάρνης 28 κατα τις δώδεκα και ήταν όλα τα δωμάτια γεμάτα, ρε είναι δυναμόν??? Μοιράζουνε τίποτα...γιατί το είχα αφήσει με 7-8 μπάζα την τελευταία φορα.πηρες?
Αφροδίτη ξανθό ΨΗΛΟ ομορφούλι, σε αντίθεση με τα άλλα δυο που είναι ξανθά, ΚΟΝΤΑ, ομορφούλια (πάντως μάλλον Πάολα πιο καλή συνολικά σε εμφάνιση - από service δεν ξέρω! μόνο Σόνια έχω δοκιμάσει εκεί)τι ωρα πηγες φιλε? η αφροδιτη λεει περισσοτερο σε εμφανιση απο παολα σονια γιατι δεν μου ηρθε στην παρελαση