vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Χαιρετώ όλους
Παρακολουθώ το forum λιγο καιρό, αλλά αποφάσισα να γράψω σήμερα μετά από από ένα χουνέρι που έπαθα χτές (παρά τα χρόνια που έχω στο ...άθλημα).
Περνάω από Μάρνης, ανοίγει κοντή ρωσσίδα μπάζο, με σπαστά ελληνικά μου λέει ότι η ʼννα έχει φύγει πλέον, δουλεύει μόνο Θεοδώρα και άλλη μία. Με στέλνει στην Γ' Σεπτεμβρίου. Απόφασίζω πριν πάω να περάσω από Πλ. Βικτωρίας (Αριστοτέλους) που είχα διαβάσει προσφατα νέα αγγελία. Μου ανοιγει ξανθιά εκφυλόφατσα Νένα, μεσ' την τρελλή χαρά (που σε ξέρω ... κλπ). Μου λέει είμαστε καινουριοι το πρόγραμμα 70 και με 100 έχει special και μου κλείνει το μάτι. Η αλήθεια είναι ότι κάτι μου έκανε κλικ στη φάτσα της και σα μαλάκας !!! αποφασίζω να περάσω. Μου λέει ξέρεις σε παρακαλώ πολύ αν μπορείς να προπληρώσεις γιατι ετσι ζητάει το αφεντικό. Σπάστηκα αλλά πάλι σα μαλάκας πληρώνω! Αρχίζει το μασάζ εντελώς της πλάκας. Σε λίγο βγάζει τα ρούχα της, κωλάρα και βυζί τρομερό , ωραία λέω μέσα μου χαλάλι τα λεφτά. Κάνω να την πιάσω και αρχίζει τα σπασίματα. Όχι στο προσωπό γιατί θα χαλάσει το μακιγιάζ, όχι δάχτυλα μέσα, μη μου γλείφεις το βυζί δεν είναι καραμέλα, και το ωραιοτερο !!! μου λέει ξέρεις δεν κάνω στοματικό γιατί μου έρχεται εμετός. Ξενέρωσα εντελως δεν μου σηκωνώταν με καμία δύναμη !! Τελικά έχυσα όπως ,όπως και έφυγα τρέχοντας.
Μακρια, μην πατήσει κανείς εκεί !!
μπραβο ρε φιλε.......την εκανες τη δυσφημιση..........καλα ειναι δυνατον να σε πιστεψουμε τωρα?ειναι δυνατον να σου πουν τετοιο πραμα.......οτι με το στοματικο θελει να κανει εμετο......απο πιο αραγε μασαζ να εισαι βαλτος?λεμε τωρα......