Την περασμένη εβδομάδα, από περιέργεια περισσότερο, είπα να περάσω για πρώτη φορά από το μαγαζί της Γ' Σεπτεμβρίου. Ήταν πρωί και σχετικά νωρίς. Μου άνοιξε μια χοντρή πατσόλα με καστανόμαυρα μακριά κατσαρά μαλλιά και ελιές στη μούρη. Αφού με ρώτησε αν θέλω να με κεράσει κάτι, θέλησε να μάθει αν πάω για πρώτη φορά. Της είπα ναι και με ρώτησε ποιος με έστειλε. Ένας φίλος, της λέω. Ήθελε να μάθει και ποιος είναι, μελαχροινός, γύρω στα τριάντα, της απαντώ, Γιώργος. Προφανώς δεν την έπεισα. Μου λέει ότι είναι 60 ευρώ το μασάζ, για 3 τέταρτα. "Εκτόνωση έχει;" την ρωτώ. "Εμείς δεν κάνουμε τέτοια πράγματα" απάντησε. Πάω να ανοίξω την πόρτα να φύγω, αλλά δεν πάει στο διάολο σκέφτομαι, θα το ρισκάρω. Γυρίζω και της λέω "ποιες κοπέλες δουλεύουν;". Η Βίκυ, μου λέει. Ζήτησα να την δώ κι εμφανίστηκε μια έκφυλη 45άρα. Πάμε λέω. Αφού πλύθηκα, με πλάκωσε στο τρίψιμο με κάτι παλιόλαδα και με ρωτά "Ποιός σε έστειλε;" "Από Μάρνη" "Ποιες κοπέλες ξέρεις από εκεί;" Της είπα μερικα΄ονόματα και χάρηκε που τα ήξερα. (Συνεργάζονται, λέει, και ανταλλάσσουν μασατζούδες.) Αφού γύρισα ανάσκελα, μου κάνει "Μόνο πίπα θα σου πάρω γιατί είμαι αδιάθετη". Όταν της κατέβασα το στινγκάκι μου είπε "Φοράω ταμπόν"... Anyway πήρε όλο το Anaconda στο στόμα της.... Όχι και πολύ σπουδαία γκόμενα, αλλά για MILF εξαιρετική. Α, ήταν καθαρόαιμη ελληνίδα. Δεν θα την ξανάπαιρνα, όπως και δεν την πήρα.
Γιατί καπάκι σε δυο μέρες ξαναπέρασα από το μαγαζί. Τώρα η πατσόλα με θυμήθηκε και ήταν άνετη. Δούλευαν πάλι η Βίκυ και η Νάντια. Πήρα την Νάντια. Πάρα πολύ άνετη, γύρω στα 35, ζουμερό κορμί, όχι χοντρή, ξανθιά με ωραία μάτια. Είπε τον Δεσπότη Παναγιώτη.
Καλή εμπειρία και το μασατζίδικα γενικά. Η μόνη μαλακία ήταν έκείνη η χειρουργική τάβλα. ʼλλη φορά στην καρέκλα!!! (Σκέφτηκα μια στιγμή το πάτωμα, αλλά μετά αηδίασα).
Γιατί καπάκι σε δυο μέρες ξαναπέρασα από το μαγαζί. Τώρα η πατσόλα με θυμήθηκε και ήταν άνετη. Δούλευαν πάλι η Βίκυ και η Νάντια. Πήρα την Νάντια. Πάρα πολύ άνετη, γύρω στα 35, ζουμερό κορμί, όχι χοντρή, ξανθιά με ωραία μάτια. Είπε τον Δεσπότη Παναγιώτη.
Καλή εμπειρία και το μασατζίδικα γενικά. Η μόνη μαλακία ήταν έκείνη η χειρουργική τάβλα. ʼλλη φορά στην καρέκλα!!! (Σκέφτηκα μια στιγμή το πάτωμα, αλλά μετά αηδίασα).