vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
..συγγρου 12, γ σεπτεμβριου, με την προυποθεση οτι σε ξερουν..
α!ρε γνωστη παρτουζολαγνε......ποιος ξεχναει το διδυμο μαρια-..........?
..συγγρου 12, γ σεπτεμβριου, με την προυποθεση οτι σε ξερουν..
γνωριζει καποιος τι παιζει στο μασατσιδικο που βρισκεται πατησιων 175 (ευ ζειν σπα).περασα απο εκει ειχε ενα ωραιο μωρο τιμη 60 ευρο αλλα δεν το ρισκαρα.
α!ρε γνωστη παρτουζολαγνε......ποιος ξεχναει το διδυμο μαρια-..........?
Αυτό το καινούριο στη Στουρνάρη το τσέκαρε κανείς; Διεύθυνση;
Καλημερα μαγκες εβγαλα ακρη με μασατζιδικο στο Μαρουσι ειναι Μ ανδρονικου 10 μετα την γεφυρα βρηκα και τηλεφωνο και πηρα ρωτησα αν υπαρχει εξτρα Περιποίηση αισθησιακο μασαζ και εκτονωση και μου ειπε ναι υπαρχουν τα παντα . η τιμη ξεκιναει απο 60 ευρω . λοιπον συναθλητες εγω θα παω γυρω στις 2 το μεσημερι θα γραψω εντυπωσεις
ελα εσυ αμεσως.....να τα μαρτυρησεις ολα...ετσι ειναι που λενε τα κοριτσια...δεν εχουν σχεση μα την μαρνης....απλως σκεφτονται να το αγορασουν...επιχειρηματικα μυαλα...αυτο ειναι ολο.....!!!!!!..μεταγραφη : η ζανα της μαρνης πηγε γ' σεπτεμβριου και ορκιζεται και αυτη οπως και η ρενα και η ειρηνη πως δεν εχουν καμία σχεση με το μαγαζι της μαρνης.... ;)
Επίσης κόστος 80?, χώρος αψογος, σαν εμφάνιση οι κοπέλες μία καλή, δύο μέρτριες προς καλές.
..περιοχη ? Tι γίνεται με το μασατζίδικο στην Μ Ανδρόνικου 10 στο ΜαρούσιΕπίσης κόστος 80?, χώρος αψογος, σαν εμφάνιση οι κοπέλες μία καλή, δύο μέρτριες προς καλές.
για μενα οτι καλητερο στα βορεια προαστεια, αν συγκρινω με θησεως στο μαρουσι οπου ειναι .............. δεν βρισκω λογια........ οσο για μωρα η αλινα καλο σωμα, στητο βυζι που στο "δινει" με ενα μικρο δωρακι και νικολ τρελο παιχνιδι και ναζιαρικο. αν ξερει κανεις κατι παραπανω ας ενημερωσει, εγω Δευτερα θα κανω παλι μια καταθεση γιατι το βυζι της αλινα δεν με αφηνει να ................. ο νοω νοητο!!!!Επίσης κόστος 80?, χώρος αψογος, σαν εμφάνιση οι κοπέλες μία καλή, δύο μέρτριες προς καλές.