NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.731
- Πόντοι
- 216
Αν και έχω δηλώσει παλαιότερα κατά των μασατζίδικων, από το πολύ πες πες των συναδέλφων εδώ μέσα, επισκέφτηκα την Ομήρου, δύο φορές, εντός του Ιανουαρίου(απάντηση για το φίλο που ρωτάει αν άλλαξε κάτι).Είχα σύσταση από φίλους μου πολύ καλούς πελάτες του μαγαζιού, ήμουν ευγενικός με την κα Ελένη, δεν μοιάζω για μπάτσος, οπότε είχα όλες τις προυποθέσεις για να περάσω καλά. Πήρα Ελενα και Νέλλυ. Οι εντυπώσεις μου, ταυτίζονται με την κριτική των προηγούμενων εδώ μέσα, και εννοώ τις κακές κριτικές.Δεν εννοώ από άποψη υπηρεσιών, γιατί πήγα προετοιμασμένος ότι θα είχα μόνο φραπέ, και στην καλύτερη περίπτωση πίπα, η οποία δεν προέκυψε τελικά. Εννοώ από άποψη ποιότητας, την στιγμή που από τις από τις 12 κοπέλλες(?) που υπάρχουν εκεί μέσα, μόνο τρεις μπορούν να χαρακτηριστούν μέτριες και όχι μπάζα.
Δηλ ρε παιδιά, αν παραγγέλνατε CG σπίτι σας με 100?, και σας ερχοταν μία σαν την Χριστίνα(η οποία βγαίνει πρώτη στο gallop παρακαλώ και την οποία εδώ μέσα την υπολογίζουν 40-45 ετών, ενώ εγώ πιστεύω ότι δείχνει τουλάχιστον για 50+), ή τη Σύλβια, ή τη Γωγώκλπ, δεν θα τα παίρνατε στο κρανίο? Μιλάμε για μπάζα, που εγώ αν και 40 ετών και όχι κανένας ζεν πρεμιέ, θα ντρεπόμουνα να τις είχα γκόμενες.
Και μία ερώτηση τώρα:, και τις δύο φορές με έστειλε απέναντι στο 35. Στο 44 δεν γίνεται τίποτα? Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει μασάζ εκεί??
Και κάτι τελευταίο, από ότι κατάλαβα το 80+20? είναι στάνταρ για φραπέ, ή το 80 περιλαμβάνει φραπέ όπως λένε αλλοι? Επίσης στη Λέκκα 19 είανι καλυτερα? Για να μην είμαι και τελείως αρνητικός, να πω και ένα καλό, τό ότι αισθάνεσαι σε μασατζ., λίγο πιο κυριλλέ, έχεις δηλ την αισθηση ότι δεν είσαι δηλ σε κάποιο μπουρδέλο με κάποια πουτανα, η οποία βιάζεται να χύσεις για να πάει στον άλλο πελάτη.
φιλε μου εφοσον ζεις στην ελλαδα θα παιζεις μπαλα με τα στανταρ τα ελληνικα....δυστηχως....ειναι αποψη σου να μην σ αρεσει η χριστινα και η εκαστοτε χρστινα...ομως για καποιον αλλο του κανει...προσωπικα σε μενα οχι για να πω την αληθεια...απλα κανε την επιλογη σου οταν πας εκει...οπςσ ο καθενας μας εφοσον δινουμε τα λευτουδακια μας!
κανουν κ στο 44 μασαζ αλλα εχει μονο 2 δωματια οποτε οταν ειναι φουλ πας απεναντι...