NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλή η πανσέτα φιλε , όμως πολύ καλύτερη η μπριζόλαΑντίθετα πήγα με 3 φίλους και φάγαμε κάτι πανσέτες σπέσιαλ και μερικά μπυρόνια ...
καλή η πανσέτα φιλε , όμως πολύ καλύτερη η μπριζόλαΑντίθετα πήγα με 3 φίλους και φάγαμε κάτι πανσέτες σπέσιαλ και μερικά μπυρόνια ...
εγώ μόλις βρω το χρόνο , θα παο να χτυπήσω μια ,και προτιμώ να μου το σερβίρει η Αντελίνα ,έτσι ζουμερή ζουμερή , τρελα....τις πανσέτες τις αφήνω σε σαςκαλή η πανσέτα φιλε , όμως πολύ καλύτερη η μπριζόλα
πάω με (ωμεγα )λάθος μου , βρε τι έχουμε πάθει , δεν τολμάμε να κάνουμε ένα ορθογραφικο λάθος ,μην μας περάσουνε για αλλοδαπή τσατσά...θα παο να χτυπήσω μια
ρε συνάδελφε γιατί το κάνεις αυτό? ούτε βαλτός να είσαι...
Εγώ πάντως για χάρη της αποχής δεν πήγα για το Δευτεριάτικο μασάζ μου ... και άντεξα και δεν πήγα καν να το αναπληρώσω σήμερα ...
Αντίθετα πήγα με 3 φίλους και φάγαμε κάτι πανσέτες σπέσιαλ και μερικά μπυρόνια ...
φιλε μου τωρα το ειδα και απανταω τωρα....Και εγώ ανήκω σε έναν χώρο που απεργεί σήμερα και θα ήθελα να ζητήσω από τον κο hristidi, αφού στρέφεται κατά των υπερασπιστών της αποχής και της ίδιας της αποχής ως μέσο αντίδρασης απέναντι στο κακής ποιότητας μασάζ, στο χαμιλής ποιότητας προσωπικό και στο υψηλό κόστος αυτών, να μας προτείνει ένα άλλο μέσο αντίδρασης το οποίο κατ' αυτόν θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Κανείς από εμάς δεν είναι τόσο κολλημένος με το μποϋκοτάζ ώστε να μην αποδεχτεί μια εναλλακτική πρόταση.
ναι φιλε εμενα προσωπικα με ικανοποιει η κατασταση που ''επικρατει''στο χωρο και για αυτο και δεν παραπονιεμαι...Εφ' όσον δε προτρέπεις τους άλλλους να σκεφτούν, σε προτρέπω και εγώ με τη σειρά μου να σκεφτείς κε hristidi. Η μόνη δε περίτωση να μην μας προτείνεις κάποια εναλλακτική πρόταση θα είναι να σε ικανοποιεί απόλυτα η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο, οπότε παρέλκει να συζητήσουμε περεταίρω.
φιλε πας να το πεις σωστα αλλα μπερδευεσαι στην πορεια....
μηπως γινεται το αντιθετο?????
μηπως προσπαθουν καποιοι ψυχαναγκαστικα να πεισουν καποιους αλλους να κανουν αυτα που θελουν αυτοι?????
γιατι οταν εισαι οφ τοπικ και το λες μια,δυο ,τρεις,τεσσερις κλπ...(για το μπουκοταζ)
ποιος δεν σεβεται ποιον????
μια απλη ερωτηση κανω....
ποιος προσπαθει με το ΖΟΡΙ να πεισει για το δικαιο των λογων του??????
καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν γραψουμε κατι....
ευχαριστω που με θεωρεις σκεπτομενο...καλως τον σκεπτομενο.....
ευχαριστω που με θεωρεις σκεπτομενο...
την καλησπερα μου....
καλα μην το παιρνεις και τοις μετρητοις. συνηθως μαλακιες λεει αυτος.ευχαριστω που με θεωρεις σκεπτομενο...
την καλησπερα μου....