Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καλή η πανσέτα φιλε , όμως πολύ καλύτερη η μπριζόλα :2funny:
εγώ μόλις βρω το χρόνο , θα παο να χτυπήσω μια ,και προτιμώ να μου το σερβίρει η Αντελίνα ,έτσι ζουμερή ζουμερή , τρελα....τις πανσέτες τις αφήνω σε σας :2funny:

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
34
Πόντοι
1
ρε συνάδελφε γιατί το κάνεις αυτό? ούτε βαλτός να είσαι...

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Εγώ πάντως για χάρη της αποχής δεν πήγα για το Δευτεριάτικο μασάζ μου ... και άντεξα και δεν πήγα καν να το αναπληρώσω σήμερα ...

Αντίθετα πήγα με 3 φίλους και φάγαμε κάτι πανσέτες σπέσιαλ και μερικά μπυρόνια ...

Κι εγώ πάω για μακαρονούμπα ιτάλιαν στάιλ  στο  πουλσινέλα στο Χαλάνδρι  , θα έχω και οικονομικό όφελος

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αστεια,αστεια το μπουκοταζ εχει μεγαλη απηχηση ,μεγαλυτερη απο οτι περιμεναμε.Ετσι δεν εναι κοριτσια με τα laptops στην κουζινα?Ποναει η αποχη ,παρτε το χαμπαρι.Σε οτι κι αν ειναι αυτη!

salvano

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΛΙΔΑΤΟ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ? :think: :think:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
[move]ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΑΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ[/move]

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Κύριοι, πολύ θα ήθελα να ξέρω ποιος κοροϊδεύει ποιον........?!!!!!!!!

Εγώ πάντος επειδή στο ίδρυμα της Σολωμού 54 6ος όρ. δεν έχω κανένα λόγο να κάνω μποϋκοτάζ,(εκεί που έπρεπε να κάνω μποϋκοτάζ, έκανα από μόνος μου εδώ και πολύ καιρό) γιατί δεν έχω κανένα παράπονο από καμμία κοπέλα και μου αρέσουν ΟΛΕΣ χθες που  πήγα, πήρα μετά από αρκετό καιρό που είχα να την πάρω, την Ναταλί και ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά, εφ'όλης της ύλης και μασάζ και φραπέ με καλαμάκι(βαθύ και υγρό) και μπριζολίτσα ζουμερή και συμμετοχή gfe(πιο gfe δεν γίνεται)....... τι άλλο να ζητήσω......?!!!!!!  :think:
Full πρόγραμμα 50+ λεπτά 80€.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Αντε παιδες, μολις πετυχουμε να εισακουστουν τα ετοιματα μας να κανουμε και κανα παρτυ για να γιορτασουμε.
Παντως ρε παιδιά οσοι απο εσας δεν συμμετεχουν στην αποχη, οκ, αλλα μην το περηφανευεστε και το διατυμπανιζετε και βαλεται κατα τον αλλον. Η συμμετοχη ειναι ελευθερη στο κατω κατω και αμα εχει αποτελεσμα θα οφελειθουμε ολοι

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Και εγώ ανήκω σε έναν χώρο που απεργεί σήμερα και θα ήθελα να ζητήσω από τον κο hristidi, αφού στρέφεται κατά των υπερασπιστών της αποχής και της ίδιας της αποχής ως μέσο αντίδρασης απέναντι στο κακής ποιότητας μασάζ, στο χαμιλής ποιότητας προσωπικό και στο υψηλό κόστος αυτών, να μας προτείνει ένα άλλο μέσο αντίδρασης το οποίο κατ' αυτόν θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Κανείς από εμάς δεν είναι τόσο κολλημένος με το μποϋκοτάζ ώστε να μην αποδεχτεί μια εναλλακτική πρόταση.
φιλε μου τωρα το ειδα και απανταω τωρα....
το προβλημα σου ειναι οτι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ο κυριος χρηστιδης δεν στρεφεται εναντιον κανενος μπουκοταζ....
ο κυριος χρηστιδης σεβεται ΟΛΩΝΩΝ των ανθρωπων τις επιθυμιες....
αν στρεφεται εναντια σε κατι ο κυριος χρηστιδης αυτο ειναι αυστηρα και μονο στην προσπαθεια καποιων να ''καθοδηγησουν''συνειδησεις και να υπαγορευσουν συμπεριφορες....
οτι γουσταρει ο καθενας ειναι σεβαστο....
απλα ο κυριος Χρηστιδης το μονο που εχει πει ειναι οτι υπαρχει ΑΛΛΟ θρεντ για το συγκεκριμενο θεμα και οτι αυτο ειναι μονο για ενημερωσεις για οποιους  εχουν αποφασισει να μην ''μπουκοταρουν''
αν εχουν αυτο το δικαιωμα....
Τοσο απλα....αλλα αφου αυτο δεν ενδιαφερει τους αρμοδιους επισης δεν ενδιαφερει και εμενα που στο φιναλε δεν ειναι και αρμοδιοτητα μου...
επισης τοσο απλα... ;) ;) ;) ;)
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εφ' όσον δε προτρέπεις τους άλλλους να σκεφτούν, σε προτρέπω και εγώ με τη σειρά μου να σκεφτείς κε hristidi. Η μόνη δε περίτωση να μην μας προτείνεις κάποια εναλλακτική πρόταση θα είναι να σε ικανοποιεί απόλυτα η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο, οπότε παρέλκει να συζητήσουμε περεταίρω.
ναι φιλε εμενα προσωπικα με ικανοποιει η κατασταση που ''επικρατει''στο χωρο και για αυτο και δεν παραπονιεμαι...
Δεν ακουγεται λογικο????
Αν βεβαια θεωρεις οτι μπορω να εχω αποψη και να κρινω αν καποια κατασταση που ''επικρατει'' μπορει να με ικανοποιει!!!!! ;) ;) ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φιλε πας να το πεις σωστα αλλα μπερδευεσαι στην πορεια....
μηπως γινεται το αντιθετο?????
μηπως προσπαθουν καποιοι ψυχαναγκαστικα να πεισουν καποιους αλλους να κανουν αυτα που θελουν αυτοι?????
γιατι οταν εισαι οφ τοπικ και το λες μια,δυο ,τρεις,τεσσερις κλπ...(για το μπουκοταζ)
ποιος δεν σεβεται ποιον????
μια απλη ερωτηση κανω....
ποιος προσπαθει με το ΖΟΡΙ να πεισει για το δικαιο των λογων του??????
καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν γραψουμε κατι....

καλως τον σκεπτομενο.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
17η μερα μπουκοταζ και ειμαι μια χαρα.Δεν μου λειπει καθολου.Νιωθω απολυτα καθαρος απο την πορνεια! :rockon:

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
34
Πόντοι
1
Εφόσον σε ικανοποιεί το θεωρώ πολύ λογικό. Χωρίς όμως να θέλω να σε μεταπείσω θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις πραγματικό μασάζ προκειμένου να δείς τη διαφορά με το μασάζ που προσφέρουν στα εδώ μασατζίδικα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
στο τελος το βλεπω να κλεινουν τα μασατζιδικα που γκαμας και να γινονται polis-spa με τζακουζια υποχρεωτικα,μουναρες επιπεδου briana banks ή εστω μουναρας στριππερ,αποδυτηρια,tft μεσα στο δωματιο και ολα τα cim,cif,cic,ciw etc.θα προσφερονται στην τιμη των 40 ευρω.Αυτη ειναι η τιμη για μια ωρα.Τελος!Δε συμβιβαζομαστε με τιποτα λιγοτερο. :rockon:

Υ.Γ. εξω όλα τα μπάζα απο το μαρκοπουλο! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom