- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.064
- Πόντοι
- 42.697
εμπαργκο και στα δωρα γαμων....
εκτός και αν το ζευγάρι είναι τόσο προχωρημένο και ανοίξει λίστα γάμου σε sex shop!
Τότε μάλιστα!
εμπαργκο και στα δωρα γαμων....
ναι ρε γμτ.. , γιατί να μην πέσουν οι τιμές στα μασατζιδικα, η τιμή του μαύρου χρυσού έπεσε στα 100 δολάρια το βαρέλι , το μουνί παραμένει στα ύψη , είναι άδικο ρε παιδιά...μολις εκλεισα το τηλ απο την κα καιτη της στουρναρη μου ειπε οτι βαρανε μυγες και οτι αν μεχρι την παρασκευη παει ετσι θα κανουν μειωσεις τιμων και θα αυξησουν την ωρα του μασαζ....
ρε λες να πιασει η απεργεια μας.........
φιλε πας να το πεις σωστα αλλα μπερδευεσαι στην πορεια....ανηκω σε καποιο χωρο που απεργει σημερα για δικαια αιτηματα πρωσοποικα αυτο που ειπα το τηρω περι αποχης απο τα ιδρυματα της ξεπετας υπαρχουν και αλλες μορφες αναλακτηκες που μπορω να κανω οτι εκανα με τα μισα χρηματα και να μου λενε και ευχαριαστω. καποιοι συναγωνιστες μεμφονται αυτους που πηραν μια αποφαση κατοπιν σοβαρων σκεψεων και αποφασησαν αποχη γιατι εχουν το δικαιωμα αυτο απο τα ιδρυματα που αυτοι τα συντηρουν και αυτα δεν τους σεβονται. ο καθενας εχει μιαλο και κρινη ποιο ειναι το σωστο και αποφασιζη κανεις δεν το πιεζη δεν εχει ομως το δικαιωμα να χλευαζη αυτους που σκεπτωνται λιγακι για το συμφερο τους και και για υπερεσιες καλυτερες αναλογα με αυτα που δινουν.
και απροσδιοριστο ποσο σε...ΓΑΜΟ !!!!!!50€ σε studio
μολις εκλεισα το τηλ απο την κα καιτη της στουρναρη μου ειπε οτι βαρανε μυγες και οτι αν μεχρι την παρασκευη παει ετσι θα κανουν μειωσεις τιμων και θα αυξησουν την ωρα του μασαζ....
ρε λες να πιασει η απεργεια μας.........
έλα ρε εσύ , ψέματα λες , έτοιμη για λουκέτο είναι ,ήδη σκέφτεται να ζητήσει συνάντηση με σκοπό να σταματήσει το μποϋκοτάζ , καταστρέφεται η γυναικα...Αλλά από την άλλη συναγωνιστές που επισκέφθηκαν κάποια έλεγαν πως τα δωμάτια ήταν full.