Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πέρα από την πλάκα και την κατάληξη της "αποχής" πρέπει να πω ότι πρέπει οι ιθύνοντες των μασαζερί να καταλάβουν τον προβληματισμό μας . Και εμείς έχουμε ανάγκη τα ιδρύματα (γι'αυτό πηγαίνουμε) και τα ιδρύματα μας έχουν ανάγκη (αν δεν ήμασταν εμείς δεν θα λειτουργούσαν). Πρέπει να βρεθούν ισορροπίες. Και εμείς ποτέ δεν είμασταν αγνώμονες, ίσα - ίσα πάντοτε εκτιμούσαμε σωστά την προσφορά κάθε ιδρύματος.  

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ειμαστε για ιδρυμα τελικα ......ανοιξτε δημοσια μασαζ :rockon: :rockon: :rockon:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μολις εκλεισα το τηλ απο την κα καιτη της στουρναρη μου ειπε οτι βαρανε μυγες και οτι αν μεχρι την παρασκευη παει ετσι θα κανουν μειωσεις τιμων και θα αυξησουν την ωρα του μασαζ....

ρε λες να πιασει η απεργεια μας.........
ναι ρε γμτ.. , γιατί να μην πέσουν οι τιμές στα μασατζιδικα, η τιμή του μαύρου χρυσού έπεσε στα 100 δολάρια το βαρέλι , το μουνί παραμένει στα ύψη , είναι άδικο ρε παιδιά...  :headbang:

skipper1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
0
προταση

ανοιγουμε ενα δικο μας

βρισκουμε 2-3 προθυμες

θα γαμαμε τσαμπα...κ οσο θελουμε

σουπερρρρρρρρρρρ

θα σκασουν ολοι!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ανηκω σε καποιο χωρο που απεργει σημερα για δικαια αιτηματα πρωσοποικα αυτο που ειπα το τηρω περι αποχης απο τα ιδρυματα της ξεπετας υπαρχουν και αλλες μορφες αναλακτηκες που μπορω να κανω οτι εκανα  με τα μισα χρηματα και να μου λενε και ευχαριαστω.  καποιοι συναγωνιστες  μεμφονται αυτους που πηραν μια αποφαση κατοπιν σοβαρων σκεψεων  και αποφασησαν αποχη γιατι εχουν το δικαιωμα αυτο απο τα ιδρυματα που αυτοι τα συντηρουν και αυτα δεν τους σεβονται.  ο καθενας εχει μιαλο και κρινη ποιο ειναι το σωστο και αποφασιζη κανεις δεν το πιεζη δεν εχει ομως το δικαιωμα να χλευαζη αυτους που σκεπτωνται λιγακι για το συμφερο τους και και για υπερεσιες καλυτερες αναλογα με αυτα που δινουν.
φιλε πας να το πεις σωστα αλλα μπερδευεσαι στην πορεια....
μηπως γινεται το αντιθετο?????
μηπως προσπαθουν καποιοι ψυχαναγκαστικα να πεισουν καποιους αλλους να κανουν αυτα που θελουν αυτοι?????
γιατι οταν εισαι οφ τοπικ και το λες μια,δυο ,τρεις,τεσσερις κλπ...(για το μπουκοταζ)
ποιος δεν σεβεται ποιον????
μια απλη ερωτηση κανω....
ποιος προσπαθει με το ΖΟΡΙ να πεισει για το δικαιο των λογων του??????
καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν γραψουμε κατι....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τιμη μουνιου 80€ σε μασατζιδικο
            20€ σε μπουρδελο
            250€ σε ct

οι τιμες ειναι fix απο την τραπεζα μουνιου της ελλαδος

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Και εγώ ανήκω σε έναν χώρο που απεργεί σήμερα και θα ήθελα να ζητήσω από τον κο hristidi, αφού στρέφεται κατά των υπερασπιστών της αποχής και της ίδιας της αποχής ως μέσο αντίδρασης απέναντι στο κακής ποιότητας μασάζ, στο χαμιλής ποιότητας προσωπικό και στο υψηλό κόστος αυτών, να μας προτείνει ένα άλλο μέσο αντίδρασης το οποίο κατ' αυτόν θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Κανείς από εμάς δεν είναι τόσο κολλημένος με το μποϋκοτάζ ώστε να μην αποδεχτεί μια εναλλακτική πρόταση.

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Εφ' όσον δε προτρέπεις τους άλλλους να σκεφτούν, σε προτρέπω και εγώ με τη σειρά μου να σκεφτείς κε hristidi. Η μόνη δε περίτωση να μην μας προτείνεις κάποια εναλλακτική πρόταση θα είναι να σε ικανοποιεί απόλυτα η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο, οπότε παρέλκει να συζητήσουμε περεταίρω.

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, ας μην ψάχνουμε τρόπους να φαγωνόμαστε.
Ο hristidis (αν και εγώ είμαι υπέρ της αποχής και κάνω , είχα γράψει άλλωστε σε άλλο topic) είπε απλά όσοι είναι υπέρ να μην πρήζουν αυτούς που δεν είναι ή δεν κάνουν αποχή. Τίποτα περισσότερο. Δεκτό όπως φυσικά είναι απαραίτητο να μην υπάρχει ανάλογο πρήξιμο ή ειρωνικά σχόλια ή ο,τιδήποτε σε αυτούς που απέχουν.
Μεγάλα παιδιά είμαστε, κουμάντο στις ορέξεις, ή στην τσέπη, ή στο τρόπο σκέψης του άλλου δεν μπορεί να κάνει κανείς (και για τις 2 πλευρές πάει αυτό)
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
:rockon: :rockon: :rockon: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
μολις εκλεισα το τηλ απο την κα καιτη της στουρναρη μου ειπε οτι βαρανε μυγες και οτι αν μεχρι την παρασκευη παει ετσι θα κανουν μειωσεις τιμων και θα αυξησουν την ωρα του μασαζ....

ρε λες να πιασει η απεργεια μας.........

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω!
κανένας δεν είναι αναγκασμένος να κάνει κάτι. Αν θέλει να απέχει καλώς , αν δεν θέλει πάλι καλά.
Ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του.
Κανένας δεν μπορεί να είναι υπόλογος γι'αυτές από τη στιγμή που δεν ενοχλεί τον άλλο.
Το φόρουμ είναι για ανταλλαγή απόψεων , και όχι για επιβολή θέσεων.
Συνεχίζουμε  - ο καθένας από το χώρο του - την προσπάθειά μας για την επείτευξη καλύτερων υπηρεσιών από τα ιδρύματα.
Ο αγών συνεχίζεται!!!

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Καλά αν βαράει μύγες η Καίτη που έτσι και αλλιώς είναι από τα φθηνά μαγαζιά, τα άλλα θα έπρεπε να μην έχουν καν μύγες! :grin:
Αλλά από την άλλη συναγωνιστές που επισκέφθηκαν κάποια έλεγαν πως τα δωμάτια ήταν full. :huh:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αλλά από την άλλη συναγωνιστές που επισκέφθηκαν κάποια έλεγαν πως τα δωμάτια ήταν full. :huh:
έλα ρε εσύ , ψέματα λες , έτοιμη για λουκέτο είναι ,ήδη σκέφτεται να ζητήσει συνάντηση με σκοπό να σταματήσει το μποϋκοτάζ , καταστρέφεται η γυναικα... :2funny:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ πάντως για χάρη της αποχής δεν πήγα για το Δευτεριάτικο μασάζ μου ... και άντεξα και δεν πήγα καν να το αναπληρώσω σήμερα ...

Αντίθετα πήγα με 3 φίλους και φάγαμε κάτι πανσέτες σπέσιαλ και μερικά μπυρόνια ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom