Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (5 μέλη και 57 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εννοείται οτι μια καλή πληροφορία για κάτι καινούργιο και αξιόλογο ειναι πάντα ευπρόσδεκτη...Οπως,και για κάποιον καινούργιο είναι πάντα χρήσιμη η αναφορά σε μαγαζιά και κοπέλλες που είναι καλές.Π.χ. αν κάποιος καινούργιος πάει στην Μάγια η στην Αντζελίνα η στην Μάρσι,δεν νομίζω οτι θα περάσει άσχημα....

Απλά εμείς οι παλαιότεροι,ψάχνουμε κάτι καινουργιο και καλό,δεν το βρίσκουμε,εχουμε βαρεθεί και τις "παλιές" και δικαίως νομίζω ζητάμε ανανέωση και αναβάθμιση υπηρεσιών....

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Είναι βέβαιο ότι δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει ή να μην κάνει κάτι, ειδικά μέσω του site που δεν υπάρχει προσωπική σχέση μεταξύ των περισσοτέρων μελών.

Το μποϋκοτάζ/αποχή είναι μία πρόταση διαμαρτυρίας για όποιον θέλει και για όσο θέλει.

Απλα πιστεύω ότι εαν γίνει οργανωμένα από πολλά μέλη ταυτόχρονα θα φανεί στα καταστήματα και ίσως έχει αποτέλεσμα

Οποιος διαφωνεί και θέλει να συνεχίσει ή είναι ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες που του παρέχονται φυσικά και να συνεχίσει όπως γουστάρει (και μαγκιά του !!!)

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Οι προσφερόμενες υπηρεσίες σε σχέση με το κόστος είναι απαράδεκτες. Το μποϊκοτάζ είναι προς το συμφέρον όλων μας. Σκοπός είναι να προσφέρουν το κάτι παραπάνω από τα studio και τα σπίτια. Οι περισσότεροι από εμάς επιθυμούν την περιποίηση και όχι απλά να γαμήσουν.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Αδέλφια καλημέρα!

Σε σχέση με τη θεματολογία των τελευταίων ημερών, συμφωνώ με συναγωνιστή που έγραψε κάπου ότι αν δεν του κάνουν οι προσφερόμενες υπηρεσίες σηκώνεται ευγενέστατα και φεύγει (ή κάτι τέτοιο). Νομίζω ότι αν μας "ξεπετάξουν", "ξεγελάσουν" και γενικά μας φάνε τα ευρώπουλα μας και στην συνέχεια εμείς τους δηλώσουμε ότι δεν τις ξαναπάρουμε ή δεν ξαναπατήσουμε στο μαγαζάκι τους, τότε συμμορφώνονται.

Καταθέτω εμπειρία μου. Στο Φερών 7 και στο αδελφό Σολωμού 54 3ος, υπήρχε μια νοοτροπία στυλ: "φραπεδάκι μια-δύο φορές και στην επόμενη, αν είσαι καλό παιδί, να φας μια μπριζολίτσα" και μετά "μπριζολίτσα 60+20, μπριζολίτσα-καλαμάκι 60+20+10". Κατόπιν εξηγήσεων λοιπόν με 60+20 προσφέρθηκε διπλή μπριζολίτσα με κουλούρι, ακάποτο καλαμάκι, με ένα μεγάλο ευχαριστώ και αν θέλω και κάτι άλλο να το συζητήσουμε.

Λοιπόν, επειδή "money talks - bullshit walks" η δύναμή μας είναι μεγάλη και στο νταραβέρι έχουμε το πάνω χέρι (ομοιοκαταληξία ε; "-βέρι, χέρι"). Γίνετε σκληροί, και κάτι θα γίνει!

:rockon:  :rockon: :rockon:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
κομαντο στην φερρων η σολωμου εκανες τιν εξηγηση?

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Στην Φερών. Επειδή παίζουν και στα δύο οι ίδιες γκόμενες δεν ξέρω σε ποιο από τα δύο είναι (αν είναι ακόμα) η λεγάμενη. Το έχω κόψει το συγκεκριμένο ίδρυμα πολλούς μήνες τώρα. Αν μου έρθει βολικό θα πάω καμμιά βόλτα μεσα στην εβδομάδα να δω αν αλλάξανε πρόσωπα και καταστάσεις.

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα φιλοι.Τον τελευταιο καιρο καθομαι και διαβαζω τις συζητησεις σας περι μπουκοταζ κτλ, και πραγματικα γελαω.
Δεν γελαω βεβαια με την ιδεα του μπουκοταζ αλλα με την ανικανοτητα που εχουν καποιοι να κανουν διαλογο.
Ειναι σαν να βλεπω μαθητες του γυμνασιου να μαλωνουν στο συμβουλιο του πενταμελους και πραγματικα ειναι διασκεδαστικο.Καθοντε τωρα οι μεν "μπουκοτερ" και κατακρινουν την καυλα των "μη μπουκοτερ" που πηγαινουν στα μαγαζια και οι "μη μπουκοτερ" καθοντε και δικαιολογουντε.
Μια ειναι οι λυση μαγκες....η ΟΛΟΙ τραβανε λιγο τα χαλιναρια στα πουλια τους για ενα μηνα(και την βγαζουν με το χερακι τους η την γυναικουλα τους η την γκομενιτσα τους) η ο καθενας κανει οτι γουσταρει και στα αρχιδια του μια οργανωμενη κινηση.
Επειδη ομως Ελληνες ειμαστε και το πρωτο πραγμα που μας "καιει" ειναι το τομαρι μας αποκλειετε να γινει ομαδικη κινηση.Τα μασατζιδικα λοιπον που ροκανιζουν τα ευρω σας καθοντε και διαβαζουν το "διαλογο "σας και γελανε οπως και εγω.Η μονη διαφορα ειναι οτι εκεινων γεμιζουν οι τσεπες τους με τα ευρω σας.
Επισης θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι η "και καλα" μαυρη λιστα με συγκεκριμενα μαγαζια ειναι του κωλου.Η κανεις μπουκοταζ σε ολους η σε κανεναν.Αλλιως δεν εχεις κανει τιποτα.
Ελπιζω οι πραγαμτικοι μασαζακιδες(και οχι  α)τα πιτσιρικια που κανουν πλακα εδω μεσα και β)οι ιδιοι μαγαζατορες που κανουν διαφημηση) να βρουν την λυση των προβληματων τους.Ωσ τοτε απλα ευχαριστω για την διασκεδαση που μου προσφερει η χαριτωμενη κουβεντουλα σας!

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Καλημερα φιλοι.Τον τελευταιο καιρο καθομαι και διαβαζω τις συζητησεις σας περι μπουκοταζ κτλ, και πραγματικα γελαω.
Δεν γελαω βεβαια με την ιδεα του μπουκοταζ αλλα με την ανικανοτητα που εχουν καποιοι να κανουν διαλογο.
Ειναι σαν να βλεπω μαθητες του γυμνασιου να μαλωνουν στο συμβουλιο του πενταμελους και πραγματικα ειναι διασκεδαστικο.Καθοντε τωρα οι μεν "μπουκοτερ" και κατακρινουν την καυλα των "μη μπουκοτερ" που πηγαινουν στα μαγαζια και οι "μη μπουκοτερ" καθοντε και δικαιολογουντε.
Μια ειναι οι λυση μαγκες....η ΟΛΟΙ τραβανε λιγο τα χαλιναρια στα πουλια τους για ενα μηνα(και την βγαζουν με το χερακι τους η την γυναικουλα τους η την γκομενιτσα τους) η ο καθενας κανει οτι γουσταρει και στα αρχιδια του μια οργανωμενη κινηση.
Επειδη ομως Ελληνες ειμαστε και το πρωτο πραγμα που μας "καιει" ειναι το τομαρι μας αποκλειετε να γινει ομαδικη κινηση.Τα μασατζιδικα λοιπον που ροκανιζουν τα ευρω σας καθοντε και διαβαζουν το "διαλογο "σας και γελανε οπως και εγω.Η μονη διαφορα ειναι οτι εκεινων γεμιζουν οι τσεπες τους με τα ευρω σας.
Επισης θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι η "και καλα" μαυρη λιστα με συγκεκριμενα μαγαζια ειναι του κωλου.Η κανεις μπουκοταζ σε ολους η σε κανεναν.Αλλιως δεν εχεις κανει τιποτα.
Ελπιζω οι πραγαμτικοι μασαζακιδες(και οχι  α)τα πιτσιρικια που κανουν πλακα εδω μεσα και β)οι ιδιοι μαγαζατορες που κανουν διαφημηση) να βρουν την λυση των προβληματων τους.Ωσ τοτε απλα ευχαριστω για την διασκεδαση που μου προσφερει η χαριτωμενη κουβεντουλα σας!

Πεσ τα Χρυσόστομε

LOYLOY

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
απο το πολυ μποικοταζ ρε παιδες δεν ειχε δωματιο ελευθερο στη Σολωμου το σαββατο το μεσημερι στο Ζανοσπιτο. Ολες εκει πλην της Ζανας, τουτεστιν: Λια, Ναταλι, Ελενη, Δεσποινα, Ευα.
Μαγκες αν θελετε να δωσετε ενα μυνημα στα μαλακισμενα μασαζοσπιτα, απλα μην ξαναπατησετε σε αυτα, υπαρχουν και αλλα οπου βρισκετε ακρη. Τωρα αν οποιοσδηποτε νεος διαβαζει τι γραφεται εδω και πηγαινει και τρωει πορτα, δεν του φταιει το μασατζιδικο.
Μην ξεχνατε οτι και 2 χρονια πισω οι τιμες για φουλ σερβις ητανε 70 ευρουδακια. Τωρα σας πειραξε οτι πηγε στα 80? Αν ανεβαιναν οσο αλλα προιοντα στην αγορα θα επρεπε ηδη νε εχει χτυπησει την κατοσταρα. Να σας πειραζει οτι υπαρχουν μαλακισμενες που δουλευουν τον κοσμο και δεν κανουν τιποτα (ουτε καν καλο μασαζ) σε αυτο συμφωνω. Αλλα για αυτες μιλαμε μεσα στο σαιτ και αφου τις ξερουμε πλεον απλα δεν παταμε εκει.
Και μην ξεχνατε οτι οσοι πανε σε μασαζ δεν ειναι ολοι μελη του σαιτ. Ειναι ζητημα αν ειναι 1 στους 5, οποτε οτι κινηση και να προπαθουμε να γινει, δουλεια θα εχουνε παντα σε αυτα τα μαγαζια.

POKEMON

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχει ακούσει, γνωρίζει κανείς για την Ρένα στην Λέκκα? Μου είπε κάποια πράγματα γνωστός, που όμως δεν του έχω κ πολύ εμπιστοσύνη...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
1 στους 5 είναι πελατες των μασαζερι απο το σαιτ?μηπως ειναι λιγο παραπανω?16η μερα μπουκοταζ επι προσωπικου μιλαω..και συνεχιζω..

sarka

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα
αν νομίζεται ότι η κίνηση του σάιτ για αποχή δεν έχει στοιχίσει είστε πολύ γελασμένοι, έστω και αν κάποιοι, ανημέρωτοι ή μη εξακολοθούν να πηγαίνουν.
Ο κόσμος που υπάρχει εδώ, είναι οι βασικοί αιμοδότες των σπιτιών
Μη μασάτε λοιπόν ότι δήθεν κάποιοι θα πάνε. Ας πάνε. Η κίνηση έχει πονέσει πολύ

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπέρα
αν νομίζεται ότι η κίνηση του σάιτ για αποχή δεν έχει στοιχίσει είστε πολύ γελασμένοι, έστω και αν κάποιοι, ανημέρωτοι ή μη εξακολοθούν να πηγαίνουν.
Ο κόσμος που υπάρχει εδώ, είναι οι βασικοί αιμοδότες των σπιτιών
Μη μασάτε λοιπόν ότι δήθεν κάποιοι θα πάνε. Ας πάνε. Η κίνηση έχει πονέσει πολύ
για αυτο μου εκαναν τετοια περιποιηση τελευταια φορα που πηγα???
εχουν τρομαξει ε????
παντως τα δωματια ηταν γεματα απο απεργοσπαστες!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε μαγκες να σας κανω μια εξομολογηση....
εγω οταν πηγαινω σε μασαδερι δεν μου αρεσει να μου κανει μασαζ η κοπελα αλλα να κανω εγω στην κοπελλα....
αυτο μηπως ειναι ανωμαλια??? :think: :think: :think: :think: :think:
να το κοιταξω η δεν τρεχει τιποτα????? :think: :think: :think:
και πληρωνω και τα ιδια με σας...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ξανά πες τα χρυσόστομε....πραγματικά σε βρίσκω πολύ σωστό ,τα λες όπως έχουν τα πράγματα ....

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καπου εγραψε το μελος vasos ως βασως (με ωμεγα) οπως θα εκανε μια αυθεντικη αλλοδαπη που δεν ξερει καλα ελληνικα . χαχαχαχχαχαχαχαχαχα
[/quote]μήπως είμαστε και συμπατριώτες ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
άσε χρηστίδη
δεν το πιάνεις το νόημα...
το νόημα είναι να τις κανεις masaz και να σου δίνουν 80-100 euro χαρτζιλίκι ...
mpouaxaxaxaxaxaxaxaxa
ρε μαγκες να σας κανω μια εξομολογηση....
εγω οταν πηγαινω σε μασαδερι δεν μου αρεσει να μου κανει μασαζ η κοπελα αλλα να κανω εγω στην κοπελλα....
αυτο μηπως ειναι ανωμαλια??? :think: :think: :think: :think: :think:
να το κοιταξω η δεν τρεχει τιποτα????? :think: :think: :think:
και πληρωνω και τα ιδια με σας...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom