Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δικιο εχεις αλλα μη περιμενεις κι πολλα πραγματα οταν το 95% των πελατων με το που ξεκιναει το μασαζ η γκομενα αρχιζει να την χουφτωνει και να τις λεει ποτε θα γαμησουμε μωρο μου?
Λογικο και η γκομενα να μην ασχοληθει με τη μαλαξη γενικοτερα αλλα ειδικοτερα...

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
26
Πόντοι
1
Συμφωνώ απόλυτα, όμως πρέπει να αυτοσυγκρατηθούν όσοι λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο και να απαιτούν μασάζ τουλάχιστον επί μισαώρου.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Δικιο εχεις αλλα μη περιμενεις κι πολλα πραγματα οταν το 95% των πελατων με το που ξεκιναει το μασαζ η γκομενα αρχιζει να την χουφτωνει και να τις λεει ποτε θα γαμησουμε μωρο μου?
Λογικο και η γκομενα να μην ασχοληθει με τη μαλαξη γενικοτερα αλλα ειδικοτερα...

ακριβως , και σε μερικα απο τα προαναφερθεντα ιδρυματα με το που μπαινουν στο δωματιο λενε.... " τελεις μασατζ μουρο μου η οκι" ??
τιποτα η λυση ειναι μια , οπως προειπε κ ο αυστραλος , να απαιτουμε τον χρονο που μας ανηκει και τις υπηρεσιες που δικαιουμαστε... "value for money"

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ναι,αλλα εμενα με χαλαει το γεγονος ότι αν κανουν καποιες βελτιωσεις θα τις κανουν εξαιτιας του κραξιματος στο σαιτ.Οποτε δε γουσταρω να ξαναπατησω εκει μεσα.Νιωθω κοροιδο και μεγαλος μαλακας!

Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
διαβαζω κι εγω καποιες φορες το συγκεκριμενο θεμα για τα μασαζ και τωρα στις τελευταιες σελιδες κατι μου εκανε εντυπωση αλλα δεν μπορουσα να εντοπισω ακριβως το τι ειναι μεχρι που κατα λαθος πατησα πανω σε ενα nickname και ειδα οτι υπαρχει η επιλογη να δει καποιος ολα τα γραπτα καποιου αλλου. μιλαμε οτι το εκανα και επαθα την πλακα μου. μπηκα στο παρακατω link
και μου επεσαν τα μαλλια. αυτη η τσατσα απο το μασαζ της σολωμου 54 στον 6ο οροφο (οπως λεει συνεχεια και η ιδια για να μην τυχον και το χασουμε το μαγαζι και παμε και δωσουμε τα λεφτα μας σε κανενα αλλο) πραγματικα σας εχει πεισει οτι ειναι πελατης ;
και αμα (λεμε τωρα) ειναι πελατης ποιος ειναι ο πραγματικος , ο αληθινος λογος που πηγαινει ΜΟΝΟ σε αυτο το μαγαζι οπως λεει και ο ιδιος/η ιδια ;
μηπως γιατι γαμαει απο πολυ φτηνα εως τσαμπα ;
θα μπορουσε να υπαρχει κανενας αλλος λογος ; δε νομιζω . ή η τσατσογρια του μαγαζιου ειναι ή γαμαει τσαμπα με ανταλλαγμα τη διαφημιση που επιμελως ριχνει.
ελεος μωρη λινατσα , πες και τιποτα αλλο !

υ.γ. μαλλον η τσατσα τελικα ειναι . καπου εγραψε το μελος vasos ως βασως (με ωμεγα) οπως θα εκανε μια αυθεντικη αλλοδαπη που δεν ξερει καλα ελληνικα . χαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ολοι ξερουν οτι αυτα που γραφω ειναι τουλαχιστον αληθη(αν υπαρχει καποιος ας το αμφισβητησει)ποτε δεν αναφερω παραμυθια και πιστευω να το εχετε καταλαβει ολοι σας αυτο.Εχω καθε καλη διαθεση να ενημερωνω εσας τα υπολοιπα μελη και να ενημερωνω σωστα διχως παρωπιδες και τα συναφη χωρις καποιο οφελος(αντιθετα καποιοι με στιγματιζουν κιολας).Ολοι βλεπουν και εχουν κριση,δεν ειναι τυχαιο οτι μολις ανοιχτηκε αυτο το θρεντ ολοι σχεδον εξεφρασαν την ιδια γνωμη καθοτι ειναι δυσαρεστημενοι απο το ολο φασμα του αγοραιου στην ελλαδα.Σε ορισμενα μασατζιδικα υπαρχουν εμφανισιμες κοπελες επιπεδου  στριπ,αλλα σχεδον ολες ειναι "μονο αυτο" και τιποτα πιο ουσιαστικο που να ευχαριστει τον πελατη κατα τη διαρκεια του 45'με ελαχιστες εξαιρεσεις.Αμα ηταν ολα ροδινα ή εστω αρκετα ικανοποιητικα απο ολες τις αποψεις κανεις δεν θα παραπονιοταν,αλλα αφου ειμαστε εδω και δε ζουμε σε καποια προηγμενη ευρωπαικη χωρα υποτιθεται οτι ειμαστε αναγκασμενοι να φαμε στη μαπα την καθε πατολα που μας εμφανιζουν και να μας την πλασαρουν στην απιστευτα "εξευτελιστικη" τιμη των 80 ή 100 ή 150 ευρω αναλογα με τις επιπλεον παροχες(σαουνες κλπ..),τη στιγμη που ο μεσος μηνιαος μισθος ειναι 700 ευρω.Να πω οτι τα πραγματα ηταν οπως την περιοδο 1995-98 να πω οκ,τουλαχιστον εμπαινες,εβλεπες κατι θεομουνα απο ρωσια,ουγγαρια,ουκρανια κλπ..και γουσταρες να τα γαμησεις ολα τα λεφτα σου.Τώρα τί μας προσφερουν?αφηστε καλυτερα...τα ξερετε πολυ καλα ολοι.Ολοι μας εχουν για τρελλα κοροιδα και αξεστους,αλλα δεν υπολογισαν οτι καποια στιγμη θα ξυπνησει και ο μαλακας ο ελληνας και θα αρχισει να "ζητα" και όχι να δεχεται οτι του πλασαρουν...ναι κυριοι..ξυπνησε ο ελληνας και δε δεχεται την ξεπετα,την κοροιδια και την ολη φαση που υπαρχει σημερα.Φυσικα υπαρχει ελευθερια και δε σημαινει οτι ο καθενας πρεπει να εχει την ιδια αποψη,αλλα οπως δειχνουν τα πραγματα τουλαχιστον, βλεπω την πλειοψηφια να δυσανασχετει.Καποιοι μπορει να ειναι και ικανοποιημενοι(με γεια τους με χαρα τους και μπραβο τους),αλλα εγω και καποιοι αλλοι δεν ειμαστε.Ισως αυτη η "πτωση" να μας κανει να αναθεωρησουμε πολλα πραγματα.Αυτα,καληνυχτα και ονειρα γλυκα.
σε όλα αυτά έχω μόνο ορισμένες διορθώσεις να κάνω. Ο μέσος μηνιαίος μισθός ΔΕΝ είναι 700 γιουργια. Είναι κοντά στο χιλιάρικο πια.
Δεύτερον, την περίοδο 95-98 που λες τα μαγαζιά αυτά δεν ήταν παντού σαν τα μανιτάρια. Άρα αν δεν κρατούσαν επιπεδο, έριχνες μαύρο και δεν πάταγες. Τώρα πια στα μαγαζιά αυτά είναι οι κοπέλες που είναι και στα δέλλα. Και κάνεις ό,τι κάνεις και εκεί. Έχει αυξηθεί η ζήτηση, αυξήθηκε κατακόρυφα η παροχή και όπως ήταν αναμενόμενο έπεσε η ποιότητα.
Το γεγονός πως ήταν αναμενόμενη η κατάληξη δεν σημαίνει πως πρέπει να το δεχτούμε αδιαμαρτύρητα. Αν κάποιος το έχει κάνει στέκι του κάπου και γουστάρει να το διαφημίζει δικό του θέμα, αλλά εμείς μιλάμε σφαιρικά. Στο κάτω κάτω αν ένα μαγαζί είναι καλό, δεν θα το μαυρίσουμε, θα το τιμήσουμε ώστε να γίνουν και τα άλλα το ίδιο καλά.
Μου κάνει εντύπωση πάντως που σχεδόν ποτέ δεν αναφέρεστε σε μαγαζιά της περιοχής της Συγγρού (Καλλιρόης και Φρατζή), στα οποία εγώ πάω σχεδόν πάντα λόγω του οτι με βολεύουνε. Δεν μπορώ να φανταστώ να βολεύει κάποιον καλύτερα να πηγαίνει κέντρο (Σολωμού) αν δεν μένει ή εργάζεται εκεί κοντά. Τέλος πάντων, ισχύει σε όλα όσα έχω επισκευτεί το ίδιο. Ή θα έχουν μπάζα μέσα ή θα έχουν ωραίες κοπέλες που με το που σε βλέπουνε γδύνονται γιατί μόνο αυτό ξέρουνε.
Το γεγονός πως αυξήσανε την τιμή χωρίς να βελτιώσουνε τις υπηρεσίες φαντάζομαι οφείλεται στην αύξηση των raw material λόγω βενζίνης;; Μην τρελαθούμε!
Ξαναλέω, πρέπει να πηγαίνουμε και να φεύγουμε επιδεικτικά μόλις μας λένε τις τιμές. Μόνο έτσι τις ρίχνεις.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
διαβαζω κι εγω καποιες φορες το συγκεκριμενο θεμα για τα μασαζ και τωρα στις τελευταιες σελιδες κατι μου εκανε εντυπωση αλλα δεν μπορουσα να εντοπισω ακριβως το τι ειναι μεχρι που κατα λαθος πατησα πανω σε ενα nickname και ειδα οτι υπαρχει η επιλογη να δει καποιος ολα τα γραπτα καποιου αλλου. μιλαμε οτι το εκανα και επαθα την πλακα μου. μπηκα στο παρακατω link
και μου επεσαν τα μαλλια. αυτη η τσατσα απο το μασαζ της σολωμου 54 στον 6ο οροφο (οπως λεει συνεχεια και η ιδια για να μην τυχον και το χασουμε το μαγαζι και παμε και δωσουμε τα λεφτα μας σε κανενα αλλο) πραγματικα σας εχει πεισει οτι ειναι πελατης ;
και αμα (λεμε τωρα) ειναι πελατης ποιος ειναι ο πραγματικος , ο αληθινος λογος που πηγαινει ΜΟΝΟ σε αυτο το μαγαζι οπως λεει και ο ιδιος/η ιδια ;
μηπως γιατι γαμαει απο πολυ φτηνα εως τσαμπα ;
θα μπορουσε να υπαρχει κανενας αλλος λογος ; δε νομιζω . ή η τσατσογρια του μαγαζιου ειναι ή γαμαει τσαμπα με ανταλλαγμα τη διαφημιση που επιμελως ριχνει.
ελεος μωρη λινατσα , πες και τιποτα αλλο !

υ.γ. μαλλον η τσατσα τελικα ειναι . καπου εγραψε το μελος vasos ως βασως (με ωμεγα) οπως θα εκανε μια αυθεντικη αλλοδαπη που δεν ξερει καλα ελληνικα . χαχαχαχχαχαχαχαχαχα

+1. Αλλοδαπός(ή) είναι.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα.απεχω εδω κ αρκετο καιρο εξαιτιας της ξεπετας πουτωρα βλεπω με χαρα οτι αρχιζει να προβληματιζει κ εσας.προσωπικα κατα την τελευταια μουεπισκεψη σε ιδρυμα σιχαθηκα τον εαυτο μου.χωρις ιχνος επαρσης θεωρω οτι ειμαι επιτυχημενος τοσο στα επαγγελματικα οσο κ στα οικογενειακα μου κ θυμωσα με Ε Μ Ε Ν Α οταν για πολλοστη φορα ενιωσα αυτο που εχετε νιωσει κ εσεις.... Ξ Ε Π Ε Τ Α !!!  αν μη τι αλλο πιστευω πως οι περισσοτεροι απο εμας θα ντρεπομασταν να αναφερουμε τις Η Τ Τ Ε Σ που εχουμε φαει στο συγκεκριμενο σπορ! καιρος να αλλαξει κατι !!!

Έχεις δίκιο.

Ας γράψουν οι συναγωνιστές, ένας - ένας, μια γενική αναφορά value / money για τις μέχρι τώρα εμπειρίες τους από τα μασαζίδικα - μπριζολάδικα. Είναι ευχαριστημένοι, συνολικά;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε παιδια κανεις καμμια αναφορα????
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ  Η ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ Η ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΠΟΤΕ Η ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΕΤΕ!!!!!!

Τ Ο    Ε Μ Π Ε Δ Ω Σ Α Μ Ε    ! ! ! ! ! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Υπαρχει αλλο θρεντ που μπορειτε να ανπτυξετε τις αμπελοφιλοσοφιες σας....
εδω ειναι για καμμια ενημερωση.....

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
26
Πόντοι
1
Δεν είναι αμπελοφιλοσοφείες το γεγονός ότι δεν κάνουν μασάζ, ότι ζητάνε πολλά για αυτά που προσφέρουν και ότι οι κόπέλες στην πλειονότητά τους δεν πληρούν τις απαράιτητες προδιαγραφές. Αν πήγαινες στην Ταϊλάνδη θα καταλάβαινες τι σημαίνει μασαζ και sex

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
θα σε μαλώσω...γιατί γίνεσαι σπαστικός;!
Ρε παιδια κανεις καμμια αναφορα????
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ  Η ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ Η ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΠΟΤΕ Η ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΕΤΕ!!!!!!

Τ Ο     Ε Μ Π Ε Δ Ω Σ Α Μ Ε    ! ! ! ! ! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
Τ Ο     Ε Μ Π Ε Δ Ω Σ Α Μ Ε    ! ! ! ! ! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Sωστος ο hristidis..
Nομιζω οτι υπαρχει ηδη θρεντ για αποριες και αποψεις  www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,28499.0]εδω[/url]...

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
26
Πόντοι
1
Όταν μιλάμε για μποϊκοτάζ είναι θέμα γενικότερο από απλές απόψεις ή αμπελοφιλοσοφίες όπως αποκαλέστηκαν ανωτέρω. Αν υπάρξει μποϊκοτάζ δεν θα υπάρξουν και αναφορές, δεν θα υπάρχει και διαφήμιση ορισμένων για ορισμένους χώρους.
Πρέπει όλοι να συναπιστούμε εναντίον των υπανθρώπων που δεν ενημερώνουν αλλά παραπληροφορούν με γνώμονα το ατομικό τους κέρδος.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Όταν μιλάμε για μποϊκοτάζ είναι θέμα γενικότερο από απλές απόψεις ή αμπελοφιλοσοφίες όπως αποκαλέστηκαν ανωτέρω. Αν υπάρξει μποϊκοτάζ δεν θα υπάρξουν και αναφορές, δεν θα υπάρχει και διαφήμιση ορισμένων για ορισμένους χώρους.
Πρέπει όλοι να συναπιστούμε εναντίον των υπανθρώπων που δεν ενημερώνουν αλλά παραπληροφορούν με γνώμονα το ατομικό τους κέρδος.
ρε φιλε εγω και καποιοι αλλοι δεν  θελουμε να κανουμε''μπουκοταζ''
μπορεις να το σεβαστεις και να μας αφησεις εδω να κανουμε τις ενημερωσεις μας και να πας στο αλλο μαγαζι που σου υπεδειξε ο λαλακ να συνεχισεις τις ''αμπελοφιλοσοφιες''????

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
θα σε μαλώσω...γιατί γίνεσαι σπαστικός;!
γιατι ρε φιλε???που ειμαι λαθος????
νομιζω οτι εσυ ο ιδιος το εχεις ανοιξει το αντιστοιχο θρεντ....
αν δεν κανω λαθος....
εδω λεμε για ενημερωσεις .Παντα βεβαια  λιγο παιζει να ''ξεφυγουμε''δε λεω.....
αλλα τωρα το ξεσκισαμε τελειως!!!!!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γιατι ρε φιλε???που ειμαι λαθος????
νομιζω οτι εσυ ο ιδιος το εχεις ανοιξει το αντιστοιχο θρεντ....
αν δεν κανω λαθος....
εδω λεμε για ενημερωσεις .Παντα βεβαια  λιγο παιζει να ''ξεφυγουμε''δε λεω.....
αλλα τωρα το ξεσκισαμε τελειως!!!!!

Σου είπε κανείς να μην γράψεις ενημερώσεις, hristidis;

Πήγαινε και έλα να μας πεις πώς πέρασες.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Σου είπε κανείς να μην γράψεις ενημερώσεις, hristidis;

Πήγαινε και έλα να μας πεις πώς πέρασες.
Αν υπάρξει μποϊκοτάζ δεν θα υπάρξουν και αναφορές, δεν θα υπάρχει και διαφήμιση ορισμένων για ορισμένους χώρους.

εισαι σιγουρος?????

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν υπάρξει μποϊκοτάζ δεν θα υπάρξουν και αναφορές, δεν θα υπάρχει και διαφήμιση ορισμένων για ορισμένους χώρους.

εισαι σιγουρος?????

Αρκετοί συναγωνιστές προτείναμε αποχή (όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν να μην πάει ούτε φυσικά να μην γράψει ενημέρωση). Αν κάποιος πάει και θέλει να γράψει, το φόρουμ είναι ελεύθερο, απ' ό,τι γνωρίζω.

Πάντως, θα συμφωνήσω με σένα και με τον λουλάκι ότι το άλλο θρεντ (του Iblis) είναι καταλληλότερο για τη συζήτηση περί αποχής και προτείνω σε όσους συναγωνιστές είναι υπέρ της αποχής να γράφουν από εδώ και πέρα στο θρεντ του Iblis.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Την αποχή η το "μπουκοτάζ" αγαπητοί φίλοι,την κάνει ο καθένας μας σε όσα μαγαζιά κρίνει οτι δεν πέρασε καλά.Θεωρώ οτι είναι δύσκολο να υπάρξει γενικευμένη αντίδραση,απλά κάποιοι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν και δεν θα γράφουν αναφορές για να μην εισπράττουν τα "παράπονα" των υπολοίπων,οτι "σπάνε" το μπουκοτάζ....

Ευελπιστώ οτι με την έναρξη της "χειμερινής" περιόδου θα υπάρξει ευρεία ανανέωση σε προσωπικό,οπότε τουλάχιστον θα έχουμε την περιέργεια να δοκιμάσουμε τις νεες μασατζούδες.Πάντως,ετσι που εχει διαμορφωθεί η σχετική πιάτσα,θεωρώ πολύ δύσκολο να υπάρξει καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και ωραιότερες κοπέλλες σε τιμες κάτω απο τα 80-100 ευρώ.Ισως να ανοίξουν νεα μαγαζιά,με πολύ καλύτερο προσωπικό,αλλά και με πολύ υψηλότερες τιμές....(αν δεν υπάρχουν ήδη και απλά δεν έχουν γίνει ευρέως γνωστά).

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή προ μιας εβδομάδος άνοιξα το θέμα με την κακή ποιότητα του σέρβις και την κακή σχέση value for money θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν είπα, τουλάχιστον εγώ, μην πάει κανείς πουθενά. Αυτό που είπα ήταν ότι σε μαγαζιά που με εμπαίζουν δεν ξαναπάω και μάλιστα για ένα μήνα (όχι δια παντός).

Μια ενημέρωση που να αξίζει τον κόπο και το value for money να είναι σε κοινός αποδεχτά επίπεδα, από κάποιον συναθλητή θα ήταν ευχής έργο και πράγματι θα ήθελα να διαβάσω μια τέτοια να την προτιμήσω κι εγώ  μπας και περάσουν επιτέλους τα πονάκια στην μέση που έχω εδώ και είκοσι μέρες τώρα.

Το κακό είναι ότι μια εβδομάδα τώρα, που άρχισε η ιστορία με το μοϋκοτάζ - αποχή - μαύρη λίστα, δεν είδα τίποτα ή έστω τίποτα το αξιόλογο από κάποιον!!!

Ζητώ συγνώμη από αυτούς που κούρασα και περιμένω τις ενημερώσεις τους.
Πραγματικά ΔΕΝ πρόκειται να κατηγορήσω ποτέ κανέναν ότι πήγε ενώ όλοι απέχουμε! Αυτά είναι για τους συνδικαλιστές και δεν νομίζω εδώ να διεκδικεί κανείς αυτό τον ρόλο, όχι εγώ τουλάχιστον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom