διαβαζω κι εγω καποιες φορες το συγκεκριμενο θεμα για τα μασαζ και τωρα στις τελευταιες σελιδες κατι μου εκανε εντυπωση αλλα δεν μπορουσα να εντοπισω ακριβως το τι ειναι μεχρι που κατα λαθος πατησα πανω σε ενα nickname και ειδα οτι υπαρχει η επιλογη να δει καποιος ολα τα γραπτα καποιου αλλου. μιλαμε οτι το εκανα και επαθα την πλακα μου. μπηκα στο παρακατω link
και μου επεσαν τα μαλλια. αυτη η τσατσα απο το μασαζ της σολωμου 54 στον 6ο οροφο (οπως λεει συνεχεια και η ιδια για να μην τυχον και το χασουμε το μαγαζι και παμε και δωσουμε τα λεφτα μας σε κανενα αλλο) πραγματικα σας εχει πεισει οτι ειναι πελατης ;
και αμα (λεμε τωρα) ειναι πελατης ποιος ειναι ο πραγματικος , ο αληθινος λογος που πηγαινει ΜΟΝΟ σε αυτο το μαγαζι οπως λεει και ο ιδιος/η ιδια ;
μηπως γιατι γαμαει απο πολυ φτηνα εως τσαμπα ;
θα μπορουσε να υπαρχει κανενας αλλος λογος ; δε νομιζω . ή η τσατσογρια του μαγαζιου ειναι ή γαμαει τσαμπα με ανταλλαγμα τη διαφημιση που επιμελως ριχνει.
ελεος μωρη λινατσα , πες και τιποτα αλλο !
υ.γ. μαλλον η τσατσα τελικα ειναι . καπου εγραψε το μελος vasos ως βασως (με ωμεγα) οπως θα εκανε μια αυθεντικη αλλοδαπη που δεν ξερει καλα ελληνικα . χαχαχαχχαχαχαχαχαχα