Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Vasos, επειδή είσαι παλιός εδώ στο site άυτο έχεις την εντύπωση ότι είσαι περισσότερο προικισμένος από άλλους φίλους μας συναγωνιστές , που είναι νέοι στο χορό η στο site ?τι πάει να πει μποϋκοτάζ ? τι ?έχεις την εντύπωση ότι το να μας πεις μποϋκοτάζ κάτι τρέχεις στα γύφτικα ? έχεις την εντύπωση ότι οι φίλοι μας συναγωνιστές δεν ξέρουν που είναι τα καλύτερα καταστήματα ?νομίζεις ότι έτσι εύκολα σκάνε 80 και 100 ευρώ , δεν το ψάχνουν καθόλου ? η περιμένουνε έτσι απλά , να τους πεις εσύ η εγώ η κάποιος άλλος ,φιλε αν υπάρχει κάτι καλο σε κάποιο κατάστημα ,ενημέρωσε μας αν έχεις την καλοσύνη ,και κόψε το παραμύθι ...

εχεις δικιο.Σε αφηνω στην κριση των υπολοιπων.Οτι ειχα να πώ το ειπα,είτε καλό ειτε κακό.Αλλα εσενα γιατι σε κοφτει τοσο,δεν μας ειπες?σου απαγορευσε κανενας να πας?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ως τζοβενο που φαινεται οτι εισαι, πρεπει να σε ενημερωσω οτι ο συγκεκριμενος που αναφερεσαι, ενημερωνει επι ετη τα μελη του σαιτ..
Και ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ..

Αυτα..
όλοι κρινόμαστε από τα λεγόμενα μας , πάντως εμενα το (ενημερώνω χρονια )δεν μου λέει απόλυτος τίποτα ...και αφήνομαι στην χρήση φίλων μας συναγωνιστών , για τα λεγόμενα μου , και ας κριθώ ανάλογος , και το κλείνω εδώ ....αυτό το θέμα με τα μποϋκοτάζ έχει καταντήσει αηδία , κάθε ένας πάει εκεί που του κάνει κέφι ,παίδες ας σοβαρευτούμε, μεγάλα παιδιά είμαστε ...

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
όλοι κρινόμαστε από τα λεγόμενα μας , πάντως εμενα το (ενημερώνω χρονια )δεν μου λέει απόλυτος τίποτα ...και αφήνομαι στην χρήση φίλων μας συναγωνιστών , για τα λεγόμενα μου , και ας κριθώ ανάλογος , και το κλείνω εδώ ....αυτό το θέμα με τα μποϋκοτάζ έχει καταντήσει αηδία , κάθε ένας πάει εκεί που του κάνει κέφι ,παίδες ας σοβαρευτούμε, μεγάλα παιδιά είμαστε ...

Φίλε NikosShell, δεν έχεις κι εσύ άδικο σε αυτό που λες αλλά
φυσικά δεν μπορώ να πω ότι έχει άδικο κι ο Vasos.
Δίκιο έχει ο καθένας από την πλευρά του και δεν μπορώ να διαφωνήσω
με κανέναν σας.

Έχεις λοιπόν κάποια καλή πρόταση με καλή σχέση απόδοσης/τιμής;
Ευχαρίστως να την ακούσουμε και αν είναι πράγματι καλή να την
προτιμήσουμε και να την συστήσουμε και στους υπόλοιπους.
Μια πρόταση που να σέβεται τα 80 γίουρια που θα της διαθέσουμε  ;)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αδελφια καλησπερα παντα θα υπαρχουν και διαφορετικες αποψεις σεβαστες το ζουμτ ειναι οτι ολοι προβληματιζομαστε.   και εγω το εκοψα απο τα ιδρυματα ανταποκριση θα κανω το οκτωβρτο αν θα παω παντως η πληροφοριες που εχω απο ιδρυματα που εχουν εδω προσβαση  τους ταρακουνησε λιγο.  σημερα ημουν για δουλεια στη γλυφαδα και περασα απο το παλιο αδελφακι με κερασανε καφε  και μου ειπαν αν θα περασω ειπα οχι ειναι πολλα τα χρηματα τους ειπα που ζητατε τους αφησα συξηλους και εφυγα νομηζω οτι ειναι και αυτο μια μορφη διαμαρτυριας υπερ μας.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
με κανέναν σας.

Τι ρωτάς τώρα; Αυτός πηγαίνει μόνο στο Σ54.

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Κι εγώ μέχρι πρότινος!
Αφού έφαγα πακέτο όμως όφειλα να το πω και να κάνω κάτι για να μην περάσει έτσι!
Δεν είναι τόσο για τα 60 αλλά για την κοροϊδία που αισθάνθηκα βγαίνοντας και ειδικά
μετά από το, κατ' εμέ, ειρωνικό χαμόγελο της hostess!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κι εγώ μέχρι πρότινος!
Αφού έφαγα πακέτο όμως όφειλα να το πω και να κάνω κάτι για να μην περάσει έτσι!
Δεν είναι τόσο για τα 60 αλλά για την κοροϊδία που αισθάνθηκα βγαίνοντας και ειδικά
μετά από το, κατ' εμέ, ειρωνικό χαμόγελο της hostess!

Μία από τα ίδια. Έχω ρίξει μαύρο εκεί, εδώ και ένα μήνα περίπου. ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ Σ54 αν δεν αλλάξουν συμπεριφορά.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
με κανέναν σας.

έχω συμφωνήσει αρκετές φορες με τον Vaso :-, και θα διαφωνήσω μαζί του , μα και πάλι λέω τι μποϋκοτάζ , και μαλακίες , ο ένας λέει για ένα μηνα , ο άλλος λέει για πάντα , αηδιάζομε , καταλαβαίνω , αρκετοί και εγώ μαζί τους θέλουν να εκφραστούν με καλά λόγια για τα μαγαζιά που είναι πελάτες , η τους το ζητάνε να  γράφουνε για τα μαγαζιά τους , όμως να το αξίζουνε , αυτί η δυσφήμιση για αλλα καταστήματα δεν είναι σωστή ...όσο για προτάσεις ,έχω αναφερθεί αρκετές φορες , για τα κορίτσια τις Σολωμού 54 έκτος  πάντα ,που είναι αρκετές και πολύ καλές ,η Στουρνάρι έχει καλές κοπέλες , και η Μάρνη επίσης , και φυσικά και η Μελίνα και δέσποινα είναι καλές , που τόσο πολύ αγαπάει ο φίλος μου ο βάσως

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ΝΑΙ μονο εκεί παω , δεν το κρύβω , ποτε δεν το έκρυψα , και ενημερώνω μονο για εκεί , και αν λέω μαλακίες για καμια κοπέλα  :tickedoff: , να μου το πει κάποιος , και να διαφωνήσουμε παρέα

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
έχω συμφωνήσει αρκετές φορες με τον Vaso :-, και θα διαφωνήσω μαζί του , μα και πάλι λέω τι μποϋκοτάζ , και μαλακίες , ο ένας λέει για ένα μηνα , ο άλλος λέει για πάντα , αηδιάζομε , καταλαβαίνω , αρκετοί και εγώ μαζί τους θέλουν να εκφραστούν με καλά λόγια για τα μαγαζιά που είναι πελάτες , η τους το ζητάνε να  γράφουνε για τα μαγαζιά τους , όμως να το αξίζουνε , αυτί η δυσφήμιση για αλλα καταστήματα δεν είναι σωστή ...όσο για προτάσεις ,έχω αναφερθεί αρκετές φορες , για τα κορίτσια τις Σολωμού 54 έκτος  πάντα ,που είναι αρκετές και πολύ καλές ,η Στουρνάρι έχει καλές κοπέλες , και η Μάρνη επίσης , και φυσικά και η Μελίνα και δέσποινα είναι καλές , που τόσο πολύ αγαπάει ο φίλος μου ο βάσως

Να περιοριστούμε ο καθένας στις προτάσεις του, τα σχόλιά του και τέλος λες!
Δεν είναι κακό αλλά από την άλλη "η ισχύς εν τι ενώση" έλεγαν κάποιοι παλαιότεροι!
Ο καθένας όπως το βλέπει ρε συ Νικόλα, σάμπως αν σου πω πήγαινε ή μην πας εμένα
θ' ακούσεις;;; Απλώς ίσως το κρατήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και δεδομένη
στιγμή το προσθέσεις στην δική σου άποψη... ίσως πάντα!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Να περιοριστούμε ο καθένας στις προτάσεις του, τα σχόλιά του και τέλος λες!
Δεν είναι κακό αλλά από την άλλη "η ισχύς εν τι ενώση" έλεγαν κάποιοι παλαιότεροι!
Ο καθένας όπως το βλέπει ρε συ Νικόλα, σάμπως αν σου πω πήγαινε ή μην πας εμένα
θ' ακούσεις;;; Απλώς ίσως το κρατήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και δεδομένη
στιγμή το προσθέσεις στην δική σου άποψη... ίσως πάντα!
Σωστός...............

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ολοι ξερουν οτι αυτα που γραφω ειναι τουλαχιστον αληθη(αν υπαρχει καποιος ας το αμφισβητησει)ποτε δεν αναφερω παραμυθια και πιστευω να το εχετε καταλαβει ολοι σας αυτο.Εχω καθε καλη διαθεση να ενημερωνω εσας τα υπολοιπα μελη και να ενημερωνω σωστα διχως παρωπιδες και τα συναφη χωρις καποιο οφελος(αντιθετα καποιοι με στιγματιζουν κιολας).Ολοι βλεπουν και εχουν κριση,δεν ειναι τυχαιο οτι μολις ανοιχτηκε αυτο το θρεντ ολοι σχεδον εξεφρασαν την ιδια γνωμη καθοτι ειναι δυσαρεστημενοι απο το ολο φασμα του αγοραιου στην ελλαδα.Σε ορισμενα μασατζιδικα υπαρχουν εμφανισιμες κοπελες επιπεδου  στριπ,αλλα σχεδον ολες ειναι "μονο αυτο" και τιποτα πιο ουσιαστικο που να ευχαριστει τον πελατη κατα τη διαρκεια του 45'με ελαχιστες εξαιρεσεις.Αμα ηταν ολα ροδινα ή εστω αρκετα ικανοποιητικα απο ολες τις αποψεις κανεις δεν θα παραπονιοταν,αλλα αφου ειμαστε εδω και δε ζουμε σε καποια προηγμενη ευρωπαικη χωρα υποτιθεται οτι ειμαστε αναγκασμενοι να φαμε στη μαπα την καθε πατολα που μας εμφανιζουν και να μας την πλασαρουν στην απιστευτα "εξευτελιστικη" τιμη των 80 ή 100 ή 150 ευρω αναλογα με τις επιπλεον παροχες(σαουνες κλπ..),τη στιγμη που ο μεσος μηνιαος μισθος ειναι 700 ευρω.Να πω οτι τα πραγματα ηταν οπως την περιοδο 1995-98 να πω οκ,τουλαχιστον εμπαινες,εβλεπες κατι θεομουνα απο ρωσια,ουγγαρια,ουκρανια κλπ..και γουσταρες να τα γαμησεις ολα τα λεφτα σου.Τώρα τί μας προσφερουν?αφηστε καλυτερα...τα ξερετε πολυ καλα ολοι.Ολοι μας εχουν για τρελλα κοροιδα και αξεστους,αλλα δεν υπολογισαν οτι καποια στιγμη θα ξυπνησει και ο μαλακας ο ελληνας και θα αρχισει να "ζητα" και όχι να δεχεται οτι του πλασαρουν...ναι κυριοι..ξυπνησε ο ελληνας και δε δεχεται την ξεπετα,την κοροιδια και την ολη φαση που υπαρχει σημερα.Φυσικα υπαρχει ελευθερια και δε σημαινει οτι ο καθενας πρεπει να εχει την ιδια αποψη,αλλα οπως δειχνουν τα πραγματα τουλαχιστον, βλεπω την πλειοψηφια να δυσανασχετει.Καποιοι μπορει να ειναι και ικανοποιημενοι(με γεια τους με χαρα τους και μπραβο τους),αλλα εγω και καποιοι αλλοι δεν ειμαστε.Ισως αυτη η "πτωση" να μας κανει να αναθεωρησουμε πολλα πραγματα.Αυτα,καληνυχτα και ονειρα γλυκα.

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
τελευταία έχει μειωθεί πολύ ο χρόνος στα δωμάτια. από 1 ώρα έχει γίνει 40 και 30 λεπτά. ειδικά σε μερικά που θέλουν εξτρά και πάμε στο 100άρικο, είναι πάρα πολύ για 35 λεπτά. να το πάρουν και αυτό υπόψη τους. και ακριβά και ξεπέτα πάει πολύ. εμένα προχθές που ξεκίνησε μετά το 20λεπτο να μου κάνει τα γνωστά της είπα ότι έχουμε χρόνο ακόμα και την άφησα άλλα 15 λεπτά στο μάσαζ. αν είναι να κάνουν ξεπέτες πάμε σε στούντιο. ψηφίζω ναί στην αποχή αρκεί να γίνει από όλους

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
τελευταία έχει μειωθεί πολύ ο χρόνος στα δωμάτια. από 1 ώρα έχει γίνει 40 και 30 λεπτά. ειδικά σε μερικά που θέλουν εξτρά και πάμε στο 100άρικο, είναι πάρα πολύ για 35 λεπτά. να το πάρουν και αυτό υπόψη τους. και ακριβά και ξεπέτα πάει πολύ. εμένα προχθές που ξεκίνησε μετά το 20λεπτο να μου κάνει τα γνωστά της είπα ότι έχουμε χρόνο ακόμα και την άφησα άλλα 15 λεπτά στο μάσαζ. αν είναι να κάνουν ξεπέτες πάμε σε στούντιο. ψηφίζω ναί στην αποχή αρκεί να γίνει από όλους

Μαλάκες που θα το παίξουν έξυπνοι και θα πιστεύουν πως με το να πάνε στα ιδρύματα την διάρκεια του μποϋκοτάζ και θα τους προσέξουν ιδιαίτερα υπάρχουν πολλοί δυστυχώς. Παραδέχομαι ότι τα κορίτσια των ιδρυμάτων δεν κάνουν και την ευκολότερη δουλειά. Όμως είναι δική τους επιλογή και φαντάζομαι ότι δεν τις υποχρεώνει κανείς να την κάνουν (θα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις). Τότε κοπέλα μου δώσε τον καλύτερο σου εαυτό, τίμησε τα ευρώπουλα που σου καταθέτουμε και σταμάτα την αρπαχτή. Για σκεφτείτε ότι φτάσαμε στο σημείο να παίρνουν δύο μεροκάματα μέσα σε 20 λεπτά!!! Ε όχι...Φτάνει πιά. Αρκετά κάναμε φραγκάτη την κάθε Καίτη, Ζάνα κλπ...
Και επειδή σχεδόν όλα τα ιδρύματα είναι δικτυομένα με το site, ελπίζω να έχουν πάρει μυρωδιά και λειτουργήσουν ανάλογα. Ας βρουν νέα πρόσωπα, ας φτιάξουν όμορφα τα μαγαζιά τους, και όταν προσγειωθούν στην πραγματικότητα, τότε και εμείς θα επιστρέψουμε και θα δούν πάλι τα ευρώ μας (που τα βγάζουμε και εμείς με πολύ κόπο).
Βαρέθηκα αυτό το σκηνικό. Με έκανε πολλές φορές να αναπολήσω την εποχή του 1990 - 2000 που πραγματικά τα μαγαζιά και οι κοπέλλες τιμούσαν την κάθε ΔΡΑΧΜΗ που άφηνε ο πελάτης και η λέξη ξεπέτα δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο τους.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Βαρέθηκα αυτό το σκηνικό. Με έκανε πολλές φορές να αναπολήσω την εποχή του 1990 - 2000 που πραγματικά τα μαγαζιά και οι κοπέλλες τιμούσαν την κάθε ΔΡΑΧΜΗ που άφηνε ο πελάτης και η λέξη ξεπέτα δεν υπήρχε στο λεξιλόγιο τους.

+1000,Μονο που δεν θα γινει τιποτα.Απλα εγω ειμαι της αποψης να μην ξαναπατησουμε ποτε.Υπάρχουν καλες καβαντζες φτηνες και καλες.Εχω ριξει ολοκληρωτικο "μαυρο" στα μαλακτικα ιδρυματα.Χιλιες φορες cg.

Επισκέπτης
καλημερα.απεχω εδω κ αρκετο καιρο εξαιτιας της ξεπετας πουτωρα βλεπω με χαρα οτι αρχιζει να προβληματιζει κ εσας.προσωπικα κατα την τελευταια μουεπισκεψη σε ιδρυμα σιχαθηκα τον εαυτο μου.χωρις ιχνος επαρσης θεωρω οτι ειμαι επιτυχημενος τοσο στα επαγγελματικα οσο κ στα οικογενειακα μου κ θυμωσα με Ε Μ Ε Ν Α οταν για πολλοστη φορα ενιωσα αυτο που εχετε νιωσει κ εσεις.... Ξ Ε Π Ε Τ Α !!!  αν μη τι αλλο πιστευω πως οι περισσοτεροι απο εμας θα ντρεπομασταν να αναφερουμε τις Η Τ Τ Ε Σ που εχουμε φαει στο συγκεκριμενο σπορ! καιρος να αλλαξει κατι !!!

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
ποιος ο λογος να δινουμε 80, 100 , 150 την στιγμη που προσφερουν υπηρεσιες ντελων κ στουντιο που μπορει καποιος να εχει με τα μισα και λιγοτερα χρηματα ? τι διαφορετικο προσφερουν τα μασαζοιδρυματα , περα απο το οτι τα βρισκουμε σε αλλες γειτονιες περα απο τις γνωστες των κοκκινων φαναριων ??

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
26
Πόντοι
1
Πιστεύω πως η καλύτερη λύση από όσες έχουν ακουστεί είναι να επισκεπτόμαστε τα καταστήματα και να αποχωρούμε στην θέα των μπάζων που κυκλοφορούν σε συνδυασμό με την τιμή, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τις προσφερόμενες υπηρεσίες.
Αν μπαίνουν δέκα άτομα καθημερινά και αποχωρούν, θα καταστήουν σαφή τη δυσαρέσκεια όλων και θα περάσουν το μήνυμά.
Επιπλέον μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι είναι παράνομη η λειτουργεία τους. Μπορεί να έχουν προστάτες στην αστυνομία, η στυνομία όμως αν γίνει κάποια καταγγελία είναι υποχρεωμένη να επέμβει.  

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
26
Πόντοι
1
Δεν ξέρουν να κάνουν μασάζ οι κορασίδες. Καμοία εξ αυτών δεν κάνει μασάζ τόσο μπρούμητα όσο και ανάσκελα όπως θα έπρεπε. Αυτό που κάνουν είναι χαϊδεμα, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με μασάζ.

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
26
Πόντοι
1
Σάς έχει κάνει καμία μασάζ στο πάνω κεφάλλι. Σας έχει κάνει καμία μασάζ στην πατούσα όπου είναι η απόληξη όλων των νέυρων και όλων των οργάνων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom