Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

trooper

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2005
Like
28
Πόντοι
0
Συμφωνω κι εγω απολυτα με το μπουκοταζ οχι μονο για Σεπτεμβριο αλλα για οσο παει μεχρι να συμμορφωθουν... Δεν μπορεις κυρα μου να λες μια ωρα μασαζ 50 ευρω, στο εικοσαλεπτο να σου λεει γυρνα για τα περαιτερω... Κι αν δε θελεις μπριζολα για να κανει εκτονωση να σου ζηταει εξτρα 10ρικο, διοτι το πενηνταρικο πεθανε... Και να ηταν και το μασαζ σωστο-επαγγελματικο να πω παει στο διαολο....

Λοιπον θα προτεινα να κανουμε λιστα απαιτουμενων υπηρεσιων στις οποιες θα συμφωνησουμε ολοι και θα επισημανουμε και την προτεινομενη τιμη λιανικης. Οποια μαγαζια δεν τηρουν την προτεινομενη τιμη λιανικης ή παρεχουν υπηρεσιες χαμηλοτερου επιπεδου θα μπαινουν στη μαυρη λιστα μεχρι να συμμορφωθουν...

Για εμενα το μασαζ διαρκειας 45 λεπτων (δυνατο-επαγγελματικο) πρεπει να κανει 50 ευρω. Για να υπαρχει μετρο συγκρισης στα γυμναστηρια που εχουν φυσιοθεραπευτες αντιστοιχη υπηρεσια χρεωνεται 40 ευρω και αυτοι οι ανθρωποι το εχουν σπουδασει το αντικειμενο...

Η εκτονωση περιλαμβανεται στην παραπανω τιμη...

Μπριζολα +20 αλλα μετα το περας του 45λεπτου...

Τωρα για τα αλλα εξτρα

Εξτρα-μπολ +20, κολουρι +20 αλλα επειδη δεν ειναι αυτα που ψαχνω σε τετοια μαγαζια ας εκφερουν γνωμη οι συναγωνιστες που τα ζητανε..

Αυτη ειναι η προταση μου...

Και οποιος αντιληφθει οτι μετα απο 5-6 επισκεψεις η θεραπευτρια παρουσιαζει μειωμενη αποδοση το αναφερει αμεσως. Τουλαχιστον ο εμπορικος κοσμος τον καλο πελατη τον προσεχει, αυτο ειναι νομος της αγορας. Σε αυτον τον χωρο γιατι να ισχυει το αναποδο ειναι μεγαλη μου απορια...

skipper1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
0
επειδη το site ειναι πλεον γνωστο πολλοι ιδιοκτητες και εργαζομενοι μπαινουν για να αφουγραστουν την κοινη γνωμη, δηλαδη ''εμας''

αλλωστε πολλοι ειναι μελη και συμμετεχουν στο forum

συμφωνω με τον προλαλισαντα

εμεις πληρωνουμε εμεις αποφασιζουμε!!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Ρε σεις, πολύ μπουκοτάζ έπεσε και βλέπω να ανοίγουν συνέχεια όλα τα κουλά thread που μιλάνε για ΣΥΡΙΖΑ μέχρι χέσιμο. Είπαμε να είμαστε παντού αλλά όχι κι έτσι.
Ψυχραιμίαααα...

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω και εγώ με με το θέμα της αποχής. :rockon: Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κρίση στην αγορά και τα ιδρύματα αντί να βελτιώνουν τις υπηρεσίες να τις χειροτερεύουν. Αυτός και ο λόγος που και τα δικά μου report μειώθηκαν  :sunglasses:
Εδώ τα καταθέσω ότι το φόρουμ σίγουρα λειτούργησε θετικά για ανταλλαγή πλεροφοριών  :sunglasses:μεταξύ των συναθλητών αλλά έβαλε στο κόλπο και ανθρώπους  που δεν είχαν την αίσθηση του value for money αλλά και τι είναι τελικά τα ιδρύματα αυτά.  Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να συμπαρασύρει τις υπηρεσίες σε σχέση με το κόστος της. Θα συμφωνήσω με το dimis.
Panx ακόμη λιάζεσαι?  :cheesy: :grin: :2funny:

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
498
Πόντοι
26
Καλησπερα...
Ενδιαφερομαι για μασαζακι body to body...
Τι εχετε να μου προτεινετε??

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
498
Πόντοι
26
Και αλλος ενας εξυπνος εδω μεσα... Αμα δεν γουσαταρεις μην απαντας καθολου.

Να πας σε μασατζίδικο  :2funny:

Εχεις καμμία σχέση με τον Geo888 ??? πλάκα θα έχει ...  :headbang:
[/quote]

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η "εξυπνάδα" (βλέπε εξυπνάκιας) από το χιουμοριστικό πείραγμα έχει διαφορά  ;)

Δεν απάντησες πάντως αν έχεις σχέση με τον Geo888

dino-gdino

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Αποχή λοιπόν και απο μένα για να μη χαλάσω την παρέα καθώς πιστέυω στη δύναμη των πολλών. Μπράβο στον φίλο που πήρε την πρωτοβουλία και το ξεκίνησε

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
επισκεψη σημερα στο ιδρυμα  Καλλιροης 48.πηγα για να δοκιμασω την Βικυ μετα απο προτροπη
του daniel72 αλλα απουσιαζε(θα επανελθει την τριτη)...ειχε τρεις κοπελλες οταν πηγα που ηταν και οι τρεις απασχολημενες απο οτι μου ειπε η ρεσεψιονιστ Αννα η οποια στην αρχη με μπερδεψε γιατι λογω εμφανισης νομιζα οτι συμμετειχε στην παροχη υπηρεσιων του ιδρυματος....αλλα φευ....
αφου περιμενα κανενα 10λεπτο εμφανιστηκε η πρωτη θεραπενιδα ονοματι Ελενη....
35αρα περιπου, ξανθια πολυ ωραιο προσωπο ωραιο κορμι.
Η ολη παρουσια της με οδηγησε με γοργα βηματα στα ενδοτερα....
αποδειχτηκε ισαξια των προσδοκιων μου.Μασσαζ καλο αν και δεν ειναι αυτο που κυρια με απασχολει και στα υπολοιπα πολυ καλη συμμετοχη....
εφυγα πραγματικα ανζωογονημενος και σιγουρα θα την ξανατιμησω....
κοστος το γνωστο...60 +20.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επισκεψη σημερα στο ιδρυμα  Καλλιροης 48.πηγα για να δοκιμασω την Βικυ μετα απο προτροπη
του daniel72 αλλα απουσιαζε(θα επανελθει την τριτη)...ειχε τρεις κοπελλες οταν πηγα που ηταν και οι τρεις απασχολημενες απο οτι μου ειπε η ρεσεψιονιστ Αννα η οποια στην αρχη με μπερδεψε γιατι λογω εμφανισης νομιζα οτι συμμετειχε στην παροχη υπηρεσιων του ιδρυματος....αλλα φευ....
αφου περιμενα κανενα 10λεπτο εμφανιστηκε η πρωτη θεραπενιδα ονοματι Ελενη....
35αρα περιπου, ξανθια πολυ ωραιο προσωπο ωραιο κορμι.
Η ολη παρουσια της με οδηγησε με γοργα βηματα στα ενδοτερα....
αποδειχτηκε ισαξια των προσδοκιων μου.Μασσαζ καλο αν και δεν ειναι αυτο που κυρια με απασχολει και στα υπολοιπα πολυ καλη συμμετοχη....
εφυγα πραγματικα ανζωογονημενος και σιγουρα θα την ξανατιμησω....
κοστος το γνωστο...60 +20.....

στις ξεπετες?80 ευρω?ποτε ξανα!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
master λυπησου με δεν θα αντεξω αλλη διαμαχη.....
πηγα εδωσα 80  ευρα σε ενα πολυ ωραιο μωρο (τουλαχιστον για μενα)
περασα καλα (παντα με την εγκριση σου :2funny: :2funny: :2funny:)
και δεν ενιωσα σε καμμια στιγμη να με ''ξεπετανε''
να εισαι σιγουρος οτι αν το ενιωθα θα το εγραφα....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για το θέμα του μποϋκοτάζ, συνεχίζω να συμφωνώ με τους συναγωνιστές και απέχω κι εγώ.

Έχω την εντύπωση ότι εδώ μέσα γράφουν μερικοί, μάλλον αλλοδαποί τύποι - παπαγαλάκια αντίστοιχων ιδρυμάτων. Μερικοί (λίγοι) από αυτούς φαίνεται ότι έχουν "αφομοιωθεί" στο περιβάλλον του θρεντ και θεωρούνται "δικοί" μας. Δεν αναφέρομαι σε άτομα με 1 - 50 ποστ. Μιλάω για τύπους με περισσότερα. Εφιστώ την προσοχή των συναγωνιστών.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για να μην παρεξηγηθεί ο hristidis που γράφει παραπάνω, ΔΕΝ αναφέρομαι σε αυτόν, φυσικά.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
master λυπησου με δεν θα αντεξω αλλη διαμαχη.....
πηγα εδωσα 80  ευρα σε ενα πολυ ωραιο μωρο (τουλαχιστον για μενα)
περασα καλα (παντα με την εγκριση σου :2funny: :2funny: :2funny:)
και δεν ενιωσα σε καμμια στιγμη να με ''ξεπετανε''
να εισαι σιγουρος οτι αν το ενιωθα θα το εγραφα....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

γιατι μήπως ξερεις καν την έννοια της ξεπέτας?

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Φίλε vasos το ιδανικό θα ήταν να μας πληρώνουν και να κάθονται μέχρι τελικής τους/μας πτώσεως, αλλά....  :P

Οι τιμές κάτω από 80 δύσκολα θα πέσουν, το θέμα είναι να μην ανέβουν! Τα 80 σχετικά καλά είναι αλλά αν σκεφτεί κανείς πόσα άλλα πράγματα κάνεις με 80 γιούργια τότε αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι πρέπει να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και το προσωπικό που τις προσφέρει! Αυτό μπορούν να το κάνουν κι εκεί πρέπει να είναι ο κύριος στόχος μας!
Τουλάχιστον εγώ προς τα εκεί αποβλέπω!

Στην μαύρη λίστα μου για τον μήνα
Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο

Σολωμού 54
Καλλιρρόης 53
Φραντζή 4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom