Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
...Επειδή για διαλογισμό και αυτοανάλυση έχουμε τις πολεμικές τέχνες και στην Ορήμου πάμε γι΄ άλλα το άφησα μέχρι να παίξει κάτι άλλο στο ρόστερ.

Αλλο πάλι κι αυτό με μερικές.  Εμείς πάμε για χαλάρωση και αυτες συνέχεια στο μπουρ μπουρ να σου σπάνε τα αχλάδια...

"θα πάρω δάνειο, θα αλλάξω μαγαζί, θα δουλέψω στέλεχος σε εταιρία, θα γίνω ηθοποιός, βαρέθηκα να παίρνω πίτες κτλ"

Τα αφεντικά που είναι μπασμένα υποτίθεται, δεν τις δασκαλεύουν να μην μας ζαλίζουν τον έρωτα αλλά απλά να μας τον προσφέρουν;

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
μιλας πολυ σωστα , εγω προσοπικα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να ανεβουν οι τιμες μεχρι 150 αλλα να εχουμε οπως ειπες πολυ καλυτερο σερβις και χρονο και αντιμετοπιση
Δεν είπα να κατέβουν οι τιμές στα χαμηλότερα επίπεδα (τουλάχιστον εγώ) και συμφωνώ με την λογική ότι θα μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι (Αλβανοί... Σομαλοί... κλπ), απλώς το επίπεδο των υπηρεσιών να είναι υψηλό και ανάλογο των υποστηρικτών τους, χωρίς φαινόμενα ξεπέτας, υποσχέσεων επόμενης επίσκεψης ή μη τήρησης των υποσχόμενων-γνωστών.

Εάν τα 80 ή τα 100 ή ακόμα και τα 120 για κάποιον είναι λογικά ποσά για υπηρεσίες και παροχείς που είδαμε σε ποστ των τελευταίων ημερών για μένα δεν είναι.
Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσουμε κι εμείς λίγο τα στάνταρ μας; :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μα γι αυτό πολεμάμε σύντροφε! για καλύτερα ρόστερ!δεν έχει πια κάτι συνταρακτικό...όπου κι αν πας...κ τα στούντιο κ τα στριπ ΠPEΠEI να ρίξουν τις απαιτήσεις τους ανάλογα .
συγνωμη που δεν θα ακολουθησω αλλα σαν νεος πρεπει να ολοκληροσω το ροστερ πρωτα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγω στη σεμπτεβριου πηγα μια φορα φτινα μπορω να πω 60 ευρο +20 στο στομα καθαρα  στο ανετο κανεις παιχνιδι καλο . θα ηθελα να μαθω και για αλλα κοντα στην πλατια καραισκακη λογο ξενοδοχειου που μενω .απο εφιμεριδα που πιρα μια φορα  μονο μασαζ το ξεκοβει . αν πεζει τιποτα στην λαρισα θελω να μαθω .
εγώ άνοιξα ολόκληρο θρεντ για τη Λάρισα και με γράψανε...εσένα εδώ θα σου απαντήσουνε;;

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στι Καραίσκου η Βικτώρια εξακολουθεί να παίζει? (ξανθιά, αδύνατη με μεγάλα, πεσμένα βυζιά...)
Η γνωστή Βικτώρια παίζει εδώ και αρκετό καιρό στην Θησέως 31.Αυτό πρός ενημέρωση σου.Αλλα μήν πάς αυτή την εβδομάδα γιατί απ'ότι μου είπε θα έφευγε διακοπές για λίγες ημέρες. Οπότε δοκίμασε μεσοβδόμαδα της επόμενης.

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Στο ίδρυμα της Ηρακλείτου (πεζόδρομος) στο Χαλάνδρι έχει πάει κανένας τελευταία;
Πήγαινα παλιότερα για συγκεκριμένη θεραπεύτρια η οποία όμως έφυγε. Έχω κάποιους μήνες να το επισκεφθώ. Τότε ήταν στα ΔΕΝ, τώρα που άλλαξε προσωπικό δεν ξέρω.Υπάρχει κανένα update;
(Αν έχει αναφερθεί sorry, απλά δεν βρήκα τίποτα στις τελευταίες σελίδες και το search μου κάνει νερά)

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Εγώ όλο το Σεπτέβρη θα κάνω αποχή,και θα εκτιμήσω τι κινήσεις θα κάνω από τον Οκτώβρη.

tsanik1

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
η νεφελη εχει σταματησει εδω και 1 χρ η φαιη δουλευει συγκεκριμενες μερες

wiser

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Κριτικές
22
Like
237
Πόντοι
31
Έχει κάποιος συναγωνιστής νέα για το "ίδρυμα" της Ανδρονίκου στο Μαρούσι? Πέρνω τηλέφωνο αλλά προφανώς έχει αλλάξει ή έχει κλέισει.

Επισκέπτης

Σήμερα έφαγα μπριζόλα στη Καλλιρόης 48 τη Βίκυ την Βουλγάρα!!! 20χρονη ξανθούλα,φοβερό πρόσωπο και ωραίο σώμα,μοντελάκι το μωρό!!! Σύντροφοι βουρ!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σήμερα έφαγα μπριζόλα στη Καλλιρόης 48 τη Βίκυ την Βουλγάρα!!! 20χρονη ξανθούλα,φοβερό πρόσωπο και ωραίο σώμα,μοντελάκι το μωρό!!! Σύντροφοι βουρ!!!!

φιλτατε οτι και να λες .......μπουκοταζ!

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616

Ότι και να λές δεν μασάμε ,αποχή μέχρι νεωτέρας

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί είναι μαλακισμένες :jerking: οι περισσότερες και το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να κάνουν αγγαρεία και να αρπάζουν τα ευρωπουλάκια στον αέρα. Μποικοτάζ :badair: λοιπόν αδέρφια μέχρι να βάλουν μυαλό και να αλλάξουν συνήθειες.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
[size=14pt]Μποϋκοτάζ στον αγοραίο έρωτα,
μέχρι η υχαρίστηση να γίνει Ευχαρίστηση ...!!!
[/size]

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!! Μην μασάτε εσείς να τρώω μπριζόλες εγώ!!! :dancing: :dancing: :dancing:
Στ'αρχίδια μας και΄μάς για τα ευρόπουλα που τα γαμάς :bounce-glasses:.Διότι φίλτατε έτσι είναι όταν στα τρώνε χώρίς να σου αποδίδουν αυτά που εσύ περιμένεις τότε τα € τα γαμείς. Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα.

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Δικαίωμά σου να κάνεις ότι νομίζεις με τα λεφτά σου. Πολλοί άλλοι εδώ μέσα βαρέθηκαν να κάνουν πλούσια την κάθε πατσαβούρα και μέχρι να βάλουν μυαλό.....αποχή.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

γιατι δεν υπαρχει σαλιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!και γιατι δεν λειτουργουν σωστα οι "επιχειρηματιες" στον τομεα αυτο..δεν εχουν καταλαβει ποσα λεφτα χανουν.....

Επισκέπτης
Στ'αρχίδια μας και΄μάς για τα ευρόπουλα που τα γαμάς :bounce-glasses:.Διότι φίλτατε έτσι είναι όταν στα τρώνε χώρίς να σου αποδίδουν αυτά που εσύ περιμένεις τότε τα € τα γαμείς. Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα.

Ρε φίλε η Βικούλα τίμησε τα ευρουδάκια της!!! Εσύ τι ζόρι τραβάς? :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom