Ρε φίλε η Βικούλα τίμησε τα ευρουδάκια της!!! Εσύ τι ζόρι τραβάς?
Φιλτατε είναι πολλα τα λεφτα.Με τα χρήματα σου ταίζεις ολόκληρο το σύστημα,που σε κοροιδεύει.
Ρε φίλε η Βικούλα τίμησε τα ευρουδάκια της!!! Εσύ τι ζόρι τραβάς?
ς 59 πρωτη φορα δεσποινα πολυ καλη οπως λεγατε.
70 ευρο { πιο λιγα μου πηρε? ακουσα 80 περνη}
μασαζ βεβαια {ανοιγω φυλο}
αλλα μετα τελεια και σφιχτη ακομα .
εκανα βεβαια μεγαλη μαλακια.
την φιλησα στο στομα μες την καυλα μου
και πηρα μια μυρουδια απο το σπερμα του προηγουμενου.
αλλα φταιω εγω .την επομενη θα παρη γευση και απο τα δικα μου.
βαθμος 9/10
Φιλτατε είναι πολλα τα λεφτα.Με τα χρήματα σου ταίζεις ολόκληρο το σύστημα,που σε κοροιδεύει.
....οχι να τους τα λες κ να ερχεσαι κ στο ινερντετ να το γραφεις...
Δεν χρειάζεται να πω πως συμφωνώ με το μποϋκοτάζ. Αλλά σε αυτό πρέπει να συμφωνήσουνε όλοι και όχι να μην πηγαίνουμε, αλλά να πηγαίνουμε, να ρωτάμε τιμή και να φεύγουμε μόλις τη λένε!
Λοιπόν σήμερα είπα να δω τι παίζει πάλι στο Φ4.
Κορασίδα η Άννα εκ Ρουμανίας. Μασάζ για πλάκα. Φιλική μεν αλλά γενικώς ξεπέτα.
Πίπα μηδεν με τόνο. Της είπα να με τελειώσει με πίπα και είπε πως δεν το κάνει.
Στα συν το μεγάλο στήθος. Το μοναδικό συν αλλωστε.
Μου τα έσπασε κανονικά με το προφυλακτικό που τράβα τράβα στο τέλος με πόνεσε στη βάση του πέους και φυσικά μου χάλασε τη διάθεση, τόσο ώστε να μην τελειώσω μετά
΄Κορασίδες είχε γενικά μπόλικες για όλα τα γούστα.
Χαλάστηκε πολύ που δεν της έδωσα έξτρα (πώς να της δώσω...εδώ δεν τελείωσα καν!). Το όλο νταραβέρι 80 γιούργια. (΄της το τόνισα πως την προηγούμενη φορά είχε 70 αλλά στα τσόκαρά της)
Μετά από εμένα εισήλθαν δύο μαχητές (μέχι τις 3:20 που πήγα μου είπε πως ήμουνα ο πρώτος), κατά τις 4:10. Αν είναι από εδώ..ας το πούνε να χαιρετηθούμε...
Φίλε Ντανιέλ η Βικούλα πράγματι τα τιμά τα ευρουδάκια και με το παραπάνω αν μιλάμε για την ίδια. Εγώ όμως δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε εκείνη αναφέρομαι σε ιδρύματα που πραγματικά δέν τιμούν τα χρήματα που πέρνουν και αν πρόσεξες είπα ότι οι περισσότερες και όχι όλες. Επίσης αναφέρομαι στο θέμα και των τιμών και διευκρινίζω για να μην το παρεξηγήσεις πάλι όχι όλων των ιδρυμάτων αλλά αυτών που ζητάνε πάνω από 80€ πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο να δίνουμε πάνω απ' αυτό το ποσό. Γιαυτό κατ' εμέ μποικοτάζ σ'αυτά τα ιδρύματα, και αν κάποιοι έχουν βρει τις θεραπεύτριες που τους εξυπηρετούν με τις προϋποθέσεις αυτές,συνδυασμός τιμής υπηρεσίας, τότε ας συνεχίσουν να πηγαίνουν σ' αυτές και ας ρίξουν μαύρο δαγκωτό στις άλλες μέχρι να αλλάξουν μυαλά .Ρε φίλε η Βικούλα τίμησε τα ευρουδάκια της!!! Εσύ τι ζόρι τραβάς?