ξερει κανενας λεπτομεριες?????
Άκουσα ότι υπάρχουν και πολλά DVD από κρυφές κάμερες...
ξερει κανενας λεπτομεριες?????
εγω παντως σε αγαπαω.....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αυτοί και να θέλουν μποικοτάζ!!! ρε μη πηγαίνετε στο μαγαζί της ξεπέτας, έχουν θράσος εκεί.... στα 10 λεπτά έχουν καθαρίσει.σαν φυλής...
εσύ ρε Βάσως , δεν βαρέθηκες να βγάλεις χολή για Σολωμού 54 ? όσο για το Σολωμού 59 έχει να πεις για καμια άλλη εκτος από την Δέσποινα και τι Μελίνα ,τώρα όσο για την Αντελίνα εγώ το βρίσκω λογικό να κάνει κοιλια , δουλεύει ασταμάτητα μήνες τώρα , και παραμένει ότι καλύτερο στο χορό άντο , πάντα καταμέ,και κατά την γνώμη πολλών φίλων μας συναγωνιστών ,για να μην το κουράζουμε άλλο , μια επίσκεψη στο κατάστημα τις Σολωμού 54 έκτος πάντα , πείθει όλους, είτε από τι ποικίλη κοριτσιών , που είναι αρκετές , παρ όλο ότι λείπει και η Ζάνα (λόγο διακοπών)είτε από τις πολύ καλές υπηρεσίσες του καταστήματος,πληροφοριακά στο κατάστημα έχει προσληφθεί μια ακόμα πολύ ωραία κοπέλα ...
κανοντας ενα γενικο συμπερασμα θα ελεγα τα εξης.Στη φραντζη 4 και στη καλλιροης 48 είναι τεραστιες ξεπετες ολες.Το πολυ να συμπληρωσει καποιος αγωνιστης 30 λεπτα της ωρας μεσα χωρις το μπανιο πριν και μετα.Στη σολωμου 54 η αντζελινα οπως εγραψε ο ζερο εχει βαρεθει και δουλευει "ξεπετωντας".Επισης δεν εχει ωραιες γυναικες,μονο κατι πατσες κάτι γριες και κατι μπουκαλόποδα που προσωπικα απεχθανομαι.Μόνο η λια καπως ξεχωριζει με την αντζελινα,αλλα και παλι είναι μετριες προς καλες εμφανισιακα.Στη σολωμου 59 είναι πιο καλα τα πραγματα καθοτι η μελινα με την δεσποινα είναι σουπερ σε σερβις και καλες εμφανισιακα και εχουν και τη μουναρα τη πατριτσια ως κατι επιπλεον.Στη ματζαγριωτακη εχει ενα εκπληκτικο κοριτσι την αντζελινα η οποια είναι πολυ ομορφο πλασμα με τα σωστα πιασιματα,αλλα αμπρίζολες καταστασεις.Στην ωρημου η αλεξανδρα και η φαιη ειναι γυναικαρες,αλλα πολύ ξενερα μεσα.Στο μαρουσι στη θησεως υπαρχει ενα τρελλο ξεκωλο..η γνωστη νανσουλα η οποια εχει πολυ ωραιο σερβις γενικα,αλλα πανακριβα το τζακουζι,η σαουνα και το χαμαμ(150 ευρω!) που απευθύνεστε ρε μαστορια?στον μεσο σουηδο που βγαζει 2000 το μηνα?για χαλαρωστε...Στη θησεως 31 είναι ξενερα όπως και στα υπολοιπα της θησεως απο οσο γνωριζω απο αλλους συναγωνιστες που εχουν παει κατα καιρους,αλλα και απο δικες μου παλιοτερες εμπειριες.Η νεα σμυρνη ειναι γαματα όπως παντα,του νεου κοσμου τα ιδρυματα της σαρκουδηνου,μαχης αναλατου είναι αναλατα και αυτο της καφανταρη στη δαφνη εχει τραβε!Πού οδηγούμεθα ρε παιδια?Κάτι πρέπει να γένει μπάς και δούμε ποτέ άσπρη μέρα στην αθήνα.Φανταζομαι τους θεσσαλονικείς τί ξενερα πρέπει να έχουν φαει απο τα σαπια ιδρυματα που εχουν πανω.Φανταστειτε πώς ηταν τα πράγματα προ δεκαετίας και πώς ειναι τωρα...φρικη!
Καλησπέρα παιδιά.
Στο Μαρούσι στη Θησέως τι αριθμός είναι το μαγαζί;
μαύρο ΣE OΛA . εν ανάγκη κάντε έρωτα σε αυτόν που αγαπάτε πιο πολύ στον κόσμο . συμφωνώ πλήρως με το βάσο . NA καθαρίσει TO τοπίο .
φιλε βασο καλος ο χαβαλες αλλα μερικες φορες μιλαω και σοβαρα ....
ακου λοιπον τι θα σου πω (για τελευταια φορα σε αυτο το θρεντ για να μην βγουμε οφ τοπικ!!!!!)
το να λες καποια λογικα πραγματα που ισχυουν και τα γνωριζω ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!απο μονο του δεν λεει τιποτα.....
το να συγκρινεις το καθεστως που ισχυει σε ΟΛΕΣ σχεδον της χωρες πλην της ελλαδας στο θεμα του αγοραιου ερωτα(ντελα,στουντιο,μασαζ,στριπ,c.g.κλπ)δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα...
και αυτο απλα γιατι μην ξεχνας οτι οποιαδηποτε σχεση εδω με τον αγοραιο ερωτα ειναι υπο καθεστως διωγμου και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!
Τι θελω να πω με αυτο?????
φαντασου οτι εισαι επιχειρηματιας εσυ και εχεις μια επιχειρηση οπου ΠΡΕΠΕΙ να εχεις δεκα υπαλληλους για να λειτουργησεις σωστα.....
βαζεις λοιπον μια αγγελια και σου ερχονται δεκα η και λιγοτεροι....
''ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ''λοιπον να προσλαβεις αυτους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της ποιοτητας των υπηρεσιων που μπορουν να παρεχουν αυτοι ,απλα για να λειτουργησεις.....
αν βεβαια σου ερθουν 100 !!!! τοτε μπορεις ανετα να κανεις το ''ξεσκαρταρισμα΄΄σου και να κυνηγησεις την ''ποιοτητα''που ζητας.....
Γιατι να εισαι σιγουρος οτι οι''επιχειρηματιες''θα ηθελαν να λειτουργουν στα ''πλαισια ΄΄αυτων του εξωτερικου.Μαλακες ειναι?????
δεν ξερει ο επιχειρηματιας του μουσσες η του αλκατραζ οτι αν βαλει ενα δωματιακι στον πανω οροφο θα παει ο βασος και ο χρηστιδις και θα ''φυγουν ευχαριστημενοι????''
Γινεται ομως αυτο εδω ????ειναι εφικτο????σκεψου το λιγο....
Το ιδιο και σε ενα στουντιο μασαζ η απλο στουντιο-ντελο.....
Θα σου πει ο ιδιοκτητης οτι:αυτες ειναι οι κοπελες τι να κανω????
απο αυτη την αγορα αυτο ''διαθετω'''
πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειναι ευκολο για τις σωστες επαγγελματιες του χωρου να ερθουν ΕΔΩ για δουλεια και να βρισκονται 24 ωρες το 24ωρο υπο καθεστως πιεσης και τρομου....
Γιατι πιστεψε με επειδη εχω εργαστει σε ενα συγκεκριμενο χωρο εχω αποψη....
οπως ακριβως στο λεω...ΑΓΧΟΣ.ΠΙΕΣΗ ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ......
Για αυτο σου ξαναλεω οτι αν και σωστα μιλας για τις ''παροχες''του εξωτερικου ,ΛΑΘΟΣ τις συγκρινεις με τις εδω,απλα γιατι συγκρινεις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
Ακου και μια διαφορετικη αποψη....ειλικρινα δεν στεκομαι στην αποψη σου για μενα οτι δεν γνωριζω και δεν κανω και δεν δειχνω κλπ.....
Αληθεια δεν με ενοχλει....
Να εχεις υποψι σου ομως οτι η δικη μου αποψη ειναι συγκρινομενη με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ δηλ. με τα πραγματα οπως ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και οχι οπως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ η ειναι στο εξωτερικο....
Καλα κανεις και κανεις και κανεις αποχη,δεν με ενδιαφερει,δεν ''κονομαω''εγω ουτε εχω ''επαγγελματικη''σχεση με τον χωρο του μασαζ....αρρωστακι ειμαι με ολου του ειδους τις παροχες αγοραιου ερωτα....
Απλα πιστευω οτι δεν προκειται να αλλαξει κατι (αν και θα το ηθελα πολυ και ΕΓΩ!!!)
ΕΠΙΔΗ ΑΠΛΑ:ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ ! ! ! ! ;) ;) ;) ;)
Vasos, επειδή είσαι παλιός εδώ στο site άυτο έχεις την εντύπωση ότι είσαι περισσότερο προικισμένος από άλλους φίλους μας συναγωνιστές , που είναι νέοι στο χορό η στο site ?τι πάει να πει μποϋκοτάζ ? τι ?έχεις την εντύπωση ότι το να μας πεις μποϋκοτάζ κάτι τρέχεις στα γύφτικα ? έχεις την εντύπωση ότι οι φίλοι μας συναγωνιστές δεν ξέρουν που είναι τα καλύτερα καταστήματα ?νομίζεις ότι έτσι εύκολα σκάνε 80 και 100 ευρώ , δεν το ψάχνουν καθόλου ? η περιμένουνε έτσι απλά , να τους πεις εσύ η εγώ η κάποιος άλλος ,φιλε αν υπάρχει κάτι καλο σε κάποιο κατάστημα ,ενημέρωσε μας αν έχεις την καλοσύνη ,και κόψε το παραμύθι ...μπουκοταζ και σε σενα..