Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φιλτατε soulg εχεις δικιο,αλλα εγω δεν ξαναπαταω σε κανενα ιδρυμα για αρκετο διαστημα.Ισως να το κανω αραια και που και οχι με την ιδια συχνοτητα που τα εσκαγα μεχρι προ 2 εβδομαδων(τελευταια φορα που εδωσα χρημα σε αγοραιο χρημα εν γενει).Οτι θελουν ας κανουν,ας κατεβασει η γκλαβα τους ότι κατεβασει.Εγω θα απεχω ετσι και αλλιως γιατι το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας..
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω παντως σε αγαπαω.....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

το θεμα ειναι να κατανοεις την σημασια της εκαστοτε λεξης.Δηλ.αν πας ποτε σε μασατζιδικο της γερμανιας ή στριπτητζαδικο της αυστριας,τσεχιας,ουγγαριας,βουλγαριας,αυτο που εκανες χθες στην καλλιροης ή στις μουσσες θα σου φαινεται μεταξουργειο.Παιζει μεγαλο ρολο τί εμπειριες εχει καποιος στη ζωη του χωρις να σημαινει αυτο απολυτα οτι και ο μη εχων εμπειριες πολλες δεν εχει κριση ακόμη και σωστοτερη απο τον "εμπειρογνωμονα".Ας βαλουμε το μετρο συγκρισης που ταιριαζει σε μια τοσο όμορφη και ευχαριστη συνευρεση για να εχουμε την πιθανοτητα καποτε και στην ελλαδιτσα να δουμε μια βελτιωση και όχι συνεχεια χειροτερεψη...
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εσύ ρε Βάσως , δεν βαρέθηκες να βγάλεις χολή για Σολωμού 54 ? όσο για το Σολωμού 59 έχει να πεις για καμια άλλη εκτος από την Δέσποινα και τι Μελίνα ,τώρα όσο για την Αντελίνα εγώ το βρίσκω λογικό να κάνει κοιλια , δουλεύει ασταμάτητα μήνες τώρα , και παραμένει  ότι καλύτερο στο χορό άντο , πάντα καταμέ,και κατά την γνώμη πολλών φίλων μας συναγωνιστών ,για να μην το κουράζουμε άλλο , μια επίσκεψη στο κατάστημα τις Σολωμού 54 έκτος  πάντα , πείθει όλους, είτε από τι ποικίλη κοριτσιών , που είναι αρκετές , παρ όλο ότι λείπει και η Ζάνα (λόγο διακοπών)είτε από τις πολύ καλές υπηρεσίσες του καταστήματος,πληροφοριακά στο κατάστημα έχει προσληφθεί μια ακόμα πολύ ωραία κοπέλα ...

μπουκοταζ και σε σενα..
 

stefanosgreece2008

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.
Στο Μαρούσι στη Θησέως τι αριθμός είναι το μαγαζί;
κανοντας ενα γενικο συμπερασμα θα ελεγα τα εξης.Στη φραντζη 4 και στη καλλιροης 48 είναι τεραστιες ξεπετες ολες.Το πολυ να συμπληρωσει καποιος αγωνιστης 30 λεπτα της ωρας μεσα χωρις το μπανιο πριν και μετα.Στη σολωμου 54 η αντζελινα οπως εγραψε ο ζερο εχει βαρεθει και δουλευει "ξεπετωντας".Επισης δεν εχει ωραιες γυναικες,μονο κατι πατσες κάτι γριες και κατι μπουκαλόποδα που προσωπικα απεχθανομαι.Μόνο η λια καπως ξεχωριζει με την αντζελινα,αλλα και παλι είναι μετριες προς καλες εμφανισιακα.Στη σολωμου 59 είναι πιο καλα τα πραγματα καθοτι η μελινα με την δεσποινα είναι σουπερ σε σερβις και καλες εμφανισιακα και εχουν και τη μουναρα τη πατριτσια ως κατι επιπλεον.Στη ματζαγριωτακη εχει ενα εκπληκτικο κοριτσι την αντζελινα η οποια είναι πολυ ομορφο πλασμα με τα σωστα πιασιματα,αλλα αμπρίζολες καταστασεις.Στην ωρημου η αλεξανδρα και η φαιη ειναι γυναικαρες,αλλα πολύ ξενερα μεσα.Στο μαρουσι στη θησεως υπαρχει ενα τρελλο ξεκωλο..η γνωστη νανσουλα η οποια εχει πολυ ωραιο σερβις γενικα,αλλα πανακριβα το τζακουζι,η σαουνα και το χαμαμ(150 ευρω!) :headbang:που απευθύνεστε ρε μαστορια?στον μεσο σουηδο που βγαζει 2000 το μηνα?για χαλαρωστε...Στη θησεως 31 είναι ξενερα όπως και στα υπολοιπα της θησεως απο οσο γνωριζω απο αλλους συναγωνιστες που εχουν παει κατα καιρους,αλλα και απο δικες μου παλιοτερες εμπειριες.Η νεα σμυρνη ειναι γαματα όπως παντα,του νεου κοσμου τα ιδρυματα της σαρκουδηνου,μαχης αναλατου είναι αναλατα και αυτο της καφανταρη στη δαφνη εχει τραβε!Πού οδηγούμεθα ρε παιδια?Κάτι πρέπει να γένει μπάς και δούμε ποτέ άσπρη μέρα στην αθήνα.Φανταζομαι τους θεσσαλονικείς τί ξενερα πρέπει να έχουν φαει απο τα σαπια ιδρυματα που εχουν πανω.Φανταστειτε πώς ηταν τα πράγματα προ δεκαετίας και πώς ειναι τωρα...φρικη!
 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Μηνύματα
14.890
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μαύρο ΣE OΛA . εν ανάγκη κάντε έρωτα σε αυτόν που αγαπάτε πιο πολύ στον κόσμο . συμφωνώ πλήρως με το βάσο . NA καθαρίσει TO τοπίο .
ΣTO επόμενο ΘA προτείνω τιμές ,ώστε NA έχουν ΠAPEI θέση OΣO περισότεροι συναγωνιστές .
ο παπά κουλ EINAI πάπας ; ΠOY ας EINAI ... AΛΛA...
παπά ζωρζ είναι;
(καλαμπούρι)
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μαύρο ΣE OΛA . εν ανάγκη κάντε έρωτα σε αυτόν που αγαπάτε πιο πολύ στον κόσμο . συμφωνώ πλήρως με το βάσο . NA καθαρίσει TO τοπίο .

εγω προσωπικα μονο αμα βελτιωθουν παρα πολυ τα πραγματα θα ξαναπατησω σε ιδρυμα μαλαξης.Αλλιως δεν θα ειναι ενα στιγμιαιο εμπαργκο,αλλα παντοτινο!
 

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Μηνύματα
744
Κριτικές
2
Like
183
Πόντοι
6
Πριν ξεκινησουν οι συναγωνιστες την ιδεα του εμπαρκο στο οποιο θα συμμετασχω με μεγαλη μου χαρα ,επισκεφτηκα το ιδρυμα της οδου Καφανταρη 4 1ος οροφος στην υποδοχη ευγενεστατο και ευπαρουσιαστο το τραβελι που ανεφερε ο φιλος vasos , 30 - 45 λεπτα μασαζ 80 ευρω ,σου φωναζω τις κοπελες , μισο λεπτο απαντω , τι περιλαμβανει ,μασαζ μου απαντα ,τα υπολοιπα τα κανονιζεις με την κοπελα ,δηλαδη 80+ ρωταω , περιμενε να δεις τις κοπελες , δεν θελω απαντω και την κανω.ΕΜΠΑΡΚΟ συναγωνιστες.
Εγω μεχρι τωρα σε 3 περιπτωσεις εχω φυγει με τον π.... στο χερι και πηγα μετα σε μπουρδ...διοτι δεν μου προσεφεραν αυτο που ειχαν υποσχεθει ,π.χ ειχα συμφωνησει με την κυρια της υποδοχης πληρες προγραμμα με μπριζολα ,μετα απο ενα υποτυπωδες μασαζ αρχιζει το φραπε με καλαμακι,  οταν αρχισα να χαιδευω και εφτασα στο μ....κι οχι μου λεει ειμαι αδιαθετη ,τοτε της λεω σταματα και φυγε , οχι οτι δεν  μου αρεσε το καλαμακι και μαλιστα χωρις σκουφο οπως προτεινε αλλα για την κοροιδια του θεματος.
Σε καποιο αλλο προσφατα , διαλεξα την κοπελα και παλι η κυρια μου ειπε 80 ευρω υπερπληρες προγραμμα και στο δωματιο η κοπελια αρχισε να ζηταει εξτρα δωρακι για να κανει τα δεοντα .
Και στις δυο περιπτωσεις τις σταματησα ευγενεστατα , εκανα ντουζ απο τα λαδια ντυθηκα καιπηγα στην κυρια κρατωντας 60 ευρω να πληρωσω το μασαζ , προς τιμην τους δεν δεχτηκαν και μου ζητουσαν και συγνωμη για το συμβαν.
Σε αλλη επισκεψη αφου εκανα το ντουζακι μου και λαμποκοπουσα ερχετε το τεμαχιο και η ευαισθητη μυτη μου πιανει μυρωδια ιδρωτα ανακατεμενη με απλυτο μο..ι κατι σαν χαλασμενο κρεμυδι , την ξαποστειλα κακην κακως και ζητησα απο την κυρια που ηλθε στο δωματιο τρεχοντας αλλαγη τεμαχιου . Φυσικα οταν εφευγα ενοιωθα στην πλατη μου τα ματια της βρωμουσας καρφωμενα .ΓΙΑΥΤΟ ΕΜΠΑΡΚΟ τουλαχιστον για ενα μηνα.
 

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Μηνύματα
165
Like
2
Πόντοι
1
Και εγώ Εμπάργκο!
Να πα να τριφτούνε μόνες τους!
 

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.331
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Μπράβο φίλε astari51
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το εμπαργκο δεν πρεπει να ειναι μονο ενα μηνα παιδες,πρεπει να ειναι παντοτινο.Για να καταλαβουν καποιες οτι εμας μας βγαινει το λαδι για να τα βγαλουμε περα....τερμα τα κοροιδα...η νεα γενια που ειμαστε εμεις πρεπει να αλλαξουμε ροτα και να ασχοληθουμε και λιγο με τη παρτη μας....μην ανησυχειτε...δεν θα τα κλεισουνε..υπαρχει πολυς κοσμος εξω που θα πηγαινει παντα...απλα ισως χασουν καποια αρκετα επιπλεον λεφτα που τους εδιναν μεχρι σημερα πολλοι συναγωνιστες απο εδω μεσα....Εγω δεν ξαναπαταω παντως.
 

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Μηνύματα
652
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Αγαπητοι συναγωνιστες...οπως θα εχετε παρατηρησει εχω κανει αρκετο καιρο και εγω να γραψω ενημερωση....ο λογος πολυ απλος..........τα περισσοτερα μαγαζια δεν αξιζουν πλεον, σαβουρες,χοντρες,ξεπετες κλπ κλπ κλπ....δεν ξερω ρε γαμωτο εχω αποηγοητευτει απο το αθλημα......ισως οπως προτεινουν και τα επιτημα μελη(γεια σου Vaso) το εμπαργκο να ειναι μια λυση.....μου φαινεται οτι τα καναμε μοδα τα μασατζιδικα και εχουν παρει τα πανω τους......αλλα που θα παει θα γυρισει ο τροχος και θα παρακαλανε παλι!!!
 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
φιλε βασο καλος ο χαβαλες αλλα μερικες φορες μιλαω και σοβαρα ....
ακου λοιπον τι θα σου πω (για τελευταια φορα σε αυτο το θρεντ για να μην βγουμε οφ τοπικ!!!!!)
το να λες καποια λογικα πραγματα που ισχυουν και τα γνωριζω ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!απο μονο του δεν λεει τιποτα.....
το να συγκρινεις το καθεστως που ισχυει σε ΟΛΕΣ σχεδον της χωρες πλην της ελλαδας στο θεμα του αγοραιου ερωτα(ντελα,στουντιο,μασαζ,στριπ,c.g.κλπ)δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα...
και αυτο απλα γιατι μην ξεχνας οτι οποιαδηποτε σχεση εδω με τον αγοραιο ερωτα ειναι υπο καθεστως διωγμου και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!
Τι θελω να πω με αυτο?????
φαντασου οτι εισαι επιχειρηματιας εσυ και εχεις μια επιχειρηση οπου ΠΡΕΠΕΙ να εχεις δεκα υπαλληλους για να λειτουργησεις σωστα.....
βαζεις λοιπον μια αγγελια και σου ερχονται δεκα η και λιγοτεροι....
''ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ''λοιπον να προσλαβεις αυτους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της ποιοτητας των υπηρεσιων που μπορουν να παρεχουν αυτοι ,απλα για να λειτουργησεις.....
αν βεβαια σου ερθουν 100 !!!! τοτε μπορεις ανετα να κανεις το ''ξεσκαρταρισμα΄΄σου και να κυνηγησεις την ''ποιοτητα''που ζητας.....
Γιατι να εισαι σιγουρος οτι οι''επιχειρηματιες''θα ηθελαν να λειτουργουν στα ''πλαισια ΄΄αυτων του εξωτερικου.Μαλακες ειναι?????
δεν ξερει ο επιχειρηματιας του μουσσες η του αλκατραζ οτι αν βαλει ενα δωματιακι στον πανω οροφο θα παει ο βασος και ο χρηστιδις και θα ''φυγουν ευχαριστημενοι????''
Γινεται ομως αυτο εδω ????ειναι εφικτο????σκεψου το λιγο....
Το ιδιο και σε ενα στουντιο μασαζ η απλο στουντιο-ντελο.....
Θα σου πει ο ιδιοκτητης οτι:αυτες ειναι οι κοπελες τι να κανω????
απο αυτη την αγορα αυτο ''διαθετω'''
πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειναι ευκολο για τις σωστες επαγγελματιες του χωρου να ερθουν ΕΔΩ για δουλεια και να βρισκονται 24 ωρες το 24ωρο υπο καθεστως πιεσης και τρομου....
Γιατι πιστεψε με επειδη εχω  εργαστει σε ενα συγκεκριμενο χωρο εχω αποψη....
οπως ακριβως στο λεω...ΑΓΧΟΣ.ΠΙΕΣΗ ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ......
Για αυτο σου ξαναλεω οτι αν και σωστα μιλας για τις ''παροχες''του εξωτερικου ,ΛΑΘΟΣ τις συγκρινεις με τις εδω,απλα γιατι συγκρινεις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
Ακου και μια διαφορετικη αποψη....ειλικρινα δεν στεκομαι στην αποψη σου για μενα οτι δεν γνωριζω και δεν κανω και δεν δειχνω κλπ.....
Αληθεια δεν με ενοχλει....
Να εχεις υποψι σου ομως οτι η δικη μου αποψη ειναι συγκρινομενη με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ δηλ. με τα πραγματα οπως ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και οχι οπως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ η ειναι στο εξωτερικο....
Καλα κανεις και κανεις και κανεις αποχη,δεν με ενδιαφερει,δεν ''κονομαω''εγω ουτε εχω ''επαγγελματικη''σχεση με τον χωρο του μασαζ....αρρωστακι ειμαι με ολου του ειδους τις παροχες αγοραιου ερωτα....
Απλα πιστευω οτι δεν προκειται να αλλαξει κατι (αν και θα το ηθελα πολυ και ΕΓΩ!!!)
ΕΠΙΔΗ ΑΠΛΑ:ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΝΗ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ  ! ! ! !    ;) ;) ;) ;)
 

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Μηνύματα
1.170
Like
4
Πόντοι
16
φιλε βασο καλος ο χαβαλες αλλα μερικες φορες μιλαω και σοβαρα ....
ακου λοιπον τι θα σου πω (για τελευταια φορα σε αυτο το θρεντ για να μην βγουμε οφ τοπικ!!!!!)
το να λες καποια λογικα πραγματα που ισχυουν και τα γνωριζω ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!απο μονο του δεν λεει τιποτα.....
το να συγκρινεις το καθεστως που ισχυει σε ΟΛΕΣ σχεδον της χωρες πλην της ελλαδας στο θεμα του αγοραιου ερωτα(ντελα,στουντιο,μασαζ,στριπ,c.g.κλπ)δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα...
και αυτο απλα γιατι μην ξεχνας οτι οποιαδηποτε σχεση εδω με τον αγοραιο ερωτα ειναι υπο καθεστως διωγμου και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!
Τι θελω να πω με αυτο?????
φαντασου οτι εισαι επιχειρηματιας εσυ και εχεις μια επιχειρηση οπου ΠΡΕΠΕΙ να εχεις δεκα υπαλληλους για να λειτουργησεις σωστα.....
βαζεις λοιπον μια αγγελια και σου ερχονται δεκα η και λιγοτεροι....
''ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ''λοιπον να προσλαβεις αυτους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ της ποιοτητας των υπηρεσιων που μπορουν να παρεχουν αυτοι ,απλα για να λειτουργησεις.....
αν βεβαια σου ερθουν 100 !!!! τοτε μπορεις ανετα να κανεις το ''ξεσκαρταρισμα΄΄σου και να κυνηγησεις την ''ποιοτητα''που ζητας.....
Γιατι να εισαι σιγουρος οτι οι''επιχειρηματιες''θα ηθελαν να λειτουργουν στα ''πλαισια ΄΄αυτων του εξωτερικου.Μαλακες ειναι?????
δεν ξερει ο επιχειρηματιας του μουσσες η του αλκατραζ οτι αν βαλει ενα δωματιακι στον πανω οροφο θα παει ο βασος και ο χρηστιδις και θα ''φυγουν ευχαριστημενοι????''
Γινεται ομως αυτο εδω ????ειναι εφικτο????σκεψου το λιγο....
Το ιδιο και σε ενα στουντιο μασαζ η απλο στουντιο-ντελο.....
Θα σου πει ο ιδιοκτητης οτι:αυτες ειναι οι κοπελες τι να κανω????
απο αυτη την αγορα αυτο ''διαθετω'''
πρεπει να καταλαβεις οτι δεν ειναι ευκολο για τις σωστες επαγγελματιες του χωρου να ερθουν ΕΔΩ για δουλεια και να βρισκονται 24 ωρες το 24ωρο υπο καθεστως πιεσης και τρομου....
Γιατι πιστεψε με επειδη εχω  εργαστει σε ενα συγκεκριμενο χωρο εχω αποψη....
οπως ακριβως στο λεω...ΑΓΧΟΣ.ΠΙΕΣΗ ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ......
Για αυτο σου ξαναλεω οτι αν και σωστα μιλας για τις ''παροχες''του εξωτερικου ,ΛΑΘΟΣ τις συγκρινεις με τις εδω,απλα γιατι συγκρινεις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
Ακου και μια διαφορετικη αποψη....ειλικρινα δεν στεκομαι στην αποψη σου για μενα οτι δεν γνωριζω και δεν κανω και δεν δειχνω κλπ.....
Αληθεια δεν με ενοχλει....
Να εχεις υποψι σου ομως οτι η δικη μου αποψη ειναι συγκρινομενη με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ δηλ. με τα πραγματα οπως ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και οχι οπως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ η ειναι στο εξωτερικο....
Καλα κανεις και κανεις και κανεις αποχη,δεν με ενδιαφερει,δεν ''κονομαω''εγω ουτε εχω ''επαγγελματικη''σχεση με τον χωρο του μασαζ....αρρωστακι ειμαι με ολου του ειδους τις παροχες αγοραιου ερωτα....
Απλα πιστευω οτι δεν προκειται να αλλαξει κατι (αν και θα το ηθελα πολυ και ΕΓΩ!!!)
ΕΠΙΔΗ ΑΠΛΑ:ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΝΗ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ  ! ! ! !    ;) ;) ;) ;)

Πολύ ωραία τα λες φίλε Χριστίδη, αλλά αν εγώ στη εταιρεία μου πάρω κάποιον ο οποίος αντί να παράγει κωλοβαράει, και ταυτόχρονα δίνει και το κακό παράδειγμα στους άλλους προτιμώ να τον διώξω  και να μειώσω την παραγωγή από το να ρίξω την ποιότητα.

γιατί αυτό ακριβώς γίνεται ... δεν έχουν κοπέλες, παίρνουν "μη άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό" και η ποιότητα παίρνει την κάτω βόλτα ...

από την άλλη η "καλή" βλέπει την άσχετη να παίρνει τα ίδια φράγκα χωρίς κόπο/τρόπο και ρίχνει και αυτή το επίπεδο της ...

αυτά ...
 

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Μηνύματα
101
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα παιδες.δεν παει αλλο αυτο το χαλι πηγα θησεως 128 δυο καραμπαζα του κερατα και θελανε και 120 ευρω για full προγραμμα.ρε δεν πανε να αρμεξουν καμια αγελαδα!!!!
ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ξαναλέω πως το εμπάργκο δεν τους λέει τίποτα. Λένε απλά πως πέφτει η κίνηση άρα να σηκώσουμε τις τιμές για να βγαίνουμε.
Πρέπει να πηγαίνουμε εκεί, να ρωτάμε την τιμή και να φεύγουμε αμέσως και να τους το λέμε!
Αλλιώς δεν καταλαβαίνουνε. Όταν θα χάσουνε σε μια μέρα 5 άτομα με αυτό τον τρόπο και θα μπεί μέσα μόνο ένας, θα καταλάβουνε!
 

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Μηνύματα
1.004
Like
2
Πόντοι
16
μπουκοταζ και σε σενα..
Vasos, επειδή είσαι παλιός εδώ στο site άυτο έχεις την εντύπωση ότι είσαι περισσότερο προικισμένος από άλλους φίλους μας συναγωνιστές , που είναι νέοι στο χορό η στο site ?τι πάει να πει μποϋκοτάζ ? τι ?έχεις την εντύπωση ότι το να μας πεις μποϋκοτάζ κάτι τρέχεις στα γύφτικα ? έχεις την εντύπωση ότι οι φίλοι μας συναγωνιστές δεν ξέρουν που είναι τα καλύτερα καταστήματα ?νομίζεις ότι έτσι εύκολα σκάνε 80 και 100 ευρώ , δεν το ψάχνουν καθόλου ? η περιμένουνε έτσι απλά , να τους πεις εσύ η εγώ η κάποιος άλλος ,φιλε αν υπάρχει κάτι καλο σε κάποιο κατάστημα ,ενημέρωσε μας αν έχεις την καλοσύνη ,και κόψε το παραμύθι ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom