You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
Δεν είναι καιρός να πούμε κάποια πράγματα με τ' όνομά τους;
Δεν είναι καιρός να πληρώνουν και οι άλλοι τα λάθη τους;
Εγώ πάντως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για τον μήνα Σεπτέμβριο στη Σολωμού 54 και Φρατζή 53 δεν πάω.
σωστος ο παιχτης. Σολωμου 59 θα πας ομως.
PETRA_SKANDALOU
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ?
σωστος ο παιχτης. Σολωμου 59 θα πας ομως.
Μια που αναφέρατε τη Σολωμού 59 κατέθεσα πριν από λίγες μέρες. Η Μελίνα απούσα στο χωριό της. Η Δέσποινα εκεί την τίμησα αλλά ήταν κουρασμένη και δεν απέδωσε τα δέοντα χωρίς να είναι κακή πάντως. Λές να χαλάει και αυτή? Είδα και κάτι καινούργια τεμάχια που δεν μου γέμισαν το μάτι. Έχει κανένας σας δοκιμάσει μεζέ από τις άλλες? Θα ήταν καλό να ενημερώσει τους συναδέλφους.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Nα το πιστεψω ? Για λεγε...
αμα δεις αναφορα μου για ιδρυμα να διαγραφουν ολες οι λιστες...
Αμα το κατεβασουν το ολο συνολο στα 50 ευρω ίσως να ξαναπατησω.Τερμα η κοροιδια.
Να το κατεβάσουν τόσο δεν νομίζω... πολύ δύσκολο αλλά 60-70 με πλήρη σέρβις ίσως.
Αλλά και πάλι αν δεν βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και φυσικά το προσωπικό που τις παρέχει
τότε στα 80-90 παίρνω ένα cg και ξέρω και που βαδίζω! Τουλάχιστον από μένα θα τρώνε μαύρο με σχετική αναφορά εδώ για να μην πληρώνουν κι άλλοι την ίδια μ@λ@κί@ που πληρώνει ένας!
Δεν είπα να κατέβουν οι τιμές στα χαμηλότερα επίπεδα (τουλάχιστον εγώ) και συμφωνώ με την λογική ότι θα μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι (Αλβανοί... Σομαλοί... κλπ), απλώς το επίπεδο των υπηρεσιών να είναι υψηλό και ανάλογο των υποστηρικτών τους, χωρίς φαινόμενα ξεπέτας, υποσχέσεων επόμενης επίσκεψης ή μη τήρησης των υποσχόμενων-γνωστών.
Εάν τα 80 ή τα 100 ή ακόμα και τα 120 για κάποιον είναι λογικά ποσά για υπηρεσίες και παροχείς που είδαμε σε ποστ των τελευταίων ημερών για μένα δεν είναι.
Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσουμε κι εμείς λίγο τα στάνταρ μας;
Εάν τα 80 ή τα 100 ή ακόμα και τα 120 για κάποιον είναι λογικά ποσά για υπηρεσίες και παροχείς που είδαμε σε ποστ των τελευταίων ημερών για μένα δεν είναι.
Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσουμε κι εμείς λίγο τα στάνταρ μας;
ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ?
Τα πιο κλασσικα ειναι φιλωνος 19 και καραισκου 88. Το πρωτο εχει στανταρ μπριζολα στο μενου αλλα οι θεραπευτριες ειναι μπαζα. Στο δευτερο πρεπει να ξαναπας για να αρχισει να γινεται παιχνιδι. Για τα αλλα 2 στην Ηρ. Πολυτεχνείου δεν γνωριζω
εγω στη σεμπτεβριου πηγα μια φορα φτινα μπορω να πω 60 ευρο +20 στο στομα καθαρα στο ανετο κανεις παιχνιδι καλο . θα ηθελα να μαθω και για αλλα κοντα στην πλατια καραισκακη λογο ξενοδοχειου που μενω .απο εφιμεριδα που πιρα μια φορα μονο μασαζ το ξεκοβει . αν πεζει τιποτα στην λαρισα θελω να μαθω .
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Στι Καραίσκου η Βικτώρια εξακολουθεί να παίζει? (ξανθιά, αδύνατη με μεγάλα, πεσμένα βυζιά...)Τα πιο κλασσικα ειναι φιλωνος 19 και καραισκου 88. Το πρωτο εχει στανταρ μπριζολα στο μενου αλλα οι θεραπευτριες ειναι μπαζα. Στο δευτερο πρεπει να ξαναπας για να αρχισει να γινεται παιχνιδι. Για τα αλλα 2 στην Ηρ. Πολυτεχνείου δεν γνωριζω
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
ρε η θεια Ελενη του Ζανοσπιτου εχει επιστρεψει?
Έχει επιστρέψει και είναι φωτιά και λαύρα, γύρισε πιο ορεξάτη από ποτέ.
Την πήρα χθές το μεσημέρι...........μετά το φαγοπότι έτρεμαν τα πόδια μου........!!!!!!!!
Όπως και να το κάνουμε η εμπειρία και η καλή διάθεση μετράει και η grand-mama Ελένη τα έχει και τα δύο. Σε όσους αρέσουν τα milf-grand συστήνεται ανεπιφύλαχτα.
Full πρόγραμμα σχεδόν μία ώρα 80€.
ΥΓ. Το μόνο αρνητικό ήταν πως κουλουράκι δεν μου έδινε με τίποτα,
ίσως την άλλη φορά είμαι πιο τυχερός.
ΥΓ2. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, είμαι απ'αυτούς που ενδιαφέρονται πιο πολύ για την συμπεριφορά και τις υπηρεσίες και λιγότερο για την εμφάνιση.
μπράβο βάσο!το εφαρμόζω πάραυτα!πόλεμο στην αισχροκέρδια!
εγω παντως σταματω τις περιηγησεις μου στα μασαζ λογω και κοροιδιας και ελλειψης ταμειακης ρευστοτητας.Αμα το κατεβασουν το ολο συνολο στα 50 ευρω ίσως να ξαναπατησω.Τερμα η κοροιδια.
ekkrhktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 417
- Πόντοι
- 21
ειμαι και γω νεοσστο αθλημα και μαυτα που διαβαζω ειχα σκοπο να παω σε καποια απο τα ιδρυματα που προαναφερθηκαν αλλα απο τωρα και για δυο μηνεσ μπουκοταζ στισ ξεπετες ευχαριστω για τον χρονο σασ
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
συγνωμη που δεν θα ακολουθησω αλλα σαν νεος πρεπει να ολοκληροσω το ροστερ πρωτα.μπράβο βάσο!το εφαρμόζω πάραυτα!πόλεμο στην αισχροκέρδια!
astapogianos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα σε ολους.
Την Δευτερα πηγα για πρωτη φορα στην Ωριμου τι παιζει εκει? ουτε μπριζολα ουτε καλαμακι ουτε γυρο ουτε τιποτα????
Την Δευτερα πηγα για πρωτη φορα στην Ωριμου τι παιζει εκει? ουτε μπριζολα ουτε καλαμακι ουτε γυρο ουτε τιποτα????
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Ολα παίζουν αλλά όχι με όλες και σίγουρα όχι από την πρώτη φορά εκτός αν ξεφορτώσεις καμμιά σακούλα μετρητά. Θέλει πολλή δουλειά που θεωρώ ότι δικαιολογείται μόνο αν έχεις κολλήσει με κάποια. Εγώ έχω να πάω 2-3 μήνες γιατί η μία που μου άρεσε πολύ και πρόσφερε μπριζολίτσα μπατάλεψε λίγο και άρχισε να συζητά πολύ για προσωπικά. Επειδή για διαλογισμό και αυτοανάλυση έχουμε τις πολεμικές τέχνες και στην Ορήμου πάμε γι΄ άλλα το άφησα μέχρι να παίξει κάτι άλλο στο ρόστερ.Καλημερα σε ολους.
astapogianos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ολα παίζουν αλλά όχι με όλες και σίγουρα όχι από την πρώτη φορά εκτός αν ξεφορτώσεις καμμιά σακούλα μετρητά. Θέλει πολλή δουλειά που θεωρώ ότι δικαιολογείται μόνο αν έχεις κολλήσει με κάποια. Εγώ έχω να πάω 2-3 μήνες γιατί η μία που μου άρεσε πολύ και πρόσφερε μπριζολίτσα μπατάλεψε λίγο και άρχισε να συζητά πολύ για προσωπικά. Επειδή για διαλογισμό και αυτοανάλυση έχουμε τις πολεμικές τέχνες και στην Ορήμου πάμε γι΄ άλλα το άφησα μέχρι να παίξει κάτι άλλο στο ρόστερ.
Δες πμ ευχαριστω!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις