Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (4 μέλη και 61 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ψηφίστε για το μποϊκοτάζ www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,31619.195]εδώ
image012.jpg
[/url]
[size=8pt]αντισθένης που σας χρειάζεται...[/size]

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μετά την αποχή , μάλλον ήρθε η ώρα να γίνει νέα ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ συμφωνούν.
Το θέμα είναι και οι ιδιοκτήτες των κέντρων να συμφωνήσουν.
Οχι άλλη εκμετάλλευση. Ο πελάτης έχει δικαιώματα!!!
ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ!!!!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε μαγκες να σας κανω μια εξομολογηση....
εγω οταν πηγαινω σε μασαδερι δεν μου αρεσει να μου κανει μασαζ η κοπελα αλλα να κανω εγω στην κοπελλα....
αυτο μηπως ειναι ανωμαλια??? :think: :think: :think: :think: :think:
να το κοιταξω η δεν τρεχει τιποτα????? :think: :think: :think:
και πληρωνω και τα ιδια με σας...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εξαρτάται ... αν της κάνεις μασάζ και μετά της κάνεις και φραπεδάκι/μπριζολίτσα και στο τέλος κονομάς και μερικά € τότε το πρόβλημα είναι σοβαρό ...

Αν βέβαια της κάνεις μασάζ γιατί γουστάρεις να την χαϊδεύεις/καυλώνεις και μετά ο φραπές και η μπριζόλα προσφέρονται από την κοπέλα είναι μιά χαρά ...

Πάντως να ζητήσεις έκπτωση γιατί παρέχεις και εσύ υπηρεσίες ...

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Λοιπόν μετά το τελευταίο στραπάτσο θα συμμετάσχω και εγώ στο μποικοτάζ.
Επίσκεψη σολωμου 59 στο μελινόσπιτο.Στην υποδοχή μία Άννα, η οποία μου είπε ότι δουλέυει αυτή και μία Λόλα.Είδα την Λόλα η οποία είπε ένα ξερό "γειά" και απομακρύνθηκε στα ενδότερα...Η Άννα που καθώς μου μίλαγε τουρλώνοντας τους βύζους της ήταν πιο χαμογελαστή και με ένα βλέμμα πολλά υποσχόμενο..Μασάζ μηδέν και μετά κατευθείαν στο ψητό λες και ήμουν στην φυλής!Αίσχος, πλέον το έχουν παραχέσει το θέμα.Μην τολμήσει και πάει κανείς με την Άννα :headbang: θα πετάξει 70 ευρόπουλα...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Λοιπόν μετά το τελευταίο στραπάτσο θα συμμετάσχω και εγώ στο μποικοτάζ.
Επίσκεψη σολωμου 59 στο μελινόσπιτο.Στην υποδοχή μία Άννα, η οποία μου είπε ότι δουλέυει αυτή και μία Λόλα.Είδα την Λόλα η οποία είπε ένα ξερό "γειά" και απομακρύνθηκε στα ενδότερα...Η Άννα που καθώς μου μίλαγε τουρλώνοντας τους βύζους της ήταν πιο χαμογελαστή και με ένα βλέμμα πολλά υποσχόμενο..Μασάζ μηδέν και μετά κατευθείαν στο ψητό λες και ήμουν στην φυλής!Αίσχος, πλέον το έχουν παραχέσει το θέμα.Μην τολμήσει και πάει κανείς με την Άννα :headbang: θα πετάξει 70 ευρόπουλα...

φιλε εχεις δικιο δεν παει αλλο αυτη η κατασταση !!!!!!!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
φιλε εχεις δικιο δεν παει αλλο αυτη η κατασταση !!!!!!!!!!!

Εχετε απόλυτο δίκιο! Εγώ προγραμμάτιζα να πάω στο Σ59 για δέυτερη φορά, αλλά ακολουθώ το μποϋκοτάζ και θα επανέλθω από το νέο μήνα! Λίγο κράτει στα πουλιά μας να κάνουμε και όταν δούν τη σημαντική μείωση εσόδων, θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εγω λεω να βγαλουμε ανακοινωση και να την μοιρασουμε στα εν λογο ιδρυματα μπας και βαλουν μυαλο!!!!!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Οπως εχω ξαναγράψει πριν λίγες μέρες,χρειάζεται ριζική αλλαγή προσωπικού.....Ο φίλος που πήγε στην Σ59 και δυσαρεστήθηκε διοτι δεν του έκαναν μασάζ,θα έπρεπε να καταλάβει ότι αυτή η Αννα μάλλον απο μπουρδέλλο έχει έρθει....οπότε που να ξέρει απο μασάζ η κοπέλλα....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Οπως εχω ξαναγράψει πριν λίγες μέρες,χρειάζεται ριζική αλλαγή προσωπικού.....Ο φίλος που πήγε στην Σ59 και δυσαρεστήθηκε διοτι δεν του έκαναν μασάζ,θα έπρεπε να καταλάβει ότι αυτή η Αννα μάλλον απο μπουρδέλλο έχει έρθει....οπότε που να ξέρει απο μασάζ η κοπέλλα....

και να μην ξερει να παει σε μια σχολη να μαθει τι το καναμε εδω μπουρδελο με κουδουνι και ανσασερ....

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Ο αγώνας συνεχίζεται

Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καπου εγραψε το μελος vasos ως βασως (με ωμεγα) οπως θα εκανε μια αυθεντικη αλλοδαπη που δεν ξερει καλα ελληνικα . χαχαχαχχαχαχαχαχαχα
μήπως είμαστε και συμπατριώτες ?
καλα . για πες μας και για τα αλλα που εγραψα . τουλαχιστον να ξερουμε . γαμας φτηνα εως τσαμπα ή εισαι καμια τσατσογρια/εργαζομενη του μαγαζιου ;

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εγω παντως ακολουθω το ρευμα και τον εχω δεσει κομπο,αλλα τουλαχιστον μεχρι τελος του μηνα θα αντεξω!
ετσι πιο πολυ απο περιεργια για να δω αν αυτη η κινηση θα φερει καποιο αποτελεσμα.
αγαπητοι συναγωνιστες μεχρι το τελος του μηνα βαλτε τα καβλια σας στον τορνο :rockon: :rockon:
βαστατε αδελφια και κρατηστε το ρυθμο :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
απανω τους αδελφια νικαμε........ :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
μπουρδελιαρηδες ενωμενοι ποτε νικημενοι!!! :grin:

κ εγω συμμετεχω!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
εγώ συναγωνιστές θέλωντας και μη κάνω εμπάργο, γιατί μετά απο το καλοκάιρι δεν μου έχει μείνει φράγκο....

εχω να κάνω και 2 δώρα σε γάμους φίλων και συγγενών αυτό το μηνα γαμώ το φελέκι μου, γαμώ....

ο άλλος κρεμίεται και πληρώνουμε εμείς το μάρμαρο....

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ανηκω σε καποιο χωρο που απεργει σημερα για δικαια αιτηματα πρωσοποικα αυτο που ειπα το τηρω περι αποχης απο τα ιδρυματα της ξεπετας υπαρχουν και αλλες μορφες αναλακτηκες που μπορω να κανω οτι εκανα  με τα μισα χρηματα και να μου λενε και ευχαριαστω.  καποιοι συναγωνιστες  μεμφονται αυτους που πηραν μια αποφαση κατοπιν σοβαρων σκεψεων  και αποφασησαν αποχη γιατι εχουν το δικαιωμα αυτο απο τα ιδρυματα που αυτοι τα συντηρουν και αυτα δεν τους σεβονται.  ο καθενας εχει μιαλο και κρινη ποιο ειναι το σωστο και αποφασιζη κανεις δεν το πιεζη δεν εχει ομως το δικαιωμα να χλευαζη αυτους που σκεπτωνται λιγακι για το συμφερο τους και και για υπερεσιες καλυτερες αναλογα με αυτα που δινουν.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
μολις εκλεισα το τηλ απο την κα καιτη της στουρναρη μου ειπε οτι βαρανε μυγες και οτι αν μεχρι την παρασκευη παει ετσι θα κανουν μειωσεις τιμων και θα αυξησουν την ωρα του μασαζ....

ρε λες να πιασει η απεργεια μας.........

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Μην κάνει κανείς πίσω , υπομονή και θα υπάρξουν αποτελέσματα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
μολις εκλεισα το τηλ απο την κα καιτη της στουρναρη μου ειπε οτι βαρανε μυγες και οτι αν μεχρι την παρασκευη παει ετσι θα κανουν μειωσεις τιμων και θα αυξησουν την ωρα του μασαζ....

ρε λες να πιασει η απεργεια μας.........

:rockon: :rockon: :rockon:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
εγώ συναγωνιστές θέλωντας και μη κάνω εμπάργο, γιατί μετά απο το καλοκάιρι δεν μου έχει μείνει φράγκο....

εχω να κάνω και 2 δώρα σε γάμους φίλων και συγγενών αυτό το μηνα γαμώ το φελέκι μου, γαμώ....

ο άλλος κρεμίεται και πληρώνουμε εμείς το μάρμαρο....

εμπαργκο και στα δωρα γαμων....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom