Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
34
Πόντοι
1
κολητήρι τι από όσα έχω πεί το θεωρείς μαλακία?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εφόσον σε ικανοποιεί το θεωρώ πολύ λογικό. Χωρίς όμως να θέλω να σε μεταπείσω θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις πραγματικό μασάζ προκειμένου να δείς τη διαφορά με το μασάζ που προσφέρουν στα εδώ μασατζίδικα.
ρε φιλε ξερεις τι θα πει ''ψυχαναγκαστικος''που το λεω και συνεχεια????
δεν σου αρκει που ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ επειδη δεν ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ και προσπαθεις να τον ΠΕΙΣΕΙΣ οτι ειναι λαθος.....
ακου καλα και κρατα το:

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ.....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!!!!!!!!

Ευχαριστω.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εφόσον σε ικανοποιεί το θεωρώ πολύ λογικό. Χωρίς όμως να θέλω να σε μεταπείσω θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις πραγματικό μασάζ προκειμένου να δείς τη διαφορά με το μασάζ που προσφέρουν στα εδώ μασατζίδικα.

ειναι πολλα αυστραλέ μου...πρωτον δεν υπαρχει μασαζ εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων(5 στις 100),δευτερον...ειναι πολυ πατολες και ασχημες οι γυναικες,τριτον....σε ξαποστελνουν στο μισαωρο,τεταρτον....ο κοσμος δεν εχει καθε λιγο και λιγακι 80 ευρωπουλα.....,πεμπτον...οι περισσοτεροι χωροι στο κεντρο ειναι ψιλογάματα.Οπότε για ποιο λόγο να σκαμε 80 ευρω?εμενα για να μου σκασουν 80 πρεπει να φτυσω αιμα και να πεισω τον πελατη με χιλιους 2 τροπους οτι τα αξιζω αυτα γιατι τον ικανοποιω πληρως.Και εγω απο εδω και περα θελω να ικανοποιουμαι πληρως και επειδη σε αυτα τα μαγαζια δεν υπαρχει περιπτωση να συμβει αυτο ποτε,τα σταματω.Προτιμω να παρω μια γκομενιτσα που γουσταρω σε ενα spa στη γλυφαδα και να αραξουμε στο τζακουζι,να καυλωσουμε και μετα να της τον σφυριξω στα αποδυτηρια,παρα να τα δωσω στην καθε μπουρουχα που μας φερνουν.

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
34
Πόντοι
1
στην Γερμανία πάντως υπάρχουν τετοιου είδους υπηρεσίες με χαμηλό κόστος π.χ. fkk oase

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
34
Πόντοι
1
hristidi τα πάντα είναι θέμα εμπειρίας, αν δεν έχεις βγεί έξω από τη γειτονιά σου πιστεύεις ότι αυτή είναι όλος ο κόσμος. Είναι σαν τους σοβιετικούς που δεν τους άφηναν να βγούν έξω από τη χώρα για να μην δούν πως ζεί ο υπόλοιπος κόσμος.
Μην φοβάσαι το καλύτερο.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
στην Γερμανία πάντως υπάρχουν τετοιου είδους υπηρεσίες με χαμηλό κόστος π.χ. fkk oase

θελω πολυ προσεγμενα και ομορφα πραγματα να βλεπω οταν μπαινω σε αυτους τους χωρους για να δωσω 80 ευρω.Τελεια και παυλα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697
17η μερα μπουκοταζ και ειμαι μια χαρα.Δεν μου λειπει καθολου.Νιωθω απολυτα καθαρος απο την πορνεια! :rockon:

αν κρίνω απο την φωτογραφια σου που εχεις βάλει για αβατάρ, η αποχή σου σε ομόρφηνε κιολας!
μια χαρά τα πας!
εισαι σε καλό δρόμο!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
καλημερα αδερφια!!πηγα χτεσ με εναν κολλητο για μασαζοτσαρκα (δεν θα μεναμε) και περασαμε απο ζανοσπιτο που το βρηκαμε κλειστο!! υποψιν ειμαι πελατης!
μετα πηγαμε στον τριτο μασ ανοιξε μια κοπελα μασ ειδε 2 κι εκλεισε!! :S
μετα μια γιαγια μας ανοιξε και ειπε μασαζ μια ωρα 60 ευρω αλλα εκεινη την ωρα υπηρχε 1 κοπελα αλλα συνηθως τρεις! εκει παιζει κατι?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
καλημερα αδερφια!!πηγα χτεσ με εναν κολλητο για μασαζοτσαρκα (δεν θα μεναμε) και περασαμε απο ζανοσπιτο που το βρηκαμε κλειστο!! υποψιν ειμαι πελατης!
μετα πηγαμε στον τριτο μασ ανοιξε μια κοπελα μασ ειδε 2 κι εκλεισε!! :S
μετα μια γιαγια μας ανοιξε και ειπε μασαζ μια ωρα 60 ευρω αλλα εκεινη την ωρα υπηρχε 1 κοπελα αλλα συνηθως τρεις! εκει παιζει κατι?
είναι στα ΔΕΝ :(

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
και φαινοταν τοσο πολυ οτι ειναι στα ναι!! ουτε πιασιματακια? με το ζανοσπιτο τι εγινε?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
στο τελος το βλεπω να κλεινουν τα μασατζιδικα που γκαμας και να γινονται polis-spa με τζακουζια υποχρεωτικα,μουναρες επιπεδου briana banks ή εστω μουναρας στριππερ,αποδυτηρια,tft μεσα στο δωματιο και ολα τα cim,cif,cic,ciw etc.θα προσφερονται στην τιμη των 40 ευρω.Αυτη ειναι η τιμη για μια ωρα.Τελος!Δε συμβιβαζομαστε με τιποτα λιγοτερο. :rockon:

Υ.Γ. εξω όλα τα μπάζα απο το μαρκοπουλο! :2funny:
θα μας πεις όμως φιλε Vasos , από πιο πλανήτη θα έρθουνε αυτές οι μουναρες επιπεδου briana banks η μουναρες striper , γιατί αυτές η μουναρες στρίπερ που ξέρω εγώ και όλοι εδώ μέσα ,για να κατσεις  παρεα μαζι τις μια ωρα σε ενα strip show,  θα πρέπει να κτεβασεις για πλακα ένα 350 ευρώ,άσε αν θες να βγείς έξω μαζί τις να την γαμήσεις , θα πρέπει να ετοιμάζεις πακέτο,να την πας για φαγητό πρώτα , σε καλο εστιατόριο , για καφέ , μετά σε καλο ξενοδοχείο , και στο τέλος να την γαμήσεις πρέπει για πλακα να κατεβάσεις ένα 500 ευρώ,εκτος αν βάλουνε μυαλό οι ελληνίδες στρίπερ επιπεδου briana banks ,που έχουν αφήσει την ελλαδίτσα μας σε ξένα χερια ,ρωσίδες αλβανίδες , ρουμάνες , τσεκες , και πάει λέγοντας ,και γυρίσουνε από γερμανία ,ολλανδία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες,και χτυπήσουνε το μονοπώλιο ,ρίχνοντας τις τιμές ,στα γούστα φίλων μας συναγωνιστών , και γιατί όχι , και κάτω τον 40 ευρώ, μια και το η τιμή του μαύρου χρυσού  πέφτει συνεχώς,,αα και αν το κατάστημα δεν θα έχει αποδυτήρια , μην πατήσει κανεις , μποϊκοτάζ και εκεί ....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
hristidi τα πάντα είναι θέμα εμπειρίας, αν δεν έχεις βγεί έξω από τη γειτονιά σου πιστεύεις ότι αυτή είναι όλος ο κόσμος. Είναι σαν τους σοβιετικούς που δεν τους άφηναν να βγούν έξω από τη χώρα για να μην δούν πως ζεί ο υπόλοιπος κόσμος.
Μην φοβάσαι το καλύτερο.
kαλα αδερφε εισαι εκτος τοπου και χρονου αλλα δεν τρεχει τιποτα αφου εσυ δεν το καταλαβαινεις , δεν σε ενοχλει....
αν εκανες τον κοπο να δεις ΣΥΝΟΛΙΚΑ τι θεση εχω παρει δεν θα ελεγες αυτες τις αοριστολογιες και αμπελοφιλοσοφιες....
ξεκινα λοιπον απο το Α  το οποιο ειναι να προσαθησεις να αρεχισεις να σκεφτεσαι και στην πορεια εδω θα ειμαι να βοηθησω οπως και αν μπορω....
το πρωτο ομως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ειναι να προσπαθησεις να σκεφτεις και να μην βιαζεσαι΄....
κλασσικος τυπος ελληνα...χωρις να ξερεις τον αλλο εβγαλες το αυθορμητο συμπερασμα οτι δεν εχει ''βγει απο την γειτονια του''!!!!!
τι να πω ....δεν λεω τιποτα!!!!!
δεν υπαρχει περιπτωση φιλε μου να μπω σε διαδικασια να περασω τεστ για να σου αποδειξω κατι εξιστορωντας σου την ζωη μου και τις εμπειριες μου....
σε ανθρωπο που μπορει εστω και για πλακα να νομιζει οτι με το να γραφει σε ενα σαιτ για μπουκοταζ υπαρχει πιθανοτητα να ''αλλαξει ''τις εδω παροχες και να τις κανει εφαμιλλες με τις ''εξω''...
τι να πω ??????
μονο ενα:οτι υπαρχει κατι που οσο και να το πολεμας ΑΥΤΟ δεν χανει ΠΟΤΕ!!!!!!!1
κουιζ:τι ειναι αυτο???????
ο ευρων αμοιφθησεται..... ;) ;) ;)

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μπρε σεις ξεσκαλώστε. :huh: Ο λόγος της αποχής είναι για βελτίωση υπηρεσιών :rockon: όχι για λύσιμο προσωπικών διαφορών. Ήμαρτον  :headbang:
Γαμώτο λείπει και ο παπαγιώργης  :priest:να κάνει και κανένα ευχέλαιο.
:priest:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
θα μας πεις όμως φιλε Vasos , από πιο πλανήτη θα έρθουνε αυτές οι μουναρες επιπεδου briana banks η μουναρες striper , γιατί αυτές η μουναρες στρίπερ που ξέρω εγώ και όλοι εδώ μέσα ,για να κατσεις  παρεα μαζι τις μια ωρα σε ενα strip show,  θα πρέπει να κτεβασεις για πλακα ένα 350 ευρώ,άσε αν θες να βγείς έξω μαζί τις να την γαμήσεις , θα πρέπει να ετοιμάζεις πακέτο,να την πας για φαγητό πρώτα , σε καλο εστιατόριο , για καφέ , μετά σε καλο ξενοδοχείο , και στο τέλος να την γαμήσεις πρέπει για πλακα να κατεβάσεις ένα 500 ευρώ,εκτος αν βάλουνε μυαλό οι ελληνίδες στρίπερ επιπεδου briana banks ,που έχουν αφήσει την ελλαδίτσα μας σε ξένα χερια ,ρωσίδες αλβανίδες , ρουμάνες , τσεκες , και πάει λέγοντας ,και γυρίσουνε από γερμανία ,ολλανδία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες,και χτυπήσουνε το μονοπώλιο ,ρίχνοντας τις τιμές ,στα γούστα φίλων μας συναγωνιστών , και γιατί όχι , και κάτω τον 40 ευρώ, μια και το η τιμή του μαύρου χρυσού  πέφτει συνεχώς,,αα και αν το κατάστημα δεν θα έχει αποδυτήρια , μην πατήσει κανεις , μποϊκοτάζ και εκεί ....

ότι και να μας λες δεν μπορεις να αλλαξεις τη γνωμη μας!εμεις θα διαμορφωσουμε την νεα μασαζοελλαδα! :rockon: :rockon:

υ.γ. μπουκοταζ...18η μερα! :rockon: :rockon:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

Συνάδελφε αν ήταν και τα τέσσερα δωμάτια γεμάτα και περίμεναν 3-4 ακόμα στη σειρά, να σας ανοίξει να σας βάλει που? .........ήσασταν και δύο.........!!!!!!!!

..........γι'αυτό κι εγώ αναρωτιέμαι ποιος κοροϊδεύει ποιον και για πιο μποϋκοτάζ μιλάμε.........?!!!!!!!!!

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Σήμερα 10/10 είπα να κάνω μετά από πολύ καιρό μια μασαζοεξόρμηση. Είπα να μην πάω στα κλασσικά στέκια της στουρνάρη, σολωμού, 3ης σεπτεμβρίου, νέου κόσμου κτλ.
Ξεκίνησα από Κηφισίας 12, ήταν μια Μαρίνα στην υποδοχή, και αφού μου είπε τα κλασσικά, μετά την ρώτησα αν παίζει μπριζόλα και μου είπε και καλά όχι....Την ξαναρώτησα και μου είπε πάλι τα ίδια, όποτε και έφυγα χωρίς να μπω μέσα.
Μετά πήγα Μιχαλακοπούλου 171, όπου είδα ξανά το ίδιο σκηνικό, όπου και έφυγα χωρίς να μπω μέσα. Το ίδιο έγινε και στην συγγρού 12...
Ακόμα και στην Καραϊσκου 88 στον Πειραιά που στο παρελθόν είχα φάει μπριζόλα τουλάχιστον 10 φορές, μου είπαν όχι... πριν 2-3 βδομάδες...
Πέραν αυτών, οι γκόμενες που κυκλοφορούν σε αυτά τα μέρη είναι πολύ χειρότερες σε σχέση με αυτές που κυκλοφορούσαν 1 χρόνο.
Τι έχει αλλάξει ρε παιδία? Υπάρχουν πια καλά στέκια και ποιά είναι?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σήμερα 10/10 είπα να κάνω μετά από πολύ καιρό μια μασαζοεξόρμηση. Είπα να μην πάω στα κλασσικά στέκια της στουρνάρη, σολωμού, 3ης σεπτεμβρίου, νέου κόσμου κτλ.
Ξεκίνησα από Κηφισίας 12, ήταν μια Μαρίνα στην υποδοχή, και αφού μου είπε τα κλασσικά, μετά την ρώτησα αν παίζει μπριζόλα και μου είπε και καλά όχι....Την ξαναρώτησα και μου είπε πάλι τα ίδια, όποτε και έφυγα χωρίς να μπω μέσα.
Μετά πήγα Μιχαλακοπούλου 171, όπου είδα ξανά το ίδιο σκηνικό, όπου και έφυγα χωρίς να μπω μέσα. Το ίδιο έγινε και στην συγγρού 12...
Ακόμα και στην Καραϊσκου 88 στον Πειραιά που στο παρελθόν είχα φάει μπριζόλα τουλάχιστον 10 φορές, μου είπαν όχι... πριν 2-3 βδομάδες...
Πέραν αυτών, οι γκόμενες που κυκλοφορούν σε αυτά τα μέρη είναι πολύ χειρότερες σε σχέση με αυτές που κυκλοφορούσαν 1 χρόνο.
Τι έχει αλλάξει ρε παιδία? Υπάρχουν πια καλά στέκια και ποιά είναι?

δυστυχως φιλτατε,ειμαστε στη δυση των μασατζιδικων!μετα απο καποια χρονια ακμης επερχεται η παρακμη.Πολλα μπαζα παντου,ελαχιστο ως μηδαμινο μασαζ και παπαρια μαντολες!μπουκοταζ προτεινω.

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Και το θέμα είναι ότι οι υπηρεσίες είναι του κώλου....

Ας δώσουμε κάτι παραπάνω, αλλά να είναι γαμάτος ο χώρος, να μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 5-6 μουνάρες, να κάθονται στο δωμάτιο χωρίς να κοιτάζουν μόνο να στον παίξουν για να χύσεις πιο γρήγορα και να φύγουν.
Γενικώς να τιμούν το ψωμί που με τόσο ιδρώτα δίνουμε....
Γιατί και το sex είναι μια φυσική ανάγκη... Και το πουλί διαμαρτύρεται... όταν δεν έχει κάποιο μουνάκι να γαμεί ή όταν τρώει κάθε μέρα μουσακά... με την γυναίκα του ή την γκόμενα του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom